brak logo

Centrum Tańca Wasilewski-Felska

Warszawa

Opinie o Centrum Tańca Wasilewski-Felska

dawny pracownik 2012-04-27 12:58:19
Nie wiem za bardzo o czym mówicie przepracowałam 3 lata w firmie, może nie wszystko jest dopięte na ostatni guzik ale dużo zależy od waszego podejścia i charakteru. pozdrawiam
stary pracownik 2012-04-30 14:29:39
Ja przepracowałam w tej firmie dość dużo czasu, i zdecydowanie polecam, a żadnego michała nie pamietam, a mam stały kontakt z pracownikami! Kolonie to chyb ajanwyzsza jakos z tych na ktore sama jezdzilam jako wychowawca, a co do atmosfery i warunkow pracy, to jesli ktos jest wporzadku to i firma też, wiec jak ktos olewa prace i firme, to trudno zeby byl za to nagradzany... Ja bylam bardzo zadowolona z zarobkow i atmosfery, wiadomo roznie bywa, zalezy kto pracuje.. ale ogolnie zdecydowanie na plus....
stara pracowniczka :) 2012-04-30 14:34:17
potwierdzam, firma daje duza mozliwosc rozwoju w roznych dziedzinach, mozliwosc szkolen dodatkowych za ktore placi, jesli pracownik roku dobrze dla fimry i chce sie rozwijac...daje tez mozliwosc awansu, co winnych firmach jest naprawde trudne, a tu mozna sprobowac sil, jesli sie udowodni, ze sie chce i zalezy pracownikowi by byc dobrym pracownikiem! ZDECYDOWANIE POLECAM!!!
dawny pracownik 2013-03-14 18:20:10
Nikt się nie podniecił tylko pewnie miał okazję pracować w tej "cudownej" firmie jak większość wypowiadających się :)
janka 2013-05-27 11:57:36
czy ktos prowadzi lub zostal zaproszony na rekrutacje na stanowisko : Animator do prowadzenia zajęć ruchowych dla dzieci . ? jak wygladala rekrutacja i praca? prosze o opinie
ja 2013-07-01 16:55:58
Umowa lojalnościowa jak ktoś ją tu nazwał dalej obowiązuje. Rekrutacja, jak każda inna. Pięknie ładnie się uśmiechają, opowiadają o cudownej firmie i nie trzeba byc tancerzem aby dostac prace w tej firmie. A jeszcze apropo karalności postów jak ktoś tu wyżej napisał, to jest pisana prawda co się dzieje w tej firmie. Tyle w tym temacie.
1
ja 2013-07-11 16:53:52
od razu dostajesz umowe o prace, i weksel na 5000 zł. nie mozesz odejsc z pracy wczesnej niz w lipcu. umowe dostajesz na rok.
job 2013-07-19 09:23:01
pracę dostaje każdy, bo Ci ludzie szukają tylko maszynek do zarabiania na siebie kasy.
hahaha 2013-07-19 10:17:41
( usunięte przez administratora ) Dostałam propozycje pracy, wszystko pięknie, zarobki aż można nie dowierzać, uśmiechy itp., a na koniec zobowiązanie na 5000zł, śmiech na sali.
1
anonim 2013-08-08 19:22:56
Nie polecam tej firmy, generalnie nie musisz mieć ani doświadczenia w tego typu pracy ani odpowiedniego wykształcenia, z tego co dało się zaobserwować szkoda czasu!
masakra 2013-08-14 20:07:02
będąc na szkoleniu poznałam politykę tej firmy, cieszę się, że nie zgodziłam się na pracę w tej firmie, po tym jak dowiedziałam się wielu ciekawostek na jej temat od ich pracowników, jednym słowem SZOK.
koczek 2013-08-19 09:54:54
Mój znajomy pracował w tej i szczerze jak go widywałam po jego godzinach pracy, to nie wiem czy ktoś chciałby tak wyglądać. Tam długo nikt nie popracuje, także życzę firmie powodzenia.
1
anonim 2013-08-20 09:39:50
Byłam na szkoleniu...nie polecam.
Anonim 2013-08-20 21:55:21
O widzę. że utworzyło się nawet forum na temat tej firmy, dobrze znać opinię wcześniej zanim podejmie się współpracę z tą firmą.
heh 2013-09-04 21:45:52
i najlepiej jak posiadasz swój samochód
o nie 2013-09-12 10:29:45
w co ja się wkopałam
2013-09-26 15:16:14
święte słowa kto pracował to wie, ludzie nie pakujcie się w to! jedna wielka ściema z miłą atmosferą w pracy [usunięte przez moderatora]
3
opinodawca 2013-10-01 19:59:15
początek?takie same wynagrodzenie dostajesz przez cały rok niezależnie od tego czy masz doświadczenie czy nie. Twoja pensja to podstawa +prowizja( x % z tego ile wpłacają rodzice za zajęcia taneczne)
opinodawca 2013-10-01 20:00:53
nie dostajesz wynagrodzenia za nadgodziny, niby masz możliwość odebrania za nadgodziny dni wolnych których w konsekwencji nie masz możliwości wziąć
1
pracownik 2013-10-13 22:28:36
