logo Wolter Koops International Logistics</br> Sp. z o.o.

Wolter Koops International Logistics
Sp. z o.o.

Komorniki

Opinie o Wolter Koops International Logistics
Sp. z o.o.

Miś 2017-02-01 20:05
Witam do wszystkich którzy wybierają się do pracy do WK niech to sobie przemyślą zanim podejmą decyzję. Jak nie trzymasz palca prosto w d...e to tam nie będziesz pracować. Oszustwo poganiane oszustwem,kłamstwem,hamstwem. Dzięki przekaźnikom odeszłem. W ogóle nie potrafią współpracować z kierowcą nawet między sobą. Najlepiej im wychodzi obarczanie kierowcy jak czegoś nie przekażą. Pozdrawiam
8
K.W 2017-02-03 22:15
Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. Dasz się dyma...ć to Cie dymaj...ą. Tyle w temacie
2
szukajacy pracy 2017-02-05 11:04
Witam. Tez jestem z woj. Lodzkiego. Jezeli aktualne to zostaw namiary na siebie. Moze sie dogadamy.
SISI 2017-02-05 11:59
PEWNIE,ZE SIE DOGADAMY.JAKA LUBISZ POZYCJE ?
1
poszukujacy pracu 2017-02-05 13:51
Najpierw podchodze potem i celuje miedzy oczy zeby pedalowi zlamac nos a jak juz lezy gotowy to kope w glowe...jak nie masz nic ciekawego do napisania to sklej wary i zostaw miejsce dla bardziej potrzebnych komentarzy
8
komo 2017-02-07 09:52
taka z ciebie sierota,ze pracy nie potrafisz znalezc ? w Posce brakuje okolo 100 tys kierowców
1
komo 2017-02-07 09:52
taka z ciebie sierota,ze pracy nie potrafisz znalezc ? w Posce brakuje okolo 100 tys kierowców
1
poszukujacy pracu 2017-02-07 11:56
A co to ma wspolnego z moim postem? Ktos napisal ze szuka kierowcy do tej firmy to odpowiedzialem wiec to oznacza ze jedtem zainteresowany praca akurat w tej firmie. Udalo ci sie to zrozumiec czy jestes na tyle ograniczony ze nie zalapales?
3
chrabaszcz 2017-02-07 13:39
Skoro lubisz być dymany w dupę przez zmiennika za niecałe 6 tys zł to ta firma bedzie odpowiednia dla ciebie.Zycze powodzenia
2
poszukujacy pracu 2017-02-07 15:11
Skoro taki jestes kozak to napisz z nazwy firme w jskiej pracujesz i podsj swoje imie nazwisko i wtedy porownamy jakie ty masz warunki...a to pedalstwo cos was nie moze opuscic. Chyba wam oczko peklo i teraz macie traume.
2
Arek 2017-02-08 20:26
Lucek widzę że piszesz rozsądnie więc prroszę Ciebie jak w tej firmie faktycznie jest bo widzę po wpisach że ludzie narzekają ale polak jest taki że zawsze narzeka Proszę o szczerą opinię .
