brak logo

Extend Vision

Kraków

Opinie o Extend Vision

@precel 2016-01-12 09:14
Ciekawe. Poł roku to szmat czasu @precel. Możesz napisać coś więcej na ten temat, czy lubisz tylko hejtować
Avre 2016-01-12 15:59
Idzie Avram ulicą, zatrzymuje nieznajomego i mówi do niego jak następuje: " Jak byłeś pan 200 metrów ode mnie to myślałem, że jesteś pan Mojsze. Jak pan byłeś 100 metrów ode mnie, to się zorientowałem, że nie jesteś pan Mojsze, tylko jego brat. A teraz to ja widzę, że nie jesteś pan ani Mojsze ani jego brat. Żegnam pana".
5
truespace 2016-01-13 11:32
nie marnuj czasu na te firme, nie polecam
Respekt 2016-01-13 12:18
Braki w wykształceniu są jak braki w uzębieniu - są niewidoczne jeśli gęby nie otwierasz @truespace
@truspace 2016-01-13 12:38
@Zax, ja też nie polecam, wyraźny obraz dał w odpowiedzi @Respekt, chamstwo i załganie.
Dab 2016-01-13 13:49
Nawet Cię polubiłem, ale proszę trzymaj ręce z dala od klawiatury, bo twój bełkot jest bardzo wymowny
2
@zax 2016-01-13 16:31
Zax, czy widzisz pogardę? masz jeszcze jakąkolwiek wątpliwości co do tej firmy?
@ad (choć nie dla Zaxa to znak!) 2016-01-13 17:04
Przypominasz mi ocean, tak samo mdli mnie od twoich ostatnich wpisów!
Ps. Może zagadaj do rynny, będzie większe echo!
3
Stabilny 2016-02-13 16:47
Czy ktoś wie gdzie szukać ogłoszeń na handlowca do tej firmy. Warszawa, Wrocław , Kraków ?
Krool 2016-02-26 22:25
Ile na rękę może wyciągnąć handlowiec w tej firmie? Może ktoś wie, bo widze że pojawiło się ogłoszenie na pracuj_pl
bolo 2016-02-28 10:08
1700-1800 netto + prowizja.umowa o pracę
Pistols 2016-02-28 13:44
Słyszałem, że w tej firmie pracują ludzie ze stażem 10 i więcej lat! Nie wydaje mi sie, żeby w dziale handlowym pracowali za 1800!
7
Harpagan 2016-03-04 20:15
3000-6000 średnio na rękę jesli jesteś dobry i skuteczny
3
job 2016-03-14 15:37
praca w dobrej atmosferze i za dobra kasę, jak najbardziej !
3
Janek 2016-03-16 22:28
Polecam, dobra organizacja pracy i zarobki ok!
4
Aplikujący 2016-03-25 14:32
Jak najbardziej firma ok. Byłem na rekrutacji i szkoda że mnie nie zatrudnili, ale oddzwonili pełna profeska!
5
@montoya 2016-09-02 10:38
jaki awans ? tą firemką powinien zając się US i PIP, zaległości w płatnościach sięgają miesięcy
8
Zen 2016-09-03 15:17
Naprawdę? Startują i wygrywają przetargi, a tam trzeba się wykazać przejrzystością i terminowością w zobowiązaniach. Czyżby ożyły lęki frustrata, który tak długo awansował, aż osiągnął szczyt niekompetencji?
6
Ela 2016-09-19 10:28
Bardzo polecam, ogromna kultura organizacji, szacunek dla pracownika, zaufanie, współpraca na wysokim poziomie. Pensja bardzo ok chociaż trzeba na nią zapracować. Po 7 latach pracy w Extend Vision zawsze będę tą firmę wspominała jako ogromnie pozytywne przeżycie ! Dajecie rade !
19
dc 2016-10-09 22:23
Pewnie, ze najlepiej samemu próbować @3ed, ale to @Były o jakich średnich zarobkach można teraz mówić? Chętnie bym się załapał, bo doświadczenie u nich zdobyte jest dość cenne i potrzebne, a to się przydaje na rynku pracy. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
@Ela 2016-12-14 10:46
Elu ... i byłoby to prawie półprawdą gdyby nie jeden z właścicieli który wzbudza swoim zachowaniem śmiech i zażenowanie.
11
Break out 2016-12-16 09:56
Półprawda? Hmm...
Ks.Józef Tischner mówił. Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda!

