brak logo

Extend Vision

Kraków

Opinie o Extend Vision

bleee 2017-03-17 09:46
w końcu zakulisowa twarz extend vision :)
@Bogusław 2017-03-17 09:50
Myślę, że nie powinniśmy prosić Cię o szczerość, ale o milczenie Boguś
2
ble 2017-03-17 10:52
Słaba stawiająca extend vision w fatalnym świetle prowokacja Robert, a może powinieneś pisać na forach brajlem? Robiłeś z siebie już durnia pisząc po forach do mnie po chińsku i alfabetem morsa, czy na pewno wszystko ok ze zdrowiem?

Przypomnij sobie:
alfa 2015-11-10 17:51:59
..-. .. .-. -- .-
-....-..----..-..-
.--.---.-...-.-..-....-

Alfabet życia 2015-11-13 15:41:12
..-. .. .-. -- .- .--- .- -.- .. .-- .-.. .- ... -.-. .. -.-. .. . .-.. -. .. . -.. --- -.. -. .. .--. --- .-.. . -.-. . -. .. .-

客人 2015-11-16 00:10:40
本公司与
@b.d. 2017-03-17 11:29
Wspólnicy twoich wspólników nie są naszymi wspólnikami p. Bogusławie D.
Jak już coś piszesz, to rób to chociaż z talentem!
2
profesjonalizm 2017-03-24 17:28
Firma o wyjątkowej kulturze i b.dobrej organizacji pracy. Byłem pod wrażeniem wykonania stoiska w Paryżu. Wszelkie formalności wzięli na siebie profesjonalnie. Polecam do współpracy!
1
Michał 2017-03-24 17:29
Jak traktują pracowników?
Z szacunkiem i w taki sposób jak sam chciałbym aby mnie traktowano. Niby niewiele, ale takie podejście podoba mi się! Atmosfera, samodzielność, kultura w traktowaniu innych choć nie raz pewnie niektórym opr by się przydał!
2
Darek S. 2017-03-24 17:30
Zdecydowanie polecam. Spędziłem w firmie ponad 4 lata i był to dla mnie bardzo dobry okres. Firma pro-rodzinna, na poziomie, nigdy nie czułem presji...
Wielki szacun dla (usunięte przez administratora)
3
Zysk i strata 2017-03-24 17:37
'Ażeby dostać kawałek kiełbasy,
Zgodnym sposobem wziął chłopiec trzy basy.
Ledwie się strzepnął i skarbem nabytym
Łzy ocierając, powąchał go przy tym,
Biegnie ze szkoły wygłodniały żaczek:
- Stój! - krzyczy - nie jedz. odkupię przysmaczek.
- Mądryś! - odpowie właściciel kiełbasy -
Dopiero za nią dostałem trzy basy.
- Dajże mi pięć, a daj ją zjeść! -
Targ w targ - wyrzepił mu sześć
I dał,
Co miał.
Grosz na groszu - lichwa czysta,
Jednak kapitalista,
Rozważywszy sobie,
Coś się w głowę skrobie. -
Nie tylko to szkolne żaki
Biorą z handlów skutek taki;
Często
Gęsto,
Los szalony
Gdy z rachubą pójdzie w tuzy,
Stratą - plony;
Zyskiem - guzy'
No co ty 2017-03-24 17:50
Pewnie, że kobieta jest jak herbata w torebce - z jej mocy można zdać sobie sprawę tylko w gorącej wodzie
aug 2017-03-29 22:21
Pracowałem w EV przez 6 lat i dla Mnie był to dobry czas .Jak każdy pracodawca ma swoje wady ale w ogólnym rozrachunku duży plus dla właścicieli za stworzenie miejsca pracy przyjaznego dla pracowników.
3
B.D. 2017-03-30 11:45
Robert, zdecyduj się w końcu czy piszesz do Pani Anety czy do mnie bo już nie wiem czy oszalałeś czy jestem Panią Anetą :) a tak w ogóle to noji?

