brak logo

INTERTREND POLSKA S.A

Września

Opinie o INTERTREND POLSKA S.A

wiki 2015-02-11 16:45:49
a pare lat temu narzekali na pana Artura Zarębę ci co myśleli że będzie lepiej to trochę się po mylili bo zarobki są gorsze
1
kamera 2015-02-11 18:59:29
porazka!nowa dyrektor szybko nauczyla sie jak klamac ludziom prosto w oczy



















bbb 2015-02-11 21:42:40
kto tęskni za arturkiem niech idzie do niego pracować bo on na naszych plecach się dorobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ile on nam pieniędzy ukradł przez tyle lat to sobie nawet nie wyobrażacie
kaka 2015-02-11 22:23:15
ZŁODZIEJE!!! Płacić za nadgodziny, bo sami z panią dyrektor będziecie sobie robić po godzinach. Zapewne dyrci i reszcie tak nie płacą za nadgodziny, im to zawsze się zgadza. Weźcie się ludziska w kupę i zróbcie coś z tym. A może trzebaby parę e-maili wysłać do Francji niech się przyjrzą dokładnie co tu jest grane.
1
aaaa 2015-02-14 12:27:41
Dla francji liczą się dochody a nie ludzie. Wszyscy narzekają, krzyczeli ze jak wypłata nie będzie się zgadzać to stają i nie będą pracować i co. Wypłata wpłynęła nie taka jak powinna i wszyscy nadal pracują.LYDZIE JAK WAM NIE PASUJE TO WYPIE... ciekawe gdzie zarobicie takie pieniądze na 8 godzin.
lokiku 2015-02-16 22:46:51
Nie potraficie się postawić i tyle. Znowu nadgodziny i znowu zapewne nic za te nadgodziny nie dostaniemy, a wszyscy idą potulni jak baranki. A ty aaa jak tak dużo zarabiasz to albos z góry, albo tak jak ten łazik z trójki tylek lizesz majstrowi i masz więcej jak tapicerka, bo rąk tak jak my sobie napewno nie wyrywasz, bo wtedy co innego byś mówił.
Abc 2015-02-17 21:30:23
Tapicerzy swiete krowy czy by zarabiali 2 tys czy 5 czy 10 to zawsze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bedzie zle rob tak jak kaziu i osa to nie bedziesz narzekać mozna? Mozna wezcie sie za robote nieroby a nie placzecie
4
stopbezprwiu 2015-02-25 18:56:02
W firmie pracuja osoby z rożnym stażem i sa zmuszane do pracy po 10 godzin, w dużym hałasie. Presja osob nadzorujących jest niebywała' straszenie zwlnieniami jest na porządku dziennym. Dlaczego nie ma tam organizacji zwiazkowej' ktora reprezentowałaby interesy pracownikow' prawo do godnej pracy i odpoczyku. Sytuaja musi ulec zmianie'. Nalezy poinformowac Panstwowa Inspekcje Pracy i zainteresować media czy nie dochodzi do łamania prawa pracy szczegolnie wobec osob z dłuższym stażem pracy, czy przestrzegane sa normy hałasu i inne zasady dot wynagrodzen za prace ponad ogolnie przyjety normatywny czas pracy. Pracownicy sa traktowani przedmiotowo, nie respektuje sie podstawowego prawa do odpoczynku i godziwej zapłaty. Czasy "dzikiego" kapitalizmu podobno już za nami tylko czy w tej firmie wreszcie powieje "świeżym powietrzem".wszystko zależy od ludzi pełniacych funkcje kierownicze, przeciez to nie jest dziedziczone i dożywotnio.Dziśvsie jest kierownikiem' brygadzistą a jutro nie ale zawsze trzeba być człowiekiem a nie zwykłym gnojem ( dot. rownież babsztyli ktore mienią sie nazywać kobietami) Robcie tak dalej a szybko zasilicie szeregi bezrobotnych jak wam zaczną pracownicy strajkowac i proble zostanie nagłośniony. Pozdrawiam szeregowych pracownikow
Czas na zmiany
1
ewik 2015-02-26 11:18:30
Ażeby podjąć protest przeciwko bezprawiu stosowanemu w tej firmie należy "skrzyknąć" kilka osób, które są poważne i cieszą się szacunkiem, a z pewnością dołączą kolejni pracownicy, którzy czują się oszukani i wykorzystywani. Potrzebna odwaga aby zaprotestować!Nie można pozwolić na traktowanie ludzi jak wyrobników rodem z XIX wieku! Trzeba nawiązać kontakt z właścicielami firmy, powiadomić media (na początek lokalne) i zgłosić problem do Państwowej Inspekcji Pracy z prośbą o kontrolę dokumentów w firmie (dot m in wynagrodzeń, czasu pracy, faktur, przepisów BHP). Mam wrażenie, że im niższy poziom intelektualny osób nadzorujących firmą tym gorsze warunki pracy szeregowych pracowników!!!
