brak logo

Skorpion Security

Katowice

Opinie o Skorpion Security

TAMTOLEON 2016-05-31 23:27
Scorpion ok firma rozwojowa, konkretna, dowódcy świetnie wyszkoleni, gdzie byliśmy mamy świetną opinie.
Rick 2016-06-06 15:56
Ty znawco przepisów do drogówki idz robic jak jesteś takim znawcą przepisów pajacu a z ciekawosci to możemy sie spodkać i pogadac .Ale jak na waleni jezdzili tego żescie nie widzieli wy tylko widzicie prace ochrony .Jesteś fajter przez kompa PAMIETAJ TYLKO SCORPION
2
Uczestnik 2016-06-08 23:07
Co do muchowca to gościu który jezdził tą betką to wie od czego jest kierownica i bardzo dobrze jezdził .Widziałem jak zatrzymali kolesia który praktycznie sam wypadł z samochodu był tak pijany .Wzorowa praca i dzięki takim ludziom Sammer jest bezpieczny .
2
xxx 2016-06-14 23:58
Richat ten co pisze o tym muchowcu to chyba się domyślosz kto to jest to ta locha psełdo bramkasz znający wszystkich tylko jego nikt nie zno kutafon i wałkowicz .To jego powinni wywalić za wały i machloje . Nara
Rick 2016-06-15 22:04
Witam nie napewno to nie była to osoba o której mysle bo ten jak cos ma powiedziec to powie a nie wypisuje głupot ale był to ktos po kim nie spodziewał by sie nikt moim zdaniem to jest fałszywa k...a tu ludzi klepie po plecach wielce sie śmieje a tu kolegow fałszywie pomawia wali z dupy organizatorowi i p......i jak to firma zła jak pracownicy źle pracują ale gdyby szefostwo nie dało mu pracy to ci.l wie co by robił .Lecz z jego charakterem konfidenta to by się gdzieś załapał.Tyle czasu robiliśmy Sammer i przez te lata przewineło się dużo różnych ludzi ale nikt nigdy nie walił z dupy a ten łeb jak przyjechał pierwszy raz to jakieś wpisy na ludzi p.........e na firme .Ksywe ma jak fajter a w życiu to zwykła popierdułka i konfidentka .TY MENDO WIESZ ZE TO O TOBIE .Pamietaj w tej firmie zawsze wychodzi wszystko na swiatło dzienne .Szefostwo podało Ci ręke ktoś za tobą ręczył a ty jesteś szmatą .



.
3
Marian 2016-06-16 19:03
Panowie to co jest w waszej firmie to mnie najmniej obchodzi gdyż ja jestem jednym z uczestników imprezy i jestem bardzo zniesmaczony waszym postepowaniem.Skasowaliscie mi piwo wodę i wywaliliscie mi grilla a te dwa pajace z bety o mało mnie nie rozjechali
Pokrzywdzony 2016-06-25 13:48
Firma scorpion to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
l.ń 2016-07-19 16:09
buahahahahahaha,buahahahahahaha świetną opinię padosz ?? nooo módl się żeby sędziowie w to uwierzyli hahahaha
ffgff 2016-08-16 16:08
oj komandosi
dsfds 2016-08-16 16:13
Pozdrowienia dla Małgosi
fdsfefsdds 2016-08-16 16:18
Ania Waldek gdzie oni są MCK czy giełda kiedyś tam rządzili pozdrowionka wasz ulubiony pracownik pozdrawia
vgfrgdfvxzcdf 2016-08-16 16:20
Pozdrawiam p.Emila i jego zastępce mili ludzie
4
vfghgfhfdg 2016-08-16 16:52
Panie Emilu niech pan będzie taki jak Tommy Lee Jones w ściganym będzie jeszcze większy szacun dla pana.
1
wierzyciel 2016-08-23 19:36
cwaniaczki i oszuści nie płaca faktur UWAGA
gregor 2016-09-13 18:39
To ty jestes cwaniak pisac kozdy moze ale przedstawic sie juz odwagi nie ma
"ochroniarz" 2016-10-12 22:38
Emil kiedy w końcu zrobisz porządek z Tym wszystkim nie widzisz co się dzieje? Była kontrola i oki, Gruby Zyciol mioł tyla wpadek i dali robi na Materiałówce
Koko 2016-10-20 19:39
Panie Emilu pozdrowienia od pracowników super gość z Pana a tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niech pan nie słucha sami odejdą. Pozdrawiam
1
Hipek 2016-10-23 20:31
"Tonący brzytwy się chwyta"
1
ochraniarz 2016-10-26 22:58
Wieczorek zwolniony bo był i się starał, od kogo P, Emil dostał cynka że sobie odpoczywa od Państwa Burdzik i Michalik których akurat w tym dniu nie było na Budryku!!
7
wróg 2016-11-21 13:45
HEJ skorpiony JAK TAM NA WIECZORKU NIE MA SZALEŃSTW!!!!! ????? KAMBODŻA pracuje???? Albo już nie?? alkomaty są hhhhaaaaaaahhhhhhaaa.
Jack 2016-12-04 04:41
Coś nic nie piszecie o Budryku
1
ochroniarz 2016-12-04 15:35
emil i ten drugi jolop idzcie na robic na do pusu do lazni do pralni ale na boga dajcie sobie spokoj z ochrona nie przynoscie wiecej wstydu tej formacji .
ochroniarz 2016-12-05 16:22
no znow ciekawe rzeczy na budryku truskawa leci juz calkiem w ciula czeka tylko na emerytura ta druga ges rozpasana opieprza sie juz od rana. szef ochrony zamroczony zyciem chyba jest zmeczony kreci sie jak bak po secie pol dnia siedzi w toalecie.reszta juz z sameg o rana caly dzien sie opierdala nic sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zmienilo wszystkie lebry i nieroby chca jednego zeby scorp[on na lat cztery wygral przetarg wtedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na calego. jest pytanie jak mozliwe zeby takie lebry lenie no icale te ruszenie moglo robic to co robi panie emil co pan robi bo niedlugo moze wkrotce obudzisz sie pan na pluczce
5
Lady Gaga 2016-12-09 10:37
Powiem ci chłopie,
Żeby nie powiedzieć ci jołopie,
Zajmij się może tenisem,
Albo swoim penisem,
Zostaw w spokoju na budryku ochrone,
Bo pod twą nieobecność ktoś wyp.....li ci żone.
Wypisujesz tutaj jakieś farmazony,
Niczym jakiś debil nawiedzony,
Może weź sie za to za co ci płacą,
I zajmij siè konkretną pracą,
Wiem że anonimowość na wiele pozwala,
Lecz w tym przypadku kretynizm tylko twą głowę rozwala.
Nie sil się zatem na kolejne wypociny,
Bo jakbyś się nie starał będzie to tylko potok uryny,
Z poważaniem,
I nad twą głową z zatroskaniem.