ps... Twoje zachowanie mało że nie odstrasza od odchodzenia z Extend Vision to może nawet zachęcać.
@aug 2017-03-30 11:52
Dobrze napisane @Aug, bo to co mamy i my z tej przygody, to po prostu najczystsza radość !
2
Ela 2017-03-31 16:56
'Bardzo polecam, ogromna kultura organizacji, szacunek dla pracownika, zaufanie, współpraca na wysokim poziomie. Pensja bardzo ok chociaż trzeba na nią zapracować. Po 7 latach pracy w Extend Vision zawsze będę tą firmę wspominała jako ogromnie pozytywne przeżycie ! Dajecie rade!'
4
A gdzież by tam 2017-03-31 17:04
16.11.2015. Pani Premier w nowym gabinecie w pierwszym dniu urzędowania. Wchodzi do niej sekretarka i mówi, że przydzedł jakiś facet.
Pani Premier żeby zrobić dobre wrażenie, jaka to ona jest teraz ważna i zapracowawana, każe mu czekać. Po 20 minutach każe go wpuścić, ale by zrobić na nim wrażenie podnosi słuchawkę telefonu i zaczyna fantazjować, mówiąc do słuchawki:
"Tak..., tak... jasne, przekaże Putinowi że na pewno się na to nie zgodzimy, nie...nie ma mowy,
tak...to nasze ostatnie słowo".

W końcu odkłada słuchawkę i udaje, że dopiero w tej chwili zauważyła faceta i pyta:
-Co pana tu sprowadza?
-Jestem z telekomunikacji. Przyszedłem podłączyć telefon!
Extend Vision 2017-04-06 12:11
Firma Extend Vision od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie oraz rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, nawoływanie do potępiania a także próby wpływania na zatrudnienie pracowników w firmach konkurencyjnych to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania firmy Extend Vision.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
@Bogusław D. 2017-04-06 16:06
W nawiązaniu do ostatniego wpisu warto przytoczyć ponownie dla pełnego obrazu :

Pomimo wszystkich sytuacji, kiedy wielokrotnie nadszarpnięte zostało w firmie zaufanie , właściciele firmy E.V. jako nadrzędny cel przyjmują zasadę obdarzania pełnym zaufaniem swoich pracowników, partnerów i kooperantów!

W firmie E.V. było już kilka sytuacji, podobnych do zachowań osoby, która w tak wylewny sposób przedstawiła powyżej swoje wyjście z E.V. ( i dla jasności obrazu z wyprowadzeniem transakcji wartych kilkaset tysięcy złotych do swojej firmy).
Może warto przy tej okazji przytoczyć fragment ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, na którą tak bardzo powołuje się ta osoba.

Art. 11. 1. Czynem nieuczciwej konkurencji jest przekazanie, ujawnienie lub wykorzystanie cudzych informacji stanowiących tajemnicę przedsiębiorstwa albo ich nabycie od osoby nieuprawnionej, jeżeli zagraża lub narusza interes przedsiębiorcy.
2. Przepis ust. 1 stosuje się również do osoby, która świadczyła pracę na podstawie stosunku pracy lub innego stosunku prawnego – przez okres trzech lat od jego ustania, chyba że umowa stanowi inaczej albo ustał stan tajemnicy.

Zaznaczyć przy tym również należy, że p.Bogusław D. założył firmę konkurencyjną do swojego pracodawcy jeszcze w trakcie trwania stosunku pracy.

Wypis z rejestru CEIDG
Data wpisu 2012-12-13 15:13:16
Założenie działalności gospodarczej
Numer wniosku 001697626/2012


Z ostatnich wpisów na tym forum można również wyczytać jak p.D bez żadnych dowodów okrzyknął się Wikileaks forów internetowych, oczerniając przy tym osobę przywoływaną przez niego z imienia oraz swojego byłego pracodawcę. To tylko potwierdza, że jeśli ktoś ma coś na sumieniu, to ma wrażenie że wszyscy go obserwują, piętnują i potępiają.

Zastanawiające jest też, czy takie wpisy nie podpadają pod paragraf za naruszenie dóbr osobistych przywołanej przez p.D z imienia osoby i reprezentowanej przez niego firmy .
Znów to szuranie... 2017-04-06 16:10
"Wznoszą się prostaczkowie i osiągają niebo - a my ze swoją wiedzą
pogrążamy się w piekle."
Św. Augustyn

Znów to szuranie, bełkotu chór,
Znów na ulice wylazło z nór
Dwieście tysięcy, trzysta tysięcy
Poprzebieranych świątecznych zmór.

Zieje pustynią zeszklały wzrok,
W otchłań zapada każdy ich krok,
W ultra-kolorach, w meta ubiorach
Łażą rozwlekle przez cały rok.

To oni - sprawcy brzuchatych bab,
Sznycla, gazety, tryumfów, klap,
Skrótów, paszportów, forsy i sportów,
Słowa "gustowny" i słowa "schab".

To oni - naród, społeczność, wiek,
Styl i epoka, i dziejów bieg,
Ten sam odwieczny wróg niebezpieczny,
Podsłuch powszechny, masowy szpieg.

