brak logo

Firma Tylawscy Grzegorz Tylawski

Kraków

Opinie o Firma Tylawscy Grzegorz Tylawski

ola 2016-09-17 10:45:02
zimna woda,latem taki gorąc ,że mdlalaś (nie mówiąc już o towarach)zimą można zamarznąć.Jak się rozchorowalaś to to cię straszyli zwolnieniem.Pensja na raty.Na rozmowie o pracę masz przekazane takie informacje jakbyś dostala pracę marzeń a wszystko to ściema.koleżanki nie dajcie siętakim pracodawcom!!!
4
Ona 2016-09-18 22:58:34
Wszystko co pisze Anna to prawda. Pracowałam w tej firmie kilka lat, niestety zmusiła mnie do tego sytuacja..... Aż w końcu nie wytrzymałam i odeszłam, zero życia prywatnego, pieniądze marne i nie na czas, rozkładane na raty lub wypłacane z utargów, o ile ich wcześniej Grzegorz nie zdarzył zabrać. Jak nie wierzycie, to przekonajcie się sami na własnej skórze, osobiście nie polecam. W miesiącu pracuje, się non stop, tylko jeden dzień wolny w miesiącu - jedna niedziela. Zdarzało się tak że trzeba było pracować od 6-21 cały dzień, soboty i niedziele niby 100% płatne, ale w rzeczywistości tak nie było. Straszny wyzysk, na rękę można wyciągnąć 1500 zł. Na umowie widnieje 6,50 brutto, na sklepach lodówki wysiadają i inne rzeczy. Oni są bankrutami, dochodziło nawet do tego ze dostawy zostały wstrzymywane z powodu zaległości, kiedyś nawet na sklepie prąd odcieli. Zamknęli już dwa sklepy, zaraz pewnie zamkną kolejne, są zadłużeni na grube tysiące. Sama się dziwie sobie, że tak długo wytrzymałam, byłam głupia ze nie odeszłam wcześniej, nie dajcie się!
6
Anna 2016-09-19 09:34:27
Prąd i Internet oraz telefon odcinali wręcz regularnie. Panga wynagrodzenie jest płacone z utargoe i na raty bo facet nie ma pieniędzy! Będziesz czekać na wypłatę ze 2 tygodnie ale próbuj szczęścia
4
Anna 2016-09-19 10:26:32
A dlaczego nie chce Ci się wierzyć??
ola 2016-09-22 17:00:18
czytając te wpisy ktoś pomyśli jak pracowali bylo dobrze,niestety naiwnych normalnych nie brakuje ,jesteś dobrym pracownikiem idziesz ,odwalasz robotę jesteś zmęczona bo pracujesz w miesiącu tyle godzin,że nie masz czasu się zastanowić co jest dobre, wszyscy są zadowoleni.wystarczy ,że upomnisz się o pensje która jest dawana po 300zl jesteś nie dobra. szybciutko panie które chcą się podlizać donoszą tylawskiemu nie prawdę ,nieraz bylam świadkiem obrabiania ludzi i to dobrych ludzi.ta firma to bagno, tam nie istnieje prawda mają dobrze lizusy ci co donoszą żeby zaistnieć .tylko co mówią poza te lojalne dla firmy osoby,niby skąd my to wszystko wiemy a wiemy bardzo dużo .ci co nie dowierzają i tak jak nie będą potrzebni,za dużo powiedzą wylecą chyba że nauczą się donosić bo tam się to bardzo bardzo lubi.
4
Anna 2016-09-25 09:43:06
Nie ma plusów. Chcesz próbuj szczęścia ale naprawdę nie warto. Zostaniesz wykorzystany do granic możliwości i dostaniesz kopa na dowidzenia
1
Ona 2016-09-25 21:35:01
Nie posiadają żadnej strony internetowej. W firmie tej można się tylko nauczyć co to znaczy wyzysk i ciężka praca. Pracując w tej firmie od rana do wieczora, całymi miesiącami zapomniałam jak wygląda prawdziwe życie. Nie wspominając już o wynagrodzeniu, o które nie można było się doprosić. jeśli chcecie tam pracować poprostu się zatrudnijcie i przekonajcie na własnej skórze czego szczerze nie polecam.
4
Anna 2016-09-26 15:42:34
Idź do nich w takim razie i powodzenia
Anna 2016-09-26 19:29:16
Zlociutka to idź i się przekonaj jakie są plusy. Gwarantuje ze szybko uciekniesz
1
nina 2016-09-26 23:01:27
plusy, ty chyba czytać nie umiesz co ludzie którzy tam pracowali piszą przecież nie można być aż takim jeleniem!!!!pracownik @anna widocznie zna ich najlepiej od niej się możesz dużo dowiedzieć ,mnie jej wpisy wcale nie dziwią.ciekawa jestem dlaczego??
