Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.

Komorniki

Opinie o Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.

komo 2017-02-07 09:52
taka z ciebie sierota,ze pracy nie potrafisz znalezc ? w Posce brakuje okolo 100 tys kierowców
1
komo 2017-02-07 09:52
taka z ciebie sierota,ze pracy nie potrafisz znalezc ? w Posce brakuje okolo 100 tys kierowców
1
poszukujacy pracu 2017-02-07 11:56
A co to ma wspolnego z moim postem? Ktos napisal ze szuka kierowcy do tej firmy to odpowiedzialem wiec to oznacza ze jedtem zainteresowany praca akurat w tej firmie. Udalo ci sie to zrozumiec czy jestes na tyle ograniczony ze nie zalapales?
3
poszukujacy pracu 2017-02-07 15:11
Skoro taki jestes kozak to napisz z nazwy firme w jskiej pracujesz i podsj swoje imie nazwisko i wtedy porownamy jakie ty masz warunki...a to pedalstwo cos was nie moze opuscic. Chyba wam oczko peklo i teraz macie traume.
4
Arek 2017-02-08 20:26
Lucek widzę że piszesz rozsądnie więc prroszę Ciebie jak w tej firmie faktycznie jest bo widzę po wpisach że ludzie narzekają ale polak jest taki że zawsze narzeka Proszę o szczerą opinię .
3
kierowca 2017-02-09 00:12
w koopsie jakies pieniadze zarabia sie tylko od marca do gora wrzesnia wyplaty po 7tys reszta roku po 5tys Jak ktos szuka pracy sezonowej Wakacje i swieta chce spedzac z kolegami na parkingu to Koops jest odpowiednia firma
2
Obecny 2017-02-09 11:12
Cześć.Te wpisy robią się denne... nie pasuje mi to się zwalniam ludzie co z wami jest nie tak???Justyny życie prywatne zostawcie w spokoju, a jak latasz z plackiem to lataj !!,kogo to interesuje???Wiem że są ekipy co jeżdżą po ponad 2 lata bez rozsiadek,i nie narzekają , a komorniki nie są spedycją planującą,tylko tłumaczącą , po drugie jak jaki jesteś wobec nich tak oni wobec Ciebie.Co do Świąt w Kabinie,a na co się jeden z drugim zgadzał przy podpisaniu umowy?,to najpierw sie zgadzasz ze za swieta nie ma dodatków a potem wielkie ale....Sami piszecie ile to niema Firm to dlaczego nie pozwalniacie sie tylko zniechęcacie innych??niech przyjda i zobaczą... niech każdy ma prawo samemu ocenić,po 3 miesiącach odchodzisz i już.Na dojazd własnym autem też sam się godzisz.Myśle że kasa za 20 dni pracy jest uczciwa,aczkolwiek brakuje docenienia kierowców którzy już tu przepracowali troszeczke i wiedzą co z czym sie robi.
Pozdrawiam obecnych i przyszłych Koopsiaków
14
Obecny 2017-02-09 14:19
ale zaraz kolego....spokojnie ja nie tłumaczę zasad płatności to raz,a Ty podpisując umowę wiedziałeś na jakich zasadach jest wypłacana pensja?na jakich warunkach?i ile trzeba przepracować aby otrzymać pełną pierwszą pensje???no o co chodzi???Fakt mieli opóźnienie,a my kierowcy też czasami się spóźniamy z dojazdem...kurcze ja tam firmy nie bronie bo mi też nie pasuje poślizg z wypłatą ,ale przez 2 lata mieli tylko 2 poślizgi i zawsze wszystko się zgadza..fakt parkingi UK i płacenie tam za płatne drogi własną kasą też nie jest ok, ale nie możemy tak zjadać komornik bo coś tam,może są nowe osoby nieznające roboty,może muszą to wszystko ogarnąć,a może przyszedł ktoś ogarnięty i sprząta bałagan po kimś?????. po za opóźnieniami w tych płacach nie ma nic o czym P.Justyna nie mówiła by podczas zatrudnienia. mogła wysłać wiadomości że w tym miesiącu będzie poślizg z wynagrodzeniem przepraszam. i to by wystarczyło.Ja też tak uważam,ale tego nie zrobiła trudno.Było minęło kto miał się zwolnić to to zrobił.Miejmy nadzieję ze już opóźnień nie będzie:). Miłej pracy i powodzonka.
3
Obecny 2017-02-09 14:23
Do Biura
Nie wiem jak ty to masz i piszesz ale ja w Lutym biorę podstawę+dodatki za styczeń a Diety za Grudzień a nie tak jak ty piszesz.Pozdrawiam
1
obserwujacy 2017-02-09 15:44
zanim cos napiszesz przeczytaj uwaznie co inni pisza.czyli u Ciebie tez sie zgadza tak jak pisza biura.Wiec delegacje masz z 1,5 miesiecznym opoznieniem.Biura podały ci przyklad wyplaty ze stycznia a ty piszesz o lutym
Zenek. 2017-02-10 09:52
Zmieńcie firmę jak Wam źle i po kłopocie ! No i najważniejsze nie będzie tych DURNYCH wpisów. Przecież tutaj nikt nikogo nie trzyma na siłę. Pozdrawiam normalnych.
