brak logo

Blue Orange Cash

Wrocław

Opinie o Blue Orange Cash

anonim 2010-03-01 13:09:18
a dlaczego tak uwazasz?
Moreno 2010-04-26 23:11:35
Zgadzam się, nabijają kasę na biednych nieświadomych ludziach. żenada. wystrzegac się tych[usunięte przez administratora]
uczciwy 2010-04-28 14:13:34
najwiecej do powiedzenia maja nieroby, ktorzy przyszli i za darmo chca pieniadze, od siebie nic ale wyludzic pieniadze to pierwsi. jak taka jestes cwana rumcajsko i jonasie to sie podpiszcie cwaniaki, anonimowo to kazdy madry w gebie, ale jak przyjdzie do pracy to dwie lewe rece. Ja uczciwie tam pracuje od bardzo dlugiego czasu i wlos mi z glowy nigdy nie spadl!!!
coolin 2010-04-28 14:18:23
zgadzam sie, przyjdzie jedna z druga, albo w ciazy i chce umowe,zeby miec swiadczenia, albo inne lesery co to z tatusiem przychodza do pracy, bo sami nie potrafia nic zrobic, albo dostana cala wiedze a pozniej zakladaja swoje dzialanosci i [usunięte przez administratora] klientow i dorabiaja sie na cudzych plecach - jak tylko wychodzi prawda na jaw to wylatuja na zbity pysk, wiec pozniej zdzwienie i oczernianie! nie zgadzam sie z tymi opiniami, to bardzo porzadni ludzie
jonas 2010-04-28 14:21:03
no to co ze bylam w ciazy? nalezy mi sie wszystko !!!!!!!!!!!!!!
1111 2010-10-06 11:49:17
A JA ICH BARDZO DOBRZE WSPOMINAM
anonim 2011-02-03 23:16:43
Wasz czas w tej pracy to czas stracony. Ci ludzie to chamy i prostaki. I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tez - oni juz sami wiedza dlaczego....
mnnb 2016-05-17 22:22:40
@marcin słyszałam o nich różne opienie - od pozytywnych po neagtywne. Generalnie firmy ubezpieczeniowe moim zdaniem często nie cieszą się dobrą opinią. A jak jest w przypadku Blue Orange Cash? Tak obiektywnie.
Zostaw swoją opinię o Blue Orange Cash - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blue Orange Cash