brak logo

Extend Vision

Kraków

Opinie o Extend Vision

profesjonalizm w każdym calu 2011-10-18 18:33:07
Firma o wyjątkowej kulturze i b.dobrej organizacji pracy. Byłem pod wrażeniem wykonania stoiska w Paryżu. Wszelkie formalności wzięli na siebie profesjonalnie. Polecam do współpracy!
ELIZA 2011-10-18 18:40:47
Witam Was, Extend Vision Sp. z o.o. jest bardzo solidną firmą. Współpraca z tą firmą jest nawet pozytywna. Profesjonalny kontakt i wielu ciekawych ludzi. Chcę z całym przekonaniem polecić Extend Vision Sp. z o.o..Pozdrawiam wszystkich.
Tomek 2011-11-28 20:18:30
Gadu, gadu Anonimus. Jeśli pracowales tam z 15 lat to chyba nie było tak zle? Inaczej dawno powinienes poszukac sobie innej pracy. Szmat czasu! Ja tam nawet startowalem i szkoda ze mnie nie przyjeli! A na jakim stanowisku pracowałes?
Anonim 2012-01-03 23:51:12
Pijebolubie? A jaka jest u nich średnia?
pijebolubie 2012-01-04 12:10:05
1600 na rękę, trudno mówić o zarobkach netto czy brutto, cześć wypłaty oficjalnie reszta z ,,kamizelki''
Anonim 2012-01-04 16:06:29
ee tam.To nie jest tak źle. Pewnie mają jakieś premie, dodatki i inne takie!
Aplikujacy 2012-01-15 18:25:26
Czy ktoś mi pomoże? Startuje do tej firmy, a mam wybór pracy w korporacji. Gdzie lepiej?
xxxx 2012-01-30 22:12:13
zdecydowanie idź do korporacji ! zdecydowanie nie polecam tej firmy są niesłowni i oszukują swoich pracowników.
2
Aplikujacy 2012-01-30 23:21:46
Hmm! Nie bardzo mogę dać Ci wiarę gdy podpisujesz sie xxxx. Jestem po rozmowach i jeśli mnie wybiorą z pewnością skorzystam.
1
pierożek z tęczowej krainy motyli 2015-01-28 12:17:05
korporacje rządzą się swoimi prawami fizyki i logiki, to każdy wie chyba kto pracować tam chce lub pracował już. sorry taki mamy klimat.natomiast z tego co udało mi się info na mieście i na fejsie zebrac to firma extend vision wydaje się być bardzo wporządku wobec swoich pracowników, czy to prawdziwa opinia?
Stan 2015-03-31 02:39:54
Firma extend vision zajmuje się co wiem z ich strony internetowej - stoiskami trgowymi i zabudową targową. W tej chwili mam zlecenie znalezienie firmy, któa ma się zająć zaprojektowaniem stoiska. chciałbym, żeby to było zrobione profesjonalnie i w rozsądnych kosztach. Posiadacie jakieśopinie na temat pracy tej firmy?
Łukasz 2015-04-15 07:14:22
@Stan, napisz po prostu do nich. Extend Vision stosuje regularnie akcje stoisko za brief , co oznacza ze jeżeli spodoba ci sie projekt i oferta to projekt jest w cenie. Nic cię to nie kosztuje a przekonasz sie ze sa nieźli. Sam tak z nimi pracuje od lat!
2
Michał 2015-07-17 17:09:09
Jak traktują pracowników?
