brak logo

Torf Corporation

Kąty Wrocławskie

Opinie o Torf Corporation

mela2 2009-07-20 21:04:39
Firma DRAMAT! Obłuda, fałsz! Nie możesz pokazać, że jesteś dobry - wiesz, umiesz więcej niż prostak będący nad Tobą, bo szybko Cię zniszczą . Ludzie na stanowiskach w większości dzięki powiązaniom rodzinnym; mama księgowa, wuj dyrektor itd. Zero szacunku dla pracownika i marna kasa i to zwykle nie na czas! Omijać z daleka!
8
Opinia 2009-07-27 13:06:53
Hej,

Ostatni myślam nad podjeciem pracy w tej firmie.
czy można wiedzieć czym się zajmowałeś / łaś?
qqłka 2009-08-20 14:33:57
Stanowiska menedżerskie i kierownicze: o niczym nie decydujesz, debil nad tobą o niższych kwalifikacjach, za to dużych znajomościach, mówi ci co masz robić. Patrzysz jak firma, która mogłaby świetnie funkcjonować, kuleje. Kasa marna. Praca "od do", jak za komuny- nie wychylaj się, rób swoje, nie myśl, ale jak coś to ty dostaniesz po d..pie za decyzje, które zostały ci narzucone. To tyle.
3
Wiedzący 2009-11-29 20:20:49
Pracuję tu i to co słyszę i z czym się na codzień spotykam jest poniżej czegokolwiek więc szukam innych możliwości , bo co byś nie ruszył i czegokolwiek nie usłyszał to krew zalewa. Umowa jest niedotrzymywana w praktycznie każdym punkcie marketing nie funkcjonuje - robi co się panią uwidzi i nie baczy na potrzeby rynkowe , zero komunikacji... zero jakiejkolwiek strategii, a ludzie się nie liczą wcale, tylko słupki.
4
xman 2013-02-08 21:29:53
Znam tą firmę, żona chciałą złożyć podanie odrzucili ją na bramie. tam rządzi klika na dziewczyna mgr. ale brak pleców, a tam liczy się bardzo twoje dna.
może Szwajcaria 2013-02-24 12:06:59
Wiecie, mam już bardzo dużo doświadczenie, pracowałam wiele lat w dużej firmie (narzekałam) na zarząd i sposób pracy, potem zmieniając pracę, trafiłam do mniejszej firmy i powiązania, brak rzetelności i kompetencji jeszcze więcej. Chciałabym wreszcie trafić na firmę, gdzie ludzie się przykładają, są kompetentni i nie marnują czasu, by po pracy mieć go jak najwięcej dla rodziny. I wiecie co, wiem, że nie znajdę takiej w Polsce, może w Szwajcarii.. Tacy ludzie, jak ja powinni mieć swoje firmy i szukać ludzi podobnych do siebie, może
wtedy wreszcie odzyskaliby spokój... I pamiętajcie wszystko zależy od ludzi, którzy tworzą firmę. Stąd każdej formie tworzenia, która jest niezwykła sama w sobie, życzę wspaniałych rąk, kreatywnych, pracowitych i o dobrej woli................
2
zainteresowana 2013-03-25 17:08:54
ile osób zatrudnia firma w kątach? jakie są struktury/działy? ktoś może opisać?
nie laskow......rajc......... 2013-04-06 07:37:11
Stanowiska kierownicze = debil nad tobą o niższych kwalifikacjach, za to dużych znajomościach. Jeśli jesteś mężczyzną ta firma jest dla ciebie! Panowie hołubieni pod każdym względem. ZAPRASZAMY
6
piotrek 2015-06-11 15:58:14
lepiej dla ciebie jak się tam NIE dostaniesz - no chyba że masz tam rodzine
Brutus 2015-07-08 11:57:28
Pamiętam ze 20 lat temu, jak firma była jeszcze we Wrocławiu przy Mydlanej, to wydawało się, ze cenią dobrych pracowników z inwencją twórcza i chęcią wykorzystania swojej wiedzy dla dobra swojego i firmy. Jednak, po przekształceniach własnościowo-lokalowych i po przeniesieniu firmy do Kątów Wrocławskich jej prestiż znacznie podupadł - o czym świadczą powyższe komentarze
Pipi22 2015-08-03 18:01:53
Pracowałam w firmie Tołpa i przez 3 lata pracy na zlecenie nie doczekałam się umowy o pracę! W firmie jest wszystko po rodzinie. Panie które są nad pracownikami robią co chcą, lepiej się nie odzywać i pracować bo jak się odezwiesz to później będą się na Tobie mścić. Pensja zależna od miesiąca jeżeli chodzi o zlecenie, stawka godzinowa jest tragiczna. Atmosfera w firmie bardzo nie miła aż nie chce się przychodzić do pracy. Nie polecam tej firmy bo idzie nabawić się nerwicy!
6
Pipi22 2016-01-26 14:59:29
Można pracować na umowę zlecenie przez co najmniej 3 m-ce ale później przydałaby się umowa o pracę. Umowy dostaje się tam po znajomości, jak masz rodzinę wyżej albo wchodzisz w tyłek Panią brygadzistką. Jak pokażesz że potrafisz więcej to będą Cię wykorzystywać na maksa. Co byś tam zresztą nie robił jest źle. Pracuje też tam Pani która jest brygadzistką ale potrafi nieźle obrócić kota ogonem i donosi. Pani Dyrektor traktuje ludzi z produkcji jak przedmioty do zapier**lania. Ogólna atmosfera w firmie jest nijaka. Nie przychodzisz tam z uśmiechem na twarzy. Nie idziesz do firmy bo chcesz tylko bo musisz.
3
xyz 2016-09-22 23:44:35
Praca na produkcji jest pracą fizyczną, trzeba liczyć się z dźwiganiem ciężkich kartonów, drewnianych palet, niestety z zarobkami też nie jest kolorowo. Umowa zlecenie na dzień dzisiejszy jest chyba najlepszym rozwiązaniem, niż umowa o pracę, lepsze zarobki, mała odpowiedzialność. Z kolei umowa o prace, odpowiedzialność za swoje obowiązki jak i za umowę zlecenie na tyłach. Brak podziękowania za co kolwiek, pracownicy produkcji są traktowani jak tania siła robocza, ciemnoty, z którymi można robić co się chce. Kierownicy zmian, bez kwalifikacji na swoje stanowisko, myślą, że mogą pomiatać ludźmi. Niestety gdy coś złego się dzieje ,wina zawsze szukana jest w pracownikach produkcji. Lepsze stanowiska są obejmowane przez rodzinę kierowników, dyrektorów itp. Kołchoz jak wszędzie....
4
jpg 2016-09-22 23:56:24
Najlepsze stanowisko to mechanik, lub pracownik, który produkuje masę. Najlepiej zarabiający, najmniej robiący, a i tak narzekający :)
1
bossman 2016-09-23 12:42:15
A wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. eksportu? Chętnie bym się załapał, bo dbają o niezłe zatrudnienie, skoro wypłata jest terminowa, bo doskonale dbają o to, żeby wszystko mogło być u nich na czas. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
1
były pracownik 2016-10-24 12:14:41
Banda ignorantów .Nikt nie jest w stanie podjąć decyzji.Totalna ignorancja od lat.
1
Zostaw swoją opinię o Torf Corporation - Kąty Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Torf Corporation