brak logo

Van den Elzen Plantenkwekerij

Erp

Opinie o Van den Elzen Plantenkwekerij

Truskaweczka 2013-10-23 12:26
:(:(:(:( porazka!!!!!!!!!!!
4
xyz 2014-01-12 01:45
Najgorsza praca jaką miałam.Ludzie okropni,brygadzistka lesbijka która ma swoje lizidupy.Praca na akord,(usunięte przez administratora)jak maszyny jakby byli na jakims dopingu.Nowi maja czesto zwroty skrzynek.(usunięte przez administratora).Zapierniczasz od 7 do 20 albo nawet i dluzej.Stawka TRAGEDIA 60/50 centow za pierwsza klase a 40 za druga.pobieraja za domek 310 euro a szef ma to nielegalnie!!!!!!!!!!!!
6
xyz 2014-01-12 01:47
Brak słów.NIEKOMPETENTNI
3
Łukasz 2014-01-16 10:37
dajcie namiar na ta firme i jak moge sprawdzic jakie maja oferty pracy bardzo prosze o kontakt poniewaz pilnie potrzebuje pracy
Łukasz 2014-01-16 10:40
to moj meil prosze dajcie numer i jak moge wejsc na oferty pracy tez firmy bardzo pilnie potrzebuje pracy
Łukasz 2014-01-16 10:42
to moj meil prosze o kontakt do tej firmy i jak znalezc ofery pracy tej firmy czekam na odpowiedz dziekuje i pozdrawiam to moj meil lkdgl57@wp.pl
2
ghost rider 2014-05-27 21:21
ja byłem kontrolującym i na mnie nie narzekali :) znam typów dupowłazy ,ale nie wszyscy byli tacy
ghost rider 2014-05-27 21:31
Po pierwsze ,na wakacje nikt tam niejedzie ,co myślicie ze bedziecie lezec ,większość komentarzy niepokrywa sie z prawdą ,tak krótko ,szef wporządku jak panie w biurze ,wypłaty zawsze na czas (zawsze),opieka solidna ,gdy coś sie stało przykladowo zaslabł czy coś ,sekund pięc i sie bylo u lekarza,warunki mieszkalne wporzadku plazmy ,super kuchnia ,pralnia japierdziele czego mozna chciec wiecej ,chyba ze ktos sobie wyobrazal ze bedzie mial domek z basenem haha,zapierdzielac trzeba to chyba wszedzie,Hollandia to nie przedszkole,trzeba tyrac jak wół takie realia,konczac moja wyczerpującąwypowiedz,ZAJEBISTA FIRMA :)
4
beta 2014-06-21 09:01
Hahahahahahaha! Ale sie uśmiałąm czytając te komentarze! Byłam tam dwa razy teraz wybieram się trzeci. Jakie bzdury że nie wyplacają pieniędzy? zawsze do 15 masz kasę na koncie za poprzedni miesiąc, nawet jak przyjedziesz zaliczkę prezlewają abys miał kasę na zakupy itp.

Co do akordu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to AKORD ile zrobisz tyle zarobisz, więc sorry ale ja wole przez 4 tyg sie najebać i zarobić 7 tys zotych niż lezec na polu i plakać ze nic nie zarabilam!!
3
beta 2014-06-21 09:04
za mieszkanie nie płacisz potrącają Ci z brutto, czyli jak np masz 8,5 euro brutto za h to po odbiciu ubezpieczenia mieszkania dojazdu wychodzi 6,5 netto (zaleznie od wieku) i zawsze ta stawka się sprawdza.
2
arek parkitny 2014-07-16 00:59
Na u mowie masz 9,50 a placi ci 5,50 i sie smieje w ryj kawal chama jutro wstawie moje solarisy i zdjecia mieszkania pokoj 5 met na 3,4 lozka dwo osobowe masakra
9
arek parkitny 2014-07-16 18:16
Jak nie placisz za mieszkanie nie klam ja placilem 5,50 za godzine przerwy nie placi droge na pola nie placi i caly miesiac jak ciul robisz masz najeban godzin duzo a on placi 5,50 na godzine i z tej wyplaty jszcze biere za mieszkanie i ubezpieczenie masakra
4
arek parkitny 2014-07-27 23:17
Van den elzen prei dlaczego G nie odbiera tele ?