1
szczera opinia 2017-02-08 22:05
Srednia roczna wyplata ponizej 6 tys.( jak na podwojna obsade to rewelacji nie ma ) W zime wiecej siedzisz w domu jak jezdzisz.W lecie firma nie chce dawac urlopow.( chyba,ze pojedziesz z bombonierka lub z plackiem ) do pani Justyny to załatwisz wszystko co bedziesz chciał
2
jożin z Bazin 2017-02-08 23:22
Dodać należy, że święta w budzie
Latem system wg. widzimisię dyspozytora
Auta niby max. 3 letnie, ale jak dostaniesz po Niemcu a nie palisz to rajka ze spuchniętym łbem lub zapaleniem spojówek
No i dojechać trzeba do Magdeburga -koszty niemałe
3
kierowca 2017-02-09 00:12
w koopsie jakies pieniadze zarabia sie tylko od marca do gora wrzesnia wyplaty po 7tys reszta roku po 5tys Jak ktos szuka pracy sezonowej Wakacje i swieta chce spedzac z kolegami na parkingu to Koops jest odpowiednia firma
2
Justyna 2017-02-09 04:25
Witam.Prosze mi wiecej nie przywozic ciast i bombonierek, poniewaz od tych slodyczy tylek mam coraz wiekszy i juz w spodnie sie nie miesci.Wolalabym perfumy te z wyzszej polki albo bizuterie.Pozdrawiam
7
Obecny 2017-02-09 11:12
Cześć.Te wpisy robią się denne... nie pasuje mi to się zwalniam ludzie co z wami jest nie tak???Justyny życie prywatne zostawcie w spokoju, a jak latasz z plackiem to lataj !!,kogo to interesuje???Wiem że są ekipy co jeżdżą po ponad 2 lata bez rozsiadek,i nie narzekają , a komorniki nie są spedycją planującą,tylko tłumaczącą , po drugie jak jaki jesteś wobec nich tak oni wobec Ciebie.Co do Świąt w Kabinie,a na co się jeden z drugim zgadzał przy podpisaniu umowy?,to najpierw sie zgadzasz ze za swieta nie ma dodatków a potem wielkie ale....Sami piszecie ile to niema Firm to dlaczego nie pozwalniacie sie tylko zniechęcacie innych??niech przyjda i zobaczą... niech każdy ma prawo samemu ocenić,po 3 miesiącach odchodzisz i już.Na dojazd własnym autem też sam się godzisz.Myśle że kasa za 20 dni pracy jest uczciwa,aczkolwiek brakuje docenienia kierowców którzy już tu przepracowali troszeczke i wiedzą co z czym sie robi.
Pozdrawiam obecnych i przyszłych Koopsiaków
11
biura 2017-02-09 11:46
zapomniałeś dodać,ze na ostatnie 3 miesiace firma dwa razy sie spóózniła z wyplatami ( w terminie dostali tylko ci wyplaty co jezdza do komornik z plackami)
zapomniałes rowniez dodać,ze np 10 stycznia ( pod warunkiem,ze jest w terminie ( niektorzy dostali 14 stycznia ) przychodzi podstawa za grudzień a delegacje za listopad.Wiec w styczniu prawie w polowie stycznia dostajesz diety za listopad.Czyli prawie dwa miesiace do tylu
Obecny 2017-02-09 14:19
ale zaraz kolego....spokojnie ja nie tłumaczę zasad płatności to raz,a Ty podpisując umowę wiedziałeś na jakich zasadach jest wypłacana pensja?na jakich warunkach?i ile trzeba przepracować aby otrzymać pełną pierwszą pensje???no o co chodzi???Fakt mieli opóźnienie,a my kierowcy też czasami się spóźniamy z dojazdem...kurcze ja tam firmy nie bronie bo mi też nie pasuje poślizg z wypłatą ,ale przez 2 lata mieli tylko 2 poślizgi i zawsze wszystko się zgadza..fakt parkingi UK i płacenie tam za płatne drogi własną kasą też nie jest ok, ale nie możemy tak zjadać komornik bo coś tam,może są nowe osoby nieznające roboty,może muszą to wszystko ogarnąć,a może przyszedł ktoś ogarnięty i sprząta bałagan po kimś?????. po za opóźnieniami w tych płacach nie ma nic o czym P.Justyna nie mówiła by podczas zatrudnienia. mogła wysłać wiadomości że w tym miesiącu będzie poślizg z wynagrodzeniem przepraszam. i to by wystarczyło.Ja też tak uważam,ale tego nie zrobiła trudno.Było minęło kto miał się zwolnić to to zrobił.Miejmy nadzieję ze już opóźnień nie będzie:). Miłej pracy i powodzonka.
3
Obecny 2017-02-09 14:23
Do Biura
Nie wiem jak ty to masz i piszesz ale ja w Lutym biorę podstawę+dodatki za styczeń a Diety za Grudzień a nie tak jak ty piszesz.Pozdrawiam
1
obserwujacy 2017-02-09 15:44
zanim cos napiszesz przeczytaj uwaznie co inni pisza.czyli u Ciebie tez sie zgadza tak jak pisza biura.Wiec delegacje masz z 1,5 miesiecznym opoznieniem.Biura podały ci przyklad wyplaty ze stycznia a ty piszesz o lutym
Szarak 2017-02-09 19:07
Dobrze ująleś,że Komorniki są osobami Tłumaczącymi a nie planującymi a według przepisow koops nl nie może Ci nic planować, tylko Komorniki bo tam jesteś zatrudniony. Wlaśnie za to Koops ma do zapłaty w Ch... Euro kary haha. Idz lizusie spić z keesa smietanke :-)
1
To ja 2017-02-09 20:55
A moze ktoś sprząta bałagan po poprzedniej "wspanialej" grupie kadrowej tj.EMDMI
1
Zenek. 2017-02-10 09:52
Zmieńcie firmę jak Wam źle i po kłopocie ! No i najważniejsze nie będzie tych DURNYCH wpisów. Przecież tutaj nikt nikogo nie trzyma na siłę. Pozdrawiam normalnych.