1
Ona 2016-09-27 08:00:17
Nie pokazały się żadne oferty pracy i już nie pokażą się. Oni zamykają sklepy, są bankrutami, zwalniają pracowników, przenoszą na inne sklepy, albo ludzie sami odchodzą. bo już nie mogą wytrzymać. Dajcie sobie z nimi spokój.
4
nina 2016-09-27 20:02:14
o jakiej stronie ty mówisz!!!!!!!!!!!!!!!
Anna 2016-09-27 23:16:12
Solidna firma???? O czym Ty człowieku piszesz? Facet jest bankrutem. Zamyka sklepy po kolei. Idź i zrób do niego zakupy. Podstawowych towarów nie ma. Jak to jest dla Ciebie solidną firma to faktycznie tam pasujesz.
2
nina 2016-09-29 18:13:31
ofert pracy nie ma bo dają 2500zl. na rękę to wszyscy się trzymają,he, he , he.
2
Anna 2016-10-02 21:58:40
No nie. Kierownik ma 7zl/h brutto
ola 2016-10-03 19:54:05
2500!!! chyba za dwa miesiące
Anna 2016-10-04 20:22:31
Idź i krzyżyk na drogę. Tylawski potrzebuje jeleni
Anna 2016-10-04 20:24:22
A co nie wierzysz? Mam Ci tu wkleić skan umowy i pasek z wypłaty?? Uwierz,ze mogę bo mam jedno i drugie. A i jeszcze listy obecności też mam
nina 2016-10-05 14:45:05
ja za ostatni miesiąc pracy u nich czyli 210godzin dostałam 1360zł oni nie szukają jeleni tylko osiołków i pachołków. pasek to jest czary mary rozumiesz coś z tego? bo ja nie
2
Anna 2016-10-05 16:14:34
Wez sie u tylawskiego zatrudnij to po pierwszym miesiacu pogadamy. Tylko wtedy napiszesz dokladnie to samo co my. A może to Grześ we własnej osobie się tak broni. Zagrywka w jego stylu. Chłopie i tak Ci już nic nie pomoże,nawet ta kasa teścia. Sklepy Ci leżą i kwicza
1
Anna 2016-10-05 16:14:55
Wez sie u tylawskiego zatrudnij to po pierwszym miesiacu pogadamy. Tylko wtedy napiszesz dokladnie to samo co my. A może to Grześ we własnej osobie się tak broni. Zagrywka w jego stylu. Chłopie i tak Ci już nic nie pomoże,nawet ta kasa teścia. Sklepy Ci leżą i kwicza
2
ola 2016-10-06 15:12:52
narzekanie ,narzekaniem ale brak szacunku do ludzi i wyzysk to coś innego
ola 2016-10-06 15:14:26
myślisz że taki pan i władca by się tak nisko zniżył a oco chodzi z teściem
1
Anna 2016-10-06 15:57:13
No jak i co? Przecież teraz Gośka rządzi bo jej tatuś dał kasę. Grzesiek jest bankrutem.
Ktoś 2016-10-08 00:35:53
Podpisuję się pod opiniami Anny oraz Oli rękami i nogami bo też miałam tą wątpliwą "przyjemność"
2
Anna 2016-10-08 17:25:11
Paski z wypłaty są specjalnie tak.pisane żeby się nie połapać. Najbardziej mi się podoba premia nadgodzinowa
Uglyone 2016-10-09 12:18:40
Jaki pracodawca takie opinie przekonałam się na własnej skórze że to SAMA PRAWDA..niestety. W tej firmie tylko nieliczni potrafią się odezwać..a reszta "odważnie" komentuje wszystko po kątach między sobą:-) chociaż i tak sama rozmowa z p.G.będzie mało skuteczna,ale warto próbować cokolwiek robić.Gdyby istniała jakakolwiek solidarność między pracownikami to może inaczej by to wszystko wyglądało...ale o tym możemy niestety zapomnieć:-(
ada 2016-10-23 10:45:47
ja tam już dawno nie pracuje myślałam,że ten człowiek się poprawił
ciekawski 2016-10-23 19:40:26
To prawda,że Firma Tylawscy to obecnie GMAT I GAMAT 2?
2
nina 2016-10-23 23:04:42
poprawił????chyba na wadze!!!!
nina 2016-10-23 23:06:17
jeżeli jeszcze istnieje to tak
Anna 2016-11-08 06:13:30
Niestety jeszcze istnieje ale zwolnili mu się kolejne osoby. Ciekawe dlaczego?
ola 2016-11-08 17:57:33
Odeszli sami najlepsi nawet pani z biura.
Anna 2016-11-12 18:28:11
która pani z biura?
