brak logo

Opel Asko

Tarnowskie Góry

Opinie o Opel Asko

pazdzioch 2013-12-03 00:24:36
Odradzam, ten obiekt generuje słabe zyski, co przekłada się na niskie zarobki, klientów przyjeżdża mało, przez co szefostwo szuka dziury w całym, kadra zarządzająca niekompetentna, przede wszystkim sami hipokryci, jeżeli masz alternatywę to każda będzie lepsza - zapewniam i szczerze odradzam
19
optymista 2014-01-14 06:12:48
Pracuję tu od wielu lat, ale tak źle jak jest teraz jeszcze nie było, roboty nie ma, dyrektor szuka dziury w całym,(usunięte przez administratora)trzeba się stamtąd zwolnić niech sobie sama zarządza i naprawia auta (usunięte przez administratora)
22
tester 2014-10-21 11:47:07
Panowie i Panie.. Jestem waszym klientem od wielu lat i jestem bardzo zadowolony z obsługi mechaników samochodowych i działu części (chodź dobra załoga już się "troszkę" wykruszyła). Tak czytając Państwa opinie wpada mi tylko jedno pytanie na myśl: dlaczego Państwo dalej tam pracują skoro jest aż tak źle?! Panowie! Jeśli jesteście wykwalifikowanymi pracownikami, 100% wydajnymi szukajcie innej pracy! Moim skromnym zdaniem są na pewno inne miejsca pracy, w których będziecie mieć o wiele lepiej! Co do mnie przemyślę czy dalej będę tam serwisować samochody i polecać innym tą firmę.
12
marek 2015-09-27 15:22:00
Odkad pamietam to tam od zawsze poszukuja specjaliste do tego typu sprzedazy i co jakis czas regularnie pojawia sie takie ogloszenie od conajmniej 2000 roku. Wiekszosc tego typu "specjalistow" nie zagrzalo tam dluzej niz kilka miesiecy, max 2 lata:)
klient 2016-04-25 15:23:27
Witam,
Jakość usług słaba, brak kompetencji pracowników, liczy się aby sprzedać, brud i pajęczyny na ścianach przy odbiorze auta nawet nie zaproponowano kawy ..., , toaleta lata "90 każdy problem urasta do mega problemu serwisowego.
Przyjęcie auta trwa bez końca , telefonów nie odbierają chyba że na salonie
Daisy 2016-05-13 14:10:26
Sympatyczni ludzie z profesjonalnym podejsciem do sprawy.Zawsze pomocni. Nie zdarzyło mi się, żeby mnie odeslano z kwitkiem.
1
dd 2016-07-25 18:38:09
zdecydowanie odradzam,tak jak tam mnie potraktowano woła o pomstę do nieba,oni chyba żyją w przeświadczeniu że są jedynym warsztatem a klient to idiota i można mu wmówić co się chce,nawet nie mam słów na opisanie mojej sytuacji szkoda się denerwować,to się nadaję do telewizji ku przestrodze innych
3
firemann 2016-08-03 23:42:55
Sympatyczny i zgrany zespól kompetentnych ludzi. Zdarzaja sie konflikty, ale nie znam firmy w ktorych ichnie ma, zreszta to nie unikanie konfliktow a umiejetnosc ich rozwiazywania jest istotna.
1
gość 2016-09-20 23:03:34
człowieku jaka atmosfera hahahaha jesteś zwykłym trolem internetowym. Skoro atmosfera jest taka zajefajna to czemu tam jest rotacja pracowników jak w hipermarkecie? Wystarczy popatrzeć na tą wiedźmę co steruje tym wszystkim:)
J. Kowalski 2016-09-22 09:05:29
Jestem klientem serwisu od kilku lat. Nie zauważyłem dużej rotacji wśród pracowników, wciąż te same twarze ;-) .
Sympatyczna obsługa, solidni fachowcy. Czasem bywa nerwowo, ale patrząc z boku muszą przyznać, ze często to my klienci wywołujemy nerwową atmosferę już od progu. Zresztą , jak tu być spokojnym,kiedy coś się psuje , a tyle spraw do załatwienia. Oni wykazują zrozumienie, wykażmy czasem i My - Klienci .
1
Sujo 2016-09-24 12:14:37
Ja też uważam, jezeli znajda odpowiednich pracowników, korzy jednka sie sprawdza to będa ich trzymac ja najdłuże, wiec prawidłowo tak powinno zatrzymywać się wartosciowe osoby, chociaża też fajnie byłoby gdyby mieli jakieś ogłsozenia wtedy i młode osoby mają na doświadczenie
1
Zostaw swoją opinię o Opel Asko - Tarnowskie Góry
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Opel Asko