Postaraj się więc zaskoczyć jakimś bardziej oryginalnym wpisem, bo w tym domu zaczyna straszyć twoja nieobecność!
14
Luka 2017-01-08 17:44
Dobra firma, przyjazna rodzinna atmosfera, przychylne i otwarte nastawienie pracodawcy do pracownika niespotykane w innych firmach. Mozna na nich polegac w trudnych sytuacjach.
13
abc 2017-01-25 01:03
Inne firmy z branży płacą dużo lepiej. Kto ambitniejszy odchodzi po roku dwóch góra trzech. Szefostwo ok, choć J ma bardzo dziwne pomysły. Wiele obiecują, mydlą oczy bardzo profesjonalnie podczas rekrutacji, mistrzowie manipulacji, a później wygląda to zupełnie inaczej. Często są niesłowni. W firmie pracuje zbyt dużo osób, jest dużo stanowisk które nie wiadomo po co są utrzymywane. Mogło by ich nie być, a zaoszczędzone pieniądze z ich wynagrodzeń mogły by trafić dla innych pracowników na podwyżki.
11
xyz 2017-01-25 15:55
A więc chcesz zostać astronautą @abc? To ciekawy pomysł, opowiedz jak chcesz to zrealizować. A tymczasem napisz do konkurencji Extend Vision, może mają wakat na stanowisku doradcy
10
abc 2017-01-26 12:09
Panie Robercie dziękuję za cenną radę ;)
4
abc 2017-01-26 12:18
To bardzo proste @xyc , wystarczy że szefostwo poświęcając swoim pracownikom więcej zrozumienia i uwagi rzadziej będzie robić z siebie błazna kreując własną "uczciwość" na takim i innym forum jak to .
10
Ż 2017-01-26 13:35
@abc. Dzisiaj ubrałeś spodnie czy spódnicę?
Obserwujże i wyrzućże wszystkie swoje frustracje na tym i innych forach!
9
Tora 2017-01-31 19:51
Słyszałam, że w nowym roku Extendy wdrażają nowe pomysły i rekrutują na pracuj_pl do Krk
3
Adam 2017-02-02 09:01
W necie pojawił się konkurs Extend Vision na odświeżenie logo, ale ich obecne jest przecież niczemu sobie - po co więc zmieniać?
1
art 2017-02-02 16:30
Odświeżenie logotypu nie jest łatwą sprawą @Adam, a Extend Vision działająca w nowoczesny sposób o ponad dwóch dekad, powinna zainwestować także w nowoczesny przekaz poprzez najlepszą identyfikację wizualną. Identyfikacja ta powinna być zaprojektowana zgodnie z aktualnymi standardami.
Znak graficzny powinien oddawać swoim charakterem specyfikę działalności firmy: Extend Vision działa od roku 1995 w branży marketingu wystawienniczego i konferencyjnego. Zajmuje się projektowaniem i budową stoisk targowych, wysp handlowych, zabudowy eventowej, drukiem wielkoformatowym. Zapewnia również kompleksowe oferty obsługi stoisk targowych – animacje, hostessy, catering, multimedia, itp. Jakość, prestiż, lojalność, pewność, stabilność, niezawodność, dynamiczność, design, nowoczesność są to te wartości, które firma chce nowym logotypem podkreślać. Informacje na temat działalności firmy dostępne są na stronie www - to tyle w temacie

5
nie polecam 2017-02-13 11:05
To kłamstwa, firma od lat podzlecając większość usług firmom zewnętrznym samodzielnie nie buduje wysp ani żadnych stoisk targowych, nie zapewnia samodzielnie kateringu, animacji, hostess ani multimediów, dwie dekady jak piszą nowoczesnych działań oraz że firma posiada markę to złudzenie właścicieli, odświeżone logo które ma podkreślać wymienione powyżej cechy zostanie ikoną fikcji.
8
@b 2017-02-13 16:38
Design to nie tylko to, jak coś wygląda i jak się to odbiera. To też to, jak coś działa

