brak logo

EXDROB Kutno

Kutno

Opinie o EXDROB Kutno

anonim 2011-08-19 09:06
Firma dno, dla szefów pracownik to [usunięte przez admina]chcieliby żeby pracował za darmo, pensje głodowe, Po dwudziestu latach pracy zwalniaja i zatrudniaja przez agencje Pana [usunięte przez admina] nabijajac mu pieniądze oczywiste jato znajomek prezesa.Nie polecam nikomu pracy w tej firmie z dala omijajac
9
nikt 2013-08-24 17:51
prawda , zatrudnienie z 6,38 na h , praca w akordzie , białe [usunięte przez admina] , w Płocku , czy kutnie jedna chol....
13
ines 2014-01-21 11:06
zgadzam sie ze wszystkimi opiniami na temat pracy w tym zakładzie kobiety traktója jak mezczyzn muszą targac palety po 700kg a jak sie niepodoba to sie zwolnij to niejest zakład tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odradzam ten zakład jako miejsce przcy ja sie dorobiłam tam przez 7 lat pracy przepuklin kregosłupa
13
janina 2014-07-31 16:02
jak komuś nie chcę się pracować i pracodawca wywala go( usunięte przez administratora )nie wypada napisać o firmie nic dobrego?
ludzie, jeśli szukacie pracy i macie zamiar sugerować się wpisami osób wyżej to pracy nigdy nie znajdziecie bo ludzie, którzy pracują jak należy przecież się tutaj nie wypowiedzą :)
czysta fantazja :) pozdrawiam normalnych
DAREK 2014-09-23 15:55
A JAK TAM U NICH WYGLĄDA LOGISTYKA-TRANSPORT ? BO MAM OFERTĘ PRACY U PRYWACIARZA JEŻDZIĆ CHŁODNIĄ.
prezes :) 2015-01-18 16:23
...porażką jest logistyka i dział handlowy w obecej chwili...
9
były 2015-02-08 14:50
Nie wiem u kogo miałbyś jezdzic ? Jak u SIENKIEWICZA, Banasiewicza, Urbańskiego to miałbyś super, Oni robią tylko długie trasy a reszta to dostaje ochłapy. U Sienkiewicza robią 12 tras i mają 10 tyś. km a reszta 20 tras i mają 6500 km. na miesiąc.
2
robol 2015-02-08 15:21
Sąsiady-układy, że tego Prezes nie widzi.
5
pracownik 2015-02-10 19:51
WStyd wstyd wstyd dla exdrobu zarabiają faceci mniej niż kobitku w biedronce
8
Anonim 2015-03-28 20:02
Każdy co się tam zadrudni straci zdrowie i życie. pracuje tam ponad 2 lata a czuje się jak bym pracował ponad 20 lat...
7
Kołcz 2015-04-30 14:00
Janinka, ty chyba nigdzie nie pracowałaś, co?? Właśnie niech ludzie czytaja takie opnie i nie zatrudniaja sie w takich firmach. Na początek dostaniesz najnizsza krajowa i to bedzie najwyzsza twoja pensja w tym zakładzie. Podwyżke dostaniesz tylko wtedy jak podniosą najniższa krajowa, przy tym musisz sie nauczyc pracowac na kilku działach. Tak jest w Płocku
4
gal anonim 2015-10-30 11:51
jeżeli jesteś młody i chciał byś wiedzieć jak zakład wygląda za komuny to idź do EXDROBU !!!!!!!!!! tylko człowiek jest traktowany jak podgatunek.
6
ewka 2015-11-06 16:39
Kochani co wy wypisujecie ! Szkolenia to Exdrob robi dla "swoich" pracowników a nie dla wszystkich. Prezes nie inwestuje w ludzi pracy. Widzieliście w jakich warunkach tam trzeba pracować? Pracowałam tam, komuna to był luksus. Jeszcze tych z Płocka wykorzystują, będą mieli dość to sami poprowadzą ten "kurnik"
a Płock puszczą w trąbę tak jak ich pracowników.
1
były pracownik 2015-12-28 10:13
Prezes??? Uśmiałem się, a popytaj o tego prezesa bo nie wiesz kto to.
2
były pracownik 2015-12-28 10:18
W firmie to na początku będą mówili Ci piękne słówka, a potem to już samo życie - lata PRLu.
1
FAN EXDROBIKU 2016-02-12 08:54
Mogę się wypowiedzieć z pozycji klienta firmy "EXDROB" i stwierdzić, że nigdy nie współpracowałem z tak nieprofesjonalną firmą!!! Obsługa klienta niekompetentna wnioskuję, że również bojąca się przełożonych którzy w zależności od kaprysu decydują komu sprzedać towar a komu nie tzw "układziki". Wysyłają oferty żeby za chwilę się z nich wycofywać!!! Brak możliwości porozmawiania z osobami decyzyjnymi w celu wyjaśnienia jakiejkolwiek sprawy i brawa dla sekretarki wymyślającej na poczekaniu wymówki dla swoich "prezesików". W chwili obecnej firma "EXDRÓB" żebra i szuka pieniędzy gdzie się da wysyłając salda oczywiście na ich korzyść domagając się pieniędzy, które im się nie należą i liczą na to, że ktoś się na to nabierze :)))) ŻAŁOSNE!!!