markopolo 2015-02-26 16:51:26
Można mieć 8 nadgodzin tygodniowo a 90.procent firmy pracuje jutro 5 dzień po 10 godzin kłamią prosto w oczy
po 2015-02-26 18:14:29
tak jak kaziu i osa czyli okradać kolegów z lepszej pracy no i zapomniałeś dodać złamasa najwiekszego złodzieja
Abc 2015-02-26 19:04:34
Lala majster do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
tok 2015-02-26 19:36:17
naobiecywali kokosow na milionach zebran,a na koncu z tej okazji kupili sobie nowe fury,zeby wozily te zaklamane dupska...pilnowac nadgodzin,bo nie mozna juz wierzyc dyrekcji w zadne ich slowo!!!!
oli 2015-02-26 19:59:33
Lala i cala ta banda!!wreszcie zacznijmy pracev systemowo od 7do15 a nie kazdy dzial na inna godzine do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie myslenie my to nie woły!
xxxx 2015-03-01 15:52:23
wolek jestes najlepszy
sZoKoLoKo 2015-03-06 14:12:42
W firmie dochodzi do notorycznego łamania przepisów kodeksu pracy – nie są przestrzegane godzinowe normy pracy, 50 godzin tygodniowo i harowanie ponad siły normalnego człowieka stało się niestety standardem. Wynagrodzenia nie są wypłacane zgodnie z postanowieniami zawartymi w umowach, to co jest w umowach to jedno a to co jest płacone to zupełnie inna bajka. Jak pracownikowi wchodzi w danym miesiącu za duże wynagrodzenie to po prostu się je obcina, z miesiąca na miesiąc bezczelnie oszukuję się wszystkich pracowników, a kłamstwa szanownej „ pseudo Pani Dyrektor” są już po prostu śmieszne. Pracownicy obsługi są obarczani zdecydowanie nadmierną ilością obowiązków znacząco przekraczających zakres ich prac, efektem czego jest harówka w pocie czoła. Pracownicy są zastraszani, a pod ich adresem kierowane są groźby zwolnienia z pracy, do tego dochodzi ciągła presja i mobbing; nie da się w tej firmie normalnie pracować, tu trzeba po prostu zapierd..ać. Dla osób zarządzających pracownik to pracownik bez względu na staż pracy i doświadczenie, a wszyscy doskonale wiedzą że niestety pracownik pracownikowi nierówny. Każdego nowego pracownika trzeba przeszkolić i nauczyć fachu na każdym stanowisku, a taka nauka może niekiedy trwać nawet pół roku pod okiem doświadczonej i odpowiedzialnej osoby zanim nowy pracownik będzie zdolny do samodzielnej pracy bez nadzoru, ale niestety Pani Dyrektor tego nie potrafi zrozumieć. Pomiary czasów tapicerowania i pakowania mebli prowadzone są strasznie nierzetelnie, a wyniki tych pomiarów są są po prostu nieprawdziwe i niemal niemożliwe do zrealizowania; następnie takie fałszywe dane trafiają do biur, na podstawie tych fałszywych danych są obliczane i układane plany produkcji; efekt jest taki, że ludzie na produkcji dostają planu niemożliwe do zrealizowania, a szanowna Pani Dyrektor dziwi się, że produkcja jest tydzień do tyłu, i że nadgodziny nie przynoszą żadnej poprawy sytuacji. Najgorsze jednak w tym wszystkim jest to, że szanowna Pani Dyrektor przez swój totalny brak kompetencji i brak jakiegokolwiek pojęcia o tym co robi, praktykuje tzw. „zarządzanie przez przeszkadzanie”, doprowadzając niestety w coraz większym stopniu do pogarszania sytuacji firmy. Wszyscy pracownicy hali to widzą i mam nadzieję, że osobą odpowiedzialnym za całą firmę w końcu również otworzą się oczy bardzo szeroko, i też to dostrzegą zanim ten okręt zatonie.