2
Sernik 2017-02-11 11:25
Odnośnie placków , to jeden kolega sie chwali ,że często przynosi ciasta do Komornik z pewną zawartością ( dodaje coś od Siebie ). Daje to panią z pokoju 1 i2 a panie jedzą ze smakiem oblizując się przy tym ;-) . Życzę smacznego następnym razem :D
6
milosc ponad wszystko 2017-02-11 19:25
i bardzo dobrze,ze pisza.Jestem za. przynajmniej wiemy kto z kim i dlaczego
1
franek 2017-02-11 21:38
jeden ostatnio na socjalu opowiadał ze dwa razy zawoził ciasto do komornik ale wczesniej sie spuscił na nie
1
franek 2017-02-11 21:38
jeden ostatnio na socjalu opowiadał ze dwa razy zawoził ciasto do komornik ale wczesniej sie spuscił na nie
1
bala lala 2017-02-12 10:51
franek te Twoje teksty nie trzymają poziomu...{nawet gdybyś buty codziennie zmieniał }słoma będzie ci wychodziła z nich nawet za sto lat\\\\\póżniej sie dziwić ,że mają kierowców za chamów i buraków... jest takie przysłowie jak cię widzą tak cię piszą ...
1
Świadek 2017-02-12 11:33
Kto z was driverzy pamięta historie , która miała miejsce jeszcze w barakach. Otoż pewnego ciepłego dnia jak nasza Kólowa była w Zeewolde nasz szef ją ugościł na jachcie , po czym wybuchła afera i wstyd na cała firme. A mianowicie do baraku wpadla żona starego i przy holenderskich pracownikach z biur oraz kilku polskich kierowcach, zaczęła głośno krzyczeć specjalnie po angielsku żeby każdy zrozumiał, a po przetlumaczeniu brzmiało to tak " Ty ku...u gdzie byles z tą polska dz...ą , przyznaj sie co z nią robiłeś na jachcie? Robiła Ci Lo.a podobało sie . itd. Po tej akcji stracilem szacunek do królewny , a ona robi mi ciągle problemy , za to , że byłem świadkiem tej przedziwnej sytuacji. Byłem w złym miejscu o złej porze.
13
www.kobieta.pl 2017-02-12 13:48
jednak to prawda to co mowia,ze kobieta dla kariery zrobi wszystko
9
acze 2017-02-13 18:00
poszukuje zmiennika do koopsa tel. 531069303
1
Lili 2017-02-14 08:49
Pamietam#tęsknię#
Driver koops 2017-02-14 09:49
Potraficie tylko krytykować, że wypłata opóźniona o dzień czy dwa a jak wyślą 9 czyli dzień prędzej to tego nikt nie widzi...ktoś powinien zrobić tu porządek i pousuwac trzy czwarte wpisów. Wstyd, że tacy kierowcy jeżdżą w firmie. A najwiecej krytyki mozna uslyszec od gosci, ktorzy jezdza w WK po kilka lat i dalej beda jezdzic i narzekac.Jak by mi coś nie pasowało to składam wypowiedzenie i odchodzę a nie stekam jak dziecko. Tu nikt nikogo na siłę nie trzyma.
8
kierowca 2017-02-14 11:21
Jak komus aż tak bardzo nie pasuje to niech zalozy wlasna firmę i będzie ustalal po swojemu warunki. Niektóre wasze wpisy sa śmieszne. Tutaj praca jak każda inna!!! Fakt jest autentyczny ze dyspo pretensje maja do kierowców o byle co i często nie z ich winy ale ktos musi oberwać
Co do Justyny to dajcie spokój bo to co piszecie jest żałosne. Jej życie jej sprawa. Nikt wam nie zagląda do łóżka wiec i wy nie macie prawa
5
kris.pl 2017-02-14 15:00
dzis dostalem smsa ze nie ma aut w Nettetal i trzeba zostac w domu o tydzien dluzej. lipa totalna a tu kredyty do placenia i za co za przepracowanie 10 dni w lutym to co to za wyplata bedzie. twierdza ze jest 800 ciagnikow a to chyba jest nieprawda skoro ludzi w domu zostawiaja .
