brak logo

OWH Prząśniczka

Łódź

Opinie o OWH Prząśniczka

glamour 2015-05-16 22:54:39
Nie polecam, tam nikt nie bedzie pasował póki nie zrozumie, że na stare układy nie ma rady. Nie ma mowy o czymś nowym jeśli myśli się po staremu. Najlepsze, że tam ma być jak było i nowe myślenie zburza jedynie mozliwości starym.Pijaństwo i warcholstwo, ot co.
11
pracownik 2015-07-08 22:31:07
Totalny wyzysk i pomiatanie pracownikami. Płaca minimalna i nie terminowa. W zasadzie powinno każdemu wystarczyć to co jest na pasku a na koncie nie koniecznie. Dyrektor działa pod dyktando księgowej a dla niej wszyscy to tłuki, których można pomiatać i wyzyskiwać. Brak szacunku do pracowników i klientów. Są nieliczne osoby ze starej załogi z którymi można współpracować ale to zaledwie jakieś 4 osoby z co najmniej 15(może teraz już więcej). Nikt normalny tam się nie utrzyma i ucieknie najszybciej jak się da, wyjątkiem są te cztery osoby, które pracują tam praktycznie całe swoje życie(zawodowe) i nie potrafią już niczego zmienić. Nie polecam tego miejsca nikomu.
9
......... 2015-08-15 15:54:29
Placa minimalna to fakt pijaństwo i warcholstwo to fakt ale to własnie wsród starych pracownikow którzy trzymają się tam rękami i nogami bo jest darmowe jedzenie i piwo po imprezach poza tym gdzie znajdą pracę bez wyglądu i wyksztalcenia. Dyrektor z księgową patrzą co tu jeszcze ukraść a pracownicy ich nie interesują nie polecam pracy tam!!!
7
??? 2015-10-21 19:10:36
Ale nikt nie wspomniał przy zatrudnieniu, że o pieniądze, które mają być do dyspozycji pracownika 10-tego dnia miesiąca, trzeba będzie się prosić. Nikt nie wspomniał, że ma obowiązek swoim marnym wynagrodzeniem kredytować działalność firmy gdzie machlojki finansowe idą na OGROMNĄ kasę !!!
3
??? 2015-10-21 21:28:55
I jeszcze jedno. Zgodnie z Twoją sugestią- zrezygnowaliśmy i to dawno. Do tematu powrócimy kiedy Ciebie zaczną rżnąć na kasę.
3
przasniczka 2015-12-11 13:34:58
Jestem pracownikiem i uważam że spora część z tych zarzutów jest bezpodstawna. Jeśli wypowiadają się byli pracownicy, nie mają pojęcia jak tu jest obecnie. Jeśli piszą osoby zawistne, komentarze nigdy nie będą pozytywne. Pensje są na czas, a każdy kto się zatrudnia, od początku wie za jaką kwotę będzie pracować. Zgadzam się z wypowiedzią Igora z 19.10.2015: jeśli nie podobają się wam warunki pracy i płacy, możecie zrezygnować. Co więcej nastąpiły zmiany kadrowe.
2
byłypracownik 2016-01-16 20:31:53
Miło, że teraz tam jest inaczej, jak zapewnia pracownik. Mam nadzieję, że jego słowa pokrywają się z rzeczywistością i życzę wszystkiego co najlepsze, wytrwałości i wielu sukcesów na ruinach dawnego bałaganu! Mam wątpliwości tylko do starej ekipy, ale być może już nie pije i nie tłamsi pracowników.
Dawne grzeszki nadawały się do zgłoszenia prokuraturze; byli pracownicy jednak odpuszczali znajdując nowe środowiska pracy, gdzie traktowani są jak ludzie a nie maszynki.Współczuję tym, którzy znosili to dłużej niż moje kilka miesięcy. Dotąd nie uwzględniam ich w moim CV ze wstydu i obawy, że trzeba by tłumaczyć dlaczego nie można było tolerować ich dłużej.
Pozostaje wierzyć, że teraz jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wszystko się zmieniło i pracownicy nie marzną zimą, że mają czysty kąt socjalny do spożycia własnej kanapki i sprzątanie odbywa się z użyciem ciepłej wody, no bo co można domyć zimną?
Aha, może goście są nareszcie traktowani podmiotowo i nikt już nie obgaduje ich za plecami po zapłaceniu za usługę.
Szczerze dopinguję nowy zarząd i proszę nie mieć mi za złe gorzkich słów o przeszłości bo są zasłużone. Powodzenia!
7
pracownicy 2016-01-21 13:14:42
Potęgą internetu jest to, że każdy może napisać wszystko, co chce i czuje się bezkarny. Jednak są pewne granice.
Dziękujemy "byłypracownik" za komentarz - słowa wsparcia są dla nas bardzo ważne, tym bardziej, że sporo tu zawistnych komentarzy. Liczę na to, że zmiany już niedługo będą widoczne i że w niedalekiej przyszłości nas odwiedzisz :)
Pozdrawiamy!!!
3
byłypracownik 2016-01-28 21:26:24
Dziękuję, pewnie skorzystam z zaproszenia i będę się na nie powoływać!
Chętnie obejrzę zmiany na korzyść i mgłą niepamięci okryje mi się przeszłość. :D
W obecnych czasach anonimowość w internecie jest złudzeniem; każdy może pisać opinie na portalu przeznaczonym właśnie do tego.
Pozostaje mieć nadzieję, że pochwały są zasłużone ( nie są jedynie przechwałkami)a wszelkie oskarżenia twardo udokumentowane. Zapewne dowiemy się wkrótce. Udanej metamorfozy!
4
Blondyneczka 2016-03-11 09:48:23
Negatywna
1
Nikol 2016-03-24 16:09:23
Nie polecam tam pracy.
3
karo 2016-04-08 08:51:51
Zmiany. Dobre zmiany
4
pracownik 2016-07-07 17:57:21
Fajne miejsce. Dobrze mi się tu pracuje.
@darek proponuję zadzwonić i zapytać.
@tobiasz wynagrodzenie uzależnione od pracy. Trzeba się dogadać. Ogólnie ok. Choć wiadomo że zawsze mogłoby być więcej
5
hera 2016-07-08 22:11:12
ja to mogę pracoweac u was dla samej malowniczej scenerii Parku Krajobrazowego Wzniesień Łódzkich i Lasu Łagiewnickiego
6
Zostaw swoją opinię o OWH Prząśniczka - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OWH Prząśniczka