Ciekawski 2016-11-13 14:29:26
Uciekli jak szczury z tonącego okrętu
nina 2016-11-15 20:33:25
pani menadżer Patrycja i państwo Sobocińscy
nina 2016-11-15 20:37:21
bardzo śmieszne !!! jak KAPITAN jest ok to się i na ŁAJBIE zastaje nie tylko na okręcie
Anna 2016-11-23 08:17:45
Sobocinscy to już jakiś czas temu ale o Patrycji nie słyszałam. W końcu zmadrzala. To kto teraz zamiast niej się tłumaczy ?
ola 2016-11-23 13:35:05
na pewno znaleźli JELENIA i obiecali karierę i rozwój i oczywiście duże,bardzo duże pieniądze.ciekawe kto to taki!!!!
Anna 2016-11-25 14:45:27
Po tym forum i niektórych wpisach widać,ze o Jelenia nie jest trudno
nina 2016-11-28 11:45:22
zostaną tylko sami kierownicy bo oni za mniej niż 3000zł. nie pracują nie to coreszta 6zł za godz.brutto
Niacyna 2016-11-28 19:15:52
Żaden kierwonik u G.T. w życiu nie widział 3tys..chociaż powinien przy takim zapier@$#aniu..Jakby kapitan nie zatopił okrętu to przysłowiowe szczury nie musiałyby uciekać..każdy widzi co się dzieje i szuka gdzie mu lepiej..bo szanowny "kapitanie"sam przywilej (zwany 6.50)pracy u pana już nie wystarczy hehe..Nie szukajmy winy w innych, drogi szefie poszukajmy jej w sobie..pozdrawiam
KAJA 2016-11-29 21:28:58
Przepraszam a GAMACIE ktoś widział takie pieniądze!!!!!!OBARCZANIE winą u tego PANa to najlepsza linia obrony(on zawsze jest biedny poszkodowany)Uciekły "szczury"które robiły za niego wszystko.Chłopie czas NARCYZA masz już za sobą DOROŚNIJ.
OJTAMOJTAM 2016-11-30 16:41:20
W tej firmie zostaną same "lojalne" i "oddane"osoby,które nie puszczą pary z gęby i będą bronić i chronić dzielnie p.Grzegorza Romana T do końca,dostając po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za niego...Nie wiem czym ten człowiek zasłużył sobie sobie na takie względy i oddanie u niektórych pracowników..bo brakiem poszanowania i szacunku dla pracownika,przywilejem pracy u Niego bym nie nazwała.Wdg mnie pan G.jest ostatnią osobą,której można wierzyć i obdarzyć szacunkiem i zaufaniem..Jedynie co jest wiarygodne to jego długi..
2
Anna 2016-12-01 08:55:54
No cóż byłam u tego człowieka kierownikiem. Za ok 250 godz w miesiącu zarabialam ok 1800zł. W gt było ciut lepiej bo czasem ok 2100. Grzesiek zatrudnia ludzi którzy są tępi. Przykro mi to mówić ale niestety tak jest. Jak ktoś jest trochę mądrzejszy to się ho pozbywa bo takim się nie da manipulować. Ale kilka osób z tego co wiem zrobiło to w balona a jedną nawet okradla. Chyba wiecie o kim pisze
KAJA 2016-12-01 14:58:57
C zemu piszesz ,że pracowali sami TĘPI ja nie uważam się za tępą .Odeszłam bo nadarzyła się okazja.Wiele razy słyszałam jak poniewierał ludzmi ,jak mu się coś nie podobało ,to on nie szukał winy w sobie a złodziejował wszystkich co mu podpadli.
pracownik 2016-12-01 16:31:25
Same siebie obrażacie pisząc jak to było u G.T NIEDOBRZE, każdy pracuje tam gdzie mu odpowiada.nigdzie nie jest dobrze zawsze jest COŚ . obgadywałyście byle mu się przypodabać ,a już anonim który jedna na drugą wysłała byle ją upodlić.Z niektórymi można było konie kraść,reszta szkoda gadać.Każdy pracodawca nastawia tylko uszu aby wiedzieć jak najwięcej ,tak było jest i będzie.
MALAMUT 2016-12-03 23:43:06
Obrażałabyśmy siebie gdybyśmy pisały to pracując dalej u niego.ja potrafiłam się odezwać ale niestety nic mi to nie dało,bo nie miałam żadnego wsparcia, tylko gadanie po kontach jaki to on zły a jak przychodziło co do czego to nikt się nie odezwał.więc dałam sobie spokój i już tam nie pracuje..i mam święty spokój.p.s.w każdej pracy tak jest tylko różnią się one warunkami i stosunkiem do pracownika.ja za te u pana G.T.podziękowałam
Anna 2016-12-05 09:08:50
Dokładnie. Na szczęście ja już dawno nie pracuje. A Ci co dalej tam siedzą.... no cóż. Grześ zawsze lubił jeleni
Anna 2016-12-05 10:42:23
Są jednak sprytniejsi od Grzesia. Jakaś Jolka z Rusznikarskiej podobno go nieźle oskubala. Z tego co słyszałam to była tam kierowniczka i kradla razem z fakturzystka
Zostaw swoją opinię o Firma Tylawscy Grzegorz Tylawski - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Tylawscy Grzegorz Tylawski