brak logo

Extend Vision

Kraków

Opinie o Extend Vision

xyz 2017-01-25 15:55
A więc chcesz zostać astronautą @abc? To ciekawy pomysł, opowiedz jak chcesz to zrealizować. A tymczasem napisz do konkurencji Extend Vision, może mają wakat na stanowisku doradcy
15
abc 2017-01-26 12:09
Panie Robercie dziękuję za cenną radę ;)
4
abc 2017-01-26 12:18
To bardzo proste @xyc , wystarczy że szefostwo poświęcając swoim pracownikom więcej zrozumienia i uwagi rzadziej będzie robić z siebie błazna kreując własną "uczciwość" na takim i innym forum jak to .
11
Ż 2017-01-26 13:35
@abc. Dzisiaj ubrałeś spodnie czy spódnicę?
Obserwujże i wyrzućże wszystkie swoje frustracje na tym i innych forach!
13
Tora 2017-01-31 19:51
Słyszałam, że w nowym roku Extendy wdrażają nowe pomysły i rekrutują na pracuj_pl do Krk
8
Adam 2017-02-02 09:01
W necie pojawił się konkurs Extend Vision na odświeżenie logo, ale ich obecne jest przecież niczemu sobie - po co więc zmieniać?
2
art 2017-02-02 16:30
Odświeżenie logotypu nie jest łatwą sprawą @Adam, a Extend Vision działająca w nowoczesny sposób o ponad dwóch dekad, powinna zainwestować także w nowoczesny przekaz poprzez najlepszą identyfikację wizualną. Identyfikacja ta powinna być zaprojektowana zgodnie z aktualnymi standardami.
Znak graficzny powinien oddawać swoim charakterem specyfikę działalności firmy: Extend Vision działa od roku 1995 w branży marketingu wystawienniczego i konferencyjnego. Zajmuje się projektowaniem i budową stoisk targowych, wysp handlowych, zabudowy eventowej, drukiem wielkoformatowym. Zapewnia również kompleksowe oferty obsługi stoisk targowych – animacje, hostessy, catering, multimedia, itp. Jakość, prestiż, lojalność, pewność, stabilność, niezawodność, dynamiczność, design, nowoczesność są to te wartości, które firma chce nowym logotypem podkreślać. Informacje na temat działalności firmy dostępne są na stronie www - to tyle w temacie

9
nie polecam 2017-02-13 11:05
To kłamstwa, firma od lat podzlecając większość usług firmom zewnętrznym samodzielnie nie buduje wysp ani żadnych stoisk targowych, nie zapewnia samodzielnie kateringu, animacji, hostess ani multimediów, dwie dekady jak piszą nowoczesnych działań oraz że firma posiada markę to złudzenie właścicieli, odświeżone logo które ma podkreślać wymienione powyżej cechy zostanie ikoną fikcji.
9
@b 2017-02-13 16:38
Design to nie tylko to, jak coś wygląda i jak się to odbiera. To też to, jak coś działa

