logo Bikkoplast Sp. z o.o

Bikkoplast Sp. z o.o

Wrocław

Opinie o Bikkoplast Sp. z o.o

accidum borricum 2015-11-06 20:27:09
czytałem już wiele negatywnych komentarzy ale tak-to prawda, w tym zakładzie wszystko jest do góry nogami, przychodzisz do tego zakładu to tak jakbyś wszedł do czarnej dziury, nie wiesz co się z tobą dzieje, tak jest tam wspaniale. jeden drugiego obgaduję, zero poszanowania dla pracownika, dziwie się że jeszcze PIP tam nie zawitał, oni to by się dopiero za jaja złapali. tam jest jedna wielka konspira, gorzej niż w obozach w korei północnej.
tutaj każdy każdemu w pracy przeszkadza, dobrze mają tylko ci znajomi znajomych. najlepsze to są te z kontroli jakości, i te ich suwmiarki, które błędnie interpretują wynik
pamiętam raz pewną sytuacje, biorę detal, ale coś tu jest nie tak, od początku wydawało mi się bowiem że szczelina jest zbyt mała, norma to najmniej 2,30 a ja byłem przekonany że mam poniżej normy. ale to nic, biorę suwmiarkę mierze, patrze a tam wynik 2,40 nie no, myśle sobie że to nie możliwe, ale zmierzyłem raz jeszcze i to samo, później jeszcze powiedziałem sobie że pójdę do tych z kontroli i niech oni mi zmierzą i się okazało że na ich suwmiarce wynik był poniżej 2,30 czyli tak jak myślałem od samego początku, ale prawdziwe jaja były później. ja wszystkie te detale wyrzuciłem, i zawołałem ustawiacza aby mi skorygował tą szczeline, pierw zmierzył suwmiarką, na jego suwmiarce wynik był coś ok. 2,40 więc uznał że detal jest dobry i kazał kontynuować. jakiś czas później przyszedł ktoś z kontroli jakości i po pomiarach kazał znowu kogoś zawołać bo detal miał 2,70 na jeszcze innej nawet 2,90 i weź tu człowieku rób, oczywiście wina jak zawsze po stronie pracownika :)
serio takie tam jaja się dzieją że to masakra jakaś, tyle lat na tym świecie żyje, myślałem że już wszystko widziałem ale jednak się pomyliłem....
2
fff 2015-11-17 11:31:54
Po jakims czasie bylo mi wstyd przychodzic do pracy poprzez olewanie pracownika i zarobki
2
fzr 2015-11-17 18:20:25
ty jestes bolesny
1
Mateusz 2015-11-17 18:30:14
witam ,wystarczy wchodzic w du.pe kierownikowi i jest dobrze ja nic nie umiem jestem ustawiaczem i mam wszystko w powazaniu, sciemniam ze sie cos zepsulo jak nie da rady ustawic ,bo nie mam wiedzy technicznej i tym sposobem pracuje tam kilka lat. Polecam firme mimo to ze od niedawna jest monitoring najwyzej przesypie detale z pudelka do pudelka i wpakuje wklejke swojej dzewczyny to tyle. Nic nie umiec ,wszystko wiedziec i tak dyrekcja tego nie czyta hahaha. nara lamusy
glowny elektryk 2015-12-07 22:07:14
PIP juz tam był kilka razy ale zawsze Prezes go zapraszał do biura i wkładał mu do kieszeni kilka stówek za fatyge zeby przymknoł oczy i sobie poszedł tak tam wszystko tak funkcjonuje.O ludzi sie tu nie dba prezes doskonale wie ze jak ty sie zwolnisz to on na twoje miejsce wstawi 2 lub 3 ukrainców i jeszcze mu zostanie w kieszeni. Nie polecam pracy w tej firmie warunki okropne aha i uwazac na pauline z biura ona nienawidzi ludzi chyba jej jakas krzywde zrobiono jak była mała i tak wszystkimi pomiata w dodatku nie ma sumienia szacunku same złe cechy jakie człowioek może miec nawet nie jest ładna jest beznadziejna okropna i zła to samo zło lucyfer! jak ja widze to wymiotuje!