2
milosc ponad wszystko 2017-02-11 19:25
i bardzo dobrze,ze pisza.Jestem za. przynajmniej wiemy kto z kim i dlaczego
1
bala lala 2017-02-12 10:51
franek te Twoje teksty nie trzymają poziomu...{nawet gdybyś buty codziennie zmieniał }słoma będzie ci wychodziła z nich nawet za sto lat\\\\\póżniej sie dziwić ,że mają kierowców za chamów i buraków... jest takie przysłowie jak cię widzą tak cię piszą ...
1
acze 2017-02-13 18:00
poszukuje zmiennika do koopsa tel. 531069303
1
Lili 2017-02-14 08:49
Pamietam#tęsknię#
Driver koops 2017-02-14 09:49
Potraficie tylko krytykować, że wypłata opóźniona o dzień czy dwa a jak wyślą 9 czyli dzień prędzej to tego nikt nie widzi...ktoś powinien zrobić tu porządek i pousuwac trzy czwarte wpisów. Wstyd, że tacy kierowcy jeżdżą w firmie. A najwiecej krytyki mozna uslyszec od gosci, ktorzy jezdza w WK po kilka lat i dalej beda jezdzic i narzekac.Jak by mi coś nie pasowało to składam wypowiedzenie i odchodzę a nie stekam jak dziecko. Tu nikt nikogo na siłę nie trzyma.
11
kierowca 2017-02-14 11:21
Jak komus aż tak bardzo nie pasuje to niech zalozy wlasna firmę i będzie ustalal po swojemu warunki. Niektóre wasze wpisy sa śmieszne. Tutaj praca jak każda inna!!! Fakt jest autentyczny ze dyspo pretensje maja do kierowców o byle co i często nie z ich winy ale ktos musi oberwać
Co do Justyny to dajcie spokój bo to co piszecie jest żałosne. Jej życie jej sprawa. Nikt wam nie zagląda do łóżka wiec i wy nie macie prawa
5
kris.pl 2017-02-14 15:00
dzis dostalem smsa ze nie ma aut w Nettetal i trzeba zostac w domu o tydzien dluzej. lipa totalna a tu kredyty do placenia i za co za przepracowanie 10 dni w lutym to co to za wyplata bedzie. twierdza ze jest 800 ciagnikow a to chyba jest nieprawda skoro ludzi w domu zostawiaja .
Albert 2017-02-15 17:31
Szukam kogoś kto szuka zmiennika do koopsa z woj kujawsko-pomorskiego najlepiej system 2/1 teraz jeżdżę po UE 3/1
kierowca 2017-02-15 18:59
Żeby byla lepsza kasa to musiałyby wszyscy kierowcy pl sie zjednoczyc a to niemozliwe!!!
1
fakty 2017-02-15 19:11
nie zdziw sie jak bedziesz siedział 4 tygodnie teraz w domu>poniewz sa kierowcy,ktorzy teraz sa tyle przetrzymywani a pani j wysyła esemesy typu nie mam dla was aut w holandii.Wiec jak siedzisz w domu drugi tydzień to przygotuj sie ze mozesz siedziec nastepne dwa tygodnie
Driver W. KOOPS 2017-02-16 02:55
To może wystarczy już tych ,,gorzkich żalów". Porozmawiajmy o faktach istotnych dla kierowców jak i dla wszystkich pracowników. Czy ktoś wie, słyszał lub ma jakąś sensowną opinie na temat ostatnich doniesień medialnych ws. transportu? Mowa tu o zebraniu przedstawicieli krajów tz. starej uni, w sprawie minimalnych stawek delegowanych kierowców i odbieraniu pauz weekendowych w kabinie. A czy ostatnie kontrole w WK holandia beda wiązały się z jakimis zmianami dla nas, kierowcow? Na lepsze lub gorsze? Kontrola podobno dotyczyla wlasnie polskiego oddzialu WK, a dokladniej omijanie holenderkiego prawa przez zatrudnianie polakow w fikcyjnym polskim oddziale.
młody 2017-02-16 12:38
czy orientuje się ktoś, jakie zarobki na stanowisku Dyspozytora? jak wygląda u nich system zmianowy, weekendy... dziękuję za info
Toyota Yaris 2017-02-17 11:22
Proponuję wykupić urlop w gorach i zabrać rodzine na narty, bo w lecie bedziesz dymał jak dziki osioł i siedział w gorącej kabinie bez klimy postojowej, a opalać się będziesz mógł na leżaku z kolegami na parkingu zamiast z rodziną nad morzem. Jeśli już wykupiłeś wakacje w lecie to proponuje je odsprzedać takiemu driverowi co często jest w Komornikach. Ja osobiście znam trzech ( nazwiska moge napisać na meila)
3
młody 2017-02-17 11:53
czy orientuje się ktoś, jakie zarobki na stanowisku Dyspozytora? jak wygląda u nich system zmianowy, weekendy... dziękuję za info
on07 2017-02-22 11:41
witam majac zjecie komornicze to jaka cześć wynagrodzenia moze zajac komornik? pracując w koopsie wiem ze z podstawy musi zostawic 1600 zł to jak w firmie płaca 1700 podstawy do zabierze tylko 100 zł a co z tymi dietami tymi75złdziennie czy te dodatki to całe zabierze?