3
ewik 2015-03-14 21:21:29
Opinia sZoKoLoko jest merytoryczna, spostrzeżenia bardzo trafne. Nie czekajcie aż niekompetentna pani dyrektor doprowadzi do upadłości i zostaniecie bez pracy. Zainteresujcie Państwową Inspekcje Pracy tym co sie dzieje w firmie i media. Tzw dyrektor i reszte jej "pachołkow" proponuje wywieżć zwyczajnie na taczkach...
ktos 2015-03-14 22:55:33
Jak wam praca nie odpowiada poprostu sie zwolnijcie a nie piszecie głupoty inspekcja pracy była i wszystko w firmie ok a dział kadr jest czynny od 8do 16 wiec jak praca nie odpowiada tam zaniescie wypowiedzenia i idzcie płakac gdzie indziej
1
observer 2015-03-15 21:48:50
Słabo to wszystko wygląda:( Ciekawe kiedy prezesa i dyrektorkę francuziki wywiozą za bramę. Pozdrawiam pracowników.
sZoKoLoKo 2015-03-16 20:21:31
To nie sztuka pójść i się zwolnić, każdy głupi tak może powiedzieć. Sztuką będzie załatwienie sprawy tak żeby wszyscy pracownicy byli zadowoleni. To, że kilka osób rzuci prace i się zwolni nie zmieni sytuacji w firmie a wręcz jeszcze bardziej ją pogorszy; oczywiście jeśli „góra” w dalszym ciągu nic nie będzie robić w kierunku poprawy satysfakcji pracowników, to doświadczeni i dobrzy pracownicy będą odchodzić i zostaną sami zieloni, których nikt porządnie pracy nie nauczy, bo nie będzie miał kto. Nowy będzie uczył nowego i zamiast iść do przodu firma będzie coraz bardziej się pogrążać. Niestety do osób zarządzających nie dociera fakt, że pracownik pracownikowi nierówny, niejeden pracownik w tej firmie zapiernicza za pięciu, a jest i gro takich, którzy cały dzień spacerują po hali i nie wiedzą co mają ze sobą zrobić. Zanim kolejny dobry pracownik ostatecznie się „podda” i odejdzie trzeba trochę zawalczyć o to żeby było lepiej. Tej firmie potrzeba ludzi, którzy zajmą się na poważnie problemami produkcji, odpowiednio zarządzą pracownikami hali, a przede wszystkim logistyką całego procesu produkcji, lepiej by się działo gdyby „góra” nie przeszkadzała ludziom w pracy, a na odpowiedzialnych stanowiskach pojawiły się w końcu osoby, które zajmie się tym co trzeba. Państwowa Inspekcja Pracy nawet jeśli coś znajdzie to kara jaką może nałożyć na pracodawce to od 1 tys. do 30 tys. zł, więc kwoty śmieszne dla tak dużej firmy, ale może chociaż taka sytuacja da do myślenia tym wszystkim „osobnikom” na górze. Gdyby wszyscy pracownicy wykazali się solidarnością, najlepszym rozwiązaniem byłoby po prostu wykonanie odpowiedniego manewru taktycznego pod tytułem „wszyscy urlop na żądanie” w w tym samym dniu, albo „wszyscy wypowiedzenia na biurko” szanownej Pani Dyrektor z załączeniem uprzejmej i stanowczej „prośby” o to żeby w końcu ogarnąć ten rozpiź...iaj. Może wtedy oczy otworzyłyby się szeroko.
ktos 2015-03-16 21:03:50
Nie ma ludzi nie zastapionych jak to P.ZAREMBA powiedział to nie fabryka czekolady tak wiec szokoloko niby inteligentnie opisujesz sytuacje ale takich spraw nie załatwia sie na forum tylko u prezesa lub u dyrektora produkcyjnego wiec miej odwage i jaja i zapukaj do drzwi a nie pukasz w klawiature bo twoje wpisy nie maja sensu tu praca po 10h a ty wypisujesz głupoty ze firma sie rozpadnie a moze pomyliłes firmy i forum?jest zapierdziel ale nikt za darmo nie pracuje praca w cieple na głowe nie pada zarobki jak na wrzesnie sa ok napewno lepsze niz 2 lata temu podaj chociaz jedna firme wrzesinska która lepiej płaci gdzie pracownik produkcyjny zarobi od 2tys do 4tys przy 8h i z zusem od zarobionych pieniedzy a nie od najnizszej krajowej powodzenia
xxl 2015-03-16 21:14:41
DO MATEXU
observer 2015-03-17 21:50:46
Widać że "ktos" to człowiek z kadry zarządzającej. Jego wypowiedzi to porażka.