2
mic 2015-12-08 11:10:41
Bardzo fajna dziewczyna co wy chcecie.
ola 2015-12-08 18:26:57
Czego wy wymagacie od tej firmy? Kiedy tam pracowalam wzieli do kontroli taką Jolke O. Ktora nawet pisac nie umiala poprawnie, robila tyle bledow co moje szescioletnie dziecko, ciekawe czy jeszcze pracuje i dalej kaleczy jezyk :)
ola 2015-12-08 18:28:19
Czego wy wymagacie od tej firmy? Kiedy tam pracowalam wzieli do kontroli taką Jolke O. Ktora nawet pisac nie umiala poprawnie, robila tyle bledow co moje szescioletnie dziecko, ciekawe czy jeszcze pracuje i dalej kaleczy jezyk :)
Ola 2015-12-08 18:30:39
Czego wy wymagacie od tej firmy? Kiedy tam pracowalam wzieli do kontroli taką Jolke O. Ktora nawet pisac nie umiala poprawnie, robila tyle bledow co moje szescioletnie dziecko, ciekawe czy jeszcze pracuje i dalej kaleczy jezyk :)
Ola 2015-12-10 17:15:40
zatrudniliby hahahaha nie jadac nikomu
byk 2015-12-23 08:23:53
Bikko to firma z tradycjami na swieta dostaniesz liscia na buzie za to ze jeszcze wytrzymujesz finansowo i psychicznie w postaci 100 zeta hahahaha pozdro wszyskim wesolych swiat
ktos z daleka 2016-01-14 20:29:05
JAk jestes szuja i lubisz donosic na swoich kolegow i kolerzanki oraz uprawiac sex z przelozonymi tak jak jedna taka panienka Paulna ęł ta czarna zołza no wiecie z biura co chodzi tak wyprostowana z głową podniesioną to Polecam daleko zajdziesz w firmie.
Ogolnie ten zzakład jest mocno zaniedbany i zapuszczony liczy sie ilosc nie jakosc a ludzie sa w tej firmie na szarym koncu chyba ze zachowuja sie tak jak nasza wspomniana wczesniej koleżanka cudowna wspaniała i WYJATKOWO PRZEBIEGŁA zołza
1
rYSIEK 2016-01-14 20:44:40
100 % prawda co piszesz firma w której zarobki sa jeszcze z czasów Prlu i w której nie mozna się rozwijac nie jest warta uwagi chyba ze jestes degeneratem jak nasz wspaniały kolega doktor Wu ten co chleje dzień w dzień no wiecie o kogo chodzi.Nie zawsze tak było w tej firmie ale odkad prezesa rodzina wyrolowała to stracił zaufanie do ludzi i tak ich teraz traktuje no i jeszcze ten skradziony mercedes to go zupełnie dobiło dlatego tak sie to kierownictwo wyrzywa na ludziach no coz .....
Ole 2016-01-16 18:54:46
A co ona może donieść??? Jakieś bzdury??? Przecież to jest aż śmieszne, żeby chodzić i powtarzać co ludzie powiedzą. Przecież jeśli widzą że ktoś tego słucha wymyślają jeszcze większe bzdury. Ale jak to mówią plotkuje się tylko o ludziach, którzy są coś warci. Pozdrawiam :) :) :)

Hehehehehe: Najzabawniejsze są właśnie te plotki o sexie :), macaniu i tak dalej...:) Kto to wymyśla????
