brak logo

Skorpion Security

Katowice

Opinie o Skorpion Security

Hipek 2016-10-23 20:31
"Tonący brzytwy się chwyta"
2
ochraniarz 2016-10-26 22:58
Wieczorek zwolniony bo był i się starał, od kogo P, Emil dostał cynka że sobie odpoczywa od Państwa Burdzik i Michalik których akurat w tym dniu nie było na Budryku!!
7
wróg 2016-11-21 13:45
HEJ skorpiony JAK TAM NA WIECZORKU NIE MA SZALEŃSTW!!!!! ????? KAMBODŻA pracuje???? Albo już nie?? alkomaty są hhhhaaaaaaahhhhhhaaa.
1
Jack 2016-12-04 04:41
Coś nic nie piszecie o Budryku
1
ochroniarz 2016-12-04 15:35
emil i ten drugi jolop idzcie na robic na do pusu do lazni do pralni ale na boga dajcie sobie spokoj z ochrona nie przynoscie wiecej wstydu tej formacji .
ochroniarz 2016-12-05 16:22
no znow ciekawe rzeczy na budryku truskawa leci juz calkiem w ciula czeka tylko na emerytura ta druga ges rozpasana opieprza sie juz od rana. szef ochrony zamroczony zyciem chyba jest zmeczony kreci sie jak bak po secie pol dnia siedzi w toalecie.reszta juz z sameg o rana caly dzien sie opierdala nic sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zmienilo wszystkie lebry i nieroby chca jednego zeby scorp[on na lat cztery wygral przetarg wtedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na calego. jest pytanie jak mozliwe zeby takie lebry lenie no icale te ruszenie moglo robic to co robi panie emil co pan robi bo niedlugo moze wkrotce obudzisz sie pan na pluczce
5
Lady Gaga 2016-12-09 10:37
Powiem ci chłopie,
Żeby nie powiedzieć ci jołopie,
Zajmij się może tenisem,
Albo swoim penisem,
Zostaw w spokoju na budryku ochrone,
Bo pod twą nieobecność ktoś wyp.....li ci żone.
Wypisujesz tutaj jakieś farmazony,
Niczym jakiś debil nawiedzony,
Może weź sie za to za co ci płacą,
I zajmij siè konkretną pracą,
Wiem że anonimowość na wiele pozwala,
Lecz w tym przypadku kretynizm tylko twą głowę rozwala.
Nie sil się zatem na kolejne wypociny,
Bo jakbyś się nie starał będzie to tylko potok uryny,
Z poważaniem,
I nad twą głową z zatroskaniem.

