brak logo

PKS Tychy

Tychy

Opinie o PKS Tychy

Derek 2012-01-03 01:45:02
Co tu dużo pisać , nie polecam( usunięte przez administratora )
2
Kameleon 2012-01-07 16:26:43
Jak już tak rozgorzało to ja też odradzam ,( usunięte przez administratora )
1
Bartosz 2013-09-13 07:54:38
nie polecam 3 miesaice za granica i brak wyplaty
1
2013-09-23 01:20:20
Drogi anonimie i kiero(wco), większość konkretnych opinii jest usuwana, nie wiem dlaczego. Powtórzę więc to co tu napisałem a co zostało usunięte. Byłem za granicą 2 tygodnie, kontakt z szefem zerowy, trzeba było samemu kasę na paliwo wykładać. Po powrocie do domu (po trzech dniach stania w Niemczech na zerowym baku i zapożyczeniu się u znajomego kierowcy) dostałem wypowiedzenie umowy za porozumieniem stron i zapewnienie, że wypłatę otrzymam w ciągu miesiąca. Minął rok, wypłaty nie ma, no trudno. Chcesz na własne oczy się przekonać. Zapraszam do tyskiego sądu (Bałuckiego 4) i rozglądnięcie się po wokandach, poza tym poczytajcie po innych forach.
1
2013-09-23 22:22:00
Gość jest nieściągalny, szkoda zakładać mu sprawy sądowe bo "prezes" jest już bankrutem, podobno. Ja skończyłem na wysyłaniu mu pisemek, ale nie spotkały się z odzewem. Na przyszłość będę bardziej uważał i tyle.
1
2013-09-24 00:04:43
Nawet nie wiem, ponoć zamknął interes, ale ile w tym prawdy nie wiem, obecnie nie przebywam w Polsce i nie mam dostępu do informacji z pierwszej ręki. Co do tego aby się inni nie przejechali to zgłosiłem moją sprawę do PiP-u, oni znaleźli jakieś nieprawidłowości w tej firmie, ale jak to się ma do mojego konkretnie przypadku nie wiem.
1
2013-09-25 21:22:40
Tak jak pisałem, nie mam pojęcia, może to był powód rzekomego zamknięcia interesu, ostatni list z PIP-u dostałem w marcu/kwietniu, ale list jest w Polsce i nie wyrecytuję go dokładnie. W skrócie było napisane coś o wszczęciu postępowania (z urzędu) przeciwko "prezesowi" i o tym, że mogę zostać wezwany do zeznań, minęło pół roku i nic, także możliwe, że umorzyli, choć z PiP-em to nie wiadomo. Pocztą do mnie administruje żona, także jestem na bieżąco pomimo, że nie przebywam w Polsce, jak coś będzie to postaram się napisać.
1
2013-09-26 18:24:28
Na dole pisma dostałem listę osób, organów, które otrzymały owe pismo i byłem ja, "prezes" i ad acta, także pewnie nikt więcej nie otrzymywał, ewentualnie utajnili.
1
2013-09-27 21:31:33
Nie, co prawda czytałem fora internetowe i opinie na temat tej firmy, ale z góry nie chciałem się mieszać w myśl maksymy "nie ruszaj.........póki nie śmierdzi"
1
corn 2013-11-19 22:18:43
ja też pracowalem u "prezesa" podobnie jak wyżej.. chetnie stane przeciwko niemu
1
behn 2014-06-16 12:38:21
Nic się nie zmieniło ja pracowałem w 2005 roku i kolega mój też suma subaru pozostały problemy długi i nic więcej. Nie dajcie się namówić że kasa na paliwo będzie szła na wasze konto bo zaksięguje ją jako wypłata a wy zatankujecie za swoje. Powodzenia z P. pseudo biznesmenem.
1
byly pracownik 2014-12-30 22:37:06
Pan Marek J to zwykły ..., zero kontaktu, kasa na paliwo z wlasnej kieszeni, postoje na stacjach benzynowych po kilka dni a na koniec wypowiedzenie, za pełny miesiac jezdzenia przelał 1400 zł po trzech miesiącach.
arek 2015-10-05 08:46:10
chcesz być wolontariuszem to stań na ulicy z puszka to dobry uczynek zrobisz a nie wchodzac do tyłka komuś co ma tyle minusów a nie plusów dajcie spokój z tą firmą to człowiek MARGINES WOGÓLE TO NAWET NIE PISZCIE O TYM MARGINESIE NAWET NIE ZASŁÓGUJE NA IMIE CZŁOWIEK DALEKO DO CZŁOWIEKA A TA WYWŁOKA CHUDZIELEC TEŻ DALEKO JABŁKO OD JABŁONI NIE SPADA NIBY SEKRETARECZKA W BLOKU BIURO SZAMBO A NIE BIURO
remigiusz 2015-10-25 10:03:40
mój nik to moje prawdziwe imie , pracowałem u tego(jak pisze "pika"nie zasługuje na miano człowiek)i od kilku lat walcze z nim w sądach, nikomu nie polecam pracy w pks tysovia, lepiej wpaść do szamba niż tam pracować.
zbieram wiadomości o jarockim więc jak ktoś coś wie niech da znać

xd2600@poczta.onet.pl
remigiusz 2015-11-05 11:11:09
poszukuje kierowców, którzy pracowali w PKS Tysowia w roku 2011/2012 i są chętni podzielić się informacją o właścicielu Jarockim
xd2600@poczta.onet.pl
carmelowe 2016-05-15 12:17:13
Tutaj nie ma nic o ogłoszeniach na kierowców, ale może zajrzyj na stronę lub zapytaj się u kierowcy jakiegoś czy nie szukają @Adam. Tyle, że musisz mieć uprawniania oraz doświadczenie.
Zostaw swoją opinię o PKS Tychy - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKS Tychy