Ps. Browaru też nie mają, a wychodzą regularnie na piwo
13
@abc 2017-02-14 10:55
do @abc, osoba którą wymieniłeś z imienia próbująca maskować swoje kompleksy związane z pokrętną przeszłością zazwyczaj lubi osądzając udzielać rad ale czy dziękowanie jej nie jest nadmierną życzliwością?
6
b2b 2017-02-14 13:14
Panie kolego pan się nie boi!
Żal jedynie, że żaden z kumpli za panem już nie stoi!
11
@htr 2017-02-14 16:31
Harry Frankfurt zbudował teorię bullshitu. Po polsku chyba najlepiej powiedzieć – teorię „pierdół”. Zdaniem Frankfurta to nie z kłamstwem mamy największy problem. Gdy wiemy, co jest kłamstwem, wtedy do prawdy daje się dotrzeć. Ale wiele przekazów służy jedynie wywarciu pewnego wrażenia na odbiorcach, wzbudzeniu emocji bez względu na ich związek z rzeczywistością
11
Harry 2017-02-17 14:19
Ludzie często mają kłopot z właściwym odczytaniem co jest prawdą a co kłamstwem tak samo jak z odróżnieniem uczciwego postępowania od nieuczciwego, dla przykładu można np latami kraść własność intelektualną naruszając prawa patentowe innej firmy i jednocześnie rozgłaszając moralizujące treści w swoim i innym otoczeniu wierzyć w słuszność i uczciwość swojego postępowania.
3
@Harry 2017-02-17 15:09
Najwiecej twojego cienia rzucają takie wyjaśnienia @Harry
7
Trochę faktów 2017-02-21 14:16
Trochę faktów w wielkim skrócie nie powinno nikomu zaszkodzić:
Firma Extend Vision w 2013 roku na drodze postępowania sądowego niechlubnie z premedytacją próbowała zablokować możliwość rozwoju oraz działań na wolnym rynku nowo powstałej firmie Event Logistica. Bez jakiegokolwiek prawdziwego uzasadnienia i dowodów próbowała oskarżyć o kradzież i zastraszyć byłego pracownika firmy Extend Vision obecnie właściciela firmy Event Logistica.
Kompromitując się w sądzie firma Extend Vision nic nie wskórała więc posunęła się do piętnowania, zastraszania i nawoływania do publicznego piętnowania na forach internetowych aby zniechęcić potencjalnych pracowników do podjęcia pracy w firmie Event Logistica oraz odstraszyć i zniechęcić do podjęcia współpracy przez inne firmy. Działania o takim charakterze noszą znamiona nieuczciwej konkurencji które winny zostać zwalczane przy pomocy litery prawa. Firma Event Logistica nie jest jedyną ani pierwszą firmą piętnowaną przez jednego z właścicieli Extend Vision.
5
ad_trochę to za mało faktów prawdy 2017-02-21 14:52
Nienaganne relacje z klientami i współpracownikami oraz wypracowana kultura przedsiębiorstwa Extend Vision są rzadko spotykane na dzisiejszym rynku!

Choć jak widać po niektórych wpisach, mieć wyczucie taktu to kłamać tak o innych jakby się mówiło kłamstwa o samym sobie @Boguś
7
@R 2017-02-21 16:25
Oczywiście gratuluję wypracowanej kultury w szczególności Twojej natomiast nienaganne wypracowane relacje z klientami Extend Vision winny być zawdzięczane ludziom którzy się do nich bezpośrednio przyczynili czyli Twoim pracownikom i współpracownikom a nie osobom anonimowo nawołującym do publicznego piętnowania innych ludzi na forach internetowych, poniżania ich i oskarżania o nieuczciwość oraz kradzież bez jakichkolwiek dowodów, knując i mącąc podszywając się pod rzekomych pracowników firmy Event Logistica, klikając w łapki, gwiazdki reklamy adwords, zastraszając próbując w białych rękawiczkach anonimowo zdyskredytować inne osoby pisząc nieprawdziwe opinie oraz rozpowszechniając nieprawdziwe informacje wewnątrz własnej firmy.

Takie działania to przede wszystkim działania na niekorzyść swoją i własnej firmy na której jak wspominasz nienaganne relacje z pewnością nie wpłynąłeś.
3
No sms 2017-02-21 16:54
Prawda jest taka, że powyższe negatywne opinie i wylewanie zawodowych frustracji na tym forum wypisują osoby, które rozstały się w z firmą E.V., a które jednocześnie nadal działają na niekorzyść tego pracodawcy. Może warto wziąć pod uwagę panie D. z firmy przytoczonej powyżej, że jeśli coś co od początku jest złe to nie uzdrawia się wraz z upływem czasu.
W tej sytuacji nie ma chętnych, aby wysłać panu sms'a z treścią "pomagam"
9
Monster 2017-02-22 13:33
Nieprawdą jest że negatywne opinie wypisują tylko osoby które już nie pracują w tej firmie.
2
ABC 2017-02-22 13:49
Panie Robert, pokory! bo jak się buzie otwiera to i w sumieniu i za uszami trzeba mieć czysto.
1
Krak 2017-02-22 14:25
Lud nie taki ciemny i wszystkiego nie kupi
5
ad vocem EV 2017-02-22 19:33
@Trochę faktów 2017-02-21 14:16
@@R 2017-02-21 16:25
@ABC 2017-02-22 13:49