3
Roj 2016-12-11 19:38
Ty się zajmij poezją a nie ochroną
3
Ochroniarz 2016-12-21 17:10
Część. Jak u Was od Stycznia ze stawkami? Premie Świąteczne dostaliście?
Praca 2016-12-22 12:42
Hej! Jak tam na Budryku? Macie umowy o pracę? Jak to wygląda finansowo? Są wolne miejsca?
Ochroniarz 2017-01-12 18:10
mam pytanko do działu ochrony jak to możliwe że niejaki Adam. M jest niby dowódca na Budryku a o 5.00 siedzi za Królową Chujowa a ona jest na kółkach albo jeden h.. wie gdzie panie. Emilu D.
Emeryt 2017-01-15 11:36
Witajcie pracownicy SKORPIONA czy macie stawki 13 brutto na umowie zlecenie czy umowa dzieło za 130 zł. Pytam bo jestem zainteresowany podjęciem pracy w Waszej firmie. Mnie interesuje tylko umowa zlecenie i najlepiej przelew na konto . Tak robią szanujące się firmy. Proszę o odpowiedz.
4
jack 2017-01-29 01:42
Ochroniarz co nic nie piszesz co się dzieje na Budryku dalej taki syf czy coś się poprawilo
Gargamel 2017-01-29 10:43
Firma Scorpion to może kiedyś była dobra firma ale teraz nie jest. Ja pracuje w firmie ochraniarskiej gdzie zarobki są wyższe niż w firmie Scorpion .Gdy firma Scorpion startowała do przetargu na KHW to podała fałszywe dane ludzi i ich wykluczyli z przetargu . Gdy ich wykluczyli z przetargu to sprawę dali do KIO bo niemożliwe się pogodzić się ze ich wykluczyli. Po wykluczeniu z przetargu KIO nakazało z powrotem powtórzyć przetarg i weszli na kop Wieczorek za mała Kasę . Przedni była firma Fosa. . Nie zatrudniaj się do tej firmy bo będziesz żałował . Pieniędzy nie płaca na konto tylko do łapy. Przy dawaniu pieniędzy do łapy kierownik okrada ludzi bo końcówkę do siebie zabiera .
3
Gargamel 2017-01-29 10:46
Firma Scorpion to może kiedyś była dobra firma ale teraz nie jest. Ja pracuje w firmie ochraniarskiej gdzie zarobki są wyższe niż w firmie Scorpion .Gdy firma Scorpion startowała do przetargu na KHW to podała fałszywe dane ludzi i ich wykluczyli z przetargu . Gdy ich wykluczyli z przetargu to sprawę dali do KIO bo niemożliwe się pogodzić się ze ich wykluczyli. Po wykluczeniu z przetargu KIO nakazało z powrotem powtórzyć przetarg i weszli na kop Wieczorek za mała Kasę . Przedni była firma Fosa. . Nie zatrudniaj się do tej firmy bo będziesz żałował . Pieniędzy nie płaca na konto tylko do łapy. Przy dawaniu pieniędzy do łapy kierownik okrada ludzi bo końcówkę do siebie zabiera .
4
Życzliwy 2017-01-29 23:26
Ona tak działa. Fiskus patrzy ;}
3
Koko 2017-02-01 16:01
Spoko firemka same superlatywy polecam pracuje od kilku lat wszystko gra.Polecam.
1
Kwiatek 2017-02-05 07:32
zwracam sie do tych osob ktore obrabiaja mi tylek po raz kolejny tym razem miarka sie przebrala jesli macie cos do mnie to powiedzcie mi to w oczy a nie za plecami szczury poszukajcie wsrod was tych co pisza te pierdoly a ode mnie sie odp........e.Zajmijcie sie robota bo za to wam placa jak jeszcze raz sie dowiem ze jakas gnida gada na mnie to po prostu mu dam w ryja.Wy nie wynajmujcie hakera wam potrzeba rozumu i Psychiatry.Mnie stac na to zeby sie podpisac a nie chowac za pseudonimami zeby to bylo jasne dla was
15
Pszczoła 2017-03-09 22:40
Nie napinaj się tak bo Ci tyłek strzeli od obrabiania ;)
3
Murion 2017-03-24 23:44
Ty Chyba nie jesteś w temacie od 3 lat?
emeryt 2017-05-03 21:35
Hej skorpionki co taka cisza czyżby nie było żadnych już tematów., Mam pytanie czy pracujecie na umowę zlecenie czy dzieło. Jaka jest obecnie stawka. Mam zamiar się przyjąć stąd te moje przemyślenia i zapytania., Gdzie mogę najlepiej zarobić tj. jaki obiekt. Pozdrawiam
3
Emeryt 2017-05-17 10:40
jest w tym trochę racji dopóki będzie tam ten skład tak będzie jedni będą robić. Po tygodniu a inni ochlapy całą ta bandę z materialowki trzeba by rozgonic i zrobic porządek te jak napisałeś dwie pupy tego nie zrobią to nieudaczniki.Zreszta teraz będzie zbierał truskawki nie robotau w. głowie Trzeba się. Tu jakoś jeszcze przemęczyć.

