Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.

Komorniki

Opinie o Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.

PANTOFEL 2017-03-30 21:06
Witam szukam zmiennika do Woltera na podwojną jestem z Debe Wielkie woj. maz. to moj nr. 512505105 prosze o tel. lub sms oddzwonie pozdrawiam
Tajny 2017-03-31 19:57
Cześć skąd jesteś, czy znalazłeś zmiennika do koopsa jestem z okolic Inowrocławia
3
BYŁY 2017-04-03 09:24
Witam. Ostrzegam kto chce iść do WK to co tam się dzieje to masakra z Pl biurem. Oszustwo przepisywanie błędów ich do Ciebie nie potrafią się pseudo dyspnenci do błędu przyznać . Michał to tak Ci pojedzie po tobie bo jesteś tylko numerkiem. No fakt nie brak osób którzy dla Koops zrobią wszystko tacho gna,donoszą, auta dostają ciągle te same Tak to się robi. Po prostu Polskie biuro to masakra. Księżniczka co powie to tak ma być. Praca i system jest ok. Tylko nie odział w Pl. Dyspo pseudo nie współpracują ze sobą a co dopiero z Tobą. Jak to mówią muszę się plany trzymać nie ważne że auto się popsuje,załadunek się przesunie. Masz być i to zrobić to chorzy ludzie tam są. Na szkolenie wszystkich oddać nie mają pojęcia o pracy kierowcy. Tylko same mądrości płyną z biura. Masz zdrowi ze stali to polecam bo tylko co nie zrobisz to lecisz lub sam odejdziesz. No i kasa diety nie dostajesz od razu tylko w późniejszym czasie. Jak podpadniesz to mają z czego mi wziąść. I to najgorsze że ciężko się dodzwonić do nich. Pozdrawiam
9
K.W 2017-04-04 16:57
W tej firmie trzeba mie( usunięte przez administratora ) To praca jest Ok Pracuje tu jeszcze ale na lajcie bez spiny oni sie nie przejmuja to ja tym bardziej Wypinam naczepe i robie pauze jak tacho sie konczy i niech sie martwia Pozdr dla normalnych.
2
dziadu77 2017-04-05 09:30
Panowie jak praca WK ktoś coś podpowie jakiś namiar na złożenie CV
2
Kierowca zestawu powyżej 12 ton 2017-04-07 10:50
Znowu Koops przygrał w .... z wyplatami. Przyszła dzisiaj zamiast w poniedziałek
Nowy 2017-04-13 23:48
Straszne bzdety tu piszecie kierowcy, współczuje pracodawcy takich pracowników. Połowa z wypowiadających się tu i na forach do wywalenia od zaraz. Nie podoba się to wynocha, masakra.
2
kierowcy 2017-04-14 13:46
Hej. Chodzą słuchy ze nowo przyjęci mają po 60€ diety.
Ktos cos wie???
kierowcy 2017-04-14 13:48
Chodzą słuchy ze nowi kierowcy mają po 60€ diety. Ktos cos wie???
kierooooo 2017-04-15 16:50
Na pewno maja wieksza podatawe wieksza o 200zl.
prostownik 2017-04-21 14:40
fakt klimy postojowej nie ma ale też nikt ci nic nie powie jak auto chodzi 24h na dobę by tobie było chłodno więc nie narzekaj
3
jacek 2017-04-26 14:18
Szukam na podwójna obsadę
jacekdrabik260@gmail.com
Ehhhh. 2017-04-27 15:59
Wydaje mi się że KOOPS pomału się kończy jako atrakcyjny pracodawca :-(

Na minus:
-Zarobki takie same jak w większości innych firm. Albo bardzo podobne.
-zmiana auta za każdym kolejnym przyjazdem do pracy
-wiele rozładunków i załadunków (Londyny nawet po 10 rozladunkow Paryże - to samo)
-obi globus itp (nic przyjemnego skakać jak małpa na windę i z windy jak nie działa pilot)
-aldi (chyba jeden z najgorszych klientów do rozladunku)
-dojazdy do pracy jak śledzie w autobusie albo swoim autem do Magdeburga (koszty paliwa eksploatacji i utraty wartości samochodów)
-bardzo olewajacy stosunek dyspozytorow do kierowców (traktują kierowców jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> -panie Violetta i Justyna jak coś potrzebują to bardzo miłe ale w drugą stronę to już nie działa
-nocki

