brak logo

Trend Glass Sp. z o.o.

Radom

Opinie o Trend Glass Sp. z o.o.

65rt 2015-12-22 19:39
już nie pracuje.
bezrobotna 2016-01-20 20:20
Hej szukam pracy na produkcji, moze ktos poradzi kiedy ruszy zatrudnie w tej firmie ?
radomiak 2016-01-23 17:08
wszyscy wiemy ze z winy you tuba farmazon ma spalona reke i tego nie ukryjemy. You tubie - nadajesz sie do tarcia chrzanu. FARMAZONIE WRACAJ DO ZDROWIA!!
5
anonin 2016-02-29 20:56
Witam. A jak wygląda sytuacja na utrzymaniu ruchu? konkretnie na stanowisku elektryk? jakie zarobki? jakie obowiązki?
sprawiedliwy 2016-03-13 11:03
Witam
Postanowiłem napisać jak wygląda rekrutacja w firmie TrendGlass
Na rozmowie o pracę w charakterze magazyniera byłem 10.02.2016

Pan X poprosił mnie do pokoju, wytłumaczył mi iż praca jest w systemie czterobrygadowym, stawka 11zł brutto na godzine plus 20procent dodatku za nocki.

Po czym wezwał kierownika i kazał pokazać mi jak wygląda praca i żebym pokazał jak prowadzę wózek widłowy tzw=boczniak
oraz jak facet odbiera palety z produkcji paleciakiem elektrycznymw trybie turbo

wyszedłem nie miałem zamiaru w trybie turbo akordu biegac za takie grosze.

