Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Opinie o Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

zdjecie uzytkownika
jalka - 2011-02-28 08:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aż tak tam strasznie? wybieram się właśnie do nich na rozmowę kwalifikacyjną ale po tym co napisałaś nie jestem pewna :-/ Napisz dokładniej jak wygląda ta praca.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2011-03-02 12:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy na dziale etykietowania są 2 czy 3 zmiany?Jak się tam naprawdę traktuje pracowników,bo słyszałam o tym zakładzie dużo złego,aż się tam boję iść do pracy?
zdjecie uzytkownika
poszukujacy ph - 2013-04-02 22:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie jak wyglada praca jako ph w tej firmie ? jakiej mniej wiecej kasy mozna sie spodziewac ? i czy towar generalnie sie sprzedaje czy jezdzi sie i wymienia jak jest na co ? jacy kierownicy i jakie cisnienie ? dajcie znac pozdro

ps widze ze rekrutacje ruszyly w kilku woj pytanie czy to zwolnienia byly czy nowe stanowiska tworza ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jedno pytanie, później opisano stanowisko pracy i ogólne warunki, i pytanie czy przyjmuję ofertę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2013-04-12 20:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie pracują u was osoby z bierunia nowego,bo chodzi mi o transport czy jeżdzą jakieś busy,dzięki jak ktoś odpisze mi
zdjecie uzytkownika
mięsny jeż - 2013-04-20 19:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to ciekawe że określenie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez administratora została sklasyfikowana jako treść niecenzuralna :)
Gdy we Włoszech odkryto nazwany przez media [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie więzieni byli polacy nikt nie widział problemu.
U Heńka większość pracowników tak właśnie się czuje nie mogąc skorzystać z zasłużonego wolnego dnia pod groźbą zwolnienia z pracy.Dodam jeszcze od siebie że wg. mnie brakuje jeszcze tylko napisu nad wejściem do zakładu (usunięte przez administratora) pracownikom uświadomić to że w każdej chwili mogą to miejsce opuścić zwalniając się lub w przenośni odlecieć przez komin pieca wędzarniczego po padnięciu z wycięczenia.Białe kitle już tam wszyscy mają, brakuje tylko anielskich skrzydeł :)
Pozdrawiam !

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert