brak logo

INTER TRANS Krzysztof Kobus

Dobre Miasto

Opinie o INTER TRANS Krzysztof Kobus

Edi 2013-10-02 18:30:43
Radzę unikać tej firmy z daleka, zarówno poszukującym pracy jak i klientom. Ta firma to jedno wielkie[usunięte przez admina]
3
Edek 2014-08-13 12:19:58
Kupiłem od Pana Krzysztofa autobus który okazał się kompletnym złomem. Pan krzysztof posiada warsztat i własną stacje diagnostyczna na której każdy złom dostanie przegląd. Ostrzegam wszystkich przed Krzysztofem Kobusem
4
Kris 2014-08-14 08:41:54
Każdy kto poznał tego cwaniaczka powinien od razu się zorientować co to za typ. Nie wiem dlaczego cokolwiek od niego chcecie kupić. Ale gadane gościu ma...
2
Ryszard 2014-09-04 13:28:18
Jestem klientem tej stacji i jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy zarówno mechanika jak i diagnostyka na poziomie. Najwygodniej wydawać anonimowe pseudo opinie.
4
Marek 2014-09-06 20:35:22
Ja również korzystam z usług warsztatu, mają niskie ceny
4
Tadziu 2014-10-02 00:20:43
Witam wszystkich, jeśli chodzi o mechanikę firma jest OK, jednakże Pan KK handluje również autobusami które najczęściej są odpicowane tylko z zewnątrz i ma gdzieś że będą nimi jeździć ludzie. Wiem bo byłem je oglądać i mój mechanik był w szoku że w ogóle trzymają sie kupy. Spaw na spawie przykryte farbą.
1
łukasz 2014-11-07 09:03:40
Jezeli Panowie nie macie pieniedzy i kupujecie najtansze auta z nadzieja na prowadzenie biznesu najmniejszym kosztem to powodzenia. Ktore auto teraz nie jest nowe z salonu nie ma spawow itp? ja kupilem autobus nowszej generacji, zainwestowalem i nie zaluje, teraz bede kupowac kolejny od tej firmy, tylko jesli sie nie ma kasy to raczej się nie oczekuje cudów, a nie zazdrosci sie wszystkim, ktorzy maja chociaz troche lepiej
2
mariusz 2014-11-07 14:49:37
Ja tam jezdze na Olsztynska na przeglady zawsze dostane jakis gratis, nie musze sie zapisywac i czekac, zawsze mam przypomnienie smsem i sie nie martwie, bo nowy warsztat i pracuja na nowym sprzecie
1
Łysy 2014-11-07 15:03:03
Ja tam się zgadzam z łukaszem, może gościu ma gadane....ale jak to mówią widziały gały co brały
2
Tedi 2014-11-12 10:20:15
warsztat ok, obsługa w porzadku, w sklepie zawsze maja wszystkie czesci
3
Andrzej 2015-01-17 12:50:03
Ja osobiście warsztat polecam
3
Paweł 2015-03-23 07:36:23
Robiłem przegląd, wszystko ok
2
Patryk 2015-03-30 20:25:20
korzystam z uslug tej firmy juz bardzo dlugo. poczawszy od wynajmu pojazdow, po przeglady i naprawa auta. zawsze szybko sprowadzaja mi części kiedy potrzebuje. I do tego jest tanio
3
Marek 2015-05-19 09:55:01
Zazdrościcie Panu Kobusowi, że do czegoś doszedł i prowadzi dużą firmę. Nie korzystam z usług Pana Krzysztowa, jest OK
1
ja 2016-08-30 10:54:51
autobusy odjeżdżają niepunktualnie kierowcy odmawiają wydania biletu.
rt 2016-09-04 20:45:05
W sumie nie pokazała sie żadna oferta pracy, ale najlepiej dowiadywać się o tym bezpośrednio u nich, bo może będą prowadzić jakąś rotację, a jeszcze nie wiadomo.
1
Zostaw swoją opinię o INTER TRANS Krzysztof Kobus - Dobre Miasto
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER TRANS Krzysztof Kobus