Ole 2016-01-16 19:16:58
Jak jesteś inteligentny to rozwiniesz się wszędzie. Przede wszystkim zyskujesz doświadczenie. A jak nie to pozostaje ci tylko frustracja gniew, i oczernianie innych.
byk 2016-01-22 11:08:25
A co konczak sie wyrzywa?ciekawe
1
Ole 2016-01-22 23:47:23
W KUPIE JEST MOC !!!!!!
ludzie 2016-01-26 17:17:51
Ludzie co wy piszecie ta firma nie jedną osobę zniszczyła żeby tylko zatrzeć własne machloje. Są to ludzie a w zasadzie to nie są ludzie nie można ich tak nazywać są to sępy które żerują na krzywdzie ludzkiej i jak hieny tym się żywią, daje im to pole do popisu, wyzwisk ludzi, oczerniania i dużo by pisać kto mądry niech z od nich ucieka, bo jak będziesz uczciwie pracować to ci oczernią i zniszczą.
Życzliwy który tego zaznał.
YODA 2016-01-26 18:46:07
Niech moc będzie z nami wszystkimi.
1
esme 2016-03-15 14:15:12
Jakoś znajomo to brzmi... Niesmak po bliższym/dłuższym kontakcie z takim pracodawcą pozostaje na lata. Aż się boję zapytać, co wymyślili w przypadku szanownego kolegi i które z machlojek tym razem ukrywano. Swoją drogą ciekawe, czy takie traktowanie pracownika to jakiś standard wynikający z bycia "rodzinną firmą z tradycjami". Bo rodzinna to ona może nawet była, ale idea ta umarła razem z byłą właścicielką.
1
agata (ta dziewczyna) 2016-03-18 15:32:03
nie wiem co sobie uroiłeś w tej pustej, małej główce bo żadne z nas "nie przesypuje" ani nie zamienia kartonów. Pomyślmy dlaczego?? hmm... możne dlatego że ktoś może spakować złe i wtedy na mnie będzie ? a więc umiem sama pilnować detalu i zakładam że lepiej od Ciebie bo żal ściska Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I zamiast tak pierdzielić i podszywać się za Mateusza to ogarnij [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zacznij robić bo nikt nie zrobi za Ciebie. I choć miej trochę odwagi i powiedz nam w prost a nie walisz smutami za plecami. Pozdrawiam :)
5
koli 2016-05-06 15:55:19
A z kim z kierownikiem?
1
lk 2016-05-06 21:16:03
to jak ona taka szantrapa to kto sie na nia napalil??????.janka wneka znam od dziecinstwa , jego brata tez,dobrze grali w pilke,ale nie spodziewalem sie ze janek to kawal h…..a ale jak tam bylem w latach 90 tych to go odwiedzilem,niepoznal mnie wiec sie wydarl kim ja jestem?? ,jak sie przedstawilem to zaprosil na wino do biura,,,wydarl sie na swego syna przy mojej zonie ,wstyd mnie sie zrobilo,bo znalem go z dobrej strony,mieszkam za granica i takie postepowanie jest nieznane(raczej)ale wiem ze takie jego
postepowanie bedzie mialo swoje konsekwencje w przyszlosci,janek chyba po wylewie??? jego zona tez dostala wylewu i poszzla 2 metry pod ziemie
2
wieslaw 2016-05-08 17:30:14
nie rozumiem co masz do wneka jedno jest i bylo pewne praca dla jausza wneka to meka .nie rozumiem po co piszesz o jego zonie sw.pamieci kobieta byla bardzo porzadna .nie rozumiem jaki cel ma twoj wpis jest ogolnie bezsensu.
