brak logo

Teknia Polska Sp. z o.o.

Kalisz

Opinie o Teknia Polska Sp. z o.o.

Gandalf 2015-05-13 00:10
Pracodawcy są spoko to głownie pracownicy mają ciągle ale do wszystkiego . Tak narzekają na Kierownika, Mistrzów i Biurowiec , a sami potrafią nakablować na ciebie by tylko się uchronić od pomówienia czy obcięcia premii. Zazdrość , zazdrość i jeszcze raz zazdrość,ze ktoś coś dostał lub jest lubiany.
10
pracownik 2017-01-09 20:55
pierwszy dzień nowego "szpiegującego" urządzenia, każdy wychodzący pracownik odbija swoją kartę i skanuje kod z raportu - aż tak bardzo to potrzebne, kolejka jak za dawnych lat za papierem toaletowym,ostania osoba odbiła się pewnie ok.14.30 a może nawet i później.
6
xxl 2017-01-12 18:58
no i zaczęło się od środy: łażenie,namawianie,szukanie "chętnych" ma tzw.sobotnią premię - czy niektórzy nie potrafią zrozumieć, że nie tylko pracą człowiek żyje, mają ludzie jeszcze dom i dzieci. Pewnie ktoś ich nieźle dusi :)
5
on maszynista 2017-02-15 11:31
UWAGA NA GREGORIO !!! z machiningu-)))) ON TAM JEST I PATRZY
5
rzep 2017-02-17 11:53
spotkanie, szkolenie i ciekawostki: pracownicy biura mają chodzić i sprawdzać jak wyglądają porządki wokół stanowiska pracy, oraz jak wygląda wypisywanie wszelkiego rodzaju dokumentacji.
A może by tak bossowie zaczęli od porządków u siebie w burach i od sprawdzenia dokumentacji za którą to oni odpowiadają ?
4
O.N.A 2017-03-02 13:44
Ogólnie to jak tam jest?? Pewnie szału ni ma,bo ogłoszenia są non-stop.Gdyby płacili jak się należy, to o ludzi nie musieli by się prosić.Napiszcie coś o zarobkach, atmosferze ,czy robota ciężka itd....
O.N.A 2017-03-02 13:53
Te karty to szczegół. Przeważnie wszędzie tak jest. Żeby tylko płacili uczciwie i na czas,bo dzisiejsze czasy to jakaś masakra,jeśli o płace chodzi.A później się dziwią, że ludzi do roboty nie ma.
ciekawy 2017-03-04 19:24
praca jak praca, zależy gdzie się dostaniesz, wynagrodzenie w zależności czy zatrudnienie przez zakład czy tzw. biuro pracy.
pracownik 2017-03-06 14:38
"Od 1 marca pensja kasjera-sprzedawcy w Kaufland wynosi od 2600 zł do 3100 zł brutto" - a co tam u nas ?

nic ciekawego 2017-03-21 18:35
ostatnio zaobserwowalem romanse miedzy pracownikami , i to duza roznica wieku miedzy nimi
5
pracownik 2017-04-03 19:24
"Od 1 kwietnia najniższe wynagrodzenie pracownika rozpoczynającego pracę w Biedronce na pełen etat na stanowisku sprzedawca-kasjer wynosi 2.450 zł brutto", dodatkowo premia miesięczna do 300zł brutto - a co tam u nas ?

