brak logo

Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego "APEIRON" w Krakowie

Kraków

Opinie o Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego "APEIRON" w Krakowie

Jacek Piwko 2014-10-22 18:01:33
Buahahaha NIGDY !!!
1
Xpx 2014-10-31 16:25:55
Nie polecam !! Nigdy! Szkoda czasu i pieniędzy. Zależy tylko na kasie...
1
miastowy 2015-07-04 14:23:54
Najbardziej u nich jest zabawna ta straszna chęć pokazania się światu jako profesjonalna uczelnia, szkoląca w bezpieczeństwie... Ale poza tym nic tam nie ma śmiesznego. Zwykła wyciągarka kasy za nic... Dla naiwnych frajerów z wioch...
gość 2015-08-16 17:11:19
szkoda czasu i pieniędzy na tę szkołę
paola 2016-02-06 12:58:51
pokażą Wam pistolety na barce, ubiorą się w mundurki specjalsów którymi nigdy nie byli i sprzedadzą wam drożej niż gdzie indziej swoje pseudo nauki. Tylko dla naiwniaków i frajerow z wioch wokół Krakowa. Miejscowi się już nie dają na to nabrać..
Pawel 2016-04-04 09:22:53
Według mnie uczelnia jest dobra, m.in. dzięki niej pracuje teraz w zawodzie.
2
Ninjaaa 2016-04-08 15:04:35
Hej, jestem właśnie na 3 roku. Dla mnie te lata nie są ani trochę straconymi. Jak na każdej uczelni trzeba się uczyć, tutaj tez. Oprócz tego dają fizyczny wycisk, ale jak ktoś planuje przyszłość w służbie mundurowej, to kondycję powinien mieć rewelacyjną. Ćwiczenia na wysokim poziomie, tutaj nie mam suchej teorii. Przecież nie da się nauczyć wszystkiego z książek. Osoba, która wypisuje niepochlebne opinie o tej szkoły, po prostu musiała coś zawalić i teraz się mści - ale to tylko pokazuje poziom tej osoby. Szkoda Cie człowieku, eh..
1
Koleś 2016-04-14 21:44:17
A własnie, że napiszę opinie - Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Apeiron, to mój dobry wybór. Może nie każdemu takie studia odpowiadają, gdzie trzeba się uczyć, ćwiczyć i zdobywać praktyczne umiejętności. To nie sa studia, że możesz leżeć i zajadać się własną zgryzotą. To studia dla ambitnych, chetnych ludzi, którzy zaraz po zdobyciu dyplomu chca naprawdę pracować. A pracę dostaje sie właściwie zaraz po studiach. Polecam Apeiron i przestrzegam, przed tymi, którzy z niewiadomych mi powodów obsmarowują dobre imie tej uczelni. Studiuj i pracuj! Nie siedź przed TV - weź przyszłość w swoje ręce i nie patrz na innych!
2
gosc 2016-04-19 12:52:59
Po APERION pracuje w zawodzie - tyle w temacie!!!
2
Kolo z wiochy :) 2016-04-19 13:39:57
Wydaje mi się, że każdy kto idzie studiować na prywatnej uczelni, liczy się tym, że musi za naukę zapłacić. Tutaj jest tak samo jak na innych prywatnych uczelniach, więc nie ma się co rzucać. Poza tym warto zauważyć, że na większości uczelni krakowskich znajdują się studenci z poza Krakowa - w tym jak to określasz "wioch" A tak swoją drogą, tych którzy ida na prywatne uczelnie musi być ich przede wszystkim na to stać, więc ta "wiocha" to chyba nie do końca "wiocha". Dobra uczelnia - poleca kolo z wiochy :)
2
Nikita 2016-04-28 13:49:09
5 gwiazdek dla Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa Apeiron w Krakowie! Rok temu skończyłam tą uczelnie i właściwie od razu dostałam pracę i pracuje oczywiście nadal.
1
Dopytaj Szymonka 2016-05-23 12:02:13
Cześć, kończę technikum i wybieram się na studia w Apeiron Kraków. Ponieważ mój kuzyn juz tam jest , mam info właściwie z pierwszej ręki, że jest w porządku. Podobno ludzie fajnie się zgrywają ze soba, mają super obozy szkoleniowe. Generalnie mi ja polecaną i jestem zdecydowany. W razie czego za rok, dwa dodam opinie bezpośrednio ze swoich przeżyć.