Z szacunkiem i w taki sposób jak sam chciałbym aby mnie traktowano. Niby niewiele, ale takie podejście podoba mi się! Atmosfera, samodzielność, kultura w traktowaniu innych choć nie raz pewnie niektórym opr by się przydał!
anonim 2015-09-28 12:43:39
super ;)
Nie polecam! 2015-10-21 00:31:18
Nie polecam!
Klient 2015-10-27 22:14:32
Extend Vision? Najlepsze co mnie mogło spotkać podczas wieloletniej współpracy. Nie pytają o zbędne rzeczy, pracują profesjonalnie. A kiedy są potrzebni pojawiają się - nieoczekiwanie! Niesamowita firma! Polecam
1
Pracownik 2015-10-29 18:11:02
Pracodawca o wyjątkowej kulturze
Darek S. 2015-11-06 20:12:29
Zdecydowanie polecam. Spędziłem w firmie ponad 4 lata i był to dla mnie bardzo dobry okres. Firma pro-rodzinna, na poziomie, nigdy nie czułem presji...
Wielki szacun dla (usunięte przez administratora)
Gość 2015-11-22 23:03:55
Zgadzam się z poniższymi wpisami, istnieją wiele lat na rynku a ja współpracuję z nimi od 2005 roku. Dla mnie najważniejsze jest to, że potrafią za każdym razem przygotować projekt, który odpowiada moim oczekiwaniom. Potrafią dopasować się do mojego budżetu nawet wtedy gdy mam ograniczone finanse. Polecam firmę szczerze. Izabella T.
Gość 2015-11-25 11:33:35
Koleżanki i Koledzy z Extend Vision! ........ Pracownicy! ......... "nie idźcie tą drogą!" cyt. A. Kwaśniewskiego :) ....... Po przeczytaniu powyższych opinii mam do Was pytanie, jak długo jeszcze będzie trwała ta zbiorowa halucynacja?
Stefan "Siara" Siarzewski 2015-11-25 15:00:59
Cóż za apel! A może zrobić Ci jeszcze kanapki albo usmażyć jajka?
Alle! 2015-11-25 19:02:48
Jaki poziom wpisów!
Proszę cię, odzywaj się tylko wtedy, gdy wiesz o czym mówisz! Jeśli nie potrafisz czegoś wyjaśnić w prosty sposób to oznacza, że tak naprawdę nie znasz firmy Extend Vision i nie rozumiesz dostatecznie dobrze o czym piszesz!
@tur 2015-12-06 17:09:38
Czyli jednak można bez zioła bądź diety? Bravo Ty!
Gość 2015-12-07 15:48:16
Zgadzam się z xxxx, radzę omijać tą firmę szerokim łukiem, wewnątrz atmosfera przypominająca sektę, ogólne milczenie, przytakiwanie, kaznodziejstwo i wzajemne poklepywanie się właścicieli po ramionach, pracowników traktują jak własność, masa hipokryzji, laurkowe opinie wystawia sobie prezes.
@Gość - 2015-12-07 15:48:16 2015-12-07 19:04:15
Nie zasłaniaj się milczeniem, bo przyjdzie czas, kiedy znowu mądrze przemówisz! Lecz kiedy znôw przemówisz to dopilnuj, by twoje słowa były lepsze od milczenia!
Haaaha, ha doooobre! 2015-12-07 19:46:28
A propos! Do zarejestrowania nowego związku wyznaniowego niezbędne jest minimum 100 osób (poprzednio wymagano 15 osób), a ich podpisy muszą być poświadczone notarialnie. Konieczne jest podanie więcej informacji o grupie...@gość