W firmie E.V. było już kilka sytuacji, podobnych do zachowań osoby, która w tak wylewny sposób przedstawiła powyżej swoje wyjście z E.V., w tym przypadku - jak pisze w roku 2013 ( i dla jasności obrazu z wyprowadzeniem transakcji wartych kilkaset tysięcy złotych do swojej firmy).
Postępowanie sądowe, o którym wspomina wskazana powyżej osoba zostało zawieszone na etapie przedsądowym w sprawie o zaniechanie przez p.D. czynów nieuczciwej konkurencji z inicjatywy firmy E.V., a nie zainteresowanego, a tym bardziej nie z rozstrzygnięcia Sądu. Może warto przy okazji przytoczyć fragment ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, na którą tak bardzo powołuje się ta osoba.

Art. 11. 1. Czynem nieuczciwej konkurencji jest przekazanie, ujawnienie lub wykorzystanie cudzych informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa albo ich nabycie od osoby nieuprawnionej, jeżeli zagraża lub narusza interes przedsiębiorcy.
2. Przepis ust. 1 stosuje się również do osoby, która świadczyła pracę na podstawie stosunku pracy lub innego stosunku prawnego – przez okres trzech lat od jego ustania, chyba że umowa stanowi inaczej albo ustał stan tajemnicy.

Zaznaczyć przy tym również należy, że p.D założył firmę konkurencyjną do swojego pracodawcy jeszcze w trakcie trwania stosunku pracy.

Wypis z rejestru CEIDG , data wpisu 2012-12-13 15:13:16
Założenie działalności gospodarczej, numer wniosku 001697626/2012


Z ostatnich wpisów na tym forum można również wyczytać jak p.D bez żadnych dowodów okrzyknął się Wikileaks forów internetowych, na których 'widzi' wszechobecny czarny PR na swój i nie tylko swój temat, oczerniając przy tym osobę przywoływaną przez niego z imienia. To tylko potwierdza, że jeśli ktoś ma coś na sumieniu, to ma wrażenie że wszyscy go obserwują, piętnują i potępiają.

Zastanawiające jest też, czy takie wpisy nie podpadają pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych przywołanej m.in.przez p.D z imienia - osoby i reprezentowanej przez nią firmy.

Pomimo wszystkich sytuacji - wielokrotnego nadszarpnięcia w firmie zaufania przez niektórych byłych pracowników, właściciele nadal jako nadrzędną wartość przyjmują zasadę obdarzania pełnym zaufaniem swoich Klientów, Partnerów, Kooperantów, a w szczególności Pracowników.
5
@ad vocem EV 2017-02-23 11:55
Warto cofnąć się nieco w czasie i zastanowić się z jakich powodów pracownicy odchodzą z firmy Extend Vision która tak usilnie próbuje na tym forum nienagannie zaistnieć próbując wpłynąć na poprawę swojego wizerunku żonglując faktami obecnie jak i w przeszłości.

Warto również wyciągnąć samemu wnioski z jakich powodów postępowanie szybko zostało zawieszone z inicjatywy firmy Extend Vision.

@ad vocem EV opisujący powyżej swoją wersję rzekomych wydarzeń a w szczególności rozpowszechniając publicznie nieprawdziwe informacje cyt. "wyprowadzeniem transakcji wartych kilkaset tysięcy złotych do swojej firmy" okrzyknął się sędzią w powyższej sprawie do której nawet nie doszło i zdaje się sam dokonał wyroku myląc wyrok sądu z pozwem w którym każdy bez najmniejszego trudu może wypisać co się mu żywnie podoba powołując się na Art. 11. 1. lub dowolnie inne.
Ponadto manipulując przykrywa prawdziwą istotę sprawy chociażby przywołując tu datę złożenia wniosku myląc ją z datą rozpoczęcia działalności gospodarczej która rozpoczęła się po ustaniu stosunku pracy.

