logo Toyota

Toyota

Rybnik

Opinie o Toyota

Seller 2013-09-