brak logo

Media System Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Media System Sp. z o.o.

zaproszona 2015-10-20 16:11:05
12 zł od ilu sprzedanych umów?
3 2 1 2015-10-20 18:40:49
12 to podstawa jest... albo 2000 brutto zł podstawy (minus podatek) na umowę o pracę - zależy jakie ogłoszenie. Jest fajnie
ewelka 2015-10-31 21:03:47
Jest oki od 8do 16 ciągle gadasz i gadasz przez tel
Stefan 2015-11-02 10:45:08
Ile obecnie zarabia Lider/Kierownik Zespołu?
5
Pracowniczka 2015-11-20 17:40:05
Syf zaczęłam pracować jakieś 2 miesiące temu wszystko pięknie dzwoniłam do klientów którzy mają na karte i wciskałam abonament podpisywałam po 3-4 umowy dziennie. Zaczął się nowy miesiąc i od tygodnia nie mogę spisać mam zaledwie 3 umowy i powiedzieli mi że jeżeli nie spisze 5 w ciągu 2 dni to nara chodź nie mam prowizji masakra cisną aby tylko było jak najwięcej każą wciskać to biednym starszym ludziom którzy nie mają pojęcia czasami o tym powtarzasz w kółko i to samo codziennie nie polecam wszyscy spierdzielają z tamtąd po krótkim okresie pracy... Pozdrawiam naiwniaków :)
6
Zainteresowany pracą 2015-11-27 13:53:37
Witam, jak jest ale tak szczerze ? umowa o prace ? no i jaka podstawa netto?
heh 2015-11-29 19:36:47
Dostajesz na początek 10zł brutto czyli na jakis miesiąc 1100 zł z groszami. Prowizje o ile sie nie myle dopiero od 40umów czyli ta najmniejsza 400zł brutto czyli 300cos nettto, wciskasz ludziom kit nieziemski oferta NP 40zł u nich to X minut do wszystkich, a ta sama oferta na necie ma nielimitowane rozmowy do wszystkich lepszy telefon itd, gonią Cie z umowami 5 na 2 dni chcą dązyc do 6 umów na 1 dzień :))) na oferty jedynie dadza sie nabrac starsze osoby... nie polecam ogolnie.
1
Olalala 2015-12-06 00:04:06
To się tak tylko wydaje, że żadna praca nie hańbi, ale ta jest bardzo wykańczająca psychicznie. Ciągły nadzór, groźby, zastraszanie, że zwolnią itp. A klienci też potrafią dac do wiwatu. Jak zaczynałam, też sobie mówiłam, że wystarczy się nie przejmować, jednym uchem wpuścić, a drugim wypuścić, ale tak się nie da, a w konsekwencji ostro wjeżdża na psychę... Nie warto. Choćby i 10 zł na rękę mi dawali, to może, może, podkreślam możeeee wytrzymałabym tam miesiąc dłużej, a potem i tak odeszła. Nigdy więcej call center. W moim przypadku po tej pracy mam zniszczoną samoocenę i straszną niechęć do dzwonienia do jakichś anonimowych ludzi, np. do urzędów itp.
4
lula 2015-12-07 20:41:48
Umowa zlecenie a jak masz do 26 lat to umowa studencka na ogłoszeniu pisało że do przedłużania umów a w praktyce wciskasz jakiś kicz komu popadnie. Jesteś dobry jak masz umowy a jak na następny dzień nic nie masz to już jesteś ten zły .
2
joe 2016-02-15 17:55:38
Byłam jakiś czas temu na rozmowie.
Firma nie robi dobrego wrażenia.
Na Olx dają pełno ogłoszeń dziennie z różnych kont, sformułowanych w najróżniejszy sposób, nie podając oczywiście nazwy firmy.
To, że wyślemy CV na określony typ projektu, nie znaczy, że na niego trafimy... Co jest bez sensu, bo w jednym ogłoszeniu zachęcają, że nie jest to projekt sprzedażowy, a na rozmowie okazuje się, że dopiero na szkoleniu okaże się na co trafisz.
Poziom rozmowy jest żaden.
Żadnego wprowadzenia, żadnego pytania, które pozwoliłoby jej poznać mnie, moje cechy osobiste, nic.
Spytała jedynie dlaczego chcę pracować na słuchawce.