To prosty przykład z jaką łatwością można uprawiać retorykę miedzy innymi na takim forum jak to dezinformując otoczenie. Naturalnie nie trzeba nikomu tłumaczyć czy Extend Vision ma interes czy nie w powstawaniu firm o konkurencyjnym charakterze.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).

Przywołany na tutejszym forum Pan R. od dawna i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych firm konkurencyjnych. Nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi oraz próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach podszywając się pod innych rzekomych pracowników to działania co najmniej nie mające nic wspólnego z jak przeczytamy wyżej nienaganną etyką przedsiębiorstwa Extend Vision.
1
@ad vocem EV 2017-02-23 11:55 2017-02-23 13:05
Uderz w stół a nożyce się odezwą!
Wszystkie sprawy dotyczące kultury organizacyjnej firmy E.V. , współpracowników, kooperantów oraz współpracy na jakimkolwiek polu powinny znaleźć się poza kręgiem pańskich rozważań i zainteresowań p.D.

Żegnam pana i życzę zdrowia!
3
Studio 2017-02-24 09:36
Można się dowiedzieć ile wpłynęło prac w konkursie na logotyp?
@Studio 2017-02-24 14:00
Wszystko powinno odbyć się zgodnie z regulaminem - ogłoszenie wyników powinno nastąpić niebawem. Proszę śledzić stronę organizatora
Weronika Popławska 2017-02-26 20:10
Najwyższa kultura w kontakcie , ogromne doświadczenie, bezproblemowość i elastyczność - tak określiłabym współpracę z firmą Extend Vision
3
art. 26 ust. 1 i 2 2017-03-06 11:55
Firma od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób oraz firm konkurencyjnych, rozpowszechnia nieprawdziwe informacje oraz nawołuje do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próbuje wpływać na zatrudnienie pracowników w innych firmach, to niektóre z nieetycznych działań firmy Extend Vision.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.
ad Bogusław D. 2017-03-06 11:55 2017-03-06 18:03
Nie wszystko co jest dozwolone jest uczciwe p.D.B.
Jeśli nawet wszystko jest dozwolone
Co prawnie nie zostało zabronione
To nie wszystko co dozwolone jest uczciwe i godziwe
Resztę proszę dopowiedzieć sobie sam p.Bogusławie D.
3
Ad Extend Vision , p. Robert J. 2017-03-07 14:34
Firma Extend Vision od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji oraz nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy Extend Vision.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
@D.B. 2017-03-07 16:35
Kłam­stwa nie staną­ się prawdą tyl­ko dlatego, że komuś się wydaje że uwie­rzy w nie więcej osób p.D.B

Warto przytoczyć jeszcze raz dla pełnego obrazu :

W firmie E.V. było już kilka sytuacji, podobnych do zachowań osoby, która w tak wylewny sposób przedstawiła powyżej swoje wyjście z E.V., w tym przypadku -jak pisze w roku 2013 ( i dla jasności obrazu z wyprowadzeniem transakcji wartych kilkaset tysięcy złotych do swojej firmy).
Postępowanie sądowe, o którym wspomina wskazana powyżej osoba zostało zawieszone na etapie przedsądowym w sprawie o zaniechanie przez p.D. czynów nieuczciwej konkurencji z inicjatywy firmy E.V., a nie zainteresowanego, tym bardziej nie z rozstrzygnięcia sądu. Może warto przy okazji przytoczyć fragment ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, na którą tak bardzo powołuje się ta osoba.

Art. 11. 1. Czynem nieuczciwej konkurencji jest przekazanie, ujawnienie lub wykorzystanie cudzych informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa albo ich nabycie od osoby nieuprawnionej, jeżeli zagraża lub narusza interes przedsiębiorcy.
2. Przepis ust. 1 stosuje się również do osoby, która świadczyła pracę na podstawie stosunku pracy lub innego stosunku prawnego – przez okres trzech lat od jego ustania, chyba że umowa stanowi inaczej albo ustał stan tajemnicy.

