brak logo

EXDROB Kutno

Kutno

Opinie o EXDROB Kutno

anonim 2011-08-19 09:06
Firma dno, dla szefów pracownik to [usunięte przez admina]chcieliby żeby pracował za darmo, pensje głodowe, Po dwudziestu latach pracy zwalniaja i zatrudniaja przez agencje Pana [usunięte przez admina] nabijajac mu pieniądze oczywiste jato znajomek prezesa.Nie polecam nikomu pracy w tej firmie z dala omijajac
10
nikt 2013-08-24 17:51
prawda , zatrudnienie z 6,38 na h , praca w akordzie , białe [usunięte przez admina] , w Płocku , czy kutnie jedna chol....
14
ines 2014-01-21 11:06
zgadzam sie ze wszystkimi opiniami na temat pracy w tym zakładzie kobiety traktója jak mezczyzn muszą targac palety po 700kg a jak sie niepodoba to sie zwolnij to niejest zakład tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odradzam ten zakład jako miejsce przcy ja sie dorobiłam tam przez 7 lat pracy przepuklin kregosłupa
15
janina 2014-07-31 16:02
jak komuś nie chcę się pracować i pracodawca wywala go( usunięte przez administratora )nie wypada napisać o firmie nic dobrego?
ludzie, jeśli szukacie pracy i macie zamiar sugerować się wpisami osób wyżej to pracy nigdy nie znajdziecie bo ludzie, którzy pracują jak należy przecież się tutaj nie wypowiedzą :)
czysta fantazja :) pozdrawiam normalnych
DAREK 2014-09-23 15:55
A JAK TAM U NICH WYGLĄDA LOGISTYKA-TRANSPORT ? BO MAM OFERTĘ PRACY U PRYWACIARZA JEŻDZIĆ CHŁODNIĄ.
prezes :) 2015-01-18 16:23
...porażką jest logistyka i dział handlowy w obecej chwili...
9
były 2015-02-08 14:50
Nie wiem u kogo miałbyś jezdzic ? Jak u SIENKIEWICZA, Banasiewicza, Urbańskiego to miałbyś super, Oni robią tylko długie trasy a reszta to dostaje ochłapy. U Sienkiewicza robią 12 tras i mają 10 tyś. km a reszta 20 tras i mają 6500 km. na miesiąc.
3
robol 2015-02-08 15:21
Sąsiady-układy, że tego Prezes nie widzi.
5
pracownik 2015-02-10 19:51
WStyd wstyd wstyd dla exdrobu zarabiają faceci mniej niż kobitku w biedronce
8
Anonim 2015-03-28 20:02
Każdy co się tam zadrudni straci zdrowie i życie. pracuje tam ponad 2 lata a czuje się jak bym pracował ponad 20 lat...
8
Kołcz 2015-04-30 14:00
Janinka, ty chyba nigdzie nie pracowałaś, co?? Właśnie niech ludzie czytaja takie opnie i nie zatrudniaja sie w takich firmach. Na początek dostaniesz najnizsza krajowa i to bedzie najwyzsza twoja pensja w tym zakładzie. Podwyżke dostaniesz tylko wtedy jak podniosą najniższa krajowa, przy tym musisz sie nauczyc pracowac na kilku działach. Tak jest w Płocku
4
gal anonim 2015-10-30 11:51
jeżeli jesteś młody i chciał byś wiedzieć jak zakład wygląda za komuny to idź do EXDROBU !!!!!!!!!! tylko człowiek jest traktowany jak podgatunek.
6
ewka 2015-11-06 16:39
Kochani co wy wypisujecie ! Szkolenia to Exdrob robi dla "swoich" pracowników a nie dla wszystkich. Prezes nie inwestuje w ludzi pracy. Widzieliście w jakich warunkach tam trzeba pracować? Pracowałam tam, komuna to był luksus. Jeszcze tych z Płocka wykorzystują, będą mieli dość to sami poprowadzą ten "kurnik"
a Płock puszczą w trąbę tak jak ich pracowników.
1
były pracownik 2015-12-28 10:13
Prezes??? Uśmiałem się, a popytaj o tego prezesa bo nie wiesz kto to.
3
były pracownik 2015-12-28 10:18
W firmie to na początku będą mówili Ci piękne słówka, a potem to już samo życie - lata PRLu.
1
FAN EXDROBIKU 2016-02-12 08:54
Mogę się wypowiedzieć z pozycji klienta firmy "EXDROB" i stwierdzić, że nigdy nie współpracowałem z tak nieprofesjonalną firmą!!! Obsługa klienta niekompetentna wnioskuję, że również bojąca się przełożonych którzy w zależności od kaprysu decydują komu sprzedać towar a komu nie tzw "układziki". Wysyłają oferty żeby za chwilę się z nich wycofywać!!! Brak możliwości porozmawiania z osobami decyzyjnymi w celu wyjaśnienia jakiejkolwiek sprawy i brawa dla sekretarki wymyślającej na poczekaniu wymówki dla swoich "prezesików". W chwili obecnej firma "EXDRÓB" żebra i szuka pieniędzy gdzie się da wysyłając salda oczywiście na ich korzyść domagając się pieniędzy, które im się nie należą i liczą na to, że ktoś się na to nabierze :)))) ŻAŁOSNE!!!
