brak logo

Trend Glass Sp. z o.o.

Radom

Opinie o Trend Glass Sp. z o.o.

anonim 2015-11-22 21:56
A co z pracą w księgowości? Jakie zarobki i atmosfera?
9
j 2015-11-25 13:12
ODP annonim Kontroli jakosci to w tej firmie nie mm. Jest tylko tzw. kontrola jakości- czyli malolat bez wykształcenia, którego zrobiono kierownikiem i kilka osób, które robią co chcą bo "kierownik" na to pozwala.To dyrekcja ustala co jest pakowane na wysylkę, a "kierownik"-jakby mogł to i gówno kazałby spakować- no może kazałby zawinąć w papierek:)
4
sortierka 2015-11-25 17:13
@j ale glupoty gadasz...z ktorej zmiany jestes?

jestes kolejna osoba, ktora uwaza, ze nalezy jej sie duza podwyzka, stanowisko,"wie lepiej", "co to ona nie robi"...a w rzeczywistosci pewnie idze na 8h jak na skazanie, ukrywa sie przed kierownikami kopcac kolejnego peta w kiblu....

ja pracuje na brygadzie 2 na sorcie i jestem zadowolona z kojotow choc czasem denerwuja jak cofaja palety za glupoty. a jesli karze to tylko prezes
moj starz to 1,5 roku
6
operatorek 2015-11-25 20:52
Kojoty sa rozne. Z jednymi sie dogadasz a z drugimi nie. Jest np taka popierdzielona i nadpobudliwa ktora lata jak poje*ana
1
Olek 2015-11-26 13:16
Magazyn wielkie nieporozumienie. W szczególności zmiana załadunków Pana R. z czarnej audi. Skreca mnie jak wypada nam zmiana z nimi. Banda gówniarzy i przydupasa z motorem. Siedza nic nie robią. Swoja prace zwalaja na brygadówke lub inna zmiane załadunków czepiajac się wszystkich. Główna siłą ich jest śpiewanie na każdego do kierwników siedząc z nimi w biurze. Wiec co dobrze zrobicie zostanie przypisane tej zmianie a co źle brygadówce lub zepchniete na kolejna wmiare normalna zmiane załadunków. Co najlepsze reszta kierowników widzi to i udaje że wszystko gra. Brzmi to jak Gang Trendowski lub fala w wojsku. Nie polecam pracy na tym magazynie. Chyba że na załdunkach. Wylizać panu R tyłek wkupić sie w łaski reszty to bedzie dobrze lub na inna zmiane ale i tam jest 3 starych stażem cwaniaczków.
5
nowy 2015-11-26 13:46
a co powiecie o pracy jako operator ? chcialbym isc na pomocnika
2
Pracownik 2015-11-27 07:59
Olek taki cwaniak jesteś a nawet przyjść i prosto w oczy tego nie potrafisz powiedzieć Chamie !!! po pierwsze to przychodzą tu ludzie którzy nawet na wózkach nie jeździli i myślą że są wielkimi wózkowymi i magazynierami a tak naprawdę to pierwsza ich praca w życiu . Po drugie to Ci co pracują już tu po kilka lat to wiedzą jak robota wygląda trzeba robić swoje i nie patrzeć na innych, każdy widzi co chce i taka jest prawda , każdemu nowemu pracownikowi się wydaje ze Ci co dłużej tu pracują to się odbijają a tak nie jest oni wiedzą co mają robić. Nikt nie każe wam tu pracować nie pasuje to wynocha !!! każdy tylko potrafi komuś za plecami gadać a jak przyjdzie co do czego to wypiera się w żywe oczy , tacy jak olek było ich tu dużo nie umieli pracować i ich wyjebali ktoś kto pisze na takich forach to niech nie mówi ze nie ma sobie nic do zarzucenia bo za darmo nikt go z pracy nie wyjebał . Olek jesteś zwykła parówą bo oczeniasz innych a sam nie jesteś lepszy gamoniu .
7
pracus 2015-11-27 08:39