Uwaga
Napisałem opinie innym, którzy napalą się na prace
przeliczcie sobie facet specjalnie nie mówi wysokości pensji bo to 11 brutto
4
on 32 2016-04-02 17:49
11 zl płacą? szok ja tam pracowałem pare lat temu i widze ze caly czas wyzysk pan B. sie bogaci i rozwija a zwykli pracownicy stoja w miejscu szkoda i żenada...
hahahahaha 2016-04-08 00:56
hahahhhaaa takie tematy
@piotr 2016-04-30 19:12
Ogólnie jak na Radom oferta umowy o pracę necąca, oczywiście, wynagrodzenie minimum minimum na pakowaczu. Jednak firma nie przestrzega prawa pracy - być może z powodu niskich kwalifikacji kierownictwa. Nie są przestrzegane należne przerwy w pracy, demonstracja układów i sitwy w firmie. Pomoc dla pracownika ogranicza się do słów "za wolno". Ci, co mówią "za wolno" dbają, aby kolejna kawa im nie wystygła. W firmie widoczny głęboko pojęty kapitalizm zakrawający o rasizm w kwestii "młody to czarny". Aż prosi się PIP i...pewnie nie długo zawita.
Pozdrawiam
4
ja 2016-05-30 16:42
Chciałbym podjąc prace u was w hucie jako Magazynier-Operator wózka widłowego i chciałbym się dowiedzieć konkretnie o zarobki,socjal,jaka jest ogólnie atmosfera w firmie,czy bardzo tam ganiaja do roboty itp. z gory dzieki
3
mlody 2016-07-03 07:26
Nie polecam kierownik Mariusz t to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest o kadrowe tez niektórzy po 2)3 lata robią i maja 9.15 a przyjdą nowi z ulicy i po 11 maja. Gzie tu logika panie kadrowe chojkowa to niema pojecia nie polecam tej firmy
mlody 2016-07-03 07:37
W ogóle jesli ma sie urlop to sie piwino ludzi puszczać a nie bo niemam ludzi jesli kierownik jest malo operatywny zwolnic i przyjąć nowego a nie wydyganca trzymać mowie o lapce swoich przydupasow puszcza na urlop i premie daje a innych nie umie do cenić sam sie chowa przed prezesem jak szczur zwolnic zawsze ludzi na 2 brygadzie brakuje czyja wina kierownika jesli za miast mózgu. Ma się fistaszka to niedługo będzie sam robił ludzie odejdą nie polecam brygady 2 !zwolnic kierownika z 2 brygady u pana sikory aż milo ludzi pod dostatkiem a u tego pajaca zawsze brakuje
4
nowa 2016-07-07 15:13
Jak wygląda praca na stanowisku sortierki ?Jakie są realne zarobki ?
27
TOKARZ 2016-07-10 11:10
Jakie sa zarobki na stanowisku Tokarz i atmosfera na tym dziale
7
Psychopata72 2016-07-15 11:49
1400-1800 na reke, zalezy od stawki i jaki miesiac
3
Wiwus 2016-08-28 14:13
Witam nie polecam nikomu tej pracy czasami niema nawet przerwy na osiem godzin a jak się chce iść na przerwę to musi ktoś cie zastąpić na lini a jeśli nie nikt nie zastąpi to pakujesz po osiem godzin .Praca na trzy zmiany a kasa ok 1500 zł to już jest maks na czysto do ręki . Szkło pryska po rękach po twarzy po obuwiach,palce i dłonie są po kute i porysowane a co najlepsze chociaż byś pracoawł(a) dwa tygodnie w miesiącu to i tak cię nie zwolnią bo wiecznie brakuje ludzi.Gorąc niesamowity ostatni zemdlały osoby z gorąca i z braku przerwy i zza szybkiego tępa na lini dnia 01,08,2016-25,08,2016 i nawet nikt się tym nawet nie przejoł . Pracowałem tam dwa tygodnie i dlatego to opisałem jak tam jest jak nie wieżycie poprostu popracujcie i się sami przekonacie dziękuje i trzymajcie się zdala od całych hut szkła.
5
jarko 2016-08-28 14:23
totalne dno gorąco brak przerw na lini na osiem godzin i marne wypłaty jak na trzy zmiany a na dodatek ręce,dłonie pikute,pokaloczone szkło pryska brak słów w toaletach brak papieru ,brak płynów do rąk poprostu poraszka odeszłem dnia 10,08,2016 a razem zemną dwóch znajomych pracowaliśmy tam dwa tygodnie .A inspekcja pracy na dniach tam wpadnie bo już jest powiadomiona i nie tylko prze zemnie ale też przez inne osoby he he i zobaczymy wtedy.
IxAdXa 2016-09-14 08:13
A jak kierownicy produkcji ?? - jakie opinie o obecnych i byłych ??
3
qwerty 2016-09-25 16:37
nikt nie przyszedł
7
Waldi 2016-09-29 21:34
Widze ze maja oferte dla tokarza ale juz od 2 miesiecy nikt tam nie chce przyjsc widocznie tokarze tez tam maja nie wesolo
1
rkosny 2016-10-18 22:19
@ waldi - a gdzie widziałes taką oferte? ja jej nie widziałam na goworku, aole dobrze że mówisz o takiej mozliwości
Mike Tyson 2016-12-16 23:00
witam a ten Dariusz Jezmański to u was jeszcze pracuje szukam kolesia kase mi wisi.
Ania 2016-12-16 23:01
Witam
Chciałam zapytać jak wygląda praca na sortowaniu szkła i jakie są zarobki?
karson 2016-12-20 13:58
bylem na rozmowie spotkaniu kwalifikacyjnymm wsumie bylo nas 10 osob jak uslyszelismy jaka to jest firma z miejsca 6 osób odeszlo nie sluchajac o co idzie poprostu wyszli.... ja po 30minutach tez . brak zaufania co do waronkow pracy. oczywiscie rekrutaqcja miala miejsce u posrednika tej firmy , mysle ze te firme nie stac na zapewnienie godnych warunkow itd.