Zaznaczyć przy tym również należy, że p.D założył firmę konkurencyjną do swojego pracodawcy jeszcze w trakcie trwania stosunku pracy.

Wypis z rejestru CEIDG
Data wpisu 2012-12-13 15:13:16
Założenie działalności gospodarczej
Numer wniosku 001697626/2012

Z ostatnich wpisów na tym forum można również wyczytać jak p.D bez żadnych dowodów okrzyknął się Wikileaks forów internetowych, na których 'widzi' wszechobecny czarny PR na swój i nie tylko swój temat, oczerniając przy tym osobę przywoływaną przez niego z imienia. To tylko potwierdza, że jeśli ktoś ma coś na sumieniu, to ma wrażenie że wszyscy go obserwują, piętnują i potępiają.

Zastanawiające jest też, czy takie wpisy nie podpadają pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych przywołanej przez p.D z imienia osoby i reprezentowanej przez niego firmy.

Pomimo wszystkich sytuacji, kiedy wielokrotnie nadszarpnięte zostało w firmie zaufanie , właściciele firmy E.V. jako nadrzędny cel przyjmują zasadę obdarzania pełnym zaufaniem swoich pracowników, partnerów i kooperantów!
4
bleee 2017-03-09 11:16
Zarząd Extend Vision to mistrzowie w profesjonalnym uprawianiu retoryki w stosunku do swoich pracowników jak i innych podmiotów. Manipulowanie ludźmi to codzienność w tej firmie, wraz z profesjonalnie przeprowadzoną rekrutacją mydlenie oczu, składanie obietnic potem rzeczywistość okazuje się zaskakująca.
@R.J 2017-03-09 11:24
Zarząd Extend Vision a ściślej p. R.J. od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision.

Manipuluje otoczeniem dezinformując i rozpowszechniając fałszywe informacje, nawołuje do potępiania i piętnowania innych ludzi a także próbuje wywierać wpływ na zatrudnienie pracowników w innych firmach, to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania konkurencyjnej firmy należącej do tego człowieka.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
@bleee @B.D. 2017-03-09 15:07
Nie ma rzeczy bardziej niewiarygodnej od prawdy p.D.B., bo wiekszość wie, że z suchej szmaty woda nie poleci, jakbyś nie wykręcał!
3
@bleee 2017-03-09 18:01
A zatem Pan Robert jest ekspertem od prawdy. Od dawna ma z nią problem więc manipulując samodzielnie postanowił ją ukształtować i wyspecjalizował się w uprawianiu czarnego PR w stosunku do innych osób.

Takie nierozważne anonimowe podszywanie się i nawoływanie do potępiania i piętnowania innych ludzi oraz próby wpływania na zatrudnienie pracowników w innych firmach to działania nie mające nic wspólnego z wiarygodnością takich osób. Jego nierozważne zachowanie nie tylko obciąża samego siebie ale też najbliższe jego otoczenie.
Ad D. 2017-03-10 11:41
Są sytuacje, w których milczeć po prostu nie wolno panie D., bo im większa tutaj histeria, tym bardziej oczywiste kłamstwo!
ble 2017-03-13 12:33
To prawda, milczenie to przyzwolenie na takie działania jak chorobliwe szkalowanie 6-8 byłych pracowników oraz współpracowników firmy Extend Vision z którymi p. R. nie był wstanie rozsądnie i po ludzku się rozstać.
Tu należy szukać przyczyn bo raczej mało prawdopodobnym jest aby wszystkie te osoby okazały się nieuczciwe, chyba że te działania to ten nadrzędny cel firmy o którym mowa wyżej :)
@D. 2017-03-13 15:53
Istotnie, pana wypowiedź to ironia robienia z niedostatku wiedzy oznaki wyższości p.D
Klo 2017-03-15 08:32
Pan Robert bije na głowę Krzysztofa Jackowskiego, zawsze wie kto do niego pisze... litości.
Nostradamus 2017-03-15 13:36
Twoja maska tak się zużyła, że widać przez nią twoją twarz Boguś!
takijeden 2017-03-16 18:48
Pracuje w firmie od dłuższego czasu i jakoś nie widzę opisywanych problemów, fakt z osób które odeszły raczej nikomu się nie wiedzie stąd pewnie te gorzkie żale, są i tacy co wracają, generalnie cieniasy pozostaną ciency i będą szczekać po internetach, Boguś "chodź tu prosiaczku" pamiętasz aferę którą po tych słowach nakręciłeś hrabio jaśnie oświecony handlowcu i jedyny namaszczony przez muzę reklamy człowieku.
bleee 2017-03-17 09:46
w końcu zakulisowa twarz extend vision :)
@Bogusław 2017-03-17 09:50
Myślę, że nie powinniśmy prosić Cię o szczerość, ale o milczenie Boguś
ble 2017-03-17 10:52
Słaba stawiająca extend vision w fatalnym świetle prowokacja Robert, a może powinieneś pisać na forach brajlem? Robiłeś z siebie już durnia pisząc po forach do mnie po chińsku i alfabetem morsa, czy na pewno wszystko ok ze zdrowiem?