gyte 2015-03-18 23:16:21
wszyscy są bez jaj a pani dyrektor dobrze robi tak trzymać
tre 2015-03-18 23:22:30
ona jedna ma jaja
eeee 2015-03-22 18:57:27
złodzieje
2
krzysztof 2015-03-25 12:49:43
możecie podac numer do kadr lub do dyrektora bo nie mozna sie tam do dzwonic pracowałem tam a jedyny numer na który się da skontaktować to były presez
kora 2015-03-25 12:52:18
Witam, jestem studentka prawa, obecnie pisze prace magisterska na temat wolnosci slowa w internecie, m.in. facebook, fora internetowe itp. i na Waszym miejscu 3 razy bym sie zastanowila dopoki cos takiego napisze, poniewaz:
W przypadku wyzwisk i obrażania mamy do czynienia z przestępstwem z art. 216 kk, a w przypadku groźby pobicia z art 190 kk. Z tym, że pierwsze jest ścigane z oskarżenia
prywatnego, a drugie z publicznego- czyli zajmuje się nim prokura:

Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Art. 191. § 1. Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Jeżeli sprawca działa w sposób określony w § 1 w celu wymuszenia zwrotu wierzytelności,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.
O adresy IP nie trudno...
Pozdrawiam internautow i firme!
krzysztof 2015-03-26 12:46:48
przepraszam ale możecie podać mi jakis numer kontaktowy do pani dyrektor lub do kadr
huu 2015-03-31 21:23:10
Wydmuszki się już uspokoiły
1
observer 2015-04-03 22:26:48
Witam. Szanowna "DEREKCJO" straszenie "studentką prawa" to już jest dno totalne. Proponuję wziąć się do pracy. Pozdrawiam pracowników.
1
obserwator 2015-04-15 23:04:03
No właśnie szanowna dyrekcjo o adresy IP nie trudno! Ciekawe czy wy też w stosunku do pracowników gracie fair, wyjeżdżając z tymi studentkami? A tutaj już jest coraz więcej obserwatorów. Jeżeli wasi pracownicy opisują coś to jednak musi coś być na rzeczy. Sprbujcie rozwiązać wasze problemy np. rozmowami z pracownikami, co jest nie tak, co można zmienić, ale nie zmienić i obiecywać tylko złotych gór im, pokażcie ile możecie dać, a ile oczekujecie za to. A wzajemne się straszenie z obu stron i tak nikomu nic nie da, a wręcz będzie gorzej.
wiw 2015-04-17 23:55:53
To co nasz zarząd zrobił w dniu dzisiejszym to jakiś skandal, jak można oznajmić prawie tydzień po przepracowaniu soboty, że ten dzień będzie zamieniony na dzień wolny od pracy przed weekendem majowym !!!???, jesteśmy robieni w bambuko i to ostro,jutrzejsza sobota również będzie zamieniona na dzień wolny przed tym oto weekendem, w sobotę pracuję się za stawkę 100%, to w takim razie wyrównajcie to zapłaceniem normalnej stawki dnia tygodniowego w pracy !!!!, i jak tu szanowny Zarządzie ludzie nie mają "srać we własne gniazdo" ?
2
abc 2015-05-02 18:49:38
dajcie sobie spokój z tą firmą żal tych pracowników
ggg 2015-05-14 14:52:57
lala spacerki sobie urządzasz zapomniałeś jak się chowałeś w kartonach DO ROBOTY
1
ćwir ćwir ćwir 2015-05-19 10:13:50
Nie polecam pracy w tej firmie.Pracuje się po 10 godzin za śmieszne pieniądze za ciężką prace dostajesz marne grosze jeszcze ci zabierają z wypłat człowiek dla nich zapierda... że aż pot po tyłku cieknie kręgosłup siada ręce bolą nogi też a oni mają człowieka gdzieś zero szacunku i słowa dziękuję.Szkoda zdrowia stracić na tej firmie bo zdrowie jest jedno. Atmosfera w pracy taka sobie przez zarząd i panią cwaniaczek żal żal żal
glut 2015-05-19 17:14:54
hej przymierzam sie do podjęcia pracy w tej firmie przy pakowaniu w kartony,
moje pytanie: czy dużo trzeba spakować mebli dziennie aby uczciwie zarobić?
Pracowałem kiedyś w meblach i mieli słaba jakość kartonów, za co później obarczali mnie, a to zadarty karton a to urwana klapka...
