Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Opinie o Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Pracowałeś w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dano - 2015-08-05 16:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZESC WITAM CZY NA STARYM ZAKLADZIE PRACUJE JESZCZE MAJSTER MATEUSZ CZY MOZE MI KTOS NAPISAC.
zdjecie uzytkownika
DANO - 2015-08-05 16:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALBO KUBA CO JEZDZI NA KIWAJCE
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2015-08-06 10:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kuba nie pracuje a Mati tak ;)
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-08-07 01:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [dano - 2015-08-05 16:30:05]:
Nie pracuje zwolnili go bo miał romans z myszką Miki podejrzał ich kaczor Donald jak romansowali najpierw na wędzarni a potem na myjce i doniósł na nich do psa Pluta który wysłał email do biura i tam afera ziemniaczano-seksualna została wykryta
zdjecie uzytkownika
Mister - 2015-08-07 01:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałem wcześniej na budowie ponad 8 lat ciężka praca ale w Kani wytrzymałem 2 tygodnie tak jest ciężko !!!
zdjecie uzytkownika
DANO - 2015-08-07 14:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIEKI KOLEGO ZA ODPOWIEDZ TO CI KUBUS A MATI DALEJ JEST MAJSTREM
zdjecie uzytkownika
Reni była pracownica - 2015-08-10 14:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Praca według mnie skierowana dla osób samotnych ,bardzo duża ilość godzin pracy uniemożliwia wygospodarować żadnego dnia wolnego dla rodziny itp.Musisz pracować non stop z bardzo małymi przerwami dlatego takie rotacje ludzie też chcą trochę wolnego by mieć czas dla siebie dlatego się zwalniają.
zdjecie uzytkownika
pakowacz - 2015-08-10 17:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak Mati dalej majstrem
zdjecie uzytkownika
świeże - 2015-08-11 19:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na olx jest ogłoszenie potrzebują znów pracowników taka super praca że się non stop ogłaszają !!
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-08-11 21:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [DANO - 2015-08-07 14:18:12]:
Co tak pytasz o jakiegoś Matiego tęsknisz za nim czy co to jest forum o pracodawcach a nie forum zerwanych miłosnych więziach !
zdjecie uzytkownika
DANO - 2015-08-13 11:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIEGI KOLEGO ZA INFORMACJE O MATIM POZDRAWIM
zdjecie uzytkownika
DANO - 2015-08-13 11:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK CHCESZ JUZ TAK KAROL WIEDZIEC TO POPROSTU Z NIM PRACOWALEM JESZCZE CHCESZ WIEDZIC NIEMA PROBLEMU
zdjecie uzytkownika
dingdong - 2015-08-18 17:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie coś napisać nt. majstrów z mokrska? Są jacyś w porządku?
zdjecie uzytkownika
Kapsel - 2015-08-20 07:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dingdong - 2015-08-18 17:54:00]:
A coś ty ankieter czy co
zdjecie uzytkownika
40l - 2015-08-20 19:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś z żor tam pracuje,podobno jest na zakłsd zorganizowany dojazd,jak się załapać?
zdjecie uzytkownika
Kropa - 2015-08-21 13:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie spodziewałem się szczerze mówiąc, że firma oferuje dojazd na zakład. Całkiem spoko opcja, to duże ułatwienie dla pracowników. Szczególnie tych niemobilnych. Ciekawe czy poza dojazdami, oferują dobre warunki pracy. Zastanawiam się jaki rodzaj umowy oferują nowym pracownikom na start. Ktoś wie, napisze może coś.
zdjecie uzytkownika
lila - 2015-08-21 16:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kropa - 2015-08-21 13:20:56]:
umowy są przez agencje co miesiąc przedłużane. Są to normalne umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
Kierat - 2015-08-22 09:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
pracuję już w tak zwanej ciągłości 18-tą drugą zmianę , ludzie słabną i pomału mdleją a jak powiesz że chcesz wolne chociaż jeden dzień to ci grożą że cię zwolnią,już nie wiem jak wyglądają moje dzieci ,nie pamiętam gdzie mieszkam,śpię i kania z kani spać i znów to jest chore ludzie gdzie jest P.I.P !!!
zdjecie uzytkownika
DYZIO - 2015-08-22 21:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oni tak robia z człowiekiem a te majstry to dopiero nieroby ja to bym ich wyslal na taki wycisk
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 00:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Kelly - 2015-08-24 00:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [DYZIO - 2015-08-22 21:16:34]:
Brawo DYZIO masz rację !!!
zdjecie uzytkownika
5hp - 2015-08-25 09:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie straszcie tak bo zrezygnuję jeszcze przed rozpoczęciem.podobno jest OK,zobaczymy po starcie 1września
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-08-25 09:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie w tej kani to masakra ludzie pracuja bez dnia odpoczynku gdzie poszanowanie dla człowieka kto wytrzyma taki system pracy bez wolnego do czasu aż komus cos sie nie stanie wtedy otworzą oczy ludzie mają rodziny i harują jak woły brygadziści biora wolne a człowiek chce jeden dzień to straszą że zwolnia co za firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak człowiek robi zastraszany jak nie ma wyjścia .
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-08-25 17:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dorota - 2015-08-25 09:21:30]:
Dorota masz rację ja się zwalniam bo już nie wytrzymuję słabo mi i ze zmęczenia kręci mi się w głowie , pracuję już 21 dzień na drugą zmianę bez przerwy mam dość !! a w Wrześniu i Listopadzie ma być tak samo !! dobrze tu napisali że tam gdzie są przyjęcia zawsze jest coś nie tak to jest nie do wytrzymania
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa trwa 5 minut. Standardowe pytania i stwierdzenie, że zostajesz przyjęty.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 17:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Wera - 2015-08-25 17:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [5hp - 2015-08-25 09:06:09]:
Jeśli potrafisz ciężko pracować 25-28 dni bez przerwy to się przyjmuj !!
zdjecie uzytkownika
5hp - 2015-08-26 10:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Wery. a tak ładnie mowila pani na rozmowie 5dni i sobota,niedziela wolne.problemu z zaplanowanym wyjazdem tez ma nie być.czy ty yam pracowałaś czy słyszałaś opinie innych?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania?
Zadaj pytanie
alert