3
Tom 2014-07-28 13:09
To co piszę gost rider i beta to pewne, że to są ci co mówią na nich ''lizydupy'' - plazmy? piszesz o tej co została po kimś na hotelu? a te 4 sofy ludzie sami kupili.Prawda jest taka, że dno - ludzie większość fałszywi, lizydupy itp.a pracą bym tego nie nazwał tylko wykańczalnią lub obozem koncentracyjnym.
5
Tom 2014-07-28 14:29
anonim - ja potwierdzam, co napisał szogunxxl, całkowita prawda, dopiszę jesz.ze żadna wypłata mi się tam nie zgadzała, ale oni na to liczą właśnie, że się nie podlicza godz., kg i nie przyjdzie się o nie upominać - na szczęście już mam super pracę też w Hol.i bez porównania z elzenem.chcecie być zgnojeni? jedźcie do elzena!
4
dziki dziki 2015-01-29 23:49
to zastanawiaj się dłużej , a wszystkie miejsca zostaną zajęte. Van den Elzen to jedna z tych firmę , które można uznać za dość uczciwe i wiarygodne za granicą a o takie firmy własnie jest obecnie co raz trudniej niestety. W związku z tym ilość ludzi wyjeżdżająych powoli maleje - jednak nie tutaj ;)
2
tamik 2015-03-31 13:57
To możecie napisać tak zwięźle co takiego Van den Elzen Plantenkwekerij oferuje pracownikom w ramach zakwaterowania. Jak w ogóle załatwiane są sprawy formalne, oraz przejazdy, dojazdy, zjazdy i tak dalej. Jakie trzeba ponieść koszta, aby zacząć tu pracować i ile się płaci miesięcznie za zakwaterowanie i inne rzeczy.
fiona 2015-05-02 18:43
zgadzam się w 100 %. pora taka piękna że gorzej smierdzi niż gnój od zwierzat. a dość ze zarobki sa żasdne to jeszcze ponad 320 euro miesięcznie trzeba płacić za żekomy hotel i ubespieczenie, ludzie przyjeżdzali a następnego dnia uciekali.
3
uma 2015-07-29 10:05
byłam.dojazd do pracy ok.40min.Normy jak Mount Everest.Jeśli nie wyrobisz normy płacisz za"mieszkanie" 70-85 euro/tydz. no i ubezpieczenie ok.2,5euro/dzień
uma 2015-07-29 10:13
beznadziejna
1
inna* 2015-10-08 16:54
PRAWDA JEST TAKA, ŻE TO NIE FIRMA JEST DO NICZEGO ANI ŻE MARYSIA JEST ZŁA!
PRAWDA JEST TAKA, ŻE LUDZIE SĄ FAŁSZYWI I JEDEN DRUGIEGO BY SPRZEDAŁ ZA TO, BY MIEĆ WZGLĘDY U BRYGADZISTÓW! JEDYNYM PROBLEMEM SĄ LUDZIE, KTÓRZY myślą, że alkoholem i plotkami na temat innych można wszystko załatwić! pracuje w VDE już kilka lat i naprawdę- kilka osób psuje renomę tej firmie! mówię tu o osobach, które myślą, że są kimś- a tak naprawdę nic nie reprezentują swoją osobą. Dajcie spokój Marysi i firmie, bo dzięki nim niejeden z nas ma na chleb i dorobił się czegoś w życiu! pozdrawiam
3
lukasz 2016-09-19 20:50
widac wiekszosc z was to mamlasy ktorzy nie umieja pracowac i widzialem sam ze jak mloda 20 letnia kobieta liczy w rece 20 sadzonek prze 10 minut dto zal....robic trzeba jak wszedzie przyjechaliscie lezec??wszyscy narzekaja co przez biuro sa zatrudnieni.:P
4
lukasz 2016-09-19 21:12
widac wiekszosc z was to mamlasy ktorzy nie umieja pracowac i widzialem sam ze jak mloda 20 letnia kobieta liczy w rece 20 sadzonek prze 10 minut to zal....robic trzeba jak wszedzie przyjechaliscie lezec??wszyscy narzekaja co przez biuro sa zatrudnieni.:P
zainteresowana 2017-01-01 15:02
Witam
tu w Polsce jest nabór do pracy tam dla kobiet przy sortowaniu pora do skrzynek,proszę szczerze
napisać prawdę jak tam jest teraz jeżeli chodzi o pracę ,zarobki i zakwaterowanie,pozdrawiam.