????? 2017-04-19 12:30
Na jakie zarobki można liczyć w Tekni Kalisz, która ma swoją siedzibę w Popówku ???
Szcześliwy były pracownik 2017-04-20 07:26
Na początku zatrudniony jesteś na umowę zleceni. Po pewnym okresie czasu jak spodobasz się kierownikowi to może dostaniesz umowę o prace. Jeśli chodzi o umowę o prace to na początek masz 1900 brutto + 10 % premii czyli 2090. Pierwsza umowa jest na 7 miesięcy po tym czasie dostajesz drugą umowę i dostajesz podwyżkę rzędu 200zł czyli zarabiasz jakieś 2100 brutto + 10% premii czyli 2310 brutto. Po upływie kolejnych 7 miesięcy bo tyle trwa druga umowa o prace dostajesz jaką podwyżkę albo i nie i umowę na czas nieokreślony. Czyli za 1610 zł miesięcznie pracujesz na 3 zmiany(80% zakładu chodzi na 3 zmiany gdzie nockę zaczynają w niedziele) . Czyli lepiej jest iść do Biedronki.
10
O.N.A 2017-04-27 12:23
No i w związku z tym non -stop ludzi szukają i jeszcze są zdziwieni. ...
7
operator 2017-06-03 10:22
powiem tak niepolecam w szczególnosci dział machining brud smród i zapierdol w szególnym słowa tego znaczeniu wszedzie olej operatorzy sa zajezdzani za najnizsza po 3 maszyny generalnie kto bardziej kumaty to odchodzi cały czas przyjmója oczywiscie pracowników niewykwalifikowanych prosto oderwanych od pługa z pola ZAROBKI STRASZNA NĘDZA na obydwóch działach i wiecznie niezadowolony HISZPAN firma przecietna i nedzna PARK MASZYNOWY STARE KLUMKRY generalnie niepolecam lepiej wybrac Pratt czy meyer tam przynajmniej pracujecie w normalnych warunkach .
7
operator 2017-06-03 13:44
wymagają dokładnego wypisywania dokumentacji, opisana i oznaczenia pierwszej sztuki - ale skoro nie ma instrukcji, nie ma kart kontroli to chyba nie trzeba nic wypełniać czy opisywać bo i jak :)
biuro ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a reszta chodzi osrana bo audyt i porządki
1
edek 2017-06-23 00:41
zdecydowanie odradzam prace na magazynie w tekni kompletny brak organizacji co lepszy pracownik to zaraz się zwalnia wypadki na początku dziennym brak jakichkolwiek zasad bhp i bezpieczeństwa pracy
2
były szcześliwy operator 2017-06-23 11:17
rotacja lepsza jak w com 40
4
Nie_doszly 2017-08-02 23:13
Nie wi3m czy to możliwe WGL żeby gdzieś była większa rotacja
1
ciekawy 2017-08-22 15:16
hmhmhm - pracuję tam już jakiś czas i jestem zaskoczony taką opinią
bamboleooo 2017-08-23 17:36
Uprzejmie prosze administratora o usuniecie mojej poprzedniej opini, przez pomylke wypowiedzialam sie nie o tym zakladzie co trzeba...
ciekawy 2017-08-25 20:32
skoro tak, to napisz gdzie tak źle ? dobrze wiedzieć w razie czego :)
..... 2017-09-13 13:40
A ja jestem bardzo zadowolony z pracy. Byłem na początku na machiningu a teraz zostałem przekierowany na Cnc. I nie narzekam na zarobki
1
Ritchie 2017-09-15 14:06
Cieszą mnie takie opinie! Wybieram się na rozmowę w sprawie przyjęcia do pracy jako operator CNC.
Sądzę, że się nie zawiodę.
Miki 2017-09-22 13:20
A co powiecie o pracy dla kobiet w Tekni?
operator 2017-09-22 18:35
zależy czy: zatrudniona przez biuro czy przez zakład ? zależy czy: teknia czy machining ? no chyba że biurowiec to trochę inna bajka.
Miki 2017-09-23 17:41
Chodzi mi najpierw przez biuro a potem już na teknie bo dzwoniłam już i mówiła mi o produkcji
operator 2017-09-23 17:54
jeśli nic się nie zmieniło 13 brutto, nie pracujesz nie zarabiasz, za pracę ponad plan też 13 brutto, a czy zostaniesz później zatrudniona bezpośrednio przez teknię to już inna sprawa, teknia na razie nie przyjmuje, machining przeciąga - ale wszystko może ulec zmianie. Praca zależy jaki dział,jaka maszyna,jaki mistrz, jaki kierownik :)
Miki 2017-09-26 11:41
Dokładnie chodzi mi o pracę na pulpicie spawalniczym czy jakoś tak
Miki 2017-10-04 10:33
Wiesz coś o tym pulpicie spawalniczym czy jakoś tak? I czy tam potrzebują.
operator 2017-10-05 14:56
praca, lekka, łatwa i przyjemna :) tak mi się wydaje, nie wiem czy potrzebują to już trzeba by z kimś od nich pogadać
Miki 2017-10-05 19:14
A masz może jakiś kontakt albo mógłbyś się dowiedzieć czy potrzebują. I co tam się robi?
Miki 2017-10-09 17:43
A masz może jakiś kontakt albo mógłbyś się dowiedzieć czy potrzebują. I co tam się robi?
operator 2017-10-09 18:46
skoro masz być zatrudniona przez biuro to co się martwisz ? biuro wszystko załatwi :)
Miki 2017-10-09 20:21
Ale czy akurat tam trafię na ten dział. Dzwoniłam i powiedzieli mi że praca na produkcji. A czy tam to nie wiem. I chce się dowiedzieć czy potrzebują
operator 2017-10-10 17:44
pójdziesz na rozmowę i tam się dowiesz, jak się nie spodoba zawsze możesz zrezygnować - dziś mogą nie potrzebować, a jutro już tak
Zostaw swoją opinię o Teknia Polska Sp. z o.o. - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teknia Polska Sp. z o.o.