brak logo

Skorpion Security

Katowice

Opinie o Skorpion Security

pracownik 2016-04-12 22:57
grześ czy jak ci tam radio po wojskowemu wkładasz głowę do szafki a tam sygnał uderzenia taboretem z góry w blat.
pracownik 2016-04-12 23:07
grześ czytałes te opisy wyżej jak myślisz dla kogo one są czy one służą dla twojej bezpiecznej pracy na obiekcie jeżeli tam w ogóle pracujesz tyle danych podano jak myślisz grzesiu expercie do spraw ochrony obiektow strategicznych widać po twoim opisie że to powinno być na forum pisane jakie jest twoje zdanie na ten temat opisując ŻENADĘ GRZESIU HEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
pracownik 2016-04-14 12:03
jesteście do niczego,nie macie o niczym pojęcia SKORPIONY Jaka firma takie dupki!!! a wiem bo z wami pracowałem!!!! IDIOCI!!
1
Tamtoleon 2016-04-15 00:19
Taki jesteś kozak to napisz swoje namiary to zobaczymy jaki ty byleś pracownik. Koledzy się tu wypowiedzą na temat twojej mądrej pracy w Skorpionie.
Gumiak 2016-04-27 08:25
Oj kozaków szukamy?Biedactwo. Gumiaka mogę polecic. Namiar, rozmiar jeden c...
Mr A 2016-04-29 04:41
W skorpionów to robią same koozaaki!
emerytr 2016-05-02 13:59
Witajcie. Po krótkiej przerwie znów coś napiszę bo Wasze wpisy są ciekawe a zarazem obrażają swojego czyli Waszego pracodawcę. Wiele wpisów to prawda mam tu na myśli Wasze umiejętności w pisaniu, zarządzaniu, podejmowaniu decyzji. W większości przypadków robicie prosta robotę ale gdy macie cos napisać co później wykorzysta to prokuratura to jest wielka tragedia. Jeżeli szanujecie tą pracę to nie opisujcie siebie nawzajem na portalu, a wymieniajcie uwagi bez podawania obiektów. Czy to co dzieje się w firmie musi interesować innych, bo ja myślę że nie. Proszę Was niech każdy się skupi na samym sobie. Oprócz pracy istnieje jeszcze samo szkolenie które się przyda każdemu pracownikowi. Gwarantuje że połowa nie zna podstaw prawnych oraz przepisów na podstawie jakich realizuje swoje zadania. Dlaczego tak pisze bo ja Was znam i znam Waszą wiedze. I ostatnie zdanie jeżeli komuś nie pasuje praca w tej firmie to może się zwolnić i szukać innej podobnej pracy bo Wy i tak niczego lepszego w życiu już nie będziecie robić. Pamiętajcie praca w ochronie w obecnych czasach jest dla ludzi bez szkoły i wiary w swoją przyszłość.Pozdrawiam
5
Pracownik 2016-05-02 21:51
Część. Emeryt jaka prokuratura? Prokuratura nie ma co robić tylko bzdurami się zajmować. Pewne jest to że firma i zarobki są cienkie. Ale brawo panie Prezesie firmy że masz takich jeleni co dla ciebie pracują i tyle.
1
Mały 2016-05-10 20:05
Hej! Co tam słychać u ślepego i kaczuchy? Pozdrowiam.
Pracownik 2016-05-11 11:21
Chodzi i roboty se szuka. Trochę postraszy jak to ślepy. Chcę być poprostu potrzebny. Mają go gdzieś to piszę teraz gdzie się da. Nieszkodliwy. Zato sezon truskawkowy się zbliża. To troszkę wkoncu popracuje.
Nowy 2016-05-12 11:45
Firma w porządku. Godna polecenia. Płacą zgodnie z umową. Kierownictwo Kopalni w porządku. Szef nie czepia się głupot. Ludzie też ok. Robota jak na ochronne w dobrych warunkach. W różnych ochronach pracowałem tu na Budryku jest ok.
obserwator 2016-05-15 18:27
słuchajcie to co piszecie to głupoty i dziecinna przegadywanka ludzie którzy byli ok już dawno w tej firmie nie pracują np.pan Darek M.pani Karina M.ikilku innych odwalali kawał dobrej solidnej roboty ale zawsze mieli zapłacone pyskiem za swoją prace i myślę ,że bardzo dobrze zrobili odchodząc z tego gówna,bo zostali tam tylko same lizusy i niedołęgi.pozdrawiam.