Kiedy zaczęło mnie interesować jaki to projekt, jak wygląda i ile trwa szkolenie, odpowiadała bardzo zdawkowo i niejasno.
Nic właściwie w rzeczywistości nie zgadzało się z treścią ogłoszenia, w szczególności stawka.
Zaproszono mnie na szkolenie, nie skorzystałam.
6
aaaaaaa 2016-03-09 00:19:53
Umowa : pierwsze 2 miesiace 10zl brutto, 3 miesiac 11 zl, od 6 miesiaca 12zl, od 9 (tyle nie wytrzymasz) 13zl brutto. Plany nie do zrealizowania, nie polecam! codziennie slyszysz ze "jestes slaby" "odpuszczasz" i "inne grupy robia wynik, a nasza nie" :)
4
Magda D. 2016-03-30 16:17:03
Witam . Właśnie zakończyłam współpracę z media system i muszę powiedzieć że moje osobiste odczucia są jak najbardziej pozytywne :-)( w porównaniu z COB ) może dlatego że trafiłam na e-schop a nie bazę własną ponieważ jest to 100% lepszy projekt ale mimo wszystko do końca byli ze mną ok atmosfera w pracy super mimo że nasza kochana Daria czasami musi na nas" po krzyczeć" ale na tym polega jej praca szkoda że ja się do tej roboty nie nadaję bo chętnie bym została na dłużej ;-) Gorąco pozdrawiam cały E-SCHOP Magda :-)
aaaaaaaaa 2016-04-21 18:24:56
rozwojowa? nie kłam, nie dostaniesz nigdy 13 zl, wmawiasz starym biednym ludziom abonamenty, ktore sa drogie i w ogole atmosfera jest straszna, nie polecam!
2
asystent 2016-04-28 10:50:12
teraz w bydgoszczy szukają asystentki zarządu, po tych wszystkich komentarzach zastanawiam się czy na pewno szukają asystenki zarządu czy "asystentki do obsługi klienta" ... :(
1
LOL 2016-04-28 12:58:23
LOL JAK MOZNA MOWIC ZE PRACA JAKO TELEMARKETER JEST ROZWOJOWA? TOĆ TO JEST NAJNIZSZA POZYCJA W DRABINIE ZAWODOWEJ...
ludzie nie dajcie sobie prac tak mozgow z 13pln brutto
2
Lidia 2016-05-06 11:07:05
Szukają na to stanowisko, byłam na rozmowie. Pierwszy etap nie trwał dłużej niż 10 min, podczas którego miałam powiedzieć coś o sobie, podać oczekiwania finansowe. Potem dyrektor personalny powiedziała co nie co o firmie i stanowisku, o drugim etapie, zapytała czy mam jakieś pytania i koniec. Nie wiem czy przez te 10 min można poznać osobę, ale wierzę, że Pani dyrektor, która nie zdradzała żadnych emocji potrafi zrobić ,,pierwszy przesiew'' w ciągu tak krótkiego czasu.
997 2016-05-06 21:42:14
tam po prostu biora kazdego, nawet jak jestes dobry w sprzedazy to nie wytrzymasz ciaglego nacisku i presji przelozonego, ktoremu zawsze bedzie malo! max 6 miesiecy i glowa siada, NIE POLECAM! 13 zł nie dostaniecie nigdy bo macie co pare miesiecy nowa umowe i stawka jest od nowa 10 zł !!!!!!
2
rozczarowana 2016-05-08 20:37:09
jestem rozczarowana, po opiniach wydawało mi się że warto tam pracować, ale po tygodniu jak zobaczyłam co tam się wyrabia zrezygnowałam. Ludzi mają za nic masz być maszyną
3
tytus 2016-05-13 12:41:12
Masz rację.Z tonu wypowiedzi wyczuwam jednego z liderów, prywatnie kuzyna jednego z członków zarządu.Im trzeba się ostro postawić inaczej przrgrywasz.
Projektant 2016-05-13 14:44:47
Witam serdecznie.
Specjalnie wysłałem cv że niby mam średnie i takie tam.
Zadzwonili i chciałem sprawdzić czy serio jest tak jak podają na olx czy inne media.
Słuchajcie 12 i 13 zł to ściema!!Ogólnie podpytałem dziewczyny w w windzie jak jest i to tzw. patologia i janusze biznesu.Przejrzałem umowę z moja koleżanką prawniczką i jestem w szoku jak ona została sprytnie zbudowana!!!Nie zgłaszajcie się do tej firmy nigdy a rząd powinien zamknąć ich w więzieniu!!!!!!!!!