Rysio z klanu 2017-02-15 13:30
Justin sama interesuje się czyimś życiem prywatnym. Mam tobie podać przykład? Proszę bardzo. Dzieciak jak chciał się zsiąść z jedną dziewczyną to go opierd... Że ta laska ma dwójkę dzieci itd itp. Dzieciak ją wyśmiał i powiedział, żeby zajęla się swoim życiem. PoZatym praca w tej firmie wcale taka atrakcyjna nie jest i kasa tez nie. Za 21godzin dymania w podwójnej proponuje przeliczyć czy sie opłaca 1750+70za dzien i dieta 50 euro. Dolicz do tego dojazd do oster, albo do Komornik na autobus.W dodatku jeszcze ciągle przetrzymują w domu. Jak chcesz gulowi za śmieszną kase zasilać konto to sobie tak pracuj. My powinniśmy mieć płacone tyle co driver nl. Dymamy za śmieszną kase po calej europie a gul tylko holandia i belgia .Robota jest z nl koopsa a nie z pl. Koops nl ma kontrakty a nie pl. Pozatym na forum pisze się dobre i złe rzeczy.
1
Albert 2017-02-15 17:31
Szukam kogoś kto szuka zmiennika do koopsa z woj kujawsko-pomorskiego najlepiej system 2/1 teraz jeżdżę po UE 3/1
kierowca 2017-02-15 18:59
Żeby byla lepsza kasa to musiałyby wszyscy kierowcy pl sie zjednoczyc a to niemozliwe!!!
1
fakty 2017-02-15 19:11
nie zdziw sie jak bedziesz siedział 4 tygodnie teraz w domu>poniewz sa kierowcy,ktorzy teraz sa tyle przetrzymywani a pani j wysyła esemesy typu nie mam dla was aut w holandii.Wiec jak siedzisz w domu drugi tydzień to przygotuj sie ze mozesz siedziec nastepne dwa tygodnie
Informacja 2017-02-16 01:46
Kadry same odeszły- żadna Justynka nie miała na to wpływu-chyba tylko to ,ze Jej brak wiedzy wkurzał kadry i juz dłużej nie mogli z Nią pracowac!!! Wiem ,ze teraz pracują znowu razem tylko w innej firmie i sa zadowoleni-cały zespół-hi...hi....
3
Driver W. KOOPS 2017-02-16 02:55
To może wystarczy już tych ,,gorzkich żalów". Porozmawiajmy o faktach istotnych dla kierowców jak i dla wszystkich pracowników. Czy ktoś wie, słyszał lub ma jakąś sensowną opinie na temat ostatnich doniesień medialnych ws. transportu? Mowa tu o zebraniu przedstawicieli krajów tz. starej uni, w sprawie minimalnych stawek delegowanych kierowców i odbieraniu pauz weekendowych w kabinie. A czy ostatnie kontrole w WK holandia beda wiązały się z jakimis zmianami dla nas, kierowcow? Na lepsze lub gorsze? Kontrola podobno dotyczyla wlasnie polskiego oddzialu WK, a dokladniej omijanie holenderkiego prawa przez zatrudnianie polakow w fikcyjnym polskim oddziale.
