brak logo

PKS Tychy

Tychy

Opinie o PKS Tychy

Derek 2012-01-03 01:45
Co tu dużo pisać , nie polecam( usunięte przez administratora )
3
Kameleon 2012-01-07 16:26
Jak już tak rozgorzało to ja też odradzam ,( usunięte przez administratora )
2
2013-09-24 00:04
Nawet nie wiem, ponoć zamknął interes, ale ile w tym prawdy nie wiem, obecnie nie przebywam w Polsce i nie mam dostępu do informacji z pierwszej ręki. Co do tego aby się inni nie przejechali to zgłosiłem moją sprawę do PiP-u, oni znaleźli jakieś nieprawidłowości w tej firmie, ale jak to się ma do mojego konkretnie przypadku nie wiem.
2
2013-09-25 21:22
Tak jak pisałem, nie mam pojęcia, może to był powód rzekomego zamknięcia interesu, ostatni list z PIP-u dostałem w marcu/kwietniu, ale list jest w Polsce i nie wyrecytuję go dokładnie. W skrócie było napisane coś o wszczęciu postępowania (z urzędu) przeciwko "prezesowi" i o tym, że mogę zostać wezwany do zeznań, minęło pół roku i nic, także możliwe, że umorzyli, choć z PiP-em to nie wiadomo. Pocztą do mnie administruje żona, także jestem na bieżąco pomimo, że nie przebywam w Polsce, jak coś będzie to postaram się napisać.
1
2013-09-26 18:24
Na dole pisma dostałem listę osób, organów, które otrzymały owe pismo i byłem ja, "prezes" i ad acta, także pewnie nikt więcej nie otrzymywał, ewentualnie utajnili.
2
2013-09-27 21:31
Nie, co prawda czytałem fora internetowe i opinie na temat tej firmy, ale z góry nie chciałem się mieszać w myśl maksymy "nie ruszaj.........póki nie śmierdzi"
2
corn 2013-11-19 22:18
ja też pracowalem u "prezesa" podobnie jak wyżej.. chetnie stane przeciwko niemu
2
remigiusz 2015-11-05 11:11
poszukuje kierowców, którzy pracowali w PKS Tysowia w roku 2011/2012 i są chętni podzielić się informacją o właścicielu Jarockim
xd2600@poczta.onet.pl
carmelowe 2016-05-15 12:17
Tutaj nie ma nic o ogłoszeniach na kierowców, ale może zajrzyj na stronę lub zapytaj się u kierowcy jakiegoś czy nie szukają @Adam. Tyle, że musisz mieć uprawniania oraz doświadczenie.
Alicja 2017-05-30 11:32
A co możecie napisać o PKS Tychy jako pracodawcy? Jesteście zatrudnieni w firmie? Jak przedstawiają się panujące warunki pracy? Ostatnie komentarze są z ubiegłego roku. Jak od tego czasu zmieniła się firma?
Zostaw swoją opinię o PKS Tychy - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKS Tychy