xyz 2017-01-03 11:59
Witam
bardzo proszę napisać napisać Prawdę jaka sytuacja jest w tej firmie teraz
podam swój adres ng1965@op.pl mam nadzieję że ktoś coś sensownego napisze
bo jestem zainteresowana pracą,tu w Polsce trwa nabór,pozdrawiam.
........ 2017-01-05 11:26
NIE POLECAM,KOBIETY DAJCIE SOBIE SPOKÓJ !!! PISZĘ SZCZEŻE PRAWDĘ.
3
Moni0983 2017-01-05 11:50
NIE POLECAM!!! nie otrzymujecie umowy, nie wiecie z kim i gdzie tak na prawdę jedziecie. Wiecie tylko tyle co przez telefon zostanie przekazane. Wszystkie opinie wyżej są PRAWDZIWE !!!!!!!!
5
Gosia 2017-01-11 15:07
Byłam tam w zeszlym roku umowe dostajesz normalna wyplaty na termin do 15 tego zaliczka po tygodniu 200 euro warunki sanitarne i mieszkaniowe sa dobre ciepla woda prysznice pralki, naczynia tez są.Pani Marysia jest wporzadku zawsze idzie sie dogadac w razie niezgodnosci.Firma legalna zwrot podatku za prace .Stawki ustalane są od wieku .Ja bylam tam 2 razy i znowu chyba pojade.A napracowac trzeba sie wszedzie .Za lezenie nikt nie placi Pozdrawiam
1
NZ 2017-01-12 08:21
PISAĆ MOŻNA WSZYSTKO ,ALE TO WSZYSTKO NIEPRAWDA ZAPEWNE JESTEŚ OSOBĄ FIKCYJNĄ PODSTAWIONĄ I PISZESZ TO CO CHCESZ NAPISAĆ, TEN TEKST WSADŹ SOBIE W BAJKI O TYSIĄCA I JEDNEJ NOCY,TAM FACECI NIE WYTRZYMUJĄ PSYCHICZNIE UCIEKAJĄ O JAKICH TY WARUNKACH SOCJALNYCH PISZESZ KOBIETO,BYŁ TERAZ WYJAZD TO CZEMU NIE POJECHAŁAŚ JAK TAM TAKIE "ELDORADO"SAMO ZA SIEBIE MÓWI ???.
MOŻE FIRMA JAKO FIRMA JEST OK. JAK TO NA FILMIE WIDAĆ,NIC PO ZA TYM.