3
as 2016-05-13 21:43:16
sherry zgadzam sie z Toba! Pieknie powiedziane! Dostaniesz 10 zł brutto na umowie zlecenie, o umowie o prace możesz pomarzyć! Cisna cie caly dzien "eksperci" od sprzedazy, a lider ktorego mialam nie ma zielonego pojecia o handlu, jak oni wszyscy! i jak ktos napisal fajnie u gory, byle naciagnac starszych ludzi na oszukane umowy! Nie da sie tam wytrzymac dluzej niz miesiac!
3
telemarketer 2016-05-20 15:58:26
Witam. Jestem nowym pracownikiem w firmie.
Od miesiąca.
Z wielkim strachem szedłem na rozmowę - tym bardziej po przeczytanych tu opiniach. Na miejscu okazało się spoko. Jak to w call center - mają swoje zasady zatrudniania na początku - ale chociaż jasne! I tego się trzymają! z tego co słyszę we wszystkich zespołach to nie jest źle! Trzeba pracować - a gdzie nie trzeba! Ja sobie narazie chwalę! Przyszedłem z konkurencji i niebo a ziemia. Nie będę tu pisał jakiej, ale lepiej nie gadać.
zobaczymy jak dalej - ale skoro tu ludzie na słuchawce pracuja po 2 lata to o czymś świadczy
1
ss 2016-05-24 13:38:41
A ja pracuje już od pól roku. Jestem na umowie o prace.
Początki były takie se...
Już myślałam, że za długo nie popracuje.
Ale ludzie są mega spoko w zespole. Żal by było.
No i zaczęli wymyślać spoko akcje. Zawsze do wypki fajnie coś dostać dodatkowo. Ja polecam - spokój tyłka. ambicje są na inne firmy -ale zawsze można trafić gorzej.
do ss 2016-05-25 08:44:39
ostatnie opinie typu "ss" u góry to typowe teksty koordynatorow, albo innych pracownikow. Pisane w godzinach pracy, tandetne i kłamliwe. Nikt tam nie ma po pół roku umowy o pracę, a jeśli po paru ładnych miesiącach, może latach dostanie to oczywiscie z najniższą krajową. Więc drogi ss nie masz umowy o pracę. "Spoko akcje"? Ja przez pół roku nie dostałem nic do "wypki" (co za żenujące słowo). "Super akcja" to dwa telefony do wygrania na 150 ludzi w firmie, albo koszyk ze słodyczami na święta z lidla o wartości 15 złotych. Nie ma nic dodatkowego, a premie ma moze 20 osob z tych 150, ktore naprawde nie mają sumienia naciągać klientów. "Spokój tyłka"? Naprawde 4 odprawy dziennie x 30 minut naganiania i rycia głowy, że za mało sprzedajesz i ze beda musieli kogos zwolnic z grupy to jest "spokój tyłka"? Coraz bardziej żałośni jesteście. Jedynie ostatnie zdanie to prawda! Zawsze można trafić gorzej :) nie zmienia to faktu, żę tu jest mega źle. Nie polecam!
3
ss 2016-05-25 10:06:03
pracowalem w COB i wiem co to znaczy tyranie bani.
jak Ci się nie chce pracować to nikt Ci nie karze. Po co siedzisz i to znosisz.
możesz zawsze pracować w sklepie za ladą :D za te same pieniądze:D
Dla mnie robota luz.
I mam umowe o prace!:)
lola 2016-05-25 10:11:55

Umowę o pracę dają szybciej - jak masz doświadczenie w call center albo jak zabłyśniesz sprzedażą...
1
ida 2016-05-26 20:20:26
Jak potraficie sprzedac abonament za 50 zł bez telefonu z nielimitowanymi rozmowami, smsami i 5 GB to zaczynajcie prace :) bo w czasach gdzie to wszystko kosztuje w innych sieciach 30 zł i do tego telefon naprawde tylko jakims debilom albo starym dziadkom sprzedacie
2
michał 2016-05-30 09:41:22
Nie umiecie gadać! Ci co nie są wygadani nie mają szans na to by pracować w takiej firmie.i żadnej innej. powiem krótko ,w tele idzie zarobić dużo , wszystko zależy jak leży. Ja zarabiam w Media od 9 msc spoko hajs.