Ps. Browaru też nie mają, a wychodzą regularnie na piwo
9
@abc 2017-02-14 10:55
do @abc, osoba którą wymieniłeś z imienia próbująca maskować swoje kompleksy związane z pokrętną przeszłością zazwyczaj lubi osądzając udzielać rad ale czy dziękowanie jej nie jest nadmierną życzliwością?
6
b2b 2017-02-14 13:14
Panie kolego pan się nie boi!
Żal jedynie, że żaden z kumpli za panem już nie stoi!
6
@htr 2017-02-14 16:31
Harry Frankfurt zbudował teorię bullshitu. Po polsku chyba najlepiej powiedzieć – teorię „pierdół”. Zdaniem Frankfurta to nie z kłamstwem mamy największy problem. Gdy wiemy, co jest kłamstwem, wtedy do prawdy daje się dotrzeć. Ale wiele przekazów służy jedynie wywarciu pewnego wrażenia na odbiorcach, wzbudzeniu emocji bez względu na ich związek z rzeczywistością
6
Harry 2017-02-17 14:19
Ludzie często mają kłopot z właściwym odczytaniem co jest prawdą a co kłamstwem tak samo jak z odróżnieniem uczciwego postępowania od nieuczciwego, dla przykładu można np latami kraść własność intelektualną naruszając prawa patentowe innej firmy i jednocześnie rozgłaszając moralizujące treści w swoim i innym otoczeniu wierzyć w słuszność i uczciwość swojego postępowania.
3
@Harry 2017-02-17 15:09
Najwiecej twojego cienia rzucają takie wyjaśnienia @Harry
6
Trochę faktów 2017-02-21 14:16
Trochę faktów w wielkim skrócie nie powinno nikomu zaszkodzić:
Firma Extend Vision w 2013 roku na drodze postępowania sądowego niechlubnie z premedytacją próbowała zablokować możliwość rozwoju oraz działań na wolnym rynku nowo powstałej firmie Event Logistica. Bez jakiegokolwiek prawdziwego uzasadnienia i dowodów próbowała oskarżyć o kradzież i zastraszyć byłego pracownika firmy Extend Vision obecnie właściciela firmy Event Logistica.
Kompromitując się w sądzie firma Extend Vision nic nie wskórała więc posunęła się do piętnowania, zastraszania i nawoływania do publicznego piętnowania na forach internetowych aby zniechęcić potencjalnych pracowników do podjęcia pracy w firmie Event Logistica oraz odstraszyć i zniechęcić do podjęcia współpracy przez inne firmy. Działania o takim charakterze noszą znamiona nieuczciwej konkurencji które winny zostać zwalczane przy pomocy litery prawa. Firma Event Logistica nie jest jedyną ani pierwszą firmą piętnowaną przez jednego z właścicieli Extend Vision.
4
ad_trochę to za mało faktów prawdy 2017-02-21 14:52
Nienaganne relacje z klientami i współpracownikami oraz wypracowana kultura przedsiębiorstwa Extend Vision są rzadko spotykane na dzisiejszym rynku!

Choć jak widać po niektórych wpisach, mieć wyczucie taktu to kłamać tak o innych jakby się mówiło kłamstwa o samym sobie @Boguś
3
@R 2017-02-21 16:25
Oczywiście gratuluję wypracowanej kultury w szczególności Twojej natomiast nienaganne wypracowane relacje z klientami Extend Vision winny być zawdzięczane ludziom którzy się do nich bezpośrednio przyczynili czyli Twoim pracownikom i współpracownikom a nie osobom anonimowo nawołującym do publicznego piętnowania innych ludzi na forach internetowych, poniżania ich i oskarżania o nieuczciwość oraz kradzież bez jakichkolwiek dowodów, knując i mącąc podszywając się pod rzekomych pracowników firmy Event Logistica, klikając w łapki, gwiazdki reklamy adwords, zastraszając próbując w białych rękawiczkach anonimowo zdyskredytować inne osoby pisząc nieprawdziwe opinie oraz rozpowszechniając nieprawdziwe informacje wewnątrz własnej firmy.

Takie działania to przede wszystkim działania na niekorzyść swoją i własnej firmy na której jak wspominasz nienaganne relacje z pewnością nie wpłynąłeś.
3
No sms 2017-02-21 16:54
Prawda jest taka, że powyższe negatywne opinie i wylewanie zawodowych frustracji na tym forum wypisują osoby, które rozstały się w z firmą E.V., a które jednocześnie nadal działają na niekorzyść tego pracodawcy. Może warto wziąć pod uwagę panie D. z firmy przytoczonej powyżej, że jeśli coś co od początku jest złe to nie uzdrawia się wraz z upływem czasu.
W tej sytuacji nie ma chętnych, aby wysłać panu sms'a z treścią "pomagam"
3
Monster 2017-02-22 13:33
Nieprawdą jest że negatywne opinie wypisują tylko osoby które już nie pracują w tej firmie.
2
ABC 2017-02-22 13:49
Panie Robert, pokory! bo jak się buzie otwiera to i w sumieniu i za uszami trzeba mieć czysto.
1
Krak 2017-02-22 14:25
Lud nie taki ciemny i wszystkiego nie kupi
ad vocem EV 2017-02-22 19:33
@Trochę faktów 2017-02-21 14:16
@@R 2017-02-21 16:25
@ABC 2017-02-22 13:49

W firmie E.V. było już kilka sytuacji, podobnych do zachowań osoby, która w tak wylewny sposób przedstawiła powyżej swoje wyjście z E.V., w tym przypadku - jak pisze w roku 2013 ( i dla jasności obrazu z wyprowadzeniem transakcji wartych kilkaset tysięcy złotych do swojej firmy).
Postępowanie sądowe, o którym wspomina wskazana powyżej osoba zostało zawieszone na etapie przedsądowym w sprawie o zaniechanie przez p.D. czynów nieuczciwej konkurencji z inicjatywy firmy E.V., a nie zainteresowanego, a tym bardziej nie z rozstrzygnięcia Sądu. Może warto przy okazji przytoczyć fragment ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, na którą tak bardzo powołuje się ta osoba.