2
GOSIA 2017-01-17 18:18
PO PIERWSZE NIE JESTEM OSOBĄ FIKCYJNĄ PO DRUGIE FACECI NIE WYTRZYMUJA TO CO TO ZA FACECI KOBIETY JAKOŚ WYTRZYMAŁY I WYTRZYMUJĄ PRACOWAŁY TAM NAWET PO 4 MIESIĄCE BEZ ZJAZDU NA WŁASNĄ PROŚBĘ ZOSTAWALY JAK KTOS CHCE KOKOSY ZARABIAC BEZ CIEZKIEJ PRACY TO NIE MA PO CO TAM JECHAĆ .JA JADE TERAZ I SIĘ CIESZĘ MI NIE PRZESZKADZA ŻE SĄ WARUNKI NA POLU CIEZKIE NIKT NIE MÓWIŁ ZE PRACA FIZYCZNA JEST LEKKA .A TY JESTES NAPEWNO TĄ OSOBĄ CO NIE WYTRZYMAŁA I CIĄGLE NARZEKA.MI WARUNKI ODPOWIADAŁY A JEZELI KTOS MYSLI ZE BEDZIE W HOTELU 5 GWIAZDKOWYM TO SIE MYLI.BYLI TACY CO CIĄGLE NARZEKALI I SZKODA GADAC
1
GOSIA 2017-01-17 18:25
PO PIERWSZE NIE JESTEM OSOBĄ FIKCYJNĄ PO DRUGIE FACECI NIE WYTRZYMUJA TO CO TO ZA FACECI KOBIETY JAKOŚ WYTRZYMAŁY I WYTRZYMUJĄ PRACOWAŁY TAM NAWET PO 4 MIESIĄCE BEZ ZJAZDU NA WŁASNĄ PROŚBĘ ZOSTAWALY JAK KTOS CHCE KOKOSY ZARABIAC BEZ CIEZKIEJ PRACY TO NIE MA PO CO TAM JECHAĆ .JA JADE TERAZ I SIĘ CIESZĘ MI NIE PRZESZKADZA ŻE SĄ WARUNKI NA POLU CIEZKIE NIKT NIE MÓWIŁ ZE PRACA FIZYCZNA JEST LEKKA .A TY JESTES NAPEWNO TĄ OSOBĄ CO NIE WYTRZYMAŁA I CIĄGLE NARZEKA.MI WARUNKI ODPOWIADAŁY A JEZELI KTOS MYSLI ZE BEDZIE W HOTELU 5 GWIAZDKOWYM TO SIE MYLI.BYLI TACY CO CIĄGLE NARZEKALI I SZKODA GADAC
odp. 2017-01-18 10:46
Praca rozumiem żeby zarobić to wszędzie trzeba się na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy tu czy tam,
ale reszta pod dużym znakiem zapytania,Płaca ???te koszmarne warunki w jakich się mieszka
tam nawet zimnej wody czasami nie ma a ty piszesz pierdoły że ful wypas,te warunki to koszmar.
Nie wciskaj kitu.To co tam ludzie wyżej piszą jak tam jest to Prawda,a ci co koloryzują to fikcja.kłamstwa.
2
Anita 2017-01-18 15:34
Witam, mam możliwość wyjazdu w lutym. Nadal odradzacie?
Anita 2017-01-18 15:38
Co myślicie o tych paniach, które są tam po kilkanaście lat?
xyz 2017-01-18 17:30
To po co pytasz ? jeżeli nie przekonało cię co tam Większość pisze Negatywnie,
tam jedzie się tylko raz (jak cię nikt tu od tego nie odwiedzie NIE PRZEKONA) normalny poukładany trzeźwo myślący człowiek NIGDY się nie pcha 2 raz w to BAG..
może tam jadą jacyś desperaci .Ty chyba naprawdę blądynką BARDZO naiwną jesteś.
Wiola 2017-01-24 21:00
Kto wyjeżdza z początkiem lutego lub wrócił, jest teraz i ma dla mnie jakąś radę ?
Proszę o kontakt: brollyontheblink@gmail.com
dobra rada 2017-01-30 14:50
RADA JEST JEDNA DAJ SOBIE GOŚCIU NA WSTRZYMANIE,LEPIEJ JEDŹ DO PRACY W PRZEMYŚLE
DROBIARSKIM WARUNKI OKEJ,POD KAŻDYM WZGLĘDEM.OFERTY SĄ NA STRONACH INTERNETOWYCH.
ZRESZTĄ PO CO W OGÓLE PYTASZ O JAKĄŚ RADĘ NIE WYSTARCZY CI TO CO LUDZIE TU PISZĄ???.
Fifi 2017-02-20 13:54
Jak sie robic nie chce to zadna praca nie pasuje.
Polacy mysla,ze pojada...i moga jarac zielsko,chlac do upadłego bez konsekwencji???
A pozniej wielce pokrzywdzeni przez firme,bo warunki zle,zarobki nie dobre!!!A jak potrafia doradzac i krytykowac!!!
W kazdej robocie jest cos do czego mozna sie przyczepic,jak ktos chce jechac niech jedzie i sprobuje a nie słucha grupy idiotow,ktorym w zyciu nic nie wychodzi .