Po co wy ludzie wypisujecie takie rzeczy na forum.jest jak jest czasem trzeba sie narobić czasem nie. A ludzie którzy odchodzą wlasnie wprowadzają jakas slaba atmosfere wypisując na forum takie rzeczy.pracuje w 4 brygadowce i tez czasami jest nerwowo.Robie swoje i tyle. Tak ze chlopaki ogarnijcie sie bo zachowujecie sie gorzej jak baby na sorcie.
4
sortier 2015-11-28 12:50
Jesteś wulgarny i prymitywny jak wielu w hucie.Masz małe wymagania od życia co świadczy o niskim poziomie intelektualnym.Jeśli wytrzymałeś w tym kołchozie kilka lat jest to tylko oznaką tego,że pasujesz do tego środowiska i urodziłeś się po to żeby być robolem.Powodzenia na ścieżce kariery!
5
Wojciech Sieradz 2015-11-29 13:19
Witam chciałem się odnieść do pana Olka jeśli piszesz takie rzeczy to się podpisz Imieniem I Nazwiskiem bo zostało przypisane to mnie!! Ja tego nie napisałem i proszę tego mi nie przypinać pozdrawiam Trend Glass Magazynier TG Wojciech Sieradz
3
Antek 2015-12-08 20:27
Mam pytanie do pracowników. Jak wygląda współpraca z kadrą inżynierską? Np. inżynierem produkcji, kierownikiem itd.
Brygadaaaa!! 2015-12-11 11:04
Wszyscy wiemy ze to Ty pisałeś!!Proszę sie odczepiś od zmiany pana R.....
Ciagle nagadujesz na ta zmiane,jesli nie odpowiada Ci praca proszę zmienić.
5
1910 2015-12-15 15:33
brygada 4 do bani lamusy i pijaki lizący [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podpierdalacze szkoda gadac uwazac na ta brygade
9
Brygada 4 2015-12-18 06:37
1910 jak jesteś taki kozak to podpisz się albo przyjdź i powiedz to prosto w oczy a nie potrafisz oczerniac przez internet.Żal mi takich ludzi
1
Też 4 brygada 2015-12-20 12:07
Po nicku - 1910, widac kim jest ta osoba. Kibic Radomiaka! Mocni w kupie, czyli anonomowo, więc o przedstawieniu się można zapomnieć.
1
yyy 2015-12-21 17:38
jesli to prawda?ze pija ostro na 2 zm? i nocnych i wprowadzaja chora atmosfere?kryjac sie tu i tam?
yyyy 2015-12-22 12:57
a jak kierownik spoko 4 vbrygady? czy dwulicowy i ma swoich pupili
3
df 2015-12-22 18:12
a czy szefem działu marketingu jest nadal pan (usunięte przez administratora), ten z amerykańskim akcentem?
65rt 2015-12-22 19:39
już nie pracuje.
bezrobotna 2016-01-20 20:20
Hej szukam pracy na produkcji, moze ktos poradzi kiedy ruszy zatrudnie w tej firmie ?
radomiak 2016-01-23 17:08
wszyscy wiemy ze z winy you tuba farmazon ma spalona reke i tego nie ukryjemy. You tubie - nadajesz sie do tarcia chrzanu. FARMAZONIE WRACAJ DO ZDROWIA!!
5
anonin 2016-02-29 20:56
Witam. A jak wygląda sytuacja na utrzymaniu ruchu? konkretnie na stanowisku elektryk? jakie zarobki? jakie obowiązki?
sprawiedliwy 2016-03-13 11:03
Witam
Postanowiłem napisać jak wygląda rekrutacja w firmie TrendGlass
Na rozmowie o pracę w charakterze magazyniera byłem 10.02.2016

Pan X poprosił mnie do pokoju, wytłumaczył mi iż praca jest w systemie czterobrygadowym, stawka 11zł brutto na godzine plus 20procent dodatku za nocki.

Po czym wezwał kierownika i kazał pokazać mi jak wygląda praca i żebym pokazał jak prowadzę wózek widłowy tzw=boczniak
oraz jak facet odbiera palety z produkcji paleciakiem elektrycznymw trybie turbo

wyszedłem nie miałem zamiaru w trybie turbo akordu biegac za takie grosze.