1
ochroniarz 2016-05-28 08:30
kapusie konfidenci i inni ktorzy maja cos za pazurkami i teraz chca zablyszczec pokryc swoje wpadki kapuja do truskawki.wszyscy cos mamy na sumieniu mniej lub wiecej wychodzimy wczesniej jak sie da zalatwiamy prywaty w czasie pracy no bo kiedy jak sie robi caly miesiac.trzeba byc wyjatkowa kanalia zeby kapowac ale tam takich nie brakuje.wielu z was nie powinno tam pracowac za swoje czyny i wiemy kto to jest ale super szef ochrony i gigant dzialu ochrony z kwk budryk potrafili im zalatwic nietykalnosc no ale nie ma nic za darmo cos za cos.czlowieku tzw.szefie ochrony jesli masz troche honoru w co watpie i odwagi nie masz jej w ogole zacznij przynajmniej na koniec twojego pobytu traktowac ludzi w miare sprawiedliwie nie sluchaj glupot posadz dupsko tam u siebie a nie pieprz glupot na bramie zajmij sie ludzmi z ciebie wojownik jak z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gwozdz daj se siana dorosnij.panie truskawka wez pan ten urlop i zacznij pan zniwa wez se pan tego drugiego niech trzyma koszyczek bedzie jakis z niego pozytek jestes pan winien calemu temu bajzlowi na tym budryku trzeba bedzie chyba dac znac do msw i innych komorek zeby zbadali jak ta ochrona tu wyglada i nie przyjmujcie juz tych bez uprawnien i nie czeoiaj pan sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czlowieku
Mały 2016-05-28 16:56
Szczera prawda. Popieram Ochroniarz.
1
marian 2016-05-31 16:12
ja z ciekawosci pytam tylko kto z ochrony scorpion jezdzil na summer cars party zielonym bmw w combi bo chyba nie ochrona ktora wie ze samochod na terenie masowej imprezy powinien byc oswietlony jak zwykly pojazd na drodze i kto pozwolil im zapierdalac po lakach ponad 20kkm na godzine na masowej imprezie zakaz poruszania aut 10 kkm /h ingerowanie w nie kazdej sytuacji tego grubas za kierownicy zdzicha powinni wyjebac i cala bande co znim jezdzila
1
TAMTOLEON 2016-05-31 23:27
Scorpion ok firma rozwojowa, konkretna, dowódcy świetnie wyszkoleni, gdzie byliśmy mamy świetną opinie.
Rick 2016-06-06 15:56
Ty znawco przepisów do drogówki idz robic jak jesteś takim znawcą przepisów pajacu a z ciekawosci to możemy sie spodkać i pogadac .Ale jak na waleni jezdzili tego żescie nie widzieli wy tylko widzicie prace ochrony .Jesteś fajter przez kompa PAMIETAJ TYLKO SCORPION
1
Uczestnik 2016-06-08 23:07
Co do muchowca to gościu który jezdził tą betką to wie od czego jest kierownica i bardzo dobrze jezdził .Widziałem jak zatrzymali kolesia który praktycznie sam wypadł z samochodu był tak pijany .Wzorowa praca i dzięki takim ludziom Sammer jest bezpieczny .
1
xxx 2016-06-14 23:58
Richat ten co pisze o tym muchowcu to chyba się domyślosz kto to jest to ta locha psełdo bramkasz znający wszystkich tylko jego nikt nie zno kutafon i wałkowicz .To jego powinni wywalić za wały i machloje . Nara
Rick 2016-06-15 22:04
Witam nie napewno to nie była to osoba o której mysle bo ten jak cos ma powiedziec to powie a nie wypisuje głupot ale był to ktos po kim nie spodziewał by sie nikt moim zdaniem to jest fałszywa k...a tu ludzi klepie po plecach wielce sie śmieje a tu kolegow fałszywie pomawia wali z dupy organizatorowi i p......i jak to firma zła jak pracownicy źle pracują ale gdyby szefostwo nie dało mu pracy to ci.l wie co by robił .Lecz z jego charakterem konfidenta to by się gdzieś załapał.Tyle czasu robiliśmy Sammer i przez te lata przewineło się dużo różnych ludzi ale nikt nigdy nie walił z dupy a ten łeb jak przyjechał pierwszy raz to jakieś wpisy na ludzi p.........e na firme .Ksywe ma jak fajter a w życiu to zwykła popierdułka i konfidentka .TY MENDO WIESZ ZE TO O TOBIE .Pamietaj w tej firmie zawsze wychodzi wszystko na swiatło dzienne .Szefostwo podało Ci ręke ktoś za tobą ręczył a ty jesteś szmatą .