Rozstąp się, bruku upiornych miast!
Rozstąp się, niebo, zbrojownio łask!
Biesa tępego, biesa głupiego
Oświeć i przeraź gradem swych gwiazd!
Job 2017-04-07 17:22
'praca w dobrej atmosferze i za dobra kasę, jak najbardziej!'
2
Janek 2017-04-07 17:24
Polecam, dobra organizacja pracy i zarobki ok!
2
Luka 2017-04-07 17:25
'Dobra firma, przyjazna rodzinna atmosfera, przychylne i otwarte nastawienie pracodawcy do pracownika niespotykane w innych firmach. Mozna na nich polegac w trudnych sytuacjach'
4
Extend Vision 2017-04-10 11:06
Firma Extend Vision od lat i nie tylko na forach internetowych uprawia czarny PR w stosunku do innych osób a w szczególności w stosunku do firm konkurencyjnych lub osób które w przeszłości świadczyły usługi na rzecz firmy Extend Vision.

Próby wywierania wpływu na opinię publiczną poprzez pomawianie i dezinformowanie oraz rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, nawoływanie do potępiania a także próby wpływania na zatrudnienie pracowników w firmach konkurencyjnych to fałszywe, nieuczciwe i nieetyczne działania firmy Extend Vision.

Zgodnie z art. 14 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (tekst jednolity: Dz. U. z 2003 r. Nr 153, poz. 1503, z późn. zm., dalej „ustawa”), rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd wiadomości o swoim lub innym przedsiębiorcy albo przedsiębiorstwie, w celu przysporzenia korzyści lub wyrządzenia szkody stanowi czyn nieuczciwej konkurencji.