Uwaga
Napisałem opinie innym, którzy napalą się na prace
przeliczcie sobie facet specjalnie nie mówi wysokości pensji bo to 11 brutto
4
on 32 2016-04-02 17:49
11 zl płacą? szok ja tam pracowałem pare lat temu i widze ze caly czas wyzysk pan B. sie bogaci i rozwija a zwykli pracownicy stoja w miejscu szkoda i żenada...
hahahahaha 2016-04-08 00:56
hahahhhaaa takie tematy
@piotr 2016-04-30 19:12
Ogólnie jak na Radom oferta umowy o pracę necąca, oczywiście, wynagrodzenie minimum minimum na pakowaczu. Jednak firma nie przestrzega prawa pracy - być może z powodu niskich kwalifikacji kierownictwa. Nie są przestrzegane należne przerwy w pracy, demonstracja układów i sitwy w firmie. Pomoc dla pracownika ogranicza się do słów "za wolno". Ci, co mówią "za wolno" dbają, aby kolejna kawa im nie wystygła. W firmie widoczny głęboko pojęty kapitalizm zakrawający o rasizm w kwestii "młody to czarny". Aż prosi się PIP i...pewnie nie długo zawita.
Pozdrawiam
3
ja 2016-05-30 16:42
Chciałbym podjąc prace u was w hucie jako Magazynier-Operator wózka widłowego i chciałbym się dowiedzieć konkretnie o zarobki,socjal,jaka jest ogólnie atmosfera w firmie,czy bardzo tam ganiaja do roboty itp. z gory dzieki
2
mlody 2016-07-03 07:26
Nie polecam kierownik Mariusz t to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest o kadrowe tez niektórzy po 2)3 lata robią i maja 9.15 a przyjdą nowi z ulicy i po 11 maja. Gzie tu logika panie kadrowe chojkowa to niema pojecia nie polecam tej firmy
mlody 2016-07-03 07:37
W ogóle jesli ma sie urlop to sie piwino ludzi puszczać a nie bo niemam ludzi jesli kierownik jest malo operatywny zwolnic i przyjąć nowego a nie wydyganca trzymać mowie o lapce swoich przydupasow puszcza na urlop i premie daje a innych nie umie do cenić sam sie chowa przed prezesem jak szczur zwolnic zawsze ludzi na 2 brygadzie brakuje czyja wina kierownika jesli za miast mózgu. Ma się fistaszka to niedługo będzie sam robił ludzie odejdą nie polecam brygady 2 !zwolnic kierownika z 2 brygady u pana sikory aż milo ludzi pod dostatkiem a u tego pajaca zawsze brakuje
4
nowa 2016-07-07 15:13
Jak wygląda praca na stanowisku sortierki ?Jakie są realne zarobki ?
23
TOKARZ 2016-07-10 11:10
Jakie sa zarobki na stanowisku Tokarz i atmosfera na tym dziale
6
Psychopata72 2016-07-15 11:49
1400-1800 na reke, zalezy od stawki i jaki miesiac
3
Wiwus 2016-08-28 14:13
Witam nie polecam nikomu tej pracy czasami niema nawet przerwy na osiem godzin a jak się chce iść na przerwę to musi ktoś cie zastąpić na lini a jeśli nie nikt nie zastąpi to pakujesz po osiem godzin .Praca na trzy zmiany a kasa ok 1500 zł to już jest maks na czysto do ręki . Szkło pryska po rękach po twarzy po obuwiach,palce i dłonie są po kute i porysowane a co najlepsze chociaż byś pracoawł(a) dwa tygodnie w miesiącu to i tak cię nie zwolnią bo wiecznie brakuje ludzi.Gorąc niesamowity ostatni zemdlały osoby z gorąca i z braku przerwy i zza szybkiego tępa na lini dnia 01,08,2016-25,08,2016 i nawet nikt się tym nawet nie przejoł . Pracowałem tam dwa tygodnie i dlatego to opisałem jak tam jest jak nie wieżycie poprostu popracujcie i się sami przekonacie dziękuje i trzymajcie się zdala od całych hut szkła.
