brak logo

EM TRUCK SP Z O.O.

Rudka Kozłowiecka

Opinie o EM TRUCK SP Z O.O.

darek 2011-08-18 18:04:11
Kolejna firma Domina po zarządem [usunięte przez moderatora], rotacja pracowników non stop, zarobki jak się poświęcisz i będziesz łamał wszystkie zasady czasu pracy to owszem zarobisz ale kwit (zazwyczaj zlecenie) i tak tylko na minimum więc zwolnienie czy urlop to nic nie zarobisz, no i bądź gotowy, że pewnego dnia tak czy inaczej poznasz gniew boga (domina) nawet bez powodu.
1
... 2012-05-03 22:38:07
darek - 2011-08-18 18:04:11

Kolejna firma Domina po zarządem [usunięte przez moderatora], rotacja pracowników non stop, zarobki jak się poświęcisz i będziesz łamał wszystkie zasady czasu pracy to owszem zarobisz ale kwit (zazwyczaj zlecenie) i tak tylko na minimum więc zwolnienie czy urlop to nic nie zarobisz, no i bądź gotowy, że pewnego dnia tak czy inaczej poznasz gniew boga (domina) nawet bez powodu.
Praca sezonowa.
Brak przyszłości.
lolek 2012-08-11 16:10:06
... - 2012-05-03 22:38:07

darek - 2011-08-18 18:04:11

Kolejna firma Domina po zarządem Brzyskiego, rotacja pracowników non stop, zarobki jak się poświęcisz i będziesz łamał wszystkie zasady czasu pracy to owszem zarobisz ale kwit (zazwyczaj zlecenie) i tak tylko na minimum więc zwolnienie czy urlop to nic nie zarobisz, no i bądź gotowy, że pewnego dnia tak czy inaczej poznasz gniew boga (domina) nawet bez powodu.
Praca sezonowa.

Brak przyszłości.
Super firma. Obietnice są na pierwszym miejscu oczywiście w momencie przyjęcia do pracy.
Praca całkiem ok jak oczywiście jest. Siedzenie i oczekiwanie na tel. Gwarantowane. Kasa od obrotu im więcej jeździsz tym więcej dostaniesz plus oszczędności .
kibic 2013-02-03 16:16:13
darek - 2011-08-18 18:04:11