Terefere 2016-01-06 23:40:11
Taa, z pewnością czekają na ciebie z otwartymi rekami! A może sądzisz jeszcze że jesteś wyjątkowy?
Tyr 2016-01-08 14:46:20
gałgalini, omijaj tą firmę z daleka, zero możliwości rozwoju, żadnych perspektyw, tonie w kłopotach.
1
Sure 2016-01-08 20:34:28
Kłopot?
Jeśli kłopoty podążają za tobą gdziekolwiek jesteś, to z pewnością ty jesteś kłopotem!
Rogal 2016-01-12 08:54:49
Płać!!! Po pól roku trzeba czekać na kase!
@precel 2016-01-12 09:14:06
Ciekawe. Poł roku to szmat czasu @precel. Możesz napisać coś więcej na ten temat, czy lubisz tylko hejtować
Avre 2016-01-12 15:59:56
Idzie Avram ulicą, zatrzymuje nieznajomego i mówi do niego jak następuje: " Jak byłeś pan 200 metrów ode mnie to myślałem, że jesteś pan Mojsze. Jak pan byłeś 100 metrów ode mnie, to się zorientowałem, że nie jesteś pan Mojsze, tylko jego brat. A teraz to ja widzę, że nie jesteś pan ani Mojsze ani jego brat. Żegnam pana".
1
truespace 2016-01-13 11:32:11
nie marnuj czasu na te firme, nie polecam
Respekt 2016-01-13 12:18:30
Braki w wykształceniu są jak braki w uzębieniu - są niewidoczne jeśli gęby nie otwierasz @truespace
@truspace 2016-01-13 12:38:18
@Zax, ja też nie polecam, wyraźny obraz dał w odpowiedzi @Respekt, chamstwo i załganie.
Dab 2016-01-13 13:49:57
Nawet Cię polubiłem, ale proszę trzymaj ręce z dala od klawiatury, bo twój bełkot jest bardzo wymowny
@zax 2016-01-13 16:31:41
Zax, czy widzisz pogardę? masz jeszcze jakąkolwiek wątpliwości co do tej firmy?
@ad (choć nie dla Zaxa to znak!) 2016-01-13 17:04:06
Przypominasz mi ocean, tak samo mdli mnie od twoich ostatnich wpisów!
Ps. Może zagadaj do rynny, będzie większe echo!
Stabilny 2016-02-13 16:47:34
Czy ktoś wie gdzie szukać ogłoszeń na handlowca do tej firmy. Warszawa, Wrocław , Kraków ?
Krool 2016-02-26 22:25:40
Ile na rękę może wyciągnąć handlowiec w tej firmie? Może ktoś wie, bo widze że pojawiło się ogłoszenie na pracuj_pl
bolo 2016-02-28 10:08:40
1700-1800 netto + prowizja.umowa o pracę
Pistols 2016-02-28 13:44:41
Słyszałem, że w tej firmie pracują ludzie ze stażem 10 i więcej lat! Nie wydaje mi sie, żeby w dziale handlowym pracowali za 1800!
2
Harpagan 2016-03-04 20:15:35
3000-6000 średnio na rękę jesli jesteś dobry i skuteczny
job 2016-03-14 15:37:57
praca w dobrej atmosferze i za dobra kasę, jak najbardziej !
Janek 2016-03-16 22:28:41
Polecam, dobra organizacja pracy i zarobki ok!
Aplikujący 2016-03-25 14:32:22
Jak najbardziej firma ok. Byłem na rekrutacji i szkoda że mnie nie zatrudnili, ale oddzwonili pełna profeska!
@montoya 2016-09-02 10:38:41
jaki awans ? tą firemką powinien zając się US i PIP, zaległości w płatnościach sięgają miesięcy
Zen 2016-09-03 15:17:11
Naprawdę? Startują i wygrywają przetargi, a tam trzeba się wykazać przejrzystością i terminowością w zobowiązaniach. Czyżby ożyły lęki frustrata, który tak długo awansował, aż osiągnął szczyt niekompetencji?
Ela 2016-09-19 10:28:42
Bardzo polecam, ogromna kultura organizacji, szacunek dla pracownika, zaufanie, współpraca na wysokim poziomie. Pensja bardzo ok chociaż trzeba na nią zapracować. Po 7 latach pracy w Extend Vision zawsze będę tą firmę wspominała jako ogromnie pozytywne przeżycie ! Dajecie rade !
13
dc 2016-10-09 22:23:02
Pewnie, ze najlepiej samemu próbować @3ed, ale to @Były o jakich średnich zarobkach można teraz mówić? Chętnie bym się załapał, bo doświadczenie u nich zdobyte jest dość cenne i potrzebne, a to się przydaje na rynku pracy. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Extend Vision - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Extend Vision