1
Mieciu 2016-06-30 10:47:46
Witam, Apeiron to bardzo dobra szkoła. Nauczą, trochę wymęczą co bardziej opornego, ale chcą, aby każdy kto kończy u nich naukę, wyszedł świetnie przygotowany do pracy. Szkoła ta dała mi dużą pewność siebie, zarówno jeśli chodzi o życie prywatne, jak również teraz, kiedy już pracuję. Wiem, że nie ma zadania z którym sobie nie poradzę. Ogromny ukłon dla Wykładowców, którzy czasami naprawdę cisnęli, ale to po to, żebym teraz właśnie mógł fachowo realizować się w życiu zawodowym. Polecam WSBPiI Apeiron w Krakowie.
1
Piotrek 2016-07-12 09:43:20
Hej! Ta uczelnia naprawdę jest dobra,jeśli chcę ktoś studiować i mieć później pracę. Nie wiem czemu tutaj niektórzy sie tak oburzają. Teraz będę na 2. roku i te studia dużo dają, przede wszystkim nowe perspektywy. Atmosfera super, wykładowcy lajtowi, a obozy jeszcze lepsze. Praktyka współgra z teorią. Nie wiem, czego chcecie więcej? No jedyne, co to pieniądze; ale za każdą PRYWATNĄ uczelnie się PŁACI. Na początku sie dostaje umowę, czy chce się płacić ratalnie czy od razu wszystko itp. więc to też nie jest problem...?
niezalenhy 2016-07-21 11:00:48
Studiowałem tam i było spoko. Polecam :)
kotre 2016-07-28 22:40:48
Polecam. Studiuję i jest mega :D
Frank381 2016-08-19 08:55:13
Szkoła dla ambitnych, a nie dla leniuchów. Dużo praktyki,dobrej praktyki. Generalnie dobrze przygotowująca do zawodu szkoła.
Kluski 2016-08-26 11:59:00
Cześć i czołem z tej strony studentka WSBPiI! Cenię sobie tę szkołę bardzo. Nie rozumiem skąd taki pocisk.
Odbywają się zajęcia, tak jak mają się odbywać, zajęcia praktyczne są - jest ich bardzo dużo (i dobrze). Prowadzący znają się na tym, czego nas próbują nauczyć. Więc o co chodzi? Polecam WSBPiI, jeśli chcecie się zaznajomić z tematem od strony praktycznej.
Kluski 2016-09-15 10:10:01
@er No niby tak ale co do większości, to mam wrażenie, że to złośliwość konkurencji. A może studentów, którzy nie podołali nauce...?
Linduś 2016-09-16 09:20:38
A ja uważam, że to świetna uczelnia. Jakoś nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów. Wszystko odbywało się zgodnie 'z planem", czyli tak, jak nas poinformowano od samego początku: praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka. Pamiętam, załapałam się też na jakiś rabat, jeśli chodzi o kwestię finansową, także całkiem dobrze wspominam APEIRON. Ale teraz ludziom nie dogodzisz, coraz więcej problemów. Jak ostatnio czytałam, że studenci mieli problem, żeby zakupić książkę ("bo wykładowca kazał") to błagam Was: zlitujcie się. Jedna książka to nie powód do afery, a przecież na każdej uczelni są książki... Nie rozumiem ;)
Student 2016-09-20 11:07:10
Cześć! Jako student wyżej wymienionej uczelni, chciałbym gorąco polecić wszystkim APEIRON. O wyjątkowości tej uczelni można się dowiedzieć tylko wtedy, kiedy samemu zdecyduje się na rozpoczęcie tam nauki. Opinie nie oddają całości, jednakże wypowiem się krótko na ten temat, by zachęcić Was chociażby do spróbowania. Na czym polega wyjątkowość uczelni? Myślę, że dużo zawdzięczam prowadzącym. To oni sprawili, że mam takie, a nie inne wrażenie o uczelni. Od razu widać, kiedy wykładowcom zależy na studencie. Wiele też zawdzięczam zajęciom praktycznym. Każde różni się od poprzedniego. Atmosfera jest luźna i przyjemna, ale nie zapominamy o wykonywaniu poleceń i słuchaniu rad. Na chwilę obecną nie mogę wypowiedzieć się, czy po szkole będzie dla mnie praca. Mogę tylko zaznaczyć, że zanosi się na pracę w zawodzie. Wszyscy znajomi, z którymi rozmawiałem, po ukończeniu APEIRONa nie mieli ze znalezieniem pracy żadnych problemów. Mam nadzieje, że tak będzie również ze mną.