.
2
Marian 2016-06-16 19:03
Panowie to co jest w waszej firmie to mnie najmniej obchodzi gdyż ja jestem jednym z uczestników imprezy i jestem bardzo zniesmaczony waszym postepowaniem.Skasowaliscie mi piwo wodę i wywaliliscie mi grilla a te dwa pajace z bety o mało mnie nie rozjechali
Pokrzywdzony 2016-06-25 13:48
Firma scorpion to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
l.ń 2016-07-19 16:09
buahahahahahaha,buahahahahahaha świetną opinię padosz ?? nooo módl się żeby sędziowie w to uwierzyli hahahaha
ffgff 2016-08-16 16:08
oj komandosi
dsfds 2016-08-16 16:13
Pozdrowienia dla Małgosi
fdsfefsdds 2016-08-16 16:18
Ania Waldek gdzie oni są MCK czy giełda kiedyś tam rządzili pozdrowionka wasz ulubiony pracownik pozdrawia
vgfrgdfvxzcdf 2016-08-16 16:20
Pozdrawiam p.Emila i jego zastępce mili ludzie
4
vfghgfhfdg 2016-08-16 16:52
Panie Emilu niech pan będzie taki jak Tommy Lee Jones w ściganym będzie jeszcze większy szacun dla pana.
1
wierzyciel 2016-08-23 19:36
cwaniaczki i oszuści nie płaca faktur UWAGA
gregor 2016-09-13 18:39
To ty jestes cwaniak pisac kozdy moze ale przedstawic sie juz odwagi nie ma
"ochroniarz" 2016-10-12 22:38
Emil kiedy w końcu zrobisz porządek z Tym wszystkim nie widzisz co się dzieje? Była kontrola i oki, Gruby Zyciol mioł tyla wpadek i dali robi na Materiałówce
Koko 2016-10-20 19:39
Panie Emilu pozdrowienia od pracowników super gość z Pana a tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niech pan nie słucha sami odejdą. Pozdrawiam
1
Hipek 2016-10-23 20:31
"Tonący brzytwy się chwyta"
1
ochraniarz 2016-10-26 22:58
Wieczorek zwolniony bo był i się starał, od kogo P, Emil dostał cynka że sobie odpoczywa od Państwa Burdzik i Michalik których akurat w tym dniu nie było na Budryku!!
6
wróg 2016-11-21 13:45
HEJ skorpiony JAK TAM NA WIECZORKU NIE MA SZALEŃSTW!!!!! ????? KAMBODŻA pracuje???? Albo już nie?? alkomaty są hhhhaaaaaaahhhhhhaaa.
Jack 2016-12-04 04:41
Coś nic nie piszecie o Budryku
1
ochroniarz 2016-12-04 15:35
emil i ten drugi jolop idzcie na robic na do pusu do lazni do pralni ale na boga dajcie sobie spokoj z ochrona nie przynoscie wiecej wstydu tej formacji .
ochroniarz 2016-12-05 16:22
no znow ciekawe rzeczy na budryku truskawa leci juz calkiem w ciula czeka tylko na emerytura ta druga ges rozpasana opieprza sie juz od rana. szef ochrony zamroczony zyciem chyba jest zmeczony kreci sie jak bak po secie pol dnia siedzi w toalecie.reszta juz z sameg o rana caly dzien sie opierdala nic sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zmienilo wszystkie lebry i nieroby chca jednego zeby scorp[on na lat cztery wygral przetarg wtedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na calego. jest pytanie jak mozliwe zeby takie lebry lenie no icale te ruszenie moglo robic to co robi panie emil co pan robi bo niedlugo moze wkrotce obudzisz sie pan na pluczce
4
Lady Gaga 2016-12-09 10:37
Powiem ci chłopie,
Żeby nie powiedzieć ci jołopie,
Zajmij się może tenisem,
Albo swoim penisem,
Zostaw w spokoju na budryku ochrone,
Bo pod twą nieobecność ktoś wyp.....li ci żone.
Wypisujesz tutaj jakieś farmazony,
Niczym jakiś debil nawiedzony,
Może weź sie za to za co ci płacą,
I zajmij siè konkretną pracą,
Wiem że anonimowość na wiele pozwala,
Lecz w tym przypadku kretynizm tylko twą głowę rozwala.