3
Roj 2016-12-11 19:38
Ty się zajmij poezją a nie ochroną
2
Ochroniarz 2016-12-21 17:10
Część. Jak u Was od Stycznia ze stawkami? Premie Świąteczne dostaliście?
Praca 2016-12-22 12:42
Hej! Jak tam na Budryku? Macie umowy o pracę? Jak to wygląda finansowo? Są wolne miejsca?
Ochroniarz 2017-01-12 18:10
mam pytanko do działu ochrony jak to możliwe że niejaki Adam. M jest niby dowódca na Budryku a o 5.00 siedzi za Królową Chujowa a ona jest na kółkach albo jeden h.. wie gdzie panie. Emilu D.
Emeryt 2017-01-15 11:36
Witajcie pracownicy SKORPIONA czy macie stawki 13 brutto na umowie zlecenie czy umowa dzieło za 130 zł. Pytam bo jestem zainteresowany podjęciem pracy w Waszej firmie. Mnie interesuje tylko umowa zlecenie i najlepiej przelew na konto . Tak robią szanujące się firmy. Proszę o odpowiedz.
4
jack 2017-01-29 01:42
Ochroniarz co nic nie piszesz co się dzieje na Budryku dalej taki syf czy coś się poprawilo
Gargamel 2017-01-29 10:43
Firma Scorpion to może kiedyś była dobra firma ale teraz nie jest. Ja pracuje w firmie ochraniarskiej gdzie zarobki są wyższe niż w firmie Scorpion .Gdy firma Scorpion startowała do przetargu na KHW to podała fałszywe dane ludzi i ich wykluczyli z przetargu . Gdy ich wykluczyli z przetargu to sprawę dali do KIO bo niemożliwe się pogodzić się ze ich wykluczyli. Po wykluczeniu z przetargu KIO nakazało z powrotem powtórzyć przetarg i weszli na kop Wieczorek za mała Kasę . Przedni była firma Fosa. . Nie zatrudniaj się do tej firmy bo będziesz żałował . Pieniędzy nie płaca na konto tylko do łapy. Przy dawaniu pieniędzy do łapy kierownik okrada ludzi bo końcówkę do siebie zabiera .
3
Gargamel 2017-01-29 10:46
Firma Scorpion to może kiedyś była dobra firma ale teraz nie jest. Ja pracuje w firmie ochraniarskiej gdzie zarobki są wyższe niż w firmie Scorpion .Gdy firma Scorpion startowała do przetargu na KHW to podała fałszywe dane ludzi i ich wykluczyli z przetargu . Gdy ich wykluczyli z przetargu to sprawę dali do KIO bo niemożliwe się pogodzić się ze ich wykluczyli. Po wykluczeniu z przetargu KIO nakazało z powrotem powtórzyć przetarg i weszli na kop Wieczorek za mała Kasę . Przedni była firma Fosa. . Nie zatrudniaj się do tej firmy bo będziesz żałował . Pieniędzy nie płaca na konto tylko do łapy. Przy dawaniu pieniędzy do łapy kierownik okrada ludzi bo końcówkę do siebie zabiera .
4
Życzliwy 2017-01-29 23:26
Ona tak działa. Fiskus patrzy ;}
3
Koko 2017-02-01 16:01
Spoko firemka same superlatywy polecam pracuje od kilku lat wszystko gra.Polecam.
1
Kwiatek 2017-02-05 07:32
zwracam sie do tych osob ktore obrabiaja mi tylek po raz kolejny tym razem miarka sie przebrala jesli macie cos do mnie to powiedzcie mi to w oczy a nie za plecami szczury poszukajcie wsrod was tych co pisza te pierdoly a ode mnie sie odp........e.Zajmijcie sie robota bo za to wam placa jak jeszcze raz sie dowiem ze jakas gnida gada na mnie to po prostu mu dam w ryja.Wy nie wynajmujcie hakera wam potrzeba rozumu i Psychiatry.Mnie stac na to zeby sie podpisac a nie chowac za pseudonimami zeby to bylo jasne dla was
14
Pszczoła 2017-03-09 22:40
Nie napinaj się tak bo Ci tyłek strzeli od obrabiania ;)
3
Murion 2017-03-24 23:44
Ty Chyba nie jesteś w temacie od 3 lat?
emeryt 2017-05-03 21:35
Hej skorpionki co taka cisza czyżby nie było żadnych już tematów., Mam pytanie czy pracujecie na umowę zlecenie czy dzieło. Jaka jest obecnie stawka. Mam zamiar się przyjąć stąd te moje przemyślenia i zapytania., Gdzie mogę najlepiej zarobić tj. jaki obiekt. Pozdrawiam
3
Emeryt 2017-05-17 10:40
jest w tym trochę racji dopóki będzie tam ten skład tak będzie jedni będą robić. Po tygodniu a inni ochlapy całą ta bandę z materialowki trzeba by rozgonic i zrobic porządek te jak napisałeś dwie pupy tego nie zrobią to nieudaczniki.Zreszta teraz będzie zbierał truskawki nie robotau w. głowie Trzeba się. Tu jakoś jeszcze przemęczyć.