Firma jest pewna,praca ,stała,kasa na czas.
Czego chcecie wiecej?
Jak ktos chce zarobic 2500 miesiecznie to niech do Amsterdamu jedzie i w czerwonym okienku sie powygina.
1
Monia 2017-02-20 14:14
Ja jestem od stycznia i nie jest tak zle,trzeba sie narobic,troche rece bola.
A ludzie?Jak to na zbiorowym mieszkaniu,rozni.Warunki do mieszkania moga byc.
Nie jestem lizydupem,a i tak jak potrzebuje pomocy albo o cos spytac to pani brygadzistka nie robi problemu.
Dziwia mnie te złe opinie.Nie jest tak najgorzej.I nikt nikogo nie trzyma tam na siłe,jak cos nie pasuje to sie wraca do Polski.
Wole zarobic chociazby 1000 euro niz na dupie siedziec w Polsce.
1
Kazimiera SZ. 2017-02-20 15:03
Ludzie cos wam poradze,jak chcecie sie przekonac to sami ocencie jak jest jadac do pracy a nie słuchajac opini obcych ludzi.
Ja przez te opinie zrezygnowałam z wyjazdu,bo sie przestraszyłam,a pozniej okazala sie ze jakas moja znajoma pojechala i jakos daje sobie rade,nie narzeka.
Nie zobaczyłam,ze wiekrzosc złych opini jest z przed paru lat.
Moja rada-NIE SŁUCHAJ OBCYCH,JEDZ I SAM ZOBACZ !!!!
1
Iwona 2017-02-21 20:33
Pracowałam w tej firmie trzy lata temu,przez ok rok.Nie podobało mi sie ,ze po pracy niektorzy pili do nieprzytomnosci.Szef paru za to wywalił.A ten gosciu od komentarzy arek parkitny mieszkał obok mnie w pokoju....katastrofa chłopak,wiecznie nietrzezwy,nic dziwnego ze wyleciał.
Akurat on nie powinien sie wypowiadac o tej pracy,nygus jeden.
Pozdrawiam Arek.
abc 2017-02-22 17:46
o ilu firmach jest tu mowa?bo juz sie pogubiłam
Andżelika 2017-03-05 14:45
Najgorsze dwa miesiące w moim życiu. Takiego traktowania nie wynagrodza żadne pieniądze. Wielokrotnie zdarzyło się ze gdy schylalem się po pora to nadzorca wkładał mi palca w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] adnych praw człowieka. Traktują nas jak przedmioty. Nie zyczylbym takiego przeżycia największym wrogom. Czulem się gwalcony za pieniądze . Jak prostututka
Maciek 2017-03-07 09:58
Właśnie wróciłem do domu po dwu miesięcznym pobycie w Holandii. Nigdy się tak nie cieszyłem na myśl o powrocie do szkoly. Zarobiłem co prawda przyzwoite pieniądze ale kosztem zdrowia i psychiki. Myślałem że w XXI wieku takie rzeczy w europie juz się nie zdarzają. Ale jednak. To Europa a nie afryka. Pracowaliśmy jak murzyni na polach bawełny, mieszkaliśmy w lepiance która zaczęła się rozlatywac w połowie lipca. Całe szczęście ze zdecydowaliśmy się przyjechać samochodem. Do tej pory nie wyobrażałem sobie ze można spędzić 1.5 miesiąca mieszkając w 4 osoby w Daewoo Tico. Brak toalet. Zero higieny. Alby załatwiac swoje potrzeby chodzilismy na pole porów. I nie byłoby problemu gdyby później nie trzeba było tych zasranych porów zbierać. Zasranych. Dosłownie. Kolejnym problemem było zbilansowanie naszej diety. A raczej jego brak. Jebane pory [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały dzień zbierasz te pory jak niewolnik. Chce ci się rzygać od tej roboty. Wracasz do lepianki a tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 10 litrowy garnek zupy z pora na cały tydzień. Ogólnie nie polecam.