Kolejna firma Domina po zarządem [usunięte przez moderatora], rotacja pracowników non stop, zarobki jak się poświęcisz i będziesz łamał wszystkie zasady czasu pracy to owszem zarobisz ale kwit (zazwyczaj zlecenie) i tak tylko na minimum więc zwolnienie czy urlop to nic nie zarobisz, no i bądź gotowy, że pewnego dnia tak czy inaczej poznasz gniew boga (domina) nawet bez powodu.
HE HE boga zapomniałeś o Bogini .
lub 2013-06-26 08:20:13
tylko polski,
skąd taki pomysł na kapitał zagraniczny ?
trucker 2013-08-26 21:02:52
za paliwo [usunięte przez moderatora] norma 35
LOLO 2013-09-17 21:52:48
Stabilna praca hehe
Młody 2014-01-28 19:56:27
Witam jestem z rejonu Lubartowa dopiero odebrałem uprawnienia na C. Czy warto tam podjąć prace? Bo koleś, co przeprowadzał rozmowę to sporo obiecywał w sezonie mercedesy po sezonie solarkę jak to jest?
dd 2014-01-29 07:55:53
obiecywać nie znaczy dostać
Życzliwy 2014-03-05 21:50:49
daj sobie spokój z ta firma masakra cały czas nerwowa i jeden wielki krzyk psychicznie ludzie nie wytrzymują (usunięte przez administratora)Auta to zadnego bym nie dopuscił do ruchu jak to Angliki dziwne ze nie iteresuja sie tym inspektozy
1
zainteresowany 2014-04-06 17:04:38
co wy gadacie krzykow zadnych nie ma a takie pierdoly gadaja chyba ci co edkowi zazdroszcza
pierwszy lizus szefa 2014-04-15 13:22:10
Super praca! Chcesz więcej zarabiać - pracujesz 400godzin. Choroba lub zgon nie wchodzą w grę. Urlop w żadnym wypadku, chyba że umrzesz - tylko nie w pracy! Wymagana dyspozycyjność całą dobę. Najlepsza dla ludzi samotnych i bezdomnych - telefon w środku nocy i już masz zajęcie. Atmosfera super, do ostatniego dnia przed wypłatą, później o pieniądzach lepiej nie wspominać. Plusem jest dodatek 10zł miesięcznie na środki czystości.
2
bogdan 2014-04-15 15:16:42
ej, proszę się nie zapominać i nie przypisywać sobie tytułu " pierwszego lizusa szefa"
ten zaszczytny tytuł należy teraz do "Justynki"
1
pracownik 2014-08-27 15:27:56
Witam,
mam nadzieję, że ludzie to przeglądają... Wylądowałeś u Domina? Uciekaj stamtąd gdzie pieprz rośnie!!! "Szef" nigdy nie wie czego chce wiecznie na wszystko narzeka a jak chcesz odejść to lekko to nie przejdzie no chyba że on chce zwolnić ciebie to tryb natychmiastowy bezproblemowy, ale w drugą stronę nie wygląda to tak miło... NIE POLECAM NIGDY NIKOMU!!!
1
to ja 2014-08-30 18:06:37
A kim jest ten Edek ma jakieś stanowisko władze w firmie czy tylko wykonuje jakieś polecenia pani prezes
kolega 2014-09-03 00:46:30
Jakiś zazdrosny i za Bogdana się podaje.Ona wykonuje prace i ma za to płacone
bogdan 2014-09-05 12:30:27
wydaje mi się że ktoś tu mija się z prawdą :)
no chyba że jej praca polega na ciągłym kablowaniu na pracowników
na cynglu 2014-09-29 22:45:05
jak dają jeszcze magnesy ? i 3x kamień z kopalni
man10daf 2014-10-12 22:50:16
W sezonie zarobki niezłe jak na nasz region. w zimie trochę gorzej. Atmosfera w pracy trochę napiętą ale do wytrzymania,moim zdaniem i tak w miarę spokojnie jak na tak duża firmę. Dobra okazja do złapania doświadczenia. Z samochodami bywa rożnie większość już swoje wyjeździła ale jest też kilka zadbanych. Rotacja spora(mnóstwo nowo poznanych ludzi).
man10daf 2014-11-11 20:20:42
w sezonie pracuje nawet ponad 100 osób wiec jak na lubelskie to raczej spora firma.
1
Madagaskar 2015-02-25 02:12:28
EM Truck zajmuje się Transportem lądowym drogowym świadcząc usługi na terenie całego kraju. W zasadzie ciężko na ich temat znaleźć jakieś informacje dla osób z zewnątrz. Zastanawiam się czy również świadczone są usługi za granicami naszego kraju i ewentualnie na jakie wynagrodzenie może kierowca liczyć.
ciastek 2015-05-27 02:35:56
parodia kto wypisuje takie głupoty te brednie ze jest ok umowy o dzieło zlecenie ciekawe komu nakazał wypisywać te opinie najlepsi zostają haha ciekawe czy ktoś wie ilu było tam pracowników kierowców warsztatu biura prezesów
1
Matyjaszczyk 2015-12-12 08:30:24
Zarobki w zime jak niejezdzisz nie ma nic a w sezonie to magnes czerwony a zarobki max 3 tys zl. Edek i zezowata zona Edka banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazdy kierowca to zlodziej dla nich. A to samo Sebastian lysy Stepien w okularach edka szczur polowy kaze jezdzic na klocu jak sie sprzeciwisz to potem tydzien kary masz. A i jeszcze jch spedytorka Anka ktora nie wie co robi w tej firmie po prostu jeden wielki KIBEL nie polecam tej firmy nikomu
2
Matyjaszczyk 2015-12-12 08:32:20
Zarobki w zime jak niejezdzisz nie ma nic a w sezonie to magnes czerwony a zarobki max 3 tys zl. Edek i zezowata zona Edka banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazdy kierowca to zlodziej dla nich. A to samo Sebastian lysy Stepien w okularach edka szczur polowy kaze jezdzic na klocu jak sie sprzeciwisz to potem tydzien kary masz. A i jeszcze jch spedytorka Anka ktora nie wie co robi w tej firmie po prostu jeden wielki KIBEL nie polecam tej firmy nikomu
4
lolel 2016-03-20 21:56:22
nawet szkoda komentować
1
obeznany 2016-04-26 17:42:17
Firma dno aktualnie wychodzi ok 29 do 34 gr za kilometr zależny kto ma jakie układy. wiec tyrasz cały miesiąc i ledwo 3 koła jest. na początek umowa zlecenie, potem o prace ale na czas określony 3 lata, dopiero potem na stałe.
maoio 2016-05-10 12:01:16
Od kilometra ile płacą do 34 groszy jest najwiecej czy zaczyna sie dopiero ten przedział? Czy teraz kogos też poszukują czy możan sie przejsc do nich i zaostawic cv może przy okazji pogadac z szefem, mieszkam niealeko zalezało by mi na pracy gdzies blisko.
Zostaw swoją opinię o EM TRUCK SP Z O.O. - Rudka Kozłowiecka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EM TRUCK SP Z O.O.