2
konkrety 2016-05-31 23:10:21
podajcie konkrety skoro macie czelność płacić ludziom po 1200 zł na miesiąc na śmiecówce i jeszcze wymagać cudów w "sprzedaży" a raczej we wciskaniu g...
3
pp 2016-06-09 09:10:28
W końcu dobrze - cała prawda o call center! A nie tylko rzygi! Czas spojrzeć prawdzie w oczy! Te fora sa tylko to wylewania jakiś swoich wewnetrznych żali!
Prawda jest taka że Call center było , jest i będzie średnio wdzięczne!
Pytanie na ile ktoś ma inteligencji aby coś z tego wyciągnąć dla siebie, jak nie ma aktualnie innej opcji .
pp 2016-06-09 09:10:42
W końcu dobrze - cała prawda o call center! A nie tylko rzygi! Czas spojrzeć prawdzie w oczy! Te fora sa tylko to wylewania jakiś swoich wewnetrznych żali!
Prawda jest taka że Call center było , jest i będzie średnio wdzięczne!
Pytanie na ile ktoś ma inteligencji aby coś z tego wyciągnąć dla siebie, jak nie ma aktualnie innej opcji .
mmmmmmmm 2016-07-04 00:48:39
jeszcze sie jacys naiwniacy trafiaja? wspolczuje...
2
Iza :) 2016-07-04 20:07:11
...A TAK JEST:

Prezes PZU Andrzej Klesyk w słynnym już tekście w "Gazecie Wyborczej", który stanowił swego rodzaju manifest niezadowolonych pracodawców, zarzucił uczelniom produkowanie bezrobotnych. Nie miał racji. Uczelnie produkują zawodowych telemarketerów. Telemarketing to często pierwsza praca dla kolejnych roczników.Gdy po obronie dyplomu opadnie już szał, odbębnione zostaną wszelkie imprezy, przyjęte gratulacje od babć, cioć i wujków czas mężnie ruszyć na poszukiwanie pierwszej pracy. Gdy po kolejnych tonach wysłanych CV i listów motywacyjnych oraz zgrabnych odpowiedziach pracodawców w stylu: doceniamy Pańskie/ Pani kompetencje ale nie przystaje Pan/Pani do profilu naszej firmy, przychodzi czas na poszukanie mniej ambitnego zajęcia.

PRZYCHODZI PORA NA CALL CENTER:

Wówczas z pomocą przychodzą rosnące jak grzyby po deszczu kolejne call center. Oczywiście można tam pracować zarówno na tzw. infolinii, czyli obsłudze połączeń przychodzących, lecz częściej można się spotkać z ofertą pracy telesprzedawcy.
Wymagania: to zazwyczaj: średnie wykształcenie, miła aparycja, komunikatywność. Po rozmowie kwalifikacyjnej, na której najczęściej należy zaprezentować w jaki sposób sprzedać jakiś abstrakcyjny produkt, np.: lodówkę Eskimosom, czy paczkę chusteczek albo papier toaletowy, przychodzi czas na szkolenie wstępne. Celowo nie napisałem, że należy oczekiwać na wynik rozmowy, bo wynik jest równie oczywisty jak to, że do końca miesiąca nie dojdzie do koalicji rządowej Platformy z PiSem. W firmach telemarketingowych panuje tzw. rekrutacja ciągła, z uwagi na ogromną rotację pracowników, nawet tych wyższego szczebla.
Najczęstszymi klientami firm telemarketingowych są sieci komórkowe, firmy ubezpieczeniowe, wydawnictwa. Tym samym najczęściej telemarketerzy proponują nam różnego rodzaju ubezpieczenia, programy emerytalne, pakiety minut, smsów, laptopy, nowe plany taryfowe, kolekcje książek.
Po pozytywnym przejściu szkolenia następuje rozmowa z prowadzącym szkolenie oraz przyszłym kierownikiem grupy sprzedażowej, podczas której kandydat ma za zadanie zaprezentować określony produkt na takiej zasadzie jakiej będzie on prezentowany klientom. A później do pracy.

