brak logo

COMFORTBE-SOFTBE

Marki

Opinie o COMFORTBE-SOFTBE

jaro 2011-03-08 07:41
witam tak jak kolega wyżej napisał to wszystko prawa dobrze ze juz nie pracuje tam pozdrawiam
5
pezet 2013-08-25 10:43
Dzięki za te opinie. Właśnie chciałem podjąć tam pracę;) pozdrawiam tych ,co mnie ostrzegli:)
3
anonim 2014-06-20 10:31
Cześć , może ktoś coś więcej napisac o pracy w tej firmie? jak to wygląda. Pozdrawiam
1
ostrzegający 2014-06-25 20:03
(usunięte przez administratora) napiszę tylko,że serdecznie odradzam
1
kuba 2014-11-08 11:41
Nie polecam, firma ma problemy z regulowaniem swoich należności. Wypłata
nigdy nie była wypłacona na czas i w całości.
1
Gość 2014-11-16 14:44
nawet nie składajcie tam CV
Żenada lepiej jest ulice zamiatać.
1
tutek psiutek 2014-11-23 09:18
Wynagrodzenie to opóźnienie ok miesiac chyba ze jest sie rozgarnietym kierowca i zabiera sie kase która kkienci daja za materace. Logistyka ? Z pewnością nie wiedza co to jest. Dwie "damy" ze sklepu z marek-zero kompetencji. Sam wlascicel Tutakowiak to osoba, która probuje oszukac jak tylko moze. Aha w samochodoach zawsze brak paliwa i kazdy, ale to kazdy kierowca staje na trasie bo brakuje paliwa :/ pracownicy "stali" wyznali, ze kierowca jest co miesiac nowy... szkoda nerwow... praca min 15h dziennie. Piotrek ! -wez Ty zacznij ludzi szanowac i dawaj umowy i kase.
8
comfortbe uzytkownik 2014-12-26 15:43
Ja znam firmę Comfortbe. Kupiłam tam materac i jestem bardzo niezadowolona.
Jakość jest naprawdę niska, a cena przystępna ale co z tego jak na materacach nie da się spać. Zapach kleju jest tak intensywny, że musiałam wynieść materac z pokoju. Nie wiem co teraz z tym mam zrobić. Nie wiem czy jest bezpieczny. Jeżeli chodzi o dostawę, tez fatalna. Deklarują 7 do 10 dni. Po 12 potwierdzą dostawę, następnie się nie pojawiają. Pan Michał Lubiejewski z działu sprzedaży odsyła do działu wysyłek. W sumie dostawa opóźniona. Nie wierzę , że pozytywne opinie o tej firmie i jej produktach są prawdziwe. Jutro zapewne pojawi się pisana przez Comforbe kontra-opinia do mojej. Czuję się oszukana przez ta firmę. Pozdrawiam i NIE POLECAM.
6
MO 2015-09-29 20:58
Zapach może pochodzić także z pokrowców którymi są obszyte materace tej firmy a do szycia których używane są stare pokrowce poplamione i pokrwawione, pochodzące np z domów opieki w Niemczech i po prostu byle jak wyprane.Praca w tej firmie to mobbing na co dzień, brak wypłat w terminie i brak umowy o pracę , właściciel preferuje umowę o dzieło.Odradzam pracę w tej firmie.
1
kasieńka 2016-06-03 12:08
folks i kejk, żebyście się tylko nie zdziwili :)
2
oij 2016-10-12 12:49
Na stabilne zatrudnienie zawsze można liczyć, bo dbają o to, żeby pracownicy mieli stabilizację w życiu, a jak jeszcze do tego dochodzą odpowiednie bony to jeszcze lepiej o nich świadczy. A wypłata terminowa?
Ktoś 2017-05-15 20:29
Witam

Wykonywałem dla tej firmy podzespoły metalowe do łóżek i powiem ze na początku było w miarę ok ale co się potem działo to jawna kpina zostałem oszukany na dość sporą sumę. Że jeszcze sie ktoś nie wziął za tą rzekomo firmę to ja nie wiem nie polecam chyba że chcecie robić za darmo
Ania 2017-06-22 14:48
Pracowałam tam jakiś czas temu i nie ma co narzekać. Zmieniłam pracę z uwagi na odległość od domu i trochę żałuję. Wiadomo, że każda praca ma swoje plusy i minusy ale ogólnie dobrze wspominam pracę w Comfortbe
Joanna 2017-07-11 10:52
@Ania
wspominasz, że każda praca ma swoje plusy i minusy. A jak to wygląda w COMFORTBE-SOFTBE? Mogłabyś wymienić kilka z nich? Takie informacje będą bardzo cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do tej firmy. Piszesz, że dobrze wspominasz tę pracę. Mogłabyś opowiedzieć o niej coś więcej? Jak wyglądał Twój typowy dzień pracy?
Dimon 2017-07-11 11:20
Nie jest źle. Finansowo również ok. Umowa na pełen etat i traktowanie człowieka z szacunkiem.
Wystawiam ocenę pozytywną.
1
klient 2017-08-10 18:27
Potwierdzam jako klient. Beznadziejna obsługa klienta. Zero kontaktu nie odbierają telefonów, przekładane dostawy lub nie stawiają się w umówionym terminie. Absolutnie nie polecam, tragedia.
Majka 2017-08-14 15:11
Czyżby antyreklama? Dziwne, bo materac otrzymałam po 4 dniach od zamówienia i wszystko było z nim ok!
Zostaw swoją opinię o COMFORTBE-SOFTBE - Marki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COMFORTBE-SOFTBE