brak logo

SwissMedic

Warszawa

Opinie o SwissMedic

anonim 2009-11-05 22:11:20
byłam na spotkaniu. 5 min. trwało. prowadził jeden z członków zarządu. wątpie czy wogóle moje cv czytał. arogancja i proba pokazania swojej wyższości. nawet dwoch słów nie powiedział o firmie chociaz zapytałam. jak chcecie tracić czas to tylko w swiss medic! po prostu żenada!
Karolina Wojtasik 2009-12-02 17:32:19
Polecam!!! Bardzo rzeczowa rozmowa, osoba rekrutująca konkretnie informowała o zakresie moich przyszłych obowiązków, dokładnie opisała profil i charakter stanowiska na które aplikowałam.
Sabilla 2009-12-03 09:48:36
Także polecam, nawet jak się spóźniłam na rozmowę to było wszystko w pożądku, sympatyczna pani poprosiła abym chwilke zaczekała i za chwilę zostałam przyjęta. Rozmowa była bardzo, krótka ale konkretna i rzeczowa, dostałam się do drugiego etapu :-)
Daro 2009-12-06 01:09:52
Pracowałem u nich przez jakiś czas, bardzo fajna atmosfera, super ludzie, dobre zarobki, płacą regularnie i naczas. Ogólnie polecam ale jeśli szukasz ciepłej posadki gdzie czy się stoi czy się leży... pensyjka się należy to raczej poszukaj gdzie indziej. Jesli bedziesz się angażować i wykonywac co do ciebie należy to możesz nawet liczyć na premię. Niestety z powodów osobistych musiałem zrezygnować z tej pracy choć szkoda :-( była dobra zabawa a i troche zarobić było można.
Aga 2009-12-12 19:00:19
Dobre zarobki, fajna atmosfera i mlody zespol. Oczekuja zaangazowania ale dobrze i uczciwie to wynagradzaja...
Sebek 2009-12-30 22:58:06
Fajny młody zespół, jak się przyłożysz to można trochę zarobić, wyjątkowo fajna atmosfera podczas pracy choć czasami bywa bardzo dużo rzeczy do zrobienia na wczoraj ;-) ale ja lubię jak się dużo dzieje, polecam osobom lubiącym wyzwania
anonim 2010-02-23 18:41:30
daczego wszystkie posty na tej stronie byÅ?y moderowane???
na czyje zlecenie??? pracodawcy???
nieznajomy 2010-03-21 22:13:53
co jak co ale jest to firma która robi najlepsza sprzedaż w tym produkciei za to nalezy sie jej szacunek.może pracodawcy sa jak [usunięte przez admina] ale dlatego osiagaja wyniki
anonim 2010-12-09 18:01:16
pracowałam w tej firmie jilka miesiecy a to jak na ta firme naprawde długo. wynagrodzenie w kazdym miesiącu mniejsze niz powinno byc. szkoda gadac o tej firmie. ludzie tylko przychodzili i sie zwalniali. obiecywano wszystkim złote góry i robiono wode z mózgu. olewali pracowników. jak nie chcecie byc w ''uwadze'' to tam nie pracujcie. to zwykłe naciąganie starszych ludzi.
karolo 2015-01-31 02:49:01
a czy ktoś może tu rzucić takim info jak zarobki w swiss medic? i czy mają może jakieś wolne miejsce pracy? no mam oczywiście wykształcenie w kierunku medycznym, żeby nie było. No i na jaką umowę jest szansa się zatrudnić? bo nie oszukująć to umowa o pracę by mi się teraz przydała najbardziej i myślę że nie tylko mi
maciek 2015-04-01 14:14:58
a jaką szkołe konkretnie kończyłeś @karolo i czy było to jakiś czas temu czy niedawno? Chyba przyjmują studentów z tego co wiem, więc spokojnie można do nich aplikować. A jak wygląda u nic praca na tym szczeblu podstawowym? bo ja sam szukam zatrudnienia tylko chce od początku zaczać działać w barnży.
marek 2016-05-08 10:54:36
dla mnie to jak najbardziej słuszne podejście @magierrek
Zostaw swoją opinię o SwissMedic - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SwissMedic