brak logo

Wąs-Bud

Godów

Opinie o Wąs-Bud

anonim 2009-01-05 15:49:06
Praca sezonowa,profesjonalna
1
rere 2012-04-09 10:41:01
sam jesteś jak [usunięte przez moderatora] !!!!! WIDZIAŁEŚ JAK oNI PRACUJĄ !!!!!! WIDAĆ ŻE JESZCZE NIE PRACOWAŁEŚ [usunięte przez moderatora]
alek 2012-05-11 11:04:55
hehehe znam ;-) ale nic nie napisze przekonajcie się sami lenie jak sie pracuje w budowlance
K.K. 2013-08-10 22:33:27
-wypłata w terminie na konto jak również do koperty .
2013-08-24 19:42:30
Jest możliwość dodatkowo się ubezpieczyć ale nie radzę się tam przyjmować -[usunięte przez moderatora] i praca nie zgodna z kodeksem pracy .Prawo w tej firmie łamane jest na każdym kroku ...
Ubezpieczenie najniższe ,wypłata do kopert przez co stawka ruchoma ustalana co miesiąc przez kierownictwo i właściciela firmy(w sezonie od 8-13 zł na rękę a na umowie 1600 zł.brutto na miesiąc) .Urlop czy zwolnienie lekarskie obliczane ze stawki miesięcznej .Za jeden dzień zwolnienia lekarskiego pracownikowi zabierane jest nawet ponad 1000 zł z wypłaty .W zimie pomimo cięższej pracy stawki spadają w dół nawet o 3-4 zł /h Brak socjalnego -od kilku lat pracownicy w porze letniej nie otrzymują wody do picia czy np. ubrania roboczego ...
Podczas opadów deszczu po przyjściu do pracy często dochodzi do sytuacji że jesteś zmuszony do wypisania urlopu wypoczynkowego .Urlop na żądanie to zabranie pracownikowi z wypłaty pewnej sumy pieniędzy. itd...
2013-08-26 18:31:46
"a od czego tak naprawdę zależy to ile kto dostaje na rękę płace za robote bo piszecie że różnie 8 do 13 czy to od szefa czy stanowiska ciężka robota"
Pracowałem w tej firmie blisko 2 lata z przerwami zimowymi bo w tedy byłem zwalniany ...Nie zawsze ten kto dobrze pracował miał wyższą stawkę ,może w jakimś stopniu liczył się staż pracy -nie wiem
Czy ciężka praca? - praca nie była aż tak bardzo ciężka .
Najlepiej podejść w miejsce gdzie pracownicy tej firmy wykonują prace i ich zapytać (nie przełożonych ) na pewno ich zdanie na temat tej firmy będzie takie samo
ARTUR 2013-09-16 19:36:54
Witam wszystkich, nie będę wypowiadał się na temat zarobków pracowników tej firmy, natomiast ostrzegam wszystkich przed współpracą z tą firma na zasadzie wynajmu sprzętu. Oszuści i krętacze biorą nie płacą, kierownik [usunięte przez moderatora] cham i bydlak próbował jeszcze straszyć, całkowicie odradzam współpracy z tą firmą, tylko i wyłącznie gotówka a najlepiej przedpłata jeśli na to nie pójdą to gest Kozakiewicza i lepiej posiedzieć w domku. PS. A jeśli moja opinia obrazi kogoś z wąs bud gdów albo ulica dekerta, zapraszam do Sądu mam wszystko nagrane. podrawiam
ffff 2013-12-15 13:30:13
Ja wynajmowałem cały rok sprzęt tej firmie i wszystko było płacone na czas i terminowo, współpraca była ok.
anonim 2013-12-26 11:26:41
Ile lat temu go wynajmowałeś ,bo chyba nie w ostatnich 3 latach ?
kraków 2014-02-14 21:24:06
Witam, Sprzęt wynajmowany był w okresie początku roku 2013, porażka totalna, ignorują telefony, pan szanowny dyrektor ma wieczne spotkania. Kraków jest mały i prędzej czy później będą potrzebować;)
artur 2014-03-22 10:49:32
witam, nie wiem kto to jest fffff Pan. Natomiast przestrzegam wszystkich aby uważali na tego typu firmę, usługa wykonana solidnie należność i współpraca dalsza. Brak zapłaty wiadomo.