Na plus:
-terminowe wypłaty
-często zmieniający się tabor
-w większości nie za wiele pracy (choć nie zawsze)
-system pracy 3/1 2/1

Podsumowując jest wiele firm, które płacą podobnie, są bliżej miejsca zamieszkania, zjeżdża się do domu (bazy) i stamtąd rusza. Nie jeździ się tyle nocek. Trasy są po jeden załadunek jeden rozładunek. Ma się swoje auto. Nie jeździ się tyle nocek. Pracodawca szanuje kierowcę ....
7
K.W 2017-05-01 10:36
Zadna sie nie zwolnila Lukasz sie zwolnil ale nikt z tego powodu nie placze Tylko mieszal i cisnienie podnosil Za to dziewczyny bardzo wporzadku konkretne babki wszystko zalatwia. Pozdr
1
BALALALA 2017-05-06 04:11
Chyba się gościu naćpaleś że takie bzdury wypisujesz.. Poza tym zatrudnij się jako nauczyciel i ucz dzieci w 3,4,5itd klasie języków obcych.. Takim cwaniskom zawsze źle
..A po co pracy szukasz?? Bo nikt cię nie chce..
iwo 2017-05-08 18:49
A jak wygląda sprawa z oddziałem w oster ?? Jakieś opinie ?? Jak Polacy są traktowani w niemieckim oddziale ?? Czy też jeździ się tyle nocek pomimo pojedynczej obsady ??
K.W 2017-05-09 22:58
Do Oster tylko dojezdzasz pozniej i tak przejmuje cie holandia i przekazniki w Komornikach. Spedytorzy niemiecy sopko Ale za to na magazynie mrozonki przyj...banii czuja sie jak prezesii najlepiej to sie im klaniac A jazda noca to zalezy jak sie robota uklada jednii gibia nocki drudzy dniowki
Małżeństwo z Koopsa 2017-05-10 20:53
Nam w WK jeździ się tam dobrze i ja tam nie narzekam...Czasem jeździ się noce czasem w dzień...Tacho w miarę pilnują, chociaż czasem są komplikacje. Pracujemy na spokojnie i mamy też w pracy spokój. Po co się spinać? Jedno co mnie denerwuje to nowe Mercedesy dla pojedynczych obsad, a Scanie dla podwójnych...Z tym coś jest nie halo...bezsens kompletny :(
2
Kiero 2017-05-12 04:02
No racja tampony i podpaski do Scanii już się niemieszczą.
1
Kiero 2017-05-14 12:58
Co Pelikan twoja baba dobrze nawet na rowerze nie potrafi jezdzic i zazdroscisz ze parki moga sie dorobic. A ty cale zycie bedziesz dymal i splacal kredyt Bucu
1
Grzegorz 2017-05-15 14:23
Witam,
Poszukuje zmiennika w firmie Wolter Koops. Jestem z okolic Bydgoszczy. Pozdrawiam Grzegorz ( usunięte przez administratora )
Grzegorz94 2017-05-15 18:22
Witam,
Poszukuję zmiennika. Jestem z okolic Bydgoszczy. Pozdrawiam Grzegorz 698 - 129 - 328
Lukasz 2017-05-16 18:47
Poszukuję kogoś kto pracuje w WK chciał bym tam pójść aktualnie jeżdżę w demotransie mój numer 783 492 687 siedem osiem trzy cztery dziewięć dwa sześć osiem siedem
Krzysiek 2017-05-16 19:47
Witam. Jak wygląda w Koopsie sprawa z urlopami, mianowicie:
Pracuje już jakiś czas i dostawałem nieraz informacje o wypełnieniu wniosku urlopowego. Nigdy nie wypełniałem tego ani nie podpisywałem. Czy oni te wnioski wypisują sobie sami ?
pozdrawiam
1
kierowca 2017-05-19 22:14
Sam wypisujesz wnioski. Nawet dziecko w przedszkolu potrafi
Marek 2017-05-22 20:52
Świeży kierowca szuka do podwójnej obsady kierowcy z doświadczeniem.nr tel( usunięte przez administratora
Zimny 2017-05-28 10:58
Przeczytaj ze zrozumieniem a pozniej odpisuj
Szczery 2017-06-02 13:19