Łukasz 2016-09-22 11:01:05
Dla mnie APEIRON to świetne miejsce nie tylko dlatego, że mogę się tu wiele nauczyć. Przede wszystkim chodzi o atmosferę. Przynajmniej dla mnie liczy się to, aby uczęszczać na zajęcia z uśmiechem na twarzy i chęcią. Bez tego nie ma motywacji. Prowadzący zawsze są chętni do współpracy. Muszę im podziękować za to, że cierpliwie uczą nas coraz to nowych rzeczy. Jestem im za to bardzo wdzięczny. Nie należę do tych poważnych osób. Uwielbiam więc momenty, kiedy na zajęciach śmiejemy się z komizmu sytuacji (a takich nie brakuje zwłaszcza na praktyce). Zapraszam do nas! Wtedy przekonacie się, jak bekowo tutaj mamy :)
Trzeźwo. Myślący 2016-09-22 20:10:37
Ludzie kończą takie badziewa a pózniej płacz w telewizji że bezrobocie wśród młodych. Ludzie na co wy liczycie studiując na takiej uczelni?? Ciec na budowania to maks dla adepta Apeirona
Asia_studentka 2016-09-23 10:54:23
APEIRON jest dobrą uczelnią, która na pewno spłaci się w przyszłości. Pieniądze przeznaczone na naukę w APEIRON nie są wyrzucone w błoto. Ta inwestycja szybko się spłaci, ponieważ po pierwsze: jest zapotrzebowanie, po drugie: nie ma problemu ze znalezieniem pracy na naprawdę dobrych stanowiskach, co wiąże się ze stałym przypływem gotówki. Nie wiem, czy osoba wyżej mogła się wypowiedzieć na ten temat w ten sposób, bo chyba nie uczęszczała tak samo na zajęcia jak ja, więc raczej nie wie, czego tam uczą i jak wygląda sprawa później.
Nick 2016-09-26 15:04:33
Zgadzam się z opiniami, że APEIRON to spoko szkoła :) Uczęszczając na zajęcia nie mam poczucia bezsensu bo wiem, że uczę się przydatnych rzeczy i mój czas nie idzie na marne. Wilo, informacje na temat opłat są tutaj: (usunięte przez administratora) Przejrzyj sobie ich stronę i daj znać, co sądzisz. ;D
Czesio 2016-09-29 11:25:33
Jako student mówię: polecam APEIRON. :) Jest tu dużo praktyki, co spodoba się każdemu młodemu, uczącemu się studentowi. Nie dość, że zajęcia są ciekawe (w końcu uczymy się tego, czego chcemy) to prowadzący też są spoko :D Pożartować można. Spotkałem tu mnóstwo fantastycznych ludzi. Zapraszam do nas!
Irek 2016-09-30 13:48:41
APEIRON jest dobrym rozwiązaniem dla tych, którzy wiedzą, czego chcą i oczekują, że po skończeniu szkoły dostaną pracę. APEIRON to właśnie gwarantuje. Długo miałem wątpliwości ale w końcu sam się przekonałem, że mogłem liczyć na APEIRON.
Gosciu 2016-10-10 09:18:01
Ja jestem pewien że to spoko szkoła !
gosciu2 2016-10-11 11:47:16
studia były, praca jest i wypłata również wszystko po Apeironie :) Skończyłem studia i znalazłem pracę w służbach mundurowych, mam chyba prawo być zadowolony z mojej decyzji pobierania nauki u nich..
1
Marco 2016-10-11 14:17:11
Apeiron to nie taka zła szkoła jak ją malują - internetowi znawcy. Mają naprawdę fajną ofertę zajęć, moje ulubione to te ze strzelania - które w moim przypadku po zdaniu egzaminu skończyło się uzyskaniem dyplomu i teraz mogę się starać o pozwolenie na broń. zastanawiam się teraz czy nie skorzystać z bezpłatnej możliwości zrobienia sobie Policealnej Szkoły dla Detektywów.. Ktoś coś może na ten temat powiedzieć?