Nie sil się zatem na kolejne wypociny,
Bo jakbyś się nie starał będzie to tylko potok uryny,
Z poważaniem,
I nad twą głową z zatroskaniem.

2
Roj 2016-12-11 19:38
Ty się zajmij poezją a nie ochroną
2
Ochroniarz 2016-12-21 17:10
Część. Jak u Was od Stycznia ze stawkami? Premie Świąteczne dostaliście?
Praca 2016-12-22 12:42
Hej! Jak tam na Budryku? Macie umowy o pracę? Jak to wygląda finansowo? Są wolne miejsca?
Ochroniarz 2017-01-12 18:10
mam pytanko do działu ochrony jak to możliwe że niejaki Adam. M jest niby dowódca na Budryku a o 5.00 siedzi za Królową Chujowa a ona jest na kółkach albo jeden h.. wie gdzie panie. Emilu D.
Emeryt 2017-01-15 11:36
Witajcie pracownicy SKORPIONA czy macie stawki 13 brutto na umowie zlecenie czy umowa dzieło za 130 zł. Pytam bo jestem zainteresowany podjęciem pracy w Waszej firmie. Mnie interesuje tylko umowa zlecenie i najlepiej przelew na konto . Tak robią szanujące się firmy. Proszę o odpowiedz.
1
jack 2017-01-29 01:42
Ochroniarz co nic nie piszesz co się dzieje na Budryku dalej taki syf czy coś się poprawilo
Gargamel 2017-01-29 10:43
Firma Scorpion to może kiedyś była dobra firma ale teraz nie jest. Ja pracuje w firmie ochraniarskiej gdzie zarobki są wyższe niż w firmie Scorpion .Gdy firma Scorpion startowała do przetargu na KHW to podała fałszywe dane ludzi i ich wykluczyli z przetargu . Gdy ich wykluczyli z przetargu to sprawę dali do KIO bo niemożliwe się pogodzić się ze ich wykluczyli. Po wykluczeniu z przetargu KIO nakazało z powrotem powtórzyć przetarg i weszli na kop Wieczorek za mała Kasę . Przedni była firma Fosa. . Nie zatrudniaj się do tej firmy bo będziesz żałował . Pieniędzy nie płaca na konto tylko do łapy. Przy dawaniu pieniędzy do łapy kierownik okrada ludzi bo końcówkę do siebie zabiera .
1
Gargamel 2017-01-29 10:46
Firma Scorpion to może kiedyś była dobra firma ale teraz nie jest. Ja pracuje w firmie ochraniarskiej gdzie zarobki są wyższe niż w firmie Scorpion .Gdy firma Scorpion startowała do przetargu na KHW to podała fałszywe dane ludzi i ich wykluczyli z przetargu . Gdy ich wykluczyli z przetargu to sprawę dali do KIO bo niemożliwe się pogodzić się ze ich wykluczyli. Po wykluczeniu z przetargu KIO nakazało z powrotem powtórzyć przetarg i weszli na kop Wieczorek za mała Kasę . Przedni była firma Fosa. . Nie zatrudniaj się do tej firmy bo będziesz żałował . Pieniędzy nie płaca na konto tylko do łapy. Przy dawaniu pieniędzy do łapy kierownik okrada ludzi bo końcówkę do siebie zabiera .
2
Życzliwy 2017-01-29 23:26
Ona tak działa. Fiskus patrzy ;}
2
Koko 2017-02-01 16:01
Spoko firemka same superlatywy polecam pracuje od kilku lat wszystko gra.Polecam.
Kwiatek 2017-02-05 07:32
zwracam sie do tych osob ktore obrabiaja mi tylek po raz kolejny tym razem miarka sie przebrala jesli macie cos do mnie to powiedzcie mi to w oczy a nie za plecami szczury poszukajcie wsrod was tych co pisza te pierdoly a ode mnie sie odp........e.Zajmijcie sie robota bo za to wam placa jak jeszcze raz sie dowiem ze jakas gnida gada na mnie to po prostu mu dam w ryja.Wy nie wynajmujcie hakera wam potrzeba rozumu i Psychiatry.Mnie stac na to zeby sie podpisac a nie chowac za pseudonimami zeby to bylo jasne dla was
6
Zostaw swoją opinię o Skorpion Security - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skorpion Security