Rozpowszechnianie nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd informacji o przedsiębiorstwie lub przedsiębiorcy, zgodnie z art. 26 ust. 1 i 2 ustawy może powodować także odpowiedzialność karną (za wykroczenie).
@Boguś 2017-04-10 17:06
Boguś sio, sio - panu już dziękujemy
Darek S. 2017-04-11 17:24
Zdecydowanie polecam. Spędziłem w firmie ponad 4 lata i był to dla mnie bardzo dobry okres. Firma pro-rodzinna, na poziomie, nigdy nie czułem presji...
Wielki szacun dla (usunięte przez administratora)
5
Gość 2017-04-11 17:45
'Zgadzam się z poniższymi wpisami, istnieją wiele lat na rynku a ja współpracuję z nimi od 2005 roku. Dla mnie najważniejsze jest to, że potrafią za każdym razem przygotować projekt, który odpowiada moim oczekiwaniom. Potrafią dopasować się do mojego budżetu nawet wtedy gdy mam ograniczone finanse. Polecam firmę szczerze. Izabella T.'
3
pracownik chetny 2017-04-12 17:07
z wielka przyjemnościa dostarcze dodatkowych informacji, jesli moje doswiadczenie i kwalifikacje beda odpowiadać waszej firmie
chetny pracownik 2017-04-12 17:09
bardzo was uprzejmie prosze, odpiszcie czy mam szanse
kariera 2017-04-13 09:58
Proszę pisać bezpośrednio do firmy bez względu na to jakiej pracy poszukuje
nowy 2017-04-14 13:28
Szukam pracy żeby zdobyć doświadczenie, a słyszałem dużo dobrego, że w tej firmie mogę się nauczyć czegoś nowego i chciałbym się rozwijać
3
Nahda 2017-04-14 14:25
Doswiadczenie zawodowe uczy nas, że wyksztalcenie często nie ma znaczenia. Liczy się praca i to, czy się w niej czegoś uczysz...czy się rozwijasz. 
6
kpwd 2017-05-31 19:35
Prawdę mówić a obrazić nietrudno
Extend Vision opinie 2017-06-27 13:02
jeden z właścicieli firmy Extend Vision w ramach własnego nadrzędnego celu fałszywie podszywa się pod innych rzekomych pracowników rozpowszechnia nieprawdziwe informacje, próbuje wpływać na zatrudnienie w innych firmach i szkaluje byłych pracowników którzy od niego odeszli nawet jeździ za nimi.
nie do wiary 2017-06-27 18:50
Pańska ocena działań jednego z właścicieli powinna znaleźć się w programie 'nie do wiary', bo cóż z tego że prawda zwycięży, jeśli zło stać na przegraną.
Marketing & PR 2017-07-04 18:07
Extend Vision od ponad dwudziestu lat świadczy kompleksowe usługi związane z zabudową targową i wystawiennictwem na krajowych oraz międzynarodowych targach, konferencjach oraz wszędzie tam, gdzie Klienci oczekują kreatywnego i oryginalnego połączenia eventu z nowoczesnymi rozwiązaniami scenograficznymi i multimedialnymi (kongresy, wystawy, sympozja, imprezy firmowe, bankiety, pokazy, gale, showroomy, wyspy handlowe, salony sprzedaży, muzea, akcje promocyjne i marketingowe)
Extend Vision design 2017-07-04 18:12
Extend Vision dostarcza kompletne rozwiązania, a praca w systemie Doradztwo - Koncepcja - Projekt - Realizacja jest standardem we współpracy. Doświadczenie firmy w szeroko pojętej aranżacji przestrzeni ekspozycyjnej pozwala realizować najśmielsze projekty, które łączą ze sobą najnowszą technologię, jakość, funkcjonalność oraz nieszablonowy design.
Extend Vision multimedia 2017-07-04 18:15
Extend Vision tworzy nowoczesne stoiska multimedialne w oparciu o systemy multiplikacji obrazu z produkcją treści, technologii i aplikacji interaktywnych. Stosuje projektory multimedialne, wielkoformatowe ekrany ledowe, ekrany graficzne, monitory i ekrany bezszwowe - mogące przybierać różnorodne kształty.
Extend Vision projekty 2017-07-04 18:18
Extend Vision projektuje indywidualne posy, display’e, standy. Aranżuje przestrzenie komercyjne i publiczne: muzea, galerie, biura, instytucje, sklepy. Posiada bogate portfolio systemów wystawienniczych z własnym patentem oraz od najlepszych światowych producentów.
Extend Vision logistyka 2017-07-04 18:23
Extend Vision współpracuje z najlepszymi agencjami hostess, profesjonalnymi baristami, firmami cateringowymi, studiami fotograficznymi i oświetleniowymi. Dysponujem własnym zapleczem projektowym, produkcyjnym i logistycznym na terenie całego kraju.
Extend Vision profesjonalnie 2017-07-11 10:51
Extend Vision wie jak skutecznie zaprezentować Państwa firmę podczas targów, kongresów, konferencji i eventów
Doświadczenie Extend Vision 2017-07-11 10:52
Dzięki bogatemu doświadczeniu i stosowaniu najnowszych technologii Extend Vision może zaproponować Klientom produkty i usługi najwyższej jakości.
Nowoczesna firma 2017-07-11 10:53
Extend Vision jest nowoczesną firmą, wsłuchującą się w potrzeby rynku
Expozycja 2017-07-11 10:55
Extend Vision stworzył dział Expozycja_com – oferujący rozwiązania dla przestrzeni komercyjnych i publicznych: muzeów, galerii, biur, sklepów i instytucji.
Jakość 2017-07-11 10:57
Extend Vision oferuje systemy wystawiennicze i ekspozycyjne, które łączą ze sobą jakość, funkcjonalność i nieszablonowy design.
wiedza 2017-07-11 10:59
Extend Vision chętnie dzieli się wiedzą.
stoisko 2017-07-11 11:07
Czy wiecie że stoisko_pl to pierwszy vortal wiedzy o marketingu wystawienniczym w Polsce
wystawiennictwo 2017-07-11 11:10
Firma Extend Vision należy do czołowych oferentów rozwiązań wystawienniczych w Polsce
Extend Vision 2017-07-11 11:13
kompetentni od lat!
OK Extend-Vision 2017-07-18 12:46
potwierdzam Extend Vision jest dobrym partnerem, współpracuje z nimi wiele lat, wszystko na czas - jest ok!
next2b 2017-07-19 09:55
Design to nie tylko to, jak coś wygląda i jak się to odbiera, ale też to, jak coś działa
Ewelina Michalska / Carlsberg Polska 2017-08-15 21:18
W kręgu naszych oficjalnych kooperantów znalazła się firma Extend Vision. Wieloletnia współpraca w zakresie zaopatrzenia w systemy wystawiennicze układa się bardzo dobrze. Cenię ją za poziom obsługi, wysoką jakość systemów wystawienniczych i doskonały serwis posprzedażowy, wyrażający się błyskawiczną reakcją na nasze potrzeby. W sprawach związanych z wystawiennictwem polecam Extend Vision.
Urząd Miasta Krakowa 2017-08-17 13:55
Bardzo cenimy sobie współpracę z Extend Vision. Wielokrotnie mogliśmy się przekonać, że Extend Vision to doskonały partner w działaniach wystawienniczych promujących nasze miasto. Szybkość działania, wysoka jakość produktów i obsługi , fachowość to jedne z głównych cech tej firmy. Z pewnością jest to firma godna polecenia w działaniach mających na celu wypromowanie danego miasta, powiatu, czy regionu.
Zostaw swoją opinię o Extend Vision - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Extend Vision