1
lk 2016-05-08 20:23:34
a nic niemam do janusza,tylko z tego co opisuja tutaj to w firmie nie wyglada za wesolo ,a on jest prezesem??chyba ze juz nie, a po co pisze ? bo jak sobie poscielisz tak sie wyspisz,pieniadz to jedno ale szacunek do pracownika to drugie zeby czasy sie nie odwrocily w druga strone ? a czas szybko leci
lk 2016-05-08 20:25:17
jesli to prawda z tymi suwmiarkami to smiechu warte ,
mjf 2016-05-10 07:32:57
Tak szukaja ale i tak bedziesz czyscil kartony z nalepek haha
1
do Ole 2016-05-18 15:56:10
Nikt nie wymyśla o seksie. Sam ostatnio byłem światkiem co mnie zniesmaczyło. Bo Mariuszowi dzieciak sie urodził, żonę ma a tu z Dominiką P. Na małe bzyk**ko się chodzi. Co ? Weź się za dziecko za żonę a nie na bok lecisz. A ty Dominika.. Szkoda słów
2
bikkoplastowy 2016-05-18 21:07:41
Dajcie spokoj Dominice, jest w ciazy niech spokojnie urodzi, z kim bedzie miala to dziecko jej sprawa swieta nie byla ale nie mieszajmy w to innych osob, Dominika byla lubiana i adorowana przez wielu facetow z firmy, nie ma sensu wnikac w personalia. Niech sie cieszy z macierzynstwa :)
2
ona 2016-05-22 20:46:41
a Paulina z biura to jak tam sie dostala? tylko seks na bok i to pod nosem Adama hehe ale coz ta dziewczyna wszystko zrobi dla kasy takie teraz czasy nastaly ze za pare zlotych ludzie sie szmaca no coz.....
2
Ole 2016-05-23 10:49:47
A Paulina to kiedy ślub bierze im to chyba nic nie stoi na przeszkodzie? A rozumiem podwójne standardy moralności jednym można wszystko a innych sie ściga za wszystko. Przykre to.
2
esme 2016-05-23 15:39:14
"...takie jego postepowanie bedzie mialo swoje konsekwencje w przyszlosci... jego zona tez dostala wylewu i poszzla 2 metry pod ziemie"
A to coś się w końcu wyjaśniło??? Nie pytam z ciekawości, tylko dlatego, że ciągle z sympatią wspominamy szefową - jedyna osobę z kierownictwa firmy, która traktowała pracowników po ludzku. Skoro jej odejście było skutkiem wylewu, to jest to chyba przyczyna naturalna. Zatem po jakiego... grzyba prokuratura ciągała po sądach jakąś lekarkę, która rzekomo przyczyniła się do tej śmierci? Przykre to tym bardziej, że nadal nie wiadomo, dlaczego nie żyje jedna kobieta, drugiej prawdopodobnie zrobiono dziurę w życiorysie, a instytucje, które powołano do wyjaśniania takich spraw uznały najwyraźniej, że w tym wypadku nie mają już nic do roboty. Dlatego przynajmniej nie udawajmy, że wszystko jest w porządku i mówmy o faktach. A fakty (np. kilkuletnie śledztwo) wskazują na to, że przyczyną śmierci pani Marii nie była choroba.
1
waldek 2016-05-25 15:56:45
eseme ty chyba powinienes sie leczyc na glowe co nas obchodzi zycie prywatne Janusza prezesa .To sa opinie o firmie ktora zarzadza a to ze nie udolnie to zalezy od punktu widzenia .Punkt widzenia prezesa jest prosty placic grosze a wymagac jak najwiecej i wyzyskiwac ile sie da ludzi ktorzy tam pracuja i wogole sie z nimi nie liczyc. Dodatkowo poziom pracownikow w tej firmie jest niski i czasami zatrudniaja sie takie amoralne osoby jak Paulinka i rowniez inni degeneraci ktorzy tylko psuja latwo opinie o tej firmie ale coz to nie wina ludzi a wlasciciela i innych tego typu wyzyskiwaczy. Godzicie sie na prace w tym miejscu to musicie ponosic konsekwencje i znosic ta slaba atmosfere.Your life your choice hehe
Ole 2016-05-25 20:43:25
Znam o wiele bardziej niemoralne osoby w Bikkoplaście. Tylko chodzą do Pauliny i gadają na innych pracowników a potem gadają na Pauline że jest zła a na końcu z tego co nawet widać na forum piszą na samych Wnęków. Niektórych pewne rzeczy zwyczajnie przerastają i się gubią.
