Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

zdjecie uzytkownika
jalka - 2011-02-28 08:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aż tak tam strasznie? wybieram się właśnie do nich na rozmowę kwalifikacyjną ale po tym co napisałaś nie jestem pewna :-/ Napisz dokładniej jak wygląda ta praca.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2011-03-02 12:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy na dziale etykietowania są 2 czy 3 zmiany?Jak się tam naprawdę traktuje pracowników,bo słyszałam o tym zakładzie dużo złego,aż się tam boję iść do pracy?
zdjecie uzytkownika
poszukujacy ph - 2013-04-02 22:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie jak wyglada praca jako ph w tej firmie ? jakiej mniej wiecej kasy mozna sie spodziewac ? i czy towar generalnie sie sprzedaje czy jezdzi sie i wymienia jak jest na co ? jacy kierownicy i jakie cisnienie ? dajcie znac pozdro

ps widze ze rekrutacje ruszyly w kilku woj pytanie czy to zwolnienia byly czy nowe stanowiska tworza ?
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2013-04-12 20:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie pracują u was osoby z bierunia nowego,bo chodzi mi o transport czy jeżdzą jakieś busy,dzięki jak ktoś odpisze mi
zdjecie uzytkownika
mięsny jeż - 2013-04-20 19:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to ciekawe że określenie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez administratora została sklasyfikowana jako treść niecenzuralna :)
Gdy we Włoszech odkryto nazwany przez media [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie więzieni byli polacy nikt nie widział problemu.
U Heńka większość pracowników tak właśnie się czuje nie mogąc skorzystać z zasłużonego wolnego dnia pod groźbą zwolnienia z pracy.Dodam jeszcze od siebie że wg. mnie brakuje jeszcze tylko napisu nad wejściem do zakładu (usunięte przez administratora) pracownikom uświadomić to że w każdej chwili mogą to miejsce opuścić zwalniając się lub w przenośni odlecieć przez komin pieca wędzarniczego po padnięciu z wycięczenia.Białe kitle już tam wszyscy mają, brakuje tylko anielskich skrzydeł :)
Pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2013-05-11 09:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,pracowalam tam niecaly miesiac,masakra,warunki pracy takie ze szok,zimno-7stopni,mokro,pracuje sie caly czas,bez dnia wolnego,weekend po 12 godzin,niewolno miec nic przy sobie,juz nie mowiac o telefonie,masakra...
zdjecie uzytkownika
branżowiec - 2013-05-29 09:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaniesz bon towarowy o wartości 50zł do sklepu firmowego na zakup wędlin ZM Henryka Kanii. Zapomnij o Sodexo, i innych świadczeniach typu prywatna opieka zdrowotna czy Karta Multisport. Samochód służbowy możesz używać do celów prywatnych, ale jest limit, więc nie pojeździsz. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 13:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiem szczerze że bon towarowy o wartości 50 złotych to nie jest mój szczyt marzeć. A ta premia to od czego ona zależy i na jakiej postawie jest naliczana? Zastanawiam się nad pracą w zakładach przetwórstwa mięsnego henryk kania dlatego sie pytam
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2013-06-09 21:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a daja umowe prace??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-10 10:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to jest z tą premią? I mniej więcej w jakiej wysokości ona jest?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 15:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w zależności od ilości przepracowanych godzin i efektów jakie osiągasz. Spokojnie kilka stówek do pensji dochodzi...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 15:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia jest od ilości przepracowanych godzin? Trochę dziwne ale nie mnie to oceniac. A możesz napisać jaka umowa?
zdjecie uzytkownika
mietek - 2013-06-17 18:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale ten artykuł nie mówi nic o tym jak się tam pracuje. Jest tylko o wytwarzaniu. Jest tam umowa o pracę?
zdjecie uzytkownika
mietek - 2013-06-20 10:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jest tam realna szansa na to że dostanę podwyżkę? Wiecie nie chodzi mi tutaj o podwyżkę typu 0,05 zł
zdjecie uzytkownika
rozwyk - 2013-07-01 18:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robiłem tam97 2001 dużo godzin ale zarobić sie dało ale jeśli dalej rządzą tam kierownicy kucharze piekarze mechanicy kutrują a w dodatku to sześciopalczaste racioki to nie ma tam co iść ale jeśli ci sie nudzi w swojej jaskini to się tam nadasz oni tam takich potrzebują
zdjecie uzytkownika
mietek - 2013-07-02 20:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiesz nudzić to się raczej nie nudzę. Może inaczej to powiem szukam pracy bo dzieci same się nie nakarmią
zdjecie uzytkownika
franczeska - 2013-07-14 14:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest tak zle pracuje tam i jestem zadowolona jak komus chce sie pracowac to nie bedzie narzekac:)tak daja umowe o prace caly etat i to jest super bo teraz zadko daja taka umiowe:)))
zdjecie uzytkownika
mietek - 2013-07-14 15:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to fakt teraz rzadko dają taką umowę. Umowa o pracę jest na czas nieokreślony czy jak to tam jest?
zdjecie uzytkownika
jestem ktory jestem - 2013-07-23 22:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja ogólnie jestem zadowolony
Po prostu normalny zaklad pracy ,wymagajacy ,majacy rezim i dyscypline ,na samym poczatku trudno było sie przyzwyczaic potem okazuje sie ze jest ok ,rezim jest bo w koncu pracujemy z zywnoscia i dlal ludzi,tu przychodzac musisz wiedziec czego chcesz ,i po co tu jestes ,nie unos sie honorami ,tu trzeba nie raz wykonac rzeczy dziwne ,,ktore ktos z boku by sie w zyciu nie podjal , jest takie pojecie (usunięte przez administratora) wylecisz albo sam odejdziesz , jesli grasz uczciwie to znajdziesz fajnych zyczliwych ludzi i spokojna stabilna prace
zdjecie uzytkownika
józef - 2013-07-26 14:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja natomiast mam pytanie odnośnie tego jaki jest socjal w Zakładach Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania?
zdjecie uzytkownika
leberka - 2013-08-30 21:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudnij sie zobaczysz
zdjecie uzytkownika
4 dni - 2013-09-02 19:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 dni pracy wystarczy, dziekuje, polecam innym
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-09-08 07:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brakuje mi slow, nie dba sie o nic(usunięte przez administratora). inaczej nie bedzie chyba ze sie ustroj zmieni,
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-11 17:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowa oferta dla rzeznikow na wieprzowine. 360 Recruitment oferuje zwrot czesci kosztow dojazdu albo zorganizowanie busa, którego 70% ceny pokryje pracodawca.

Stawka godzinowa dla rzeznikow wynosi £8.40/h
nadgodziny platne £10.08/h
Minimum 38h/tydz. gwarantowane.
czyli po miesiacu pracy minimalna wyplata to £1175 (na czysto, juz po potraceniu podatkow)

Rozne zmiany dostepne.

Wymagamy umiejetnosci wykrawania szynki lub/i lopatki na tasmie, test nie jest trudny jeżeli osoba oczywiscie ma doswiadczenie na wykrawaniu kosci z szynki lub lopatki.

Osoby chetne musza być gotowe do podjecia pracy w ciagu najblizszych 3 tygodni.
Kontakt pod numerem tel. (0044) 115923 3366
lub przeslanie smsa z imieniem, nazwiskiem i dopiskiem "rzeznik wieprzowina" na nr 00447930189363 - oddzwonimy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x