Dzień dobry. Ja chciałem tylko napisać, że grupa PL07 to chore poj€by. Dziękuję. Do widzenia
4
Małżeństwo z Koopsa 2017-06-03 14:50
Tak dla wiadomości tych ciekawskich...tampony i podpaski nieaktualne. Pozdrawiam
1
Małżeństwo z Koopsa 2017-06-03 14:52
Teraz pojechales po bandzie...
Scania fan 2017-06-07 11:26
Panowie a jak z dietami po zwolnieniu? Myślimy o zmianie pracy. Ale pytanie czy rozlicza się słownie. Pozdrowienia dla starej gwardii.
Scania 2017-06-07 11:29
Czy po złożeniu wypowiedzenia (chcemy zmienić pracodawce) dodatki tzw diety będą uczciwie rozliczone. ?
Ireneusz 2017-06-07 14:28
Witam, jestem kierowcą w Wolter Koops poszukuję kierowcy C+E do obsady dwuosobowej, warunkiem niezbędnym jest znajomość języka niemieckiego lub angielskiego. Jestem z Koszalina, mile widziane doświadczenie. Kontakt ireneusz2806@wp.pl , pięćset trzy, zero sześćdziesiąt, dziewięćset czterdzieści jeden . Pozdrawiam
Bez nicku 2017-06-13 14:00
Tak wszystko się zgadzało w dietach i podstawie po zwolnieniu się. Przynajmniej kiedy się zwalniałem w lutym. Przynajmniej tego się trzymają bo szacunku do starszych pracowników nie mieli po 6latach nie mogłem wynegocjować chociaż złotówki podwyżki mimo że dojeżdżałem prywatnym autem i nie robiłem żadnych problemów czy to na święta czy wakacje ale to tylko dowodzi temu jaki byłem głuuuupi ale się otrząsnąłem i znalazłem lepsze dużo lepsze warunki pracy. Szukajcie a znajdziecie. Pzdr
3
Tomas 2017-06-17 01:40
Witam mam.pytanie ile wynosi dodatek kabinowy w WK ? :)
rychu 2017-06-17 10:37
zerooooooooo
Pytalski 2017-06-17 18:07
Jedno pytanie do Szefostwa jeśli to czytają ...dlaczego kierowcy po 3-4 latach mają tyle samo dodatku co nowo przyjęty kierowca?Pozdrawiam
7
Młody 2017-06-21 22:14
Witam. Można w Koopsie wziąć drobna zaliczkę przed wypłata? Pozdro
gall 2017-06-21 23:06
Pytalski.a co mlody mniej nagina od starego?
obecny 2017-06-22 13:45
Z racji tego ze juz przyjmują wszystkich jak leci bez jezyka i doswiadczenia to szukaja dyspozytorow na godziny 22-7. Jest ogloszenie na necie.
Driver koops 2017-06-22 16:02
Witam.ma ktoś numer bezpośrednio do kadr, bo dodzwonić się tam to graniczy z cudem...
Amerykus 2017-06-22 20:37
Mam 30lat Szukam kierowcy na podwojna obsade do koopsa Piła Czarnków okolice. 781 797 426.
Pytalski 2017-06-23 04:35
Gall ja nie twierdzę że mniej ale to dlaczego jak przyjmowałem się 4 lata temu nie dostałem też dodatku 4-letniego kierowcy?A wierz mi że różnica była duża.....zresztą czas samemu zadbać o siebie :-) Pozdro dla wszystkich kierowców i tych młodych i tych starych
1
Mati 2017-06-26 15:02
Szukam kierowcy na podwojna obsade czarnkow 781797426 tel
Mmmm 2017-06-26 15:11
A z kad jestes
Mati 2017-06-26 16:03
Z kad jestes
Marek 2017-06-27 19:25
bydgoszcz
Marek 2017-06-27 19:30
bydgoszcz
Marek 2017-06-27 19:40
mój nr 724723431 próbuję się dodzwonić do Ciebie ale jest zajęte
Marek 2017-06-27 19:46
Świeży kierowca szuka do podwójnej obsady kierowcy z doświadczeniem 7 2 4 7 2 3 4 3 1 mój nr telefonu
Zostaw swoją opinię o Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o. - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.