1
maestro 2016-10-12 12:09:56
Ja nic o tym nie wiem, ale wiem że Apeiron to spoko szkoła. Wykładowcy raczej kładą nacisk żeby się czegoś nauczyć. Lubiłem chodzić na zajęcia, bo były naprawdę fajnie prowadzone ( taktyki i techniki interwencji to chyba jedne z moich ulubionych - spoko koles je prowadził). Jak dla mnie bardzo dobry czas studiów, teraz praca... :)
Miki 2016-10-13 09:58:04
Ja tam z Apeirona jestem zadowolony, maja fajną ofertę i można naprawdę się czegoś nauczyć. Kumpel skorzystał z ich programu wakacyjnych stażów w Biurze Bezpieczeństwa Narodowego i jest bardzo zadowolony, sporo się tam nauczył , fajnie że nawiązali taką współpracę.
NIe rozumiem czasem trochę tych głupich pytań, mam nadzieję ze nie tylko ja..
1
Miki 2016-10-18 11:35:29
@Łukasz no masz rację, od uczelni bardzo dużo zależy ale duzo też zależy od osoby czy chce się uczyć czy woli obijanie. Apeiron ma dużo do zaoferowania i ja i kolega skorzystaliśmy i nie żałujemy. Na prawdę daje szanse na rozwój i na lepszą pracę trzeba tylko umiejętnie to wykorzystać...
Polum 2016-10-19 20:17:29
Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego w tym momencie nie ma jakichś otwartych ogłoszeń i baboru, ale zawsze można wysłać CV może odpowiedzą, zwłaszcza, że jest jeszcze sporo miejsca
Bartek 2016-10-27 15:07:25
Jestem tutaj na studiach i jestem zadowolony ze swojego wyboru. Dają dużo możliwości rozwoju i stawiają na praktyczne umiejętności, a nie tylko na teorie. Trzeba się uczyć, trzeba ćwiczyć, ale jest to prowadzone tak, że po prostu Ci się chce! Realizując swoją pasję zdobywasz tym samym zawód który da Ci w przyszłości świetną pracę.
1
Marcin 2016-11-08 14:48:52
A ja polecam naukę w APEIRON. Dlaczego? Bo... dobrze zostałem przygotowany do pracy w zawodzie. Służby mundurowe to nie przelewki. W mojej pracy nie ma czasu na czytanie poradników jak się zachować w danych sytuacjach. Podczas zajęć praktycznych, dobrze popartych wiedzą teoretyczną zdobyłem niezbędną wiedzę potrzebną w mojej pracy. Szczególne ukłony dla wykładowców, którzy dobrze potrafili przekazać swoją wiedzę. To normalne, że każda uczelnia prywatna pobiera opłaty za czesne. Ale w tym przypadku nie były to dla mnie pieniądze wyrzucone w przysłowiowe „błoto”. Teraz mam pewną pracę, która daje mi nie tylko satysfakcję finansową ale i zawodową. Wszystko to dzięki wiedzy zdobytej w APEIRONIE.
Olek 2016-11-23 14:56:18
Jeśli swoją przyszłość zawodową wiążesz z pracą w służbach mundurowych to najlepsze podstawy zawodowe zdobędziesz w Apeironie. Wiedzą jak nauczyć, zaletą jest duża ilość ćwiczeń. Są organizowane obozy ćwiczeniowe, można zintegrować się z grupą. Do dziś utrzymuję znajomości ze studiów. Polecam
1
Młody 2016-11-28 13:00:32
To uczelnia dla osób które sprecyzowały swoją przyszłość i wiedzą w jakim zawodzie mogą się spełnić. Wszystkie szkoły mundurowe nie powstają bo jest to "trendy" ale po to bo są chętni do pracy w "mundurówce". Apeiron to uczelnia kształcąca dalej w wybranym zawodzie. Są tu specjaliści w swoich dziedzinach chętni do podzielenia się swoją wiedzą. Wg mnie dobrze, że szczególny nacisk kładą na praktykę. Kto chce się naprawdę uczyć to nie będzie miał żadnych problemów na tej uczelni. Mój kumpel miał wątpliwości czy dobrze wybrał ale szybko zmienił zdanie. Jesteśmy na 2 -im roku i nie żałujemy.
1
Stach 2016-11-29 20:07:48
Wiadomo prywatna uczelnia więc należy opłacać czesne, ale wiadomo tak jest na każdej prywatnej uczelni.
Ja jestem studentem Apeirona ale wiem za co płacę. Wykłady i zajęcia praktyczne bardzo ciekawe, wykładowcy dobrze szkolą. To nie tylko moja opinia ale również znajomi z roku też tak uważają i tak jak i ja są zadowoleni z wyboru szkoły
1
Zostaw swoją opinię o Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego "APEIRON" w Krakowie - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego "APEIRON" w Krakowie