6
Baleron 2016-02-13 10:37
Witam, a jak wygląda praca "biurowego"? Interesuje mnie przedewszystkim dział handlowy
1
NOWY 2016-02-16 23:50
Hehe jak komuś się pracować niechce to robić nie będzie W EX Drobie jest 100 razy lepiej niż w zamkniętym Gettcie "PINI" Pracuje się od 8 do 10 godz A nie 12 jak tam najniższa krajowa 1350 a u Piera 1600 haha za 300 godz Były Niewolnik Pini. :-(
locha 2016-03-01 09:07
Kumoterstwo w Exdrob
2
dawny klient 2016-03-04 09:54
W pełni się z Tobą zgadzam.Dostać się do takiego "prezesika" graniczy z cudem.
Boją się klientów, rozmawiają tylko z tymi, z którymi mają układy. Widać, że są to przypadkowi ludzie, którzy w dobrym dla siebie czasie wykorzystali sytuację i są na tych a nie innych stanowiskach. A sekretarka boi się własnego cienia. Trzęsie się, jak osika - żeby jej nie zwolnili to wszystko jest gotowa powiedzieć. Żal kobiety.
4
zadowolony 2016-03-05 18:42
pozdrowienia dla odpadów
ciekawy 2016-03-09 20:05
Mam pytanko ten przewoźnik Urbański co mówicie że dostaje najlepsze trasy, ma dużo aut ? Szuka może kierowców ?
Malysz 2016-03-20 23:28
Ciekawe na jakim dziale pracujesz ze jesteś tak zadowolony z pracy w exdrobie?
1
asica70 2016-08-15 22:30
firma dno
4
Pozdrawiam Jan Nowak 2016-09-26 22:05
Praca ciężka za psi pieniądz ludzi zarząd traktuje jak tanią silę roboczą. Sprzęt stary i zużyty praca po 10- 12h za 1300 nędza...omijać szerokim łukiem pozdrawiam, nie polecam...
7
er 2016-09-27 10:58
@bibi no wlasnie dobrze by było jednak się dowiedzieć jak to ejst faktycznie tutaj bo jak ktoś chce podjąć rpace to jednak chciał by się jaknajwiecej dowiedziec
@byłyNowy 2016-11-04 21:13
masakra!!! na dzień dobry rzucają człowieka (nową osobę) na głęboką wodę a jak czegoś nie potrafisz albo ci nie wychodzi to drą jałopy !!! a najgorsze w tym całym zakładzie są stałe pracownice które mają przerobione 3 lata a robią z siebie wielkie wszystko potrafiące kierowniczki HALO ludzie przecież jak nowy wejdzie na zakład to wszystko jest "nowe" więcej zrozumienia - a nie za plecami wyśmiewacie się i szepczecie !!!!!!! jak będziecie tak robić to jedynymi Waszymi kompanami do pracy zostaną Ukraińcy- których szanuje za wytrwałość i determinacje !!!!!!!!!! jak dla mnie to chory zakład i ludzie !!!!!!!! od atmosfery bardzo dużo zależy:) dodam że praca dla wytrzymałych fizycznie i psychicznie
10
@byłyNowy 2016-12-10 08:18
HEJ WIADOMO CO SIĘ DZIEJE W ZAKŁADZIE W KUTNIE? Ktoś coś wie? jestem ciekaw czy w Płocku sprawdzać będą, moim zdaniem powinni.
Sylwia 2016-12-20 21:52
Zakład nie szanuje pracowników - kierowniczki bez odpowiedniego przeszkolenia z pracy z ludźmi - jedyną mocną ich stroną są głośne mordy i niecenzuralne słowa. Brak jakiegokolwiek poszanowania dla pracownika. Zero przeszkolenia, przyuczenia, czasu na wdrożenie się do nowych obowiązków - praca niczym w akordzie - ponad ludzką siłę. Praca najpierw na umowę zlecenie z fikcyjną płacą przez agencje później najniższa krajowa. Godziny nadliczbowe to normalka i nikt o nic nie pyta - jak chcesz pracować musisz zostawać. Ludzi traktuje się jak tanią siłę fizyczną za marny grosz! Atmosfera w pracy okropna !! Trzeba być bardzo mocnym psychicznie i fizycznie żeby w tym zakładzie pracować. Dziwię się, że PIP i inne instytucje jeszcze nie zainteresowały się tym obozem pracy - bo inaczej nazwać tego nie można... Nie polecam ...
8
Sam 2017-01-31 11:37