SZEF BEZ DOŚWIADCZENIA (PRZEWAŻNIE):

Najczęstszą forma zatrudnienia są umowy cywilnoprawne, dlatego też plusem takiej pracy jest możliwość dostosowania grafiku do swoich potrzeb. Młodym absolwentom jest to szczególnie na rękę, kiedy dostają propozycję pracy „w zawodzie”, a rozmowa kwalifikacyjna ma się odbyć z dnia na dzień. Zarobki z kolei plasują się na poziomie 8 – 13 zł brutto za godzinę pracy.
Minus oczywisty – to klienci i czasami przełożeni. Przełożeni jak w każdej pracy mogą pomóc albo zaszkodzić. Wadą, ale równocześnie zaletą jest, że przełożonym – liderem zespołu jest były konsultant. Jest to zaleta, bo rozumie w większym stopniu codzienną walkę z klientem i o klienta. Może to też być wada, bo jeszcze niedawny konsultant, z dnia na dzień staje się szefem swoich kolegów „ze słuchawek” i łatwo tutaj o uderzenie wody sodowej. Ktoś może powiedzieć – no pewnie, ale tak jest w każdej firmie, gdzie jest określona drabinka i możliwość awansu. Jednak branża call center jest specyficzna, bowiem owym liderem grupy zostaje się często z dnia na dzień, a nawet z godziny na godzinę. Zostają nimi bardzo młode osoby – 19, 20, 25 latkowie, bez wcześniejszych doświadczeń na polu zawodowym, umiejętności radzenia ze streseM

SFRUSTROWANE BŁĘDNE KOŁO:

Jednym słowem telemarketing to takie samonapędzające się błędne koło – sfrustrowani klienci kolejnym telefonem w podobnej sprawie od sfrustrowanych telemarketerów, którzy są psychicznie wyczerpani delikatnie mówiąc niemiłymi klientami. A nad ich głowami niezadowoleni z wyniku liderzy, którzy drżą o to jak wytłumaczyć się ze złego wyniku swojej grupy wobec swoich przełożonych oraz klientów.
Ale z drugiej strony co by było, gdyby nie istniały takie firmy. Wtedy absolwenci kolejne miesiące i lata byliby na garnuszku rodziców, ewentualnie zasililiby armię firm typowo akwizycyjnych, gdzie należy sprzedawać pasty do zębów, perfumy w domu klienta czy na parkingu.
Pracownik od 3 lat 2016-07-06 18:10:32
W jednym komentarzu miałAM ( czyli wnoskuje ze pisze kobieta) a w drugim pracowalEm ( czyli wnioskujeze mezczyzna) I co to ma wzbudzic moje zaufanie do twojej wyupowiedzi?? hmmm. Napewno ktoś podstawiony....
1
Pracownik od 3 lat 2016-07-06 18:21:16
Ja powiem tak pracuje w tej firmie przeszło 3 lata. i co z tego mam. to ze jak jednego dnia nie zrobię planu to są naciski z góry ze jestem nikim. Nie przyjmują tłumaczeń, że klient po prostu nie jest zainteresowany i ze masz dziś pecha i nic nie możesz sprzedać, bazy tak przedzwoniona, że klienci sami mówią że to jest jawne nękanie. Zgłaszają T-mobile na policje, za to ze mają 20 razy dziennie telefonu, ale ty ściemniasz, żę pierwszy raz się kontaktujesz. Liderzy nie maja do pracowników nic szacunku. Nie dość, że to osoba na słuchawce zarabia na tych liderów, to jeszcze afery ci robią i poniżają. Co do umowy o pracy mam po pół roku. Pewnie się będziecie zastanawiać, dlaczego się nie zwolnię, dlatego, że mam dwójkę 2 letnich bliźniaków na utrzymaniu. Praca do 2-3 miesięcy, dłużej na pewno nie!!!
3
xxx 2016-07-12 22:55:48
Generalnie mogę stwierdzić że to jest jawny obóz pracy. Na początku mydlą oczy że jest tak super, bez spiny. Po dłuższym czasie zaczyna się nacisk koordynatorów, zastraszanie i wymuszanie niemożliwego. W ostateczności kończy się groźbą że namieszaja ci w papierach jeśli będziesz chciał zrezygnować ponieważ oni nie pójdą na porozumienie stron. Prowizji nie da się wyrobić chyba że już naprawdę pójdziesz po łepkach.... Kolejna sprawa to śmieszne pieniądze które się dostaje od tych pajacow, gra nie warta świeczki. Podsumowując śmiechu warte , strata czasu i nerwów na tą pracę. Zero szacunku do drugiej osoby ..... nikomu nie polecam.