KARO 2017-01-04 08:30
A widzę, że się nieźle bawią w tej robocie. 3 brygada zdjęcia z Sylwka nawet na fb zawiesiła.
4
Pracowity 2017-01-07 10:38
Fajne zdjęcia żony jednego z kierowników TREND u pokazały się na portalu randkowym. Życzę ci kobito powodzenia, bo z tym hamem ani ty, ani my tylko pare lasek z huty wytrzymuje.
7
ciekawy 2017-01-07 16:42
daj link :D
Kika 2017-01-27 17:33
Poszukują pracowników. Jeśli jesteś odprna/y psychicznie to jest ok. Powodzenia.
drumper 2017-02-02 21:18
Zgadzam się z Tobą młody. Robiłem u łapki to jest kawał sku... i łachu... dbał o fraj... co wszystko mu donosili i mieli za to większe pensje. wiele razy miałem przypie... mu za to jak mnie traktowal. nie polecam pracować z nim
3
bialy murzyn 2017-02-05 09:54
Ja pracuje w Szydlowcu.Cyrk na kółkach.jak ktos nowy ptzychodzi do roboty to dają 10 zl brutto czyli 8 zl na rękę a jak idziesz po pidwyzke to patrzy na ciebie jak na debila.nie ma paleciaków są dwa wózki widlowe na caly zaklad.Kupa dziadostwa na kazdym kroku!!!!.Ludzie dajcie sobie spokój z robotą tam !!!!!!!
abc 2017-02-05 10:11
W Szydlowcu ,bo to ta sama firma dają 8 zl na wejscie do ręki..Nie warto tam pracowac!!!! I wcale nie ma tam kokosów.Cieć na bramie ms dyche do ręki.
murzyn 2017-02-17 16:50
W szydlowcu niedlugo ukraińcy bedą pracowac.kumpel odchodzil to prosili sie zeby zostal i dawali mu podeyżkę a jak idziesz po podwyżke to patrzą na ciebie jak na debila.ludzie dajcie sobie spokuj z robotą tam!!!!!.
1
Zuzu 2017-02-18 03:28
Na 3 brygadzistki pracuje większość podpier.....y jest masakra
4
BARTEK 2017-03-02 11:58
Ludzie uciekajcie z tej firm bo zycie sobie zmarnujecie.
5
anonimowy 2017-03-02 23:43
nie polecam. ludzie tam są okrutnii są grupki śmieją się z innych myślą że są lepsze ale to nie prawda same chamy nie wiem czy można nazwać ich ludźmi ... pracuje tam 3 miesiące i z miesiąca na miesiąc jest gorzej uwierzcie mi to praca jest dla osób których nie stać na szavunek do Swojej osoby, uważajcie!
3
Kika 2017-03-10 17:24
Święta prawda. W Radomiu na 3 brygadzie pracy nie polecam :)
2
Ten 2017-03-16 13:21
Ogólnie nie polecam szczególnie pracy jako streczmen. Starsi stażem będą czekać tylko na świeże "mięso", żeby samemu się poopierdzielać. Oddział Radom to jakaś porażka. Współczuje kobietom, które niejednokrotnie na sortierce nie mogą iść nawet za potrzebą bo szklanek idzie na tyle, że no nie ma opcji. Gorąc konkretny, szklanki gorące, a zabezpieczena śmiszne. Dostają materiałowe rękawiczki przez które te szklanki tak czy siak parzą ręce. Wózek elektryczny jeden dostępny dla pracowników z uprawnieniami, reszta dyma z paleciakami po 50 metrów w te i we wte. Szczególnie jak każą Ci stanąc na dwie linie jednocześnie, jeśli trafisz tak jak ja na zgrzewanie i dodatkowo na drugą linie streczowanie to nie ma opcji żebyś się wyrobił. Zasypiesz się paletami, a " koledzy" po fachu ulotnią się udając, że coś robią. Dodatkowo każda zmiana ma przydupasów u kierownika, którzy mogą, ale nie muszą robić nic bo Ty zrobisz to za nich. Każdy każdemu tyłek na linii obgaduje bo i co lepszego mają do roboty. Miło wspominam tylko kobietki z jednej taśmy :) ale zazwyczaj trafia tam patola i ludzie, którzy kompletnie nie mają ambicji albo planów na życie. Zarobki nie są współmierne do włożonego wysiłku. Pracowałem 2 miesiące i podziękowałem za współpracę. Nie polecam mieszać się w to nikomu, chyba że na wózki widłowe.
3
LOLA 2017-03-20 14:40
Monika jest kierownikiem? Z niej kierownik jak z koziej d... trąbka. Brygadzistka jakaś. Przecież ta baba nie ma pojęcia o kierowaniu ludźmi
2
śwagier od rdzewki 2017-03-20 18:58
normalnie jakbym czytał o kierowniku jednej z firm, w której pracowałem...
to był dział IT
Wspominam jakby to było jutro...
A dzisiaj poniedziałek... czyli jutro może być... aaaaa... szkoda gadać...
Dzisiaj na obiad była pomidorowa z kluseczkami, dlatego się odstresowałem. Na drugie kurczaczek z pire (wiem, że się pisze puree z kreską nad e, ale sprawdzam, czy się zlecą te purysty z mojej poprzedniej firmy)
Na deser nie powiem wam co było, bo się Belmond popłacze takie dobre było
Pozdrawiam serdecznie i trzymajcie się na zakładzie.
Paulina28 2017-03-21 02:15
To są zwykle pomowoenia zżera was zawosc i zazdrość. jak komuś nie pasuje kierownik 3 brygady może przejsc do innej lub zwolnić się z pracy.W tej chwili praca jest na rynku. Tylko trzeba chcieć pracować a nie ciągle narzekać
4