Emeryt 2017-05-17 10:40
jest w tym trochę racji dopóki będzie tam ten skład tak będzie jedni będą robić. Po tygodniu a inni ochlapy całą ta bandę z materialowki trzeba by rozgonic i zrobic porządek te jak napisałeś dwie pupy tego nie zrobią to nieudaczniki.Zreszta teraz będzie zbierał truskawki nie robotau w. głowie Trzeba się. Tu jakoś jeszcze przemęczyć.
Emeryt 2017-05-20 11:35
Jak to możliwe że emeryci zarabiają tam po parę tysięcy a mają limit to chyba trzeba zgłosić do Skarbu państwa no bo go oszukują. Idlaczego Pipa jedna i druga nie wykonuje swoich obowiązków jak należy trzeba by powiadomić tych z Jastrzębia może ten dział jest niepotrzebny a Żywioł jeszcze chodzi po biurach po nocy na Dyrekcji? Co wy na To?
Albert 2017-05-31 13:37
Hej co tam na Budryku Scorpion wygrał no i dobrze szkoda tylko że zostały te matoly na materiałowe j zepsuje tylko opinię tej firmy. Jak tam poeta i postrach wszystkich kobiet amant Bogusław .Jak jest na osobowe to nagaduje na tych na głównej i odwrotnie. Niech żyją nowe małżeństwa zakładówe .Brawo panie Emilu jest pan gość nie daj się pan zmień pan tylko tego asystenta bo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wołowa.
1
Równaszansa. 2017-06-01 20:56
Panie racz odpuścić mu winy,
Bo to głupek - to widać z jego miny.
1
Robert 2017-06-04 12:51
Panie Emilu weź się pan od lipca za. Tych co podsuwaja panu te drugie. Grafiki .Skoncz. pan z tymi polowkami nie wierz pan za bardzo tym co tak panu słodka pan nie jst zły tylko nie masz pan jaj żeby tam zrobić porządek cały czas robią pana za Ciula jesteśmy z panem.
Robert 2017-06-04 13:00
No i jeszcze jedno na bramie mówią na pana SLEPY UDAJE ZE NIE WIDZI nie podoba nam się to nie daj się czlowieku
Bramowy 2017-06-06 07:02
Skup sie slepy! Bo sie wszyscy z Ciebie smieja. Blejd slepe jajko. Skup sie scisnij kulki i dzialaj. Niedaj sie dalej robic za wala. Moc jest z toba.
Emeryt 2017-06-23 12:38
No marnie na. Budryk będzie zmiana stawek przydupasy dostaną więcej reszta troli gówno jak zwykle Ślepy z tym drugim Kabotynem zapowiadają rygor mamy przesrane nie będzie laptopów stołkow zarobki marne KICHA
Emeryt 2017-06-23 12:45
Podobno Tzw. Szef ochrony wychodzi za mąż a świadkiem będzie Sergio z nowa partnerka
1
jack 2017-06-26 04:39
Tak emeryt masz racje.Juz podzielili stawki i ludzi.Dobrze mowisz
4
Bańgo 2017-06-29 14:52
A jak tam te dwie Baśki,a szczególnie ta modnisia?hehehe
2
kierownik odcinka 2017-06-29 17:25
Super robota na Euro u21 skorupiaki super!
2
Bańgo 2017-06-29 19:47
A jakie to nowe małźeństwa twoim zadaniem?
Emeryt 2017-06-30 16:17
Nowe wieści przejmujemy Bolka szefem będzie Adam żeby tylko nie zabrał że sobą Życiola bo będzie masakra to imbecyl
1
pracownik 2017-07-04 06:50
skorupiaki jak chcecie przyjść na Bolka to się wam tu dopiero zacznie robota PGG tak podkreca śrubę ze dopiero będziecie wiedzieli co to znaczy robota skończy się spanie na posterunkach
Emeryt 2017-07-04 11:56
no ciekawe rzeczy wyszły ostatnio w piątek na osobowej oczywiście Ślepy i Kabotyn nic. nie wiedzą jak zwykle udają głupkow po co ta spółka trzyma tych nierobow
1
Jack 2017-07-05 05:04
Emeryt o co chodzi z tym piatkiem ?
Pracownik 2017-07-07 18:43
Możecie brać. Powodzenia :)
Emeryt 2017-07-25 09:08
modnisia uciekła z Budryka do Jaworzna Sergio znalazł jakaś paskude chude to i brzydkie niejaka S. sądzi jakieś zielska podobno wredne babsko A dwa KABOTYNY dalej nic nie robią poza tym na razie nic nowego z Bolka chyba nici Dziki przestań macic nie bój się tzw. Szefa ochrony miej jaja i zajmij się praca a nie plotami
Albert 2017-07-29 16:27
Budryk to jest dobra fucha dalej śpimy mało robimy i Ślepego w Ciula dalej robimy o tamtym matole nie ma co mówić. Podobno Modnisie wyrzucili z Targowiska na zbity pysk i pojechała do Jastrzębia pracuje gdzieś w urzędzie. Reszta leni bez zmian na razie wakacje potem się zobaczy Emil zacznij te kontrolę nie opieprzaj się za co ci spółka płaci anjak nie to na pluczka
1
Modnisia 2017-07-31 07:36
Albercik czy jak tam Cię zwą. Newsy nalezy sprawdzac a nir klepac nez sensu. Msdz problem i juz zaden lekarz nie jest ci w stanie pomoc. Szkoda czasu ns tłumaczenie matołowi, bo trzeba by bylo tylko Cię walnąć w ten głupi zakuty łeb. Ale szkoda brudzic sowie ręce.
kokowy 2017-08-03 16:30
Chyba nie po to służy ten portal. Jeżeli chcecie podzielić się opinią o pracodawcy to proszę bardzo, ale chyba ktoś pomylił portale. Plotki zamieszcza się na innym. Może zanim obsmarujeszm jedej z drugim kogoś prywatnie to zastanów się dwa razy. Pozdrawiam i czekamy na opinie o pracodawcy i o warunkach pracy jakie oferuje
1
nic 2017-08-14 10:08
Ej Emeryt piszesz bzdury jak byle który i weź się do pilnowania bo spod budy ci asfalt ukradną i będziesz miał zimno
Pracownik 2017-08-25 09:36
Koksiarz jak uciekal tak ucieka Emil weź się chłopie za tego nieroba pokaż pan że masz Jaja
Jack 2017-08-25 23:05
On sie za niego nie wezmie bo sie go boi!!!!!!!!!!!!!!!!
Pracownik 2017-09-06 11:22
Krew człowieka zalewa koksiarz ucieka dalej z roboty ślepy udaje że go nie widzi królową grafików ma. Się. Super czy ktosntam kurwą zrobi z nimi porządek czemu wy pozostałe t rolę dajecie się dymać tym paru frajerom.Dalej śpią. Lecą w Ciula co za tchórz pieprzenie emeryci
Emeryt 2017-09-06 11:31
Radzę uważać na Dzikiego lubi mieszać i siać zamęt zwała też winę na innych ma coś wspólnego że zdjęciami na. Mirosława J. Trzymać się od niego z daleka
Pracownik 2017-09-06 13:03
Kąciku S. Przesta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na Budryku że jesteś najlepszym dowódca i bez ciebie Scorpion sobie nie poradzi nie rób z tego Rafała niezdary chociaż masz rację orłem to on nie jest ale ty to się nadajesz do pilnowania owiec na łące widzę na meczu co z ciebienza wódz daj se siana chłopie
3
Zostaw swoją opinię o Skorpion Security - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skorpion Security