6
Baleron 2016-02-13 10:37
Witam, a jak wygląda praca "biurowego"? Interesuje mnie przedewszystkim dział handlowy
1
NOWY 2016-02-16 23:50
Hehe jak komuś się pracować niechce to robić nie będzie W EX Drobie jest 100 razy lepiej niż w zamkniętym Gettcie "PINI" Pracuje się od 8 do 10 godz A nie 12 jak tam najniższa krajowa 1350 a u Piera 1600 haha za 300 godz Były Niewolnik Pini. :-(
locha 2016-03-01 09:07
Kumoterstwo w Exdrob
2
dawny klient 2016-03-04 09:54
W pełni się z Tobą zgadzam.Dostać się do takiego "prezesika" graniczy z cudem.
Boją się klientów, rozmawiają tylko z tymi, z którymi mają układy. Widać, że są to przypadkowi ludzie, którzy w dobrym dla siebie czasie wykorzystali sytuację i są na tych a nie innych stanowiskach. A sekretarka boi się własnego cienia. Trzęsie się, jak osika - żeby jej nie zwolnili to wszystko jest gotowa powiedzieć. Żal kobiety.
2
zadowolony 2016-03-05 18:42
pozdrowienia dla odpadów
ciekawy 2016-03-09 20:05
Mam pytanko ten przewoźnik Urbański co mówicie że dostaje najlepsze trasy, ma dużo aut ? Szuka może kierowców ?
Malysz 2016-03-20 23:28
Ciekawe na jakim dziale pracujesz ze jesteś tak zadowolony z pracy w exdrobie?
1
asica70 2016-08-15 22:30
firma dno
4
Pozdrawiam Jan Nowak 2016-09-26 22:05
Praca ciężka za psi pieniądz ludzi zarząd traktuje jak tanią silę roboczą. Sprzęt stary i zużyty praca po 10- 12h za 1300 nędza...omijać szerokim łukiem pozdrawiam, nie polecam...
7
er 2016-09-27 10:58
@bibi no wlasnie dobrze by było jednak się dowiedzieć jak to ejst faktycznie tutaj bo jak ktoś chce podjąć rpace to jednak chciał by się jaknajwiecej dowiedziec
@byłyNowy 2016-11-04 21:13
masakra!!! na dzień dobry rzucają człowieka (nową osobę) na głęboką wodę a jak czegoś nie potrafisz albo ci nie wychodzi to drą jałopy !!! a najgorsze w tym całym zakładzie są stałe pracownice które mają przerobione 3 lata a robią z siebie wielkie wszystko potrafiące kierowniczki HALO ludzie przecież jak nowy wejdzie na zakład to wszystko jest "nowe" więcej zrozumienia - a nie za plecami wyśmiewacie się i szepczecie !!!!!!! jak będziecie tak robić to jedynymi Waszymi kompanami do pracy zostaną Ukraińcy- których szanuje za wytrwałość i determinacje !!!!!!!!!! jak dla mnie to chory zakład i ludzie !!!!!!!! od atmosfery bardzo dużo zależy:) dodam że praca dla wytrzymałych fizycznie i psychicznie
10
@byłyNowy 2016-12-10 08:18
HEJ WIADOMO CO SIĘ DZIEJE W ZAKŁADZIE W KUTNIE? Ktoś coś wie? jestem ciekaw czy w Płocku sprawdzać będą, moim zdaniem powinni.
Sylwia 2016-12-20 21:52
Zakład nie szanuje pracowników - kierowniczki bez odpowiedniego przeszkolenia z pracy z ludźmi - jedyną mocną ich stroną są głośne mordy i niecenzuralne słowa. Brak jakiegokolwiek poszanowania dla pracownika. Zero przeszkolenia, przyuczenia, czasu na wdrożenie się do nowych obowiązków - praca niczym w akordzie - ponad ludzką siłę. Praca najpierw na umowę zlecenie z fikcyjną płacą przez agencje później najniższa krajowa. Godziny nadliczbowe to normalka i nikt o nic nie pyta - jak chcesz pracować musisz zostawać. Ludzi traktuje się jak tanią siłę fizyczną za marny grosz! Atmosfera w pracy okropna !! Trzeba być bardzo mocnym psychicznie i fizycznie żeby w tym zakładzie pracować. Dziwię się, że PIP i inne instytucje jeszcze nie zainteresowały się tym obozem pracy - bo inaczej nazwać tego nie można... Nie polecam ...
7
Sam 2017-01-31 11:37

FB: Holandia Praca .
To jedna z lepszych firm zatrudniająca rzeźników (wołowina,wieprzowina,cielęcina) za granica , również praca przy filetowaniu drobiu dla ludzi z doświadczeniem. Nie pracujcie za marne grosze w Kutnie.
Podaje nr tel do tej firmy: 731124382
1
Klient 2017-02-05 21:36
Dokładnie, zamawianie towaru to u nich loteria, jednego dnia mówią że wszystko jest a na następny dzień. .. ch... wielki
1
Zostaw swoją opinię o EXDROB Kutno - Kutno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXDROB Kutno