brak logo

Studio Reklamy Mars Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Studio Reklamy Mars Sp. z o.o.

mika 2010-03-01 13:54:49
proszę o opinie jak tam się pracuje? atmosfera, pensja, itp
nie polecam 2010-03-18 15:31:18
Na poczatek najchętniej przyjmuję na staż po którym trzeba błagać aby otrzymać umowę. Większość (pracowały tam w tamtej chwili 3 osoby) pracowała na czarno. nie warto było nalegać na podpisanie umowy bo to i tak nic nie dało. Praca nie była zła jeśli nie było aktualnie szefa "firmy" - Janiaka. Zarabiałem wtedy 600-700zł (bez umowy) - był to chyba 2006 rok. Poprosiłem o podwyżkę to zostałem ochrzaniony jak dziecko. Według Janiaka praca w jego studiu to zaszczyt i należy mu tylko dziękować ,że łaskawie "zatrudnił". Zostałem wyrzucony z pracy bez otrzymania pensji za ostatni miesiąc. oczywiście dociekanie swoich praw w tym państwie jest żałosne - bez umowy nie mogą go ukarać - paranoja. Janiak stosował mobbing i gnębił psychicznie pracowników. W tej chwili o ile wiem nikt nie pracuje tam ze starego składu - nawet starzy pracownicy uciekli. Dziwie się ,że firma jeszcze istnieje. Chciałbym przestrzec ludzi przed pracą tam - nie warto - szkoda czasu (za nadgodziny i wyjazdy montażowe reklam nie płacił ani grosza) i nerwów. Wszystkie moje powyższe wypociny to nie tylko moje zdanie ale osób które tam pracowały...
graficzka 2010-03-30 11:51:56
potwierdzam powyższy wpis i nie polecam ... tyle
wolę być anonimowa... 2010-04-13 12:59:56
graficzka - 2010-03-30 11:51:56

potwierdzam powyższy wpis i nie polecam ... tyle

racja omijać wielkim łukiem :/
Zarząd spółki 2011-03-25 14:03:16
OŚWIADCZENIE
Witam Państwa serdecznie,
jesteśmy zaskoczeni pojawieniem się takiej negatywnej opinii na temat pracy w naszej spółce, pragnę Państwa poinformować że opinie powyżej nie mają nic wspólnego z warunkami pracy w naszej firmie. Nigdy nie zatrudnialiśmy na staż, praca była zawsze unormowana umową, legalna, a wypłaty punktualnie dokonywane przelewem na konto. Nie znęcamy się nad pracownikami, a jeśli praca którejś z osób nam nie odpowiada to po prostu się rozstajemy, zawsze postępując zgodnie z zawartą umową. Z Poważaniem Zarząd spółki
RONI 2011-11-26 20:32:16
Kiedy tam pracowalam gdzies ok poczatku 2011r. nic sie nie zmienilo, atmosfera fatalna, zarobki też, traktuja pracownikow jak male robolki, zero mozliwosci na awans, praca nierozwojowa, ogolnie trzeba chodzic na plauszkach przy kazdej okazji gdy zjawi sie kierownictwo, czepialstwo strasznie - ogolnie NIE POLECAM !!! Najdziwniejsze jest to, ze rotacja pracownikow tam jest duza, mimo niekompetencji i niefajnego traktowania pracownikow ta firma jakos sie kula... Oby nie za długo, bo tylko niewinni pracownicy musza przez slaby rynek tam sie meczyc...
marsstudio 2014-01-27 16:16:34
Studio Reklamy Mars Sp. z o.o. obecnie zajmuje się wyłącznie handlem. Studio Reklamy Mars - Lech Janiak od kilku lat jest osobną firmą. Zapraszam chętnych do współpracy aby osobiście poznali mnie i wyrobili sobie niezależną opinię. lechjaniak@mars-studio.pl
Darek 2016-05-20 20:12:47
@alek nazwanie tego biurem, to chyba za dużo powiedziane. Dla mnie słowo "Studio reklamy" to od razu nasuwa myśl o agencji reklamy, a to się okazuje punkt, w którym można wydrukować plakat, wlepy itd. Jednym słowem "drukarnia". Szkoda, bo wprowadza to w błąd.
Zostaw swoją opinię o Studio Reklamy Mars Sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Reklamy Mars Sp. z o.o.