młody 2017-02-16 12:38
czy orientuje się ktoś, jakie zarobki na stanowisku Dyspozytora? jak wygląda u nich system zmianowy, weekendy... dziękuję za info
Toyota Yaris 2017-02-17 11:22
Proponuję wykupić urlop w gorach i zabrać rodzine na narty, bo w lecie bedziesz dymał jak dziki osioł i siedział w gorącej kabinie bez klimy postojowej, a opalać się będziesz mógł na leżaku z kolegami na parkingu zamiast z rodziną nad morzem. Jeśli już wykupiłeś wakacje w lecie to proponuje je odsprzedać takiemu driverowi co często jest w Komornikach. Ja osobiście znam trzech ( nazwiska moge napisać na meila)
3
młody 2017-02-17 11:53
czy orientuje się ktoś, jakie zarobki na stanowisku Dyspozytora? jak wygląda u nich system zmianowy, weekendy... dziękuję za info
Pasażer 2017-02-17 14:22
Witam wszystkich jeżdżacych autobusami. Jak wiecie po raz kolejny dzisiaj sie zrypał autobus i mieliśmy przesiadkę w drodze do pracy. Jest to ten sam autokar, w którym w zeszłym tygodniu zepsuło się lożysko i ludzie czekali na zastepczy pod Berlinem. Chodzi o ten autobus scania którą przemalowali. Ten autokar nie powinien nas wozić ciągle się psuje. W związku z tym z innymi kierowcami chcemy napisać petycje do Keesa i Naomi o zmiane przewoźnika. Petycja będzie dostępna na kantynie w Zeewolde, i będzie przekazywana też wśród kierowców w Nettetalu. Proszę podpisujcie ją jak możecie. Pozdrawiam
3
Pasażer 2017-02-17 14:23
Witam wszystkich jeżdżacych autobusami. Jak wiecie po raz kolejny dzisiaj sie zrypał autobus i mieliśmy przesiadkę w drodze do pracy. Jest to ten sam autokar, w którym w zeszłym tygodniu zepsuło się lożysko i ludzie czekali na zastepczy pod Berlinem. Chodzi o ten autobus scania którą przemalowali. Ten autokar nie powinien nas wozić ciągle się psuje. W związku z tym z innymi kierowcami chcemy napisać petycje do Keesa i Naomi o zmiane przewoźnika. Petycja będzie dostępna na kantynie w Zeewolde, i będzie przekazywana też wśród kierowców w Nettetalu. Proszę podpisujcie ją jak możecie. Pozdrawiam
Marcin 2017-02-21 21:59
Chooj w tą firmę. Ludzie jeżeli macie trochę godności nie idźcie tam. Wszystko poniżej jakiejkolwiek krytyki,na rozmowie ma być pięknie a potem jesteś zerem które ma zapierdalać. Nikogo nie obchodzą twoje sprawy,ty jesteś tylko PZ...... które ma jezdzic. Urlopów nie ma tzn. są kiedy jaśnie Pani Wioletta sama zdecyduje że musisz siedzieć w domu wtedy dowiadujesz się że masz ww urlop. Na rozmowie o pracę Justyna mówi że 3 na 1 a w domu jesteś 5 (słownie PIĘĆ ) dni jeździsz autobusem który swoje Lata świetności świecił w 1999 roku. Bagaże leżą w środku. Jadąc do pracy musisz być 2 godzin wcześniej żeby zająć miejsce bo chamy zajmuja wszystkie wolne siedzenia ale wracając do domu mają na ciebie wyjeebane i czekasz na deszczu do godziny 15 lub 16-ej. W autach syf i są rozjebanev a jak to zgłaszasz to mają to w doopie -wazne że jedzie i zarabia pieniądze dla szefa. Ogólnie to osrać o obszczac ta firme. Dzięki Bogu szybko to zobaczyłem i pożegnałem się z Dziad Transem. Pozdrawiam wytrwałych co myślą że złapali Pana Boga za nogi.
5
on07 2017-02-22 11:41
witam majac zjecie komornicze to jaka cześć wynagrodzenia moze zajac komornik? pracując w koopsie wiem ze z podstawy musi zostawic 1600 zł to jak w firmie płaca 1700 podstawy do zabierze tylko 100 zł a co z tymi dietami tymi75złdziennie czy te dodatki to całe zabierze?
Waldek 2017-02-22 20:07
Marcin a powiedz gdzie nie tzreba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wszędzie jest się już tylko numerem ....masz wsiąść i jechać !!!jak nie pojedziesz ty to pojedzie ktoś inny.
obecny 2017-02-26 11:27
Czesc,znajomi byli na rozmowie ciekawe jest to,ze obecni kierowcy maja dietke 50 euro a na rozmowie mowa jest o 52 euro dla nowych .To się nazywa sprawiedliwe wynagrodzenie.Pozdro
Zostaw swoją opinię o Wolter Koops International Logistics
Sp. z o.o. - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops International Logistics
Sp. z o.o.