Jak wiesz coś o pakowaniu w tej firmie proszę napisz coś, będę wdzięczny
ćwir 2015-05-19 21:45:36
Witam w tej firmie opiera sie wszystko na czasach minutowych masz na spakowanie elementu od 2 do 5 minut musisz cisnąć zeby zarobić.
eeee 2015-12-30 18:27:04
fajne zyczenia prezes złozyl na świeta składał jak potrzebował ludzi do roboty ma trzech na pierwszej lince razem zmajstrem kapusiem
ktos 2015-12-30 18:34:19
zmienic wszystkich majstrów nie nadają się do niczego boją sie tylko o własne dupy
3
napa 2016-02-16 17:28:10
Witam. Poproszę Was uprzejmie o info, w jakich godzinach pracuje biuro? Można zacząć w przedziale godzin i przerobić 8h czy sztywne godziny? Będę wdzięczny za odpowiedź.
Eeee 2016-03-31 20:22:03
Zmienić przepraszam zwolnić majstra z pierwszej linki bo się czuje lepiej jak dyrektor a dyrektor nie reaguje na monity pracowników a prezes o niczym nie wie to niech w końcu zejdzie do ludzi to się o wszystkiego dowie
ktoś 2016-04-06 10:46:50
dokładnie majstra z pierwszej linki powinni zwolnic nie dość że nie sprawiedliwie traktuje ludzi to gdy idziesz z jakimś problemem to jeszcze cie wyśmieje ludzie sami się zwalniają i uciekają na chorobowe właśnie przez majstra z pierwszej linki
wwwww 2016-04-06 11:30:54
potwierdzam nie da się pracować z tym człowiekiem szkodzi firmie zamiast zachowywać się jak majster to swoim zachowaniem doprowadza do zwolnień i człowiek nie ma chęci pracować w tej firmie ma swoich kolegów którym na akordzie przymyka oko a innym skreśla minuty pomocnicy z pierwszej linki wiecznie stoją przy biurku i z nim sobie rozmowy urządzają i gdzie tu sprawiedliwość najlepszym majstrem i prowadzoncym był wołek praca szła jak należy teraz jest bardzo zle i to na szkodę firmy
4
michu 2016-05-02 19:32:35
witam zarząd powinien zwolnić majstra z pierwszej linki to człowiek nie kompetentny nie nadający się do pracy z ludzmi nie ma nawet przygotowania by z ludzmi pracować stosuje mobing jezeli nie zostanie odwołany pracownicy zgłosza to do telewizji bo naprawde nie da sie już wytrzymać z tym tyranem
Ok 2016-06-04 16:41:19
Co do majstra z 1 linki jestem pod wrażeniem i obserwując jego prace od samego początku widać że się stara nie lubi po prostu sciemniaczy więc nie piszcie takich głupot bo w tej chwili jest dwóch majstrow którzy angażują się praca latają widać że zależy im aby produkcja szła sprawnie i tu jest właśnie majster z pierwszej linki a dwóch pozostałych mają gdzieś to co się dzieje są bo są i robią zamieszanie swoją niewiedzą i tu jest problem ludzie myślą za nich i tak funkcjonują ten problem trzeba rozwiązać
dawid 2016-06-14 09:35:10
no chyba sobie teraz żartujesz nie potrafisz odróżnić wymagania od mobbingu po za tym ludzie nie są slepi zamiast zając sie robotą to chował sie majster pierwszej linki za meblami i sobie pogaduszki urządzał z panią dyrektor nie raz go ludzie przyłapali jak stoi oparty o ścianę na poduszkach a szanowna pani dyrektor w patrzana jak obrazek zamiast sie zająć produkcjom teraz robi to samo gra przed panem dyrektorem a za plecami pamietam jak dzis jak sie głupio podsmiechiwał wyjedziesz na taczce lala
szczesciarz 2016-09-21 11:15:25
witam nie polecam pracy w tej firmie majstrowi z pierwszej linki wydaje sie ze jest w wojsku a nie w pracy nie odpowiednio odnosi sie do pracowników straszy zwolnieniem lub zmianom stanowiska gdy ktos chce wziąsc urlop nawet jeden dzien ps......mądry to jest tylko w pysku z pozdrowieniami dla pracowników teraz juz pan swojego losu ;) miło sie z wami pracowało nie dajcie sie ponizac ;)
szczesliwy 2016-09-21 12:11:03
Ja się sam zwolnilem i nie zaluje
kiki lala 2016-09-21 12:39:07
a dlaczego się zwolniłeś? dziwi mnie że z z tak fajnej firmy można się zwolnić samodzielnie i jeszcze ją krytykować - a poza tym czy ktoś może mi powiedzieć, czy ta firma firma w ogóle posiada swoją witrynę internetową, bo jakoś nie mogę jej odszukać w zasobach sieciowych
Zostaw swoją opinię o INTERTREND POLSKA S.A - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTERTREND POLSKA S.A