Waldek 2017-02-22 20:07
Marcin a powiedz gdzie nie tzreba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wszędzie jest się już tylko numerem ....masz wsiąść i jechać !!!jak nie pojedziesz ty to pojedzie ktoś inny.
obecny 2017-02-26 11:27
Czesc,znajomi byli na rozmowie ciekawe jest to,ze obecni kierowcy maja dietke 50 euro a na rozmowie mowa jest o 52 euro dla nowych .To się nazywa sprawiedliwe wynagrodzenie.Pozdro
Kondziu 2017-02-27 22:33
W czwartek będę na rozmowie to dam wam znać jakie stawki.
W.K 2017-02-28 12:22
Twojemu koledze sie cos przysnilo Jest 50euro dla wszystkich nowych i starych
Marcel 2017-03-03 07:05
Czemu WK to historia? Napisz coś więcej. Pozdr
Norbit 2017-03-03 19:02
Panowie ile wychodzi tej podstawy netto bo byłem na rozmowie i tak naprawdę niczrego się dokładnie nie dowiedziałem dieta na pewno jest 50 euro .
obecny 2017-03-05 07:03
Część. Widocznie znajomym coś się pomyliło z wysokością diety.Spory ze wprowadziłem w błąd.
oubidubisraka 2017-03-07 16:10
24/7 na telefonie
Ziuta 2017-03-08 10:27
Wszystkim dziewczynom pracującym w naszej firmie tym za fajerą i tym za biurkiem samych miłych dni, mało problemòw i dużo radości. Ziuta.
4
Fonzo 2017-03-09 20:33
Byłem na firmie zostawić swoje CV, jak wyglada proces rekrutacyjny? Trzeba czekać na ich odzew?
1
lolek 2017-03-09 20:57
Fonzo ja się umówiłem przez tel .na rozmowę i dostałem już odp. że jestem przyjęty 2 dni to trwało ,a masz zmiennika -skąd jesteś
?

ANdy 2017-03-09 21:01
Szukam zmiennika do Koopsa system 2/1 najlepiej z kuj-pom.Szukam dlatego że mój zmiennik zrezygnował.
coops 2017-03-10 21:25
Szukam zmiennika do Coopsa jestem z Dębe Wielkie woj. Mazowieckie( usunięte przez administratora )
Bez nicka 2017-03-12 23:37
Komornik zabierze Ci 50% lub 60% ( nie pamiętam dokładnie) całej podstawy razem z tymi dodatkami. Diety są nietykalne
SzukamZminnika 2017-03-16 11:33
Mam 6miesiecy doswiadczenia w podwojnej na chlodniach polska hiszpania. Szukam zmiennika z wiekrzym doswiadczeniem by wspolnie pojsc do koopsa. Bez nalogow znam angielski i jestem z skierniewic. 8( usunięte przez administratora )
TRW 2017-03-17 12:36
Witam szukam zmiennika do Copsa jestem z piaseczna kolo warszawy moj nr. szesc szesc jeden osiem osiem piec piec trzy piec 661885535 nie palący lub imeil wbukanski@op.pl
TREE 2017-03-17 13:22
Witam szukam zmiennika do copsa mieszkam w piasecznie kolo warszawy moj nr. szesc szesc jeden osiem osiem piec piec trzy piec lub imeil wbukanski@op.p l prosze o smsa lub telefon.
gall 2017-03-18 17:23
Marcel.dedukcja...poprostu dedukcja...(redukcja itp...itd...)pozdrawiam optymistow.
K.W 2017-03-18 22:40
Do copsa??? A co to?
~kiero~ 2017-03-20 15:25
Ktos ma moze namiar na Marte? Sluchy chodza na parkingu, ze pracuje dla Belga teraz i maja nawet dobre warunki. Pozdro dla starej gwardi.
kieroo 2017-03-20 15:43
Ktos ma namiar na Marte? Chodza sluchy na parkingu ze pracuje teraz u Belga, ponoc maja dobre warunki. Pozdro dla starej gwardi.
Ucho 2017-03-25 19:22
Podobno pracują z Nią dawne kadry z WK to może przez Nich jakis kontakt?
Ucho 2017-03-25 19:26
Podobno z Martą pracuje cały dawny zespół kadr z WK to może przez Nich jakiś kontakt ,bo Marta chyba zmieniła telefon.
Ucho 2017-03-25 19:29
Podobno z Martą pracuje cały dawny zespół kadr z WK to może przez Nich jakiś kontakt ,bo Marta chyba zmieniła telefon.
Zostaw swoją opinię o Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o. - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wolter Koops
International Logistics Sp. z o.o.