6
Justa 2016-07-26 23:41:11
Ludzie. Mdło mi się robi jak czytam niektórych z Was. Czego wy się spodziewacie Praca w takim miejscu to nie jest i nigdy nie będzie ciepła posadka" czy się stoi, czy się leży to pensyjka się należy". To sprzedaż. Wcale nie łatwa, jakby się niektórym wydawało. Kształcą Was w tych śmiesznych szkółkach i wydaje się Wam, że wszystko się Wam należy tu i teraz. Wbrew pozorom ta praca wymaga i zaangażowania i kreatywności. Trzeba mieć i głowę na karku i nerwy na wodzy i "twardy tyłek". To tyle. Jak chcecie, żeby było miło - to do przedszkola - kaszkę zajadać. Jak by co - to nie jestem ani koordynatorem ani niczyją kuzynką.
1
aa 2016-07-28 12:47:10
Ale to jest codziennośc call center! i tyle. Nigdzie nie będzie lepiej!
1
123 2016-08-24 22:46:46
Pracuję tam dopiero parę tygodni ale już jest nieprzyjemnie. Przede wszystkim atmosfera i koordynatorka sprawiają, że nie tylko nie chce się tam przychodzić, ale się jeszcze odechciewa żyć.
3
Konsultantka 2016-09-11 22:48:54
Pracowałam w tej firmie rok. Najpierw na projekcie T-mobile, tam byłam u 2 kordynatorów. Szczególnie niemiło wspominam jedną kordynatorkę, która co 2 godziny na odprawach pokazywała nam, że wina jest w nas, baza jest nowa i jest super to my do niczego się nie nadajemy. Ciągle plany 2dniowe i wielki stres ze jak go nie zrobisz to dostaniesz wypowiedzenie.
Później pracowałam na projekcie m-Banku, na poczatku było spoko. Później wprowadzili zasadę minimum 4,5 godz przxegadane na 6,5 godź pracy (3 przerwy po 15 min i 3 odprawy po 15 min.) i sporządzenie minimum 3 wniosków o produkty kredytowe, co często graniczyło z cudem, bo nie da sie wepchnąć kredytu komuś kto ma dużo oszczedności. Zaczęły się plany 2 dniowe, poleciały wypowiedzenia i tak w kółko nie masz 3 wniosków albo 4,5 godz przegadanej dostajesz plan dwódniowy nie zrobisz go to masz 50% szans ze Cie nie zwolnią a to wszystko za najniższą krajową, bo premii też nie dało się zrobić.
2
lajla 2016-09-16 15:27:58
A ja pracuje w Back Office od roku i jest dobrze.
Nie wiem w czym problem. Może "ten" problem nie dotyczy nas!
Pracownik od 3 lat 2016-09-18 23:03:35
Wy to tez czasem afere robicie o nic, czasem specjalnie straxie sie o nic tylko po to zeby do nas byly afery. Utrudniacie zycie tym konsultanta. Nie wiem po co wy tam w ogole jestescie, jak jakis najmniejsza literowka i cofacie umowy. A co do atmosfery to najgorsza jest u kkordynatora Wojtka, i kordynatorki Majki. Jak troficie do ktoregos z noch to maxie gwarancje ze nie przepracujecie dluzej jak miesiac. Sam bylem swiadkiem, jak zwolnil kolesia ktory robil 3 dni za to ze nie wiedzial czemu nie ma umowy!
4
Alamakota 2016-10-07 10:57:46
Justa takie głupoty pleciesz, że aż trudno się do tego ustosunkować. Właśnie zastanawiam się nad rozpoczęciem pracy w Media System i nie zauważyłam za bardzo, żeby negatywne komentarze dotyczyły pracy w sensie stricte ale szalenie nieprzyjemnej atmosfery. Firma ewidentnie na straży swoich interesów postawiła jakichś kapo. Moim zdaniem jest to krótkowzroczne ze strony przedsiębiorstwa a mnie osobiście zniechęca do interesowania się tą firmą w ogóle.
ona 2016-10-10 12:34:04
ja pracuje w administracji i jest spoko.
A call center rotacja! ale w której firmie nie ma!
Taka grupa wiekowa większości kandydatów!