5
jarko 2016-08-28 14:23
totalne dno gorąco brak przerw na lini na osiem godzin i marne wypłaty jak na trzy zmiany a na dodatek ręce,dłonie pikute,pokaloczone szkło pryska brak słów w toaletach brak papieru ,brak płynów do rąk poprostu poraszka odeszłem dnia 10,08,2016 a razem zemną dwóch znajomych pracowaliśmy tam dwa tygodnie .A inspekcja pracy na dniach tam wpadnie bo już jest powiadomiona i nie tylko prze zemnie ale też przez inne osoby he he i zobaczymy wtedy.
IxAdXa 2016-09-14 08:13
A jak kierownicy produkcji ?? - jakie opinie o obecnych i byłych ??
2
qwerty 2016-09-25 16:37
nikt nie przyszedł
7
Waldi 2016-09-29 21:34
Widze ze maja oferte dla tokarza ale juz od 2 miesiecy nikt tam nie chce przyjsc widocznie tokarze tez tam maja nie wesolo
1
rkosny 2016-10-18 22:19
@ waldi - a gdzie widziałes taką oferte? ja jej nie widziałam na goworku, aole dobrze że mówisz o takiej mozliwości
Mike Tyson 2016-12-16 23:00
witam a ten Dariusz Jezmański to u was jeszcze pracuje szukam kolesia kase mi wisi.
Ania 2016-12-16 23:01
Witam
Chciałam zapytać jak wygląda praca na sortowaniu szkła i jakie są zarobki?
karson 2016-12-20 13:58
bylem na rozmowie spotkaniu kwalifikacyjnymm wsumie bylo nas 10 osob jak uslyszelismy jaka to jest firma z miejsca 6 osób odeszlo nie sluchajac o co idzie poprostu wyszli.... ja po 30minutach tez . brak zaufania co do waronkow pracy. oczywiscie rekrutaqcja miala miejsce u posrednika tej firmy , mysle ze te firme nie stac na zapewnienie godnych warunkow itd.
KARO 2017-01-04 08:30
A widzę, że się nieźle bawią w tej robocie. 3 brygada zdjęcia z Sylwka nawet na fb zawiesiła.
3
Pracowity 2017-01-07 10:38
Fajne zdjęcia żony jednego z kierowników TREND u pokazały się na portalu randkowym. Życzę ci kobito powodzenia, bo z tym hamem ani ty, ani my tylko pare lasek z huty wytrzymuje.
6
ciekawy 2017-01-07 16:42
daj link :D
Kika 2017-01-27 17:33
Poszukują pracowników. Jeśli jesteś odprna/y psychicznie to jest ok. Powodzenia.
drumper 2017-02-02 21:18
Zgadzam się z Tobą młody. Robiłem u łapki to jest kawał sku... i łachu... dbał o fraj... co wszystko mu donosili i mieli za to większe pensje. wiele razy miałem przypie... mu za to jak mnie traktowal. nie polecam pracować z nim
2
bialy murzyn 2017-02-05 09:54
Ja pracuje w Szydlowcu.Cyrk na kółkach.jak ktos nowy ptzychodzi do roboty to dają 10 zl brutto czyli 8 zl na rękę a jak idziesz po pidwyzke to patrzy na ciebie jak na debila.nie ma paleciaków są dwa wózki widlowe na caly zaklad.Kupa dziadostwa na kazdym kroku!!!!.Ludzie dajcie sobie spokój z robotą tam !!!!!!!
abc 2017-02-05 10:11
W Szydlowcu ,bo to ta sama firma dają 8 zl na wejscie do ręki..Nie warto tam pracowac!!!! I wcale nie ma tam kokosów.Cieć na bramie ms dyche do ręki.
murzyn 2017-02-17 16:50
W szydlowcu niedlugo ukraińcy bedą pracowac.kumpel odchodzil to prosili sie zeby zostal i dawali mu podeyżkę a jak idziesz po podwyżke to patrzą na ciebie jak na debila.ludzie dajcie sobie spokuj z robotą tam!!!!!.
1
Zuzu 2017-02-18 03:28
Na 3 brygadzistki pracuje większość podpier.....y jest masakra
2
Zostaw swoją opinię o Trend Glass Sp. z o.o. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trend Glass Sp. z o.o.