Przypomnij sobie:
alfa 2015-11-10 17:51:59
..-. .. .-. -- .-
-....-..----..-..-
.--.---.-...-.-..-....-

Alfabet życia 2015-11-13 15:41:12
..-. .. .-. -- .- .--- .- -.- .. .-- .-.. .- ... -.-. .. -.-. .. . .-.. -. .. . -.. --- -.. -. .. .--. --- .-.. . -.-. . -. .. .-

客人 2015-11-16 00:10:40
本公司与
@b.d. 2017-03-17 11:29
Wspólnicy twoich wspólników nie są naszymi wspólnikami p. Bogusławie D.
Jak już coś piszesz, to rób to chociaż z talentem!
profesjonalizm 2017-03-24 17:28
Firma o wyjątkowej kulturze i b.dobrej organizacji pracy. Byłem pod wrażeniem wykonania stoiska w Paryżu. Wszelkie formalności wzięli na siebie profesjonalnie. Polecam do współpracy!
Michał 2017-03-24 17:29
Jak traktują pracowników?
Z szacunkiem i w taki sposób jak sam chciałbym aby mnie traktowano. Niby niewiele, ale takie podejście podoba mi się! Atmosfera, samodzielność, kultura w traktowaniu innych choć nie raz pewnie niektórym opr by się przydał!
Darek S. 2017-03-24 17:30
Zdecydowanie polecam. Spędziłem w firmie ponad 4 lata i był to dla mnie bardzo dobry okres. Firma pro-rodzinna, na poziomie, nigdy nie czułem presji...
Wielki szacun dla (usunięte przez administratora)
Zysk i strata 2017-03-24 17:37
'Ażeby dostać kawałek kiełbasy,
Zgodnym sposobem wziął chłopiec trzy basy.
Ledwie się strzepnął i skarbem nabytym
Łzy ocierając, powąchał go przy tym,
Biegnie ze szkoły wygłodniały żaczek:
- Stój! - krzyczy - nie jedz. odkupię przysmaczek.
- Mądryś! - odpowie właściciel kiełbasy -
Dopiero za nią dostałem trzy basy.
- Dajże mi pięć, a daj ją zjeść! -
Targ w targ - wyrzepił mu sześć
I dał,
Co miał.
Grosz na groszu - lichwa czysta,
Jednak kapitalista,
Rozważywszy sobie,
Coś się w głowę skrobie. -
Nie tylko to szkolne żaki
Biorą z handlów skutek taki;
Często
Gęsto,
Los szalony
Gdy z rachubą pójdzie w tuzy,
Stratą - plony;
Zyskiem - guzy'
No co ty 2017-03-24 17:50
Pewnie, że kobieta jest jak herbata w torebce - z jej mocy można zdać sobie sprawę tylko w gorącej wodzie
Zostaw swoją opinię o Extend Vision - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Extend Vision