brak logo

Hotel Podewils - Zamek Rycerski w Krągu

Krąg

Opinie o Hotel Podewils - Zamek Rycerski w Krągu

marta 2016-06-20 18:13
ABSOLUTNIE ODRADZAM PODJĘCIA TAM PRACY. STRASZNE POMIATANIE LUDŹMI, WYŁĄCZAJĄ DOSTĘP CIEPŁEJ WODY I TRZEBA BYŁO BIEGIEM PO PRACY LECIEĆ SIĘ KĄPAĆ Z NADZIEJĄ ŻE SIĘ ZDĄŻY NA CIEPŁĄ WODĘ A KWATERA W OKROPNYM BUDYNKU ( NIEGDYŚ STAJNIA DLA KONI). LUDZIE FAŁSZYWI,KPIĄ Z KAŻDEGO A JEŚLI CHCE SIĘ ZWOLNIĆ TO WYSTAWIAJĄ KARĘ PIENIĘŻNĄ.. MASAKRA.
3
Marcel 2016-07-08 20:24
proszę o kontakt . chcemy wyjechać z dziewczyną.

marcel12em@gmail.com
Były pracownik 2017-05-20 12:47
Uwaga na to miejsce.. Wariatkowo. Właścicielka psychicznie chora, zneca się nad personelem, chyba przez to że jej mąż ma dziecko z menadzerka.. Jedynym słowem patologia, ludzie stamtąd uciekają, uwaga na córkę menadzerki-złodziejka i oszustka. Omijać to miejsce szerokim łukiem.
3
Natalia 2017-07-10 12:59
Nie wiem skąd te negatywne opinie, pracuje tu z koleżankami od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Wynagrodzenie adekwatne do obowiązków, wypłata zawsze na czas, umowa o pracę, wyżywienie i zakwaterowanie bezpłatne... czego chcieć więcej...
4
Katarzyna 2017-07-10 13:20
Kilka lat temu pracowałam w tym hotelu i nie było za ciekawie, postanowiłam spróbować jeszcze raz i nie żałuję, naprawdę dużo się zmieniło na lepsze. Wysokie wynagrodzenie, nie trzeba płacić za zakwaterowanie, pokoje dla pracowników wyremontowane i bardzo przytulne. A pracodawca chętnie służy pomocą, więc przypuszczam, że te negatywne opinie są właśnie z tamtego okresu. Polecam prace w tym hotelu
4
Michał 2017-07-10 13:26
Jakość świadczonych usług nieprzerwanie rośnie od czasu nowego zarządu. Menadżerka działa z pełnym zaangażowaniem - dawno nie widziałem takiego , poświęcenia, oddania sprawie jednym słowem profesjonalistka - zasługuje na szacunek. Potrafi rozwiązywać problemy rozmawia z pracownikami, czego powiedzieć o Pani właściciel nie mogę, ponieważ mam nie najlepsze doświadczenia. Znam ludzi, którzy twierdzą, że z tą Panią można współpracować i da się lubić. Polecam przekonać się samemu.
Kadra zarządzająca to profesjonaliści. Nie ma problemu, którego nie potrafią rozwiązać. Jeśli jesteś uczciwy i sumienny zawsze możesz liczyć na pomoc. Bardzo dobry kontakt i uczciwe wynagrodzenie.
4
Agata 2017-07-11 23:57
Pracuję tam juz drugi sezon. Jestem bardzo zadowolona. Wynagrodzenie jest znacznie wyższe niż w tamtym roku, co jeszcze bardziej motywuje do pracy ;) Świetna atmosfera, warto samemu się przekonać!;)
3
Ania 2017-07-12 16:54
Duża rotacja pracownikow... w tych czasach trudno o kogoś normalnego, co drugi to alkoholik. Pracodawca uczciwy, wynagrodzenie zawsze na czas Zakwaterowanie bezpłatne w pokojach dwu osobowych, pokoje wyremontowane z łazienką, telewizorem i dostępem do internetu. W pracy panuje świetna atmosfera szczególnie jezeli chodzi o restauracje. Hotel obsługuje dużo obcokrajowców dzięki temu mam druga wypłatę z napiwków. Jeśli szukasz uczciwej pracy za godziwe wynagrodzenie to naprawde polecam to miejsce.
3
Rafał 2017-07-12 17:53
Pracowalem w hotelu rok i wszystko było super, fajna atmosfera i dobre warunki, odeszedlem tylko dlatego ze otrzymałem lepsza oferte za granica. Ogolnie fajne miejsce.
4
Piotr 2017-07-12 21:05
Fajna praca. Ciekawe miejsce, ludzie spoko kasa też czego chcieć więcej. Szkoda tylko że praca sezonowa.
3
Marzena 2017-07-12 21:41
Pracuję od trzech miesięcy na kuchni i jestem bardzo zadowolona. Zatrudniając się ledwo potrafiłam ziemniaki ugotować...szef kuchni bardzo dużo mnie nauczył. Praca nie należy może do najlżejszych ale można się bardzo dużo nauczyć. Zakwaterowanie w bardzo przytulnych pokojach. Polecam!
2
Hotel Podewils 2017-07-12 21:55
Szanowny Panie S. oczerniając konkurencję nie zdobędzie Pan więcej klientów. Wystąpimy do odpowiednich organów przeciwko Panu z zarzutem przedstawiania w sieci szkalujących informacji.
2
Pracownik 2017-07-14 16:45
Pracuję w Podewilsie w Krągu jakiś czas. Opinie sprzed kilku lat w większości nie nie są już aktualne. Jeżeli pracujesz tam i mieszkasz - masz 2 posiłki dziennie. Płaca nie powala, ale jak na tamte rejony jest w normie. Co ważne - płacą zawsze na czas. I do pensji należy doliczyć wyżywienie i utrzymanie, ubranie służbowe i ekwiwalent za obuwie. Więc realnie można sporo zaoszczędzić, bo w najbliższej okolicy nie ma gdzie wydawać pieniędzy. Jeżeli jesteś dobry/dobra w tym co robisz - można liczyć na coś ekstra, są też wysokie napiwki.
Pracownik 2017-08-08 17:19
Uczciwy pracodawca, wypłata zawsze na czas, można się dużo nauczyć. Polecam
Olga 2017-08-14 20:37
Jest dobrze.Pracuję wprawdzie dopiero od miesiąca , ale mam nadzieję , że tak będzie zawsze.
Zostaw swoją opinię o Hotel Podewils - Zamek Rycerski w Krągu - Krąg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Podewils - Zamek Rycerski w Krągu