Ole 2016-05-30 11:30:06
Zauważyliście jak znikają pozytywne opinie o Paulinie???? O co w tym chodzi??? Widocznie pasuje jej opinia ofiary i złej osoby. Sama się dziwiłam skąd te negatywne opinie skoro większość osób ją lubi.
4
Ole 2016-05-30 11:52:34
Hojka nie usuwaj komentarzy tylko ożeń się z Pauliną. Jedna z największych stawek w Bikkoplaście kasa chyba nie jest tu problemem. Zamkniesz usta wszystkim plotkującym. Popatrz ile zdjęć w sukni ślubnej byś zrobił.
porażka nie firma 2016-05-31 14:12:41
Właśnie traktują nas jak mrówki. Tu jest gorzej niż w więzieniu tam to robic nie trzeba i jeść ci dadzą. A tu ? Co pani Katarzyna odwala w szkołę się bawi, bo nie rozumiem. Kreślenie kolorowanie kurde w kartach po co to... Zakaz wyjścia problem z wszystkim ma. Postojowego nie chce dać bo "nie pracujemy jak powinniśmy" a jak mamy pani zdaniem pracować za 9 zł brutto na 3 zmiany ? A jak wytłaczanie ma pracować za w samą stawkę na 3 ZM I NA CZTEROBRYGADOWCE ??!!! To jest chore .. Tym bardziej ze juz tydzień jest 28 stopni na hali i patrząc sie na regulamin powinniśmy iść do domu ! I informuje jeżeli dalej tak będzie, nie będzie postojowego tylko trzeba będzie brać urlopy i jak dalej będzie tak gorąco to idę z tym do inspekcji pracy.
1
Ole 2016-06-01 13:01:07
Nigdy nie spotkałam się z czymś takim żeby ktoś za życzenie komuś ślubu miał być wylany na zbity pysk - taką otrzymałam wiadomość od goworka. Ludzie trochę dystansu do siebie. Nie raz w firmie zadawano mi takie pytania i nigdy nie reagowałam w ten sposób ale teraz rozumiem że były to bardzo obraźliwe pytania. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam nikomu nie życzę żadnego ślubu.
1
wiesiek 2016-06-03 23:37:28
a oni sie inspekcji pracy nie boja maja tam znajomego ibspektora co dziala ba ten rejon psie pole i zawsze jakies przekupstwo w biurze i wszystko gra a ile to razy juz bylo dzwonione.Lepsze wyjscie to rzucic ta robote i isc gdziekolwiek bo wszedzie lepiej niz w bikko bo w bikko to juz sami desperaci zostali...
lukasz 2016-07-09 10:43:09
Paulina wczoraj sie sprzedała i to za hot doga z shella wstyd a co na to Adam pewnie przymyka oko jak zwykle co ma zrobic ehh masakra jesli chodzi o firme bikkoplast to sytuacja tam panujaca poprawila sie ostatnio juz nie smierdzi plastkiem na hali oraz sa nowe wiatraki kupili tez nowe dystrybutory wody Brawo!