FB: Holandia Praca .
To jedna z lepszych firm zatrudniająca rzeźników (wołowina,wieprzowina,cielęcina) za granica , również praca przy filetowaniu drobiu dla ludzi z doświadczeniem. Nie pracujcie za marne grosze w Kutnie.
Podaje nr tel do tej firmy: 731124382
1
Klient 2017-02-05 21:36
Dokładnie, zamawianie towaru to u nich loteria, jednego dnia mówią że wszystko jest a na następny dzień. .. ch... wielki
3
Paulinka 2017-03-09 16:50
Teraz zamkneli uboj w Płocku ludzi wyslali so kutna. Jezdza na 9rano wracaja o 19 mialo byc 8h pracy jest 10h pracy caly dzien ludzi nie ma w domu. Apeluję , abyscie z Plocka pracownicy zglosili to do jakiee inspekcji pracy , czym was wiecej tym szybciej wezmą się za nich. Nie siedzcie cicho tylko dzialajcie , zgłaszajcie to! Im więcej osób tym lepiej. Nie dajcie sie wykorzystywac i zastraszac ze was zwolnia. !
3
@byłyNowy 2017-03-17 22:18
moim zdaniem tu chodzi o to żeby człowieka zniechęcić i żeby sam odszedł. ale tak na logikę za takie wynagrodzenie marnować tyle swojego cennego czasu na dojazdy i przyjazdy- szkoda. I jeszcze te godziny pewnie tak zrobią jak ostatnio -żeby sobie odebrać dzień wolny aby tylko nie zapłacić :(
Kkot 2017-04-28 21:33
Zakład jak każdy praca ciężka ale nigdzie lepiej nie jest każdy ma wolny wybór Jak nie chce Nie musi tam pracować takie opinie piszą ci którzy się nie wykazali za bardzo w pracy i w biurze ciężko by im było do pini zapraszam tam jest ok
Iza 2017-07-27 16:34
@Paulinka mówisz, że pracują 10 godzin. A wcześniej pracowali 8? Skoro teraz pracują więcej to czy więcej zarabiają?Można powiedzieć, że robią nadgodziny, które powinny być płatne.
Zostaw swoją opinię o EXDROB Kutno - Kutno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXDROB Kutno