Ciekawe te opinie tutaj hehe. Aż mi się buzia uśmiecha gdy to czytam bo jestem pracownikiem tej firmy i nie spotkałam się z mobbingiem a wręcz przeciwnie Pani Dyrektor zawsze cierpliwie wyjaśnia, pomaga, dostaję premie i to czasem nie małe. (1000zł). Czuję się doceniona słownie ale finansowo. Nie ma ukrytych kamer tylko było to jawnie ogłoszone pracownikom wcześniej. Nie było problemu jeśli chorowałam ze zwolnieniem. Mam czas na znajomych i na swoje zainteresowania i nikt nigdy nie wymagał ode mnie swojego samochodu. Dziwię się wypowiedziom, które personalnie obrażają kogoś bo to jest właśnie brak profesjonalizmu z ich strony. Na koniec dodam, że nie jestem żądną grubą rybą w tej firmie tylko zwykłym animatorem.
2
zła 2013-12-18 21:11:01
Nie polecam, byłam na szkoleniu i na rozmowie - wszystko ładnie pięknie do momentu kiedy wręczono lojalke
kasia 2014-02-26 12:58:28
Powiem tak, pracowałam w tej firmie jakiś czas.. Weksel do umowy zabezpiecza pracodawce od wcześniejszej rezygnacji z pracy, ciężko w czasie trwania roku szkolnego znaleźć kogoś na zastępstwo, a tymbardziej wyszkolić. Zajęcia same w sobie są ok, nie zgodzę się z wcześniejszą opinią, o tym że po pracy człowiek wygląda jak wygląda. Praca z dziećmi wymaga wiele cierpliwości I poświęcenia, ale również wiele satysfakcji, więc jeśli ktoś się decyduje to musi być świadomy co robi. Brać kasę I siedzieć na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciągle narzekając że coś nie pasuje to w każdej firmie tak można. 5 godzin dziennie po 45 minut to myślę, że nie jest dużo jak na czas pracy. Jeśli chodzi o warunki umowy, to umowa o pracę podstawa+prowizja od dziecka. Tyle ile uda Ci się wydusić od rodziców kasy to masz, więc pracujesz na siebie( uważam, że jest motywujące) (usunięte przez administratora)
gosia 2014-04-07 15:03:06
Słyszeliście może, czy w Centrum Tańca Wasilewski-Felska da sie dorobić, typu wziąc jedna grupę i mieć tylko z nimi zajęcia 2-3 razy w tygodniu?
Małka 2014-04-16 00:33:22
A ja się zastanawiam moi mili czy do szkoły przyjmują tylko osoby, które ukończyły jakieś kursy czy pasjonatkę też by przyjęli?
koza 2014-06-23 21:05:27
Czasem potrafią zaleźć za skórę człowiekowi ale praca z dziećmi i ich wdzięczność dużo wynagradza:)
pracownik 2015-01-16 18:49:59
Hehe! A ja pracuję i mi się podoba :-) jak wszędzie -są minusy jest ciężka praca, ale dla mnie jest więcej plusów, a we wszystko wierzyć nie warto:-) lepiej sprawdzić samemu ;-)
2
Rodzic 2015-01-20 13:04:56
Nie powiem o pracę ale jeżeli chodzi o dziecko - to tylko zmarnowali czas i wyrzucone pieniądz za pól-roku. Dużo reklamy i zero skutku.
1
Agnes 2015-08-24 10:19:21
Byłam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej na "asystenta dyrektora" Dziewczyny uprzedzam, nie za wiele to ma wspólnego z byciem asystentem. To co mi zaproponowała p. dyrektor było śmieszne. Nie polecam. Dodatkowo ta kobieta mówiła do mnie jak do dziecka. Jej akcentowanie słów było nie do zniesienia. ODRADZAM!
ona 2015-09-03 15:20:18
Agnes masz rację. Ta Dyrektorka mówiła do mnie jak do dziecka, czułam się chwilami jak w piaskownicy a nie na poważnej rozmowie kwalifikacyjnej. Reszta też nie za fajna.
REN 2015-10-28 16:54:21
ZGADZAM SIE W 100%, NACIĄGANIE, BRAK ODLICZEŃ ZA FERIE I ŚWIĘTA I POKAZY POLEGAJĄCE NA TYM, ŻE DZIECI NIE ROBIĄ NIC SAMODZIELNIE TYLKO NAŚLADUJĄ CAŁY CZAS PANIĄ OD TAŃCA, BŁAGAM PRZEDSZKOLAKI ROBIĄ WIĘCEJ.
mamam 2015-11-10 13:05:44
Moja córka chodzi na tance do Pruszkowa w szkole i powiem szczerze ,że nie zabardzo mi sie podoba to .Pani młoda i chyba nie za bardzo ma pojecie o tym co robi .Córka zapamietala jeden uklad ktory wiecznie cwicza i trwa 10 sekund.Chodza jej kolezanki a dlamnie to kasa w błoto .Nie polecam
3
ania 2016-01-15 19:55:30
Jak dla mnie to jest to strata czasu. Wszystko pięknie mówione przez blond panią dyrektor, która na siłe próbuje być miła, a w rzeczywistości chamka.
1
xyz 2016-03-13 01:12:01
moja znajoma pracowała, nie poleca.
1
lejdim 2016-04-06 23:24:12
Ocena: niedostateczna
Małgorzata 2016-05-08 21:50:12
Co to za firma?! Jedna wielka masakra. Sami sobie piszą pozytywne komentarze tutaj na polecenie pani dyrektor.
2
echhhh 2016-05-09 13:18:53
A niby dlaczego @Małgorzata czy to takie dziwne, że ktoś może mieć pozytywne odczucia to ja nie wiem? Jak piszą dobrze to już, że kłamstwo a jak źle no to wtedy na pewno to prawda..Polska po prostu
2
Zostaw swoją opinię o Centrum Tańca Wasilewski-Felska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Tańca Wasilewski-Felska