Pracownik Bikkoplast 2016-07-28 18:06:41
Kontrol Gate??? To jest jakiś żart a nie Kontrol Gate od tygodnia na 2 zmianie nie ma żadnego punktu kontroli, palety stoją na polu do wywozu nie ofoliowane z góry bo nasza kochana kontrola jakości nie potrafi dać koszowym zielonych kartek albo etykiety, godzinami na to muszą czekać a i tak kończy się tym ze magazynier musi sam biegać na drugi koniec hali żeby załatwić zielona kartkę albo zbiorcza kartkę i łaskawie zabrać paletę na załadunek, jednym słowem wielki burdel, ale tak to jest jak się dwoje młodziaków zostawi na zmianie samych a oni siedzą na 4 literach i flirtują zamiast zająć się kontrola i wypuszczaniem palet. Po cholerę taki Kontrol Gate, jak go nie było wszystko szło sprawnie i szybko a teraz chaos burdel i tylko się ludzie wkurzają i wcale się im nie dziwię bo ile można prosić się o to żeby łaskawie kontrolerka czy kontroler przyniosły zielone. Pani dyrektor wyjechała i wszystko szlak trafił zero nadzoru i kontrola robi co chce a Paulina też nie reaguje na to bo w końcu z Justynka dwie najlepsze przyjaciółki o kant dupy rozbić taką kontrole jakości!.
1
Ines 2016-07-29 18:38:22
Taka jest polityka firmy aby się ludzie wzajemnie nie szanowali i nienawidzili. A ci co najbardziej ludźmi pomiatają mają największe stawki i największe wpływy.
1
Paweł Jaki 2016-10-20 07:52:05
Ciekawe czy (usunięte przez administratora) jest dumna ze swojego postepowania jak otwiera kartony niszczy dobre detale i przekleja naklejki osoby ktorej nie lubi a na koniec idzie do dyrektorki na skarge ze ta osoba robi bledy i sie nie nadaje no brak słów może ktos cie Paulino wkrotce rozliczy z tego co robisz!!!
1
Adam 2016-10-23 21:03:14
Slub odwołany Paulina znowu singielka chłopaki bierzmy się za nią!
Puding 2016-10-24 13:09:06
Bikkoplast powinien dawno splajtować ! Ukraina rządzi w Bikkoplaście !

Uważajcie na grubą Ole ta co wygląda jak cyganicha ! Ona jest fałszywa dwulicowa ! Najpier się przymila żeby wiadomości wyciągnąć a potem obgaduje i wyśmiewa się !
3
Ale 2016-10-24 16:14:21
heheheheheheheheh Puding Ameryki nie odkryłeś wiadomo jaka jest Ola ale mimo wszystko darzyłam ją sympatią Najbardziej chce mi się śmiać z tych osób co się dają Oli zrobić w balona :).
lukasz 2016-10-25 02:16:04
Ola ma fajny tylek czesto sie tuli do facetow daje sie czesto klepac po tylku i jest wesoła dziewucha . Nic sie ciekwego nie dzieje w bikko to trzeba cos powymyslac rzeby byla jakas sensacja i film sie kreci sam. Klimaty z nasza szefowa to juz nie robia na mnie wiekszego wrazenia. w listopadzie znowu zabierze premie nasza kochana kasia pod pretekstem byleczego a w grudniu koperta i te slabe pierogi z barszczykiem z torebki beda za nasze wczesniej zabrane premie i liscia na twarz. Potrzebne sa takie laski jak ola ,monika,justyna ale paulina jest slaba.
2
aska 2016-10-25 02:23:53
Amazon placi 15 zeta na reke i obiad za zlotowke ,pracowalam w bikkoplascie kiedys ale stracilam tam czas teraz jest amazon i sobie chwale .
1
Maciek 2016-10-27 14:43:08
w Bikko jest praca do kitu.
i tak tylko Ukraińców przyjmują !!! ukraincy nie upominają się o swoje prawa no i robią co im się powie!!!choć niektórzy po opierdzielu (często bo za wszystko) po prostu wychodzą z zakładu!
1
Ala 2016-10-28 02:25:12
Glupoty piszesz Ukraincy maja czesto lepiej od Polakow. Polacy potrafia byc dla siebie bardzo wredni szczegolnie w Bikko gdzie pracuja za grosze. Taka Ola czy Sylwia nie raz buntowala Ukraincow przeciwko Polakom przez co utrudniala im prace ale to szczegol.
1
Zostaw swoją opinię o Bikkoplast Sp. z o.o - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bikkoplast Sp. z o.o