Aczkolwiek są tacy co pracują kilka lat i wyciągają co chcą!
ona 2016-10-10 12:34:31
ja pracuje w administracji i jest spoko.
A call center rotacja! ale w której firmie nie ma!
Taka grupa wiekowa większości kandydatów!
Aczkolwiek są tacy co pracują kilka lat i wyciągają co chcą!
jula 2016-10-24 09:47:28
Mi tam się podoba :) Mam fajnych ludzi w zespole, pozytywnego koordynatora i jakoś się kręci :) Nawet jak nie zrobię premii to mam 1653 zł co miesiąc. Kasa zawsze na czas i rozdają bilety do kina ;p Pracowałam już w różnych miejscach, ale tu na prawdę jest luzik i fajna atmosferka. Nawet jak się spóźnię to nikt mi nic nie powie ;p Jak potrzebuję dzień wolnego to też bez problemu. Dla mnie ok :)
Kam 2016-11-02 18:29:39
Czy zmiany, które widzę oglądając ogłoszenia Media System są prawdziwe?
1650 zł netto/mies i umowa o prace?
Jest tu jakiś haczyk lub niedomówienie?
Umowa o pracę od 1go dnia pracy? Co z umową w czasie szkolenia?
Mogę prosić o wypowiedź kogoś, kto tam pracuje?

Tak, mogłabym wysłać CV i dowiedzieć się na rozmowie... ale nie chcę tracić czasu ani swojego, ani firmy... gdyż ostatnio jak pojawiłam się na rozmowie, to co usłyszałam nie miało wiele wspólnego z tym co przeczytałam w ogłoszeniu.

Pozdrawiam,
K.
2
King 2016-11-03 00:06:05
Gorąco nie polecam , szczególnie jedna teamliderki "kocia mama" (wszyscy wiedzą , że chodzi o czerwonowłosą panią otyłych gabarytów) na jej odprawach panuje istna patologia rodem z zaplutych dresiarskich bram.Lecą same kur*y i ch*je , mówienie wprost do swoich konsultantów , że są nikim.Totalny brak szacunku.Wszyscy zastanawiają się co zrobić żeby zmienić trenerkę , ale boją się co ona zrobi gdy się o tym dowie.Każdy zastanawia się jakim cudem pani o jak to sama o sobie mówi "wysokim iq" i wgl taka cudowna (oczywiście tylko wg niej i jej przydupaskowej przyjaciolki) nadal pracuje na tym stanowisku.Myślę , że gdyby nie ona to na pewno zdecydowanie lepiej by się tej firmie wiodło.Potrafi zdecydowanie uprzykrzyć człowiekowi życie i zdemotywować zamiast pomóc.Totalny brak kompetencji.Nienawidzi osób , które mają swoje zdanie.Dno i metr mułu.
4
iq 2016-11-21 12:54:01
Dla mnie spoko - ja trafiłem do fajnego zespołu :) najważniejsze, że płacą na czas :p
Ojmedia 2016-12-03 20:47:32
Pracowalam tam kilka dobrych miesięcy, na początku było znośnie przyszłam jak była nowa baza nawet wyrobiłam sporą premie :-) ale liderka szybko dala do zrozumienia że trzeba tam zapierdziel8ać. Ciągłe straszenie 2 dniówkami gadanie o tym że wciąż odpuszczam rozmowy, że ona powiedziałaby inaczej, bazy obdzwonione, klienci nękani niezadowoleni no ale przecież ona*lider* by sprzedała. Konkursy owszem glupie power banki i piwo ;') konkurs na wcześniejsze wyjście - ale nie masz płacone za tą godzine hehe wychodne na piwo ze śmiesznym budżetem tylko aby zamknąć nam pyski. Ogólny balagan w toaletach Pan oddzwierny to stary zboczeniec. Mało tego jak juz zrobisz swój plan np. Na 160% to do 20tego każdego wchodzą odstąpienia od umów na które nam konsultantom nie wolno dzwonić a dlaczego...? Bo numer juz za zwyczaj jest nieaktywny, klient ma nowy z T mobile a my mamy gadane że tyle odstąpień z naszej winy. Poznałam prace kilku liderów są beznadziejni w żaden sposób nie pomagają. W rezultacie zostalam zwolniona z dnia na dzień :- ) żal mi tych co tam zostali ale co trzeba pracować. ........
1
Zostaw swoją opinię o Media System Sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media System Sp. z o.o.