Art. 11. 1. Czynem nieuczciwej konkurencji jest przekazanie, ujawnienie lub wykorzystanie cudzych informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa albo ich nabycie od osoby nieuprawnionej, jeżeli zagraża lub narusza interes przedsiębiorcy.
2. Przepis ust. 1 stosuje się również do osoby, która świadczyła pracę na podstawie stosunku pracy lub innego stosunku prawnego – przez okres trzech lat od jego ustania, chyba że umowa stanowi inaczej albo ustał stan tajemnicy.

Zaznaczyć przy tym również należy, że p.D założył firmę konkurencyjną do swojego pracodawcy jeszcze w trakcie trwania stosunku pracy.

Wypis z rejestru CEIDG , data wpisu 2012-12-13 15:13:16
Założenie działalności gospodarczej, numer wniosku 001697626/2012


Z ostatnich wpisów na tym forum można również wyczytać jak p.D bez żadnych dowodów okrzyknął się Wikileaks forów internetowych, na których 'widzi' wszechobecny czarny PR na swój i nie tylko swój temat, oczerniając przy tym osobę przywoływaną przez niego z imienia. To tylko potwierdza, że jeśli ktoś ma coś na sumieniu, to ma wrażenie że wszyscy go obserwują, piętnują i potępiają.

Zastanawiające jest też, czy takie wpisy nie podpadają pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych przywołanej m.in.przez p.D z imienia - osoby i reprezentowanej przez nią firmy.

Pomimo wszystkich sytuacji - wielokrotnego nadszarpnięcia w firmie zaufania przez niektórych byłych pracowników, właściciele nadal jako nadrzędną wartość przyjmują zasadę obdarzania pełnym zaufaniem swoich Klientów, Partnerów, Kooperantów, a w szczególności Pracowników.
@ad vocem EV 2017-02-23 11:55
Warto cofnąć się nieco w czasie i zastanowić się z jakich powodów pracownicy odchodzą z firmy Extend Vision która tak usilnie próbuje na tym forum nienagannie zaistnieć próbując wpłynąć na poprawę swojego wizerunku żonglując faktami obecnie jak i w przeszłości.

Warto również wyciągnąć samemu wnioski z jakich powodów postępowanie szybko zostało zawieszone z inicjatywy firmy Extend Vision.

@ad vocem EV opisujący powyżej swoją wersję rzekomych wydarzeń a w szczególności rozpowszechniając publicznie nieprawdziwe informacje cyt. "wyprowadzeniem transakcji wartych kilkaset tysięcy złotych do swojej firmy" okrzyknął się sędzią w powyższej sprawie do której nawet nie doszło i zdaje się sam dokonał wyroku myląc wyrok sądu z pozwem w którym każdy bez najmniejszego trudu może wypisać co się mu żywnie podoba powołując się na Art. 11. 1. lub dowolnie inne.
Ponadto manipulując przykrywa prawdziwą istotę sprawy chociażby przywołując tu datę złożenia wniosku myląc ją z datą rozpoczęcia działalności gospodarczej która rozpoczęła się po ustaniu stosunku pracy.

To prosty przykład z jaką łatwością można uprawiać retorykę miedzy innymi na takim forum jak to dezinformując otoczenie. Naturalnie nie trzeba nikomu tłumaczyć czy Extend Vision ma interes czy nie w powstawaniu firm o konkurencyjnym charakterze.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).

Przywołany na tutejszym forum Pan R. od dawna i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych firm konkurencyjnych. Nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi oraz próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach podszywając się pod innych rzekomych pracowników to działania co najmniej nie mające nic wspólnego z jak przeczytamy wyżej nienaganną etyką przedsiębiorstwa Extend Vision.
1
@ad vocem EV 2017-02-23 11:55 2017-02-23 13:05
Uderz w stół a nożyce się odezwą!
Wszystkie sprawy dotyczące kultury organizacyjnej firmy E.V. , współpracowników, kooperantów oraz współpracy na jakimkolwiek polu powinny znaleźć się poza kręgiem pańskich rozważań i zainteresowań p.D.

Żegnam pana i życzę zdrowia!
Studio 2017-02-24 09:36
Można się dowiedzieć ile wpłynęło prac w konkursie na logotyp?
@Studio 2017-02-24 14:00
Wszystko powinno odbyć się zgodnie z regulaminem - ogłoszenie wyników powinno nastąpić niebawem. Proszę śledzić stronę organizatora
Zostaw swoją opinię o Extend Vision - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Extend Vision