romek 2014-04-13 21:00:38
bardziej się opłaca wynajmować sprzęt niż mieć własny? ciężko mi to zrozumieć, do tej pory nie pracowałem w firmie budowlanej, która nie ma własnego sprzętu..
artur 2014-04-16 19:32:58
wąs bud wynajmuje i nie płaci, wielki Pan prezes ciągle zajęty i niedostępny, zrobić usługę i prosić się o swoje pieniądze żal żal taki kraj, wszystko prędzej czy później ma swój kres. Tego typu cwaniak długo nie zagości na rynku. (usunięte przez administratora)
anonim 2014-07-22 12:39:30
jaka firma tacy pracownicy firmie można wiele zarzucić ale firmę reprezęntują swoją pracą pracownicy
Krzysztof 2014-07-27 09:45:51
Twierdzisz że pracownicy powinni za miskę ryżu pracować? W tej firmie pracownicy nawet porządnych łopat nie mają nie mówiąc o odzieży roboczej czy wody do picia
LW 2014-08-05 22:41:52
A czy na rynku pracy znajdziecie firmę uczciwą.
kisen 2015-01-31 02:57:25
@leon udało Ci się dostać? albo czy komukolwiek się udało? lub ma po prostu jakieś info o standardach pracy w Wąs- budzie? bo chciałbym dowiedzieć się czegoś od "zaufanch osób" (o ilwe w necei można mówić o zaufaniu) no ale lepiej tak niż z tekstu na stronie firmy. Liczę na wszelkie info o pracy w Wąs-budzie
hjk 2015-02-25 14:34:14
Unikać tej firmy.(usunięte przez administratora)
aa 2015-05-03 12:22:33
chyba konkurencja robi swoje
włoch kraków 2015-08-11 21:11:52
witam, wynajmowaliśmy im podnośniki montażowe, w 2013 r do tej pory nie zapłacili za fakturę banda oszustów omijać z daleka. A jeżeli skusicie się na wykonywanie usług o przedpłata i sami przekonacie się. UWAGA!!
artur 2015-09-11 20:36:56
do martusia80. W jakim Ty człowieku świecie żyjesz kogo bronisz jaki masz w tym interes. Nie ma już ciemniaków i trzeba takich oszustów jak wąsowicz do więzienia wsadzić i niech sam pracuje tam na swoje utrzymanie a nie z podatków.
re: turek 2015-11-11 10:17:01
Wąs-Bud a nie Was-Bud -pomyliłeś firmy...
do kaczyk 2015-11-12 20:31:33
Umowa na stałe , 8 godzin pracy ,wszystkie weekendy wolne ,zarobki zaczynające się od 6000 netto ,posiłki regeneracyjne ,pełny pakiet socjalny ,dowóz do pracy na koszt firmy a po 3 miesiącach pracy -samochód służbowy -cóż więcej chcieć -uważam że warto
Mc 2016-07-18 15:26:33
Witam. Zastanawiam się nad złożeniem podania o pracę na stanowisko operatora koparki, kop-ładowarki. Jak wygląda realnie sytuacja w firmie? Jest umowa o pracę, na jaką stawkę mógłbym liczyć, czy jest jakiś socjal, czy jest ciśnienie ze strony kierownictwa, czy praca jest całoroczna, delegacje czy na miejscu???
Wiem że nigdzie teraz nie ma miodu bo sam pracuje obecnie po delegacja w całej Polsce a płacą marna. Obecnie żeby zarobić 3 tys to chyba by trzeba każda niedziele robić w miesiącu.
Czekam na rzetelna odpowiedz. Interesuje mnie praca w Krakowie bądź okolicach
roei 2016-07-18 15:29:51
słuchajcie, jak teraz u nich wygląda praca tak naparwde? bardzo jestem ciekawy, bo nie ma nowych ogłoszeń,a podobno będzie można jeszcze na jakies awanse liczyć tak naparwde jednak, wiec czekam na komentarze.
Zostaw swoją opinię o Wąs-Bud - Godów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wąs-Bud