3
Arek z sosnowca 2017-03-09 08:47
Niesamowite przeżycie. Mam 17 lat I wreszcie czuje ze zaczynam dorosłe samodzielne życie. Dwa miesiące ciezkiej ale satysfakcjonującej pracy potrafią wpłynąć na człowieka. Jako pasjonat przyrody bylem zafascynowany tamtejsza flora i fauna. Uwielbiam całodzienne obcowanie z przyrodą (leżenie pośród porów) w towarzystwie sympatycznych rumunek które rowniez przyjechały tu w celach zarobkowych. W przyszłości chciałbym samemu założyć farmę porów i zarządzać nią wraz z moja przyszła rumuńską żona - Rekucą. Warunki mieszkalne może nie są najwyższej klasy ale Rekuca była zachwycona. Nigdy dotąd nie miała okazji korzystać z bieżącej wody. Nie zapomnę jej radości gdy po raz pierwszy splukała gówno w kiblu zamiast uszczelniac nim dziury w dachu. Rekuca zarobiła trochę mniej pieniędzy niż ja gdyż przez wiele czasu oddawała się swojej pasji - hasaniu z zającami pośród wspaniałej gestwiny porów. Mimo wszystko jednak wystarczy jej pieniędzy aby zakupić używane zimówki do STARA, które posłużą jako ogumienie do jej domu na kółkach, którym nieustannie zmierza w kierunku Sosnowca. Wkrotce powinna przebyć granicę węgierska i na święta powinniśmy już być małżonkami - sąsiadami. Wracając do tematu, bardzo polubiłem czworonoznych przyjaciół mojej luby, i zabrałem jednego z nich do domu aby na święta przyrządzić tradycyjny rumuński posiłek wigilijny - pasztet króliczy z sosem porowym. Chcę aby Rekuca czuła się w Sosnowcu jak w oblepionej gownem rumuńskiej wiosce. Jak w domu. Podsumowując, w Holandii nie tylko zarobiłem pieniądze na wykupienie działki od sąsiada na dom dla Rekucy ale również, pośród zielonych liści porów znalazłem miłość.
xyz 2017-03-09 17:16
Panie Arku z sosnowca,ciekawe,ze Pan pracował w opisanej firmie,tam nieletnich nie przyjmuja,trzeba miec skonczone 18 lat.
Zbytnio sie Pan najarał i dotarł Bog wie gdzie......wzielo Pana na bajkopisanie.
Takie scenariusze sie nie sprzedaja.
Ciekawe tez ,ze Pan oraz p.Maciek i Andzelika......pisane z jednego IP komputera.Prosze sie na jeden pseudonim zdecydowac.
Takie opowiadania do wydawnictwa sie wysyła,pomylił Pan strony.
1
Arek z sosnowca 2017-03-15 14:22
Widzę ze pan nie ma absolutnego pojęcia. Mówiąc wprost chuja się pan zna na rzeczy. Przypuszczam że jest pan albo jednym z czarnoskórych niewolników-robotników i jest to dla Pana normą, lub pańska rumuńska żona zabroniła panu głosić złe słowo o holenderskiej mecce czyli świętym Erp. Jeśli nigdy nie miałes prawdziwego holenderskiego pora w ręku to prosiłbym o powstrzymanie się od głoszenia swoich rasistowskich opinii. I chuj. Pory for life.
byłam widzialam 2017-04-09 19:39
( usunięte przez administratora ) Tragedia. Gdyby bus którym przyjechałam tam, wjechał na podworko pod kurnik który nazywają hotelem to bym z niego nie wysiadala. Pokoje to cele wiezienne z łóżkami piętrowym. W pokojach brak kontaktów aby naładować telefon trzeba zostawić go na kantynie. Robota straszna . Długo by pisać szkoda słów.
loovv 2017-04-10 13:12
Chciałam wybrać się w lipcu na sadzenie truskawek.Wciąż się waham,Mógłby ktoś powiedzieć czy przy wiekówce biorą pod uwagę rok urodzenia czy dokładną date?
byłam widzialam 2017-04-14 11:38
Myisz mieć skończone 18 lat. Grubo się zastanów czy chcesz tam jechac
Zostaw swoją opinię o Van den Elzen Plantenkwekerij - Erp
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Van den Elzen Plantenkwekerij