brak logo

COMFORTBE-SOFTBE

Marki

Opinie o COMFORTBE-SOFTBE

jaro 2011-03-08 07:41:06
witam tak jak kolega wyżej napisał to wszystko prawa dobrze ze juz nie pracuje tam pozdrawiam
2
pezet 2013-08-25 10:43:41
Dzięki za te opinie. Właśnie chciałem podjąć tam pracę;) pozdrawiam tych ,co mnie ostrzegli:)
2
anonim 2014-06-20 10:31:48
Cześć , może ktoś coś więcej napisac o pracy w tej firmie? jak to wygląda. Pozdrawiam
1
ostrzegający 2014-06-25 20:03:15
(usunięte przez administratora) napiszę tylko,że serdecznie odradzam
kuba 2014-11-08 11:41:30
Nie polecam, firma ma problemy z regulowaniem swoich należności. Wypłata
nigdy nie była wypłacona na czas i w całości.
Gość 2014-11-16 14:44:10
nawet nie składajcie tam CV
Żenada lepiej jest ulice zamiatać.
tutek psiutek 2014-11-23 09:18:07
Wynagrodzenie to opóźnienie ok miesiac chyba ze jest sie rozgarnietym kierowca i zabiera sie kase która kkienci daja za materace. Logistyka ? Z pewnością nie wiedza co to jest. Dwie "damy" ze sklepu z marek-zero kompetencji. Sam wlascicel Tutakowiak to osoba, która probuje oszukac jak tylko moze. Aha w samochodoach zawsze brak paliwa i kazdy, ale to kazdy kierowca staje na trasie bo brakuje paliwa :/ pracownicy "stali" wyznali, ze kierowca jest co miesiac nowy... szkoda nerwow... praca min 15h dziennie. Piotrek ! -wez Ty zacznij ludzi szanowac i dawaj umowy i kase.
6
comfortbe uzytkownik 2014-12-26 15:43:35
Ja znam firmę Comfortbe. Kupiłam tam materac i jestem bardzo niezadowolona.
Jakość jest naprawdę niska, a cena przystępna ale co z tego jak na materacach nie da się spać. Zapach kleju jest tak intensywny, że musiałam wynieść materac z pokoju. Nie wiem co teraz z tym mam zrobić. Nie wiem czy jest bezpieczny. Jeżeli chodzi o dostawę, tez fatalna. Deklarują 7 do 10 dni. Po 12 potwierdzą dostawę, następnie się nie pojawiają. Pan Michał Lubiejewski z działu sprzedaży odsyła do działu wysyłek. W sumie dostawa opóźniona. Nie wierzę , że pozytywne opinie o tej firmie i jej produktach są prawdziwe. Jutro zapewne pojawi się pisana przez Comforbe kontra-opinia do mojej. Czuję się oszukana przez ta firmę. Pozdrawiam i NIE POLECAM.
3
MO 2015-09-29 20:58:29
Zapach może pochodzić także z pokrowców którymi są obszyte materace tej firmy a do szycia których używane są stare pokrowce poplamione i pokrwawione, pochodzące np z domów opieki w Niemczech i po prostu byle jak wyprane.Praca w tej firmie to mobbing na co dzień, brak wypłat w terminie i brak umowy o pracę , właściciel preferuje umowę o dzieło.Odradzam pracę w tej firmie.
kasieńka 2016-06-03 12:08:11
folks i kejk, żebyście się tylko nie zdziwili :)
1
oij 2016-10-12 12:49:10
Na stabilne zatrudnienie zawsze można liczyć, bo dbają o to, żeby pracownicy mieli stabilizację w życiu, a jak jeszcze do tego dochodzą odpowiednie bony to jeszcze lepiej o nich świadczy. A wypłata terminowa?
Zostaw swoją opinię o COMFORTBE-SOFTBE - Marki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COMFORTBE-SOFTBE