Magda23 2017-03-21 02:16
Ludzie co za bzdury wypisujecie z imienia i nazwiska to jest karygodne zachowanie. Pracuje na tej brygadzie ponad 2lata, mamy przerwy,urlopy również dostajemy. Kierowniczka jest bardzo zorganizowana. Praca jak praca w każdej trzeba robić. A jak komuś się nie chce pracować to i kierownik nie pasuje.
3
Karolina37 2017-03-23 06:22
Wiele osób awansowało w tej firmie,bardzo wiele. Zapracowali sobie na to a Ciebie zazdrość "babo" zżera. Pracuje w tej firmie 4lata przez 2lata był moim kierownikiem mężczyzna,bardzo ciężko było o urlop,przerwę,cokolwiek. W tej chwili jest od 2lat p.Monika i jest nieporównanie,potrafi zarządzić ludźmi jak mało kto,urlopy dostajemy wtedy kiedy chcemy,przerwy są. Jest nieporównanie. Wiec nie szedł bo za te pomówienia p.Monika powinna złożyć wniosek cywilny o naruszenie dóbr osobistych. Pozdrawiam.
3
To ja ja 2017-03-23 22:53
Upokorzena miałam podobne doświadczenie jak i ty :( Mój pierwszy dzień w pracy... Pani kierownik zaprowadziła mnie na taśmę i powiedziała: dziś będziesz metkowac i odeszła...Przyszła pani z tej taśmy wytłumaczyła mniej więcej co i jak i odeszła...Metkowałam...za jakiś czas przyszła ta sama pani która mi tlumaczyla co i jak i mi mowi: Rob to szybciej bo na przerwę nie pójdziesz!!! ( mimo tego , że ometkowane kartony waliły się z ich nadmiaru) Za jakis czas znowu przyszła ta pani i mówi: rób to szybciej byle jak aby było. No to ok. naklejalam aby było... i pretensje ze to nie tak miałam metkowac tylko tak itp... Około godz. 12. 30 przyszła pani kierownik zabrała mnie na inną tasme postawila jak słupa i odeszła... Stałam tak z 10 min. patrzyłam jak obok mnie dziewczyna sprawdza szklanki... Wiec się odezwałam że może i ja je posprawdzam bo stoję tak bezczynnie...A pani Magda mi mówi, że nie bo ja to mam pakować....Szklanek od cholery się uzbieralo. Nikt mi nie wytłumaczył skąd mam wziąć karton do pakowania i jak je układać żeby było szybciej a już nie wspomne o układaniu na palecie.... Obok na taśmie stała pewna pani Ania... ( z wyglądu kobieta ale z zachowania to babochlop patologiczny) odezwała się że mam szybciej pakować. Wiec ja pani Ani odpowiedziałam że to mój pierwszy dzień w pracy....Pani Ania mi odpowiedziała: ja tak jak teraz pakowalam już po dwóch godzinach na pakowaniu i ty k...a będziesz tak samo pakowala tak jak i ja!!!! ....Kierowniczka dobrze wiedziała co się dzieje... Wydawała mi się fajna babka , ale dzień przed moim wypowiedzeniem zmieniłam zdanie...Moje odczucie to takie , że nowych pracowników chyba brała na odporność psychiczną :( No niestety mimo chęci do pracy mi się nie udało :(
1
Programista wyklęty 2017-03-23 23:34
pracodawca organizuje pracę.
powinni Ci wskazać gdzie masz pudełka, co masz robić, jak dokładnie itp.
To są obowiązki pracodawcy.
Trochę przesadzasz, ale w Radomiu nie ma co oczekiwać, że kierownicy znają prawo i je stosują, tu raczej jest zasada - Ty zrób, ja zarobię i masz być kreatywny, a jak nie to idź po chwilówkę.
Pozdrawiam
Szczery pracownik operator 2017-03-30 17:02
W tych czasach taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie zainteresuje sie tym zakladem inspekcja pracy to mnie bardzo dziwi, warunki straszne brak szacunku dla pracownika nie przestrzegane bhp mobing i moglbym tak wymieniac. Zdecydowanie nie polecam omijajcie ten zaklad z daleka. Czemu taki zaklad istanieje, najgorszy w jakim pracowalem a bylo tego troche.
3
Zarty na bok 2017-03-30 17:07
Hahahah chyba pod stolem
3
Kierownik 2017-03-31 07:15
No tak
Operator 2017-03-31 07:26
Tak chce ci się pracować opinie co po niektórych są żałosne
Szczery pracownik operator 2017-03-31 13:35
A Ty pewnie w kadrach a podpis operator trzeba jakos opinie po prawic heh, od razu nie chce mi sie robic hahaha co ty mozesz koles wiedziec bron tej swojej firemki bo do innej pracy pewnie sie nie nadajesz bo nauczony jak robot jednego przez 10 lat nie daj boze tylko zmienic stanowisko, smiesza mnie tacy ludzie jak Ty. Pamietaj oliwa sprawiedliwa stary wygo przycumowany do stanowiska :)
Warsztat 2017-03-31 17:40
A ten swoje wyzalaj się dalej na forum o co ci tak ogólnie chodzi jedni chcą to pracują drudzy nie chcą i odchodzą ale nikt nie będzie płakać z twojego powodu hahahaha ile ty masz lat
Maro 2017-04-14 17:03
Dziwne jest to wszystko opisywac tak swoją firmę pierw się zwalniać oczerniac innych a za chwilę wracać jak gdyby nigdy nic na inna brygade jaki szczery operator śmiechu warte
Zostaw swoją opinię o Trend Glass Sp. z o.o. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trend Glass Sp. z o.o.