Emeryt 2017-05-17 10:40
jest w tym trochę racji dopóki będzie tam ten skład tak będzie jedni będą robić. Po tygodniu a inni ochlapy całą ta bandę z materialowki trzeba by rozgonic i zrobic porządek te jak napisałeś dwie pupy tego nie zrobią to nieudaczniki.Zreszta teraz będzie zbierał truskawki nie robotau w. głowie Trzeba się. Tu jakoś jeszcze przemęczyć.
Emeryt 2017-05-20 11:35
Jak to możliwe że emeryci zarabiają tam po parę tysięcy a mają limit to chyba trzeba zgłosić do Skarbu państwa no bo go oszukują. Idlaczego Pipa jedna i druga nie wykonuje swoich obowiązków jak należy trzeba by powiadomić tych z Jastrzębia może ten dział jest niepotrzebny a Żywioł jeszcze chodzi po biurach po nocy na Dyrekcji? Co wy na To?
Albert 2017-05-31 13:37
Hej co tam na Budryku Scorpion wygrał no i dobrze szkoda tylko że zostały te matoly na materiałowe j zepsuje tylko opinię tej firmy. Jak tam poeta i postrach wszystkich kobiet amant Bogusław .Jak jest na osobowe to nagaduje na tych na głównej i odwrotnie. Niech żyją nowe małżeństwa zakładówe .Brawo panie Emilu jest pan gość nie daj się pan zmień pan tylko tego asystenta bo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wołowa.
1
Równaszansa. 2017-06-01 20:56
Panie racz odpuścić mu winy,
Bo to głupek - to widać z jego miny.
1
Robert 2017-06-04 12:51
Panie Emilu weź się pan od lipca za. Tych co podsuwaja panu te drugie. Grafiki .Skoncz. pan z tymi polowkami nie wierz pan za bardzo tym co tak panu słodka pan nie jst zły tylko nie masz pan jaj żeby tam zrobić porządek cały czas robią pana za Ciula jesteśmy z panem.
Robert 2017-06-04 13:00
No i jeszcze jedno na bramie mówią na pana SLEPY UDAJE ZE NIE WIDZI nie podoba nam się to nie daj się czlowieku
Bramowy 2017-06-06 07:02
Skup sie slepy! Bo sie wszyscy z Ciebie smieja. Blejd slepe jajko. Skup sie scisnij kulki i dzialaj. Niedaj sie dalej robic za wala. Moc jest z toba.
Emeryt 2017-06-23 12:38
No marnie na. Budryk będzie zmiana stawek przydupasy dostaną więcej reszta troli gówno jak zwykle Ślepy z tym drugim Kabotynem zapowiadają rygor mamy przesrane nie będzie laptopów stołkow zarobki marne KICHA
Emeryt 2017-06-23 12:45
Podobno Tzw. Szef ochrony wychodzi za mąż a świadkiem będzie Sergio z nowa partnerka
jack 2017-06-26 04:39
Tak emeryt masz racje.Juz podzielili stawki i ludzi.Dobrze mowisz
Bańgo 2017-06-29 14:52
A jak tam te dwie Baśki,a szczególnie ta modnisia?hehehe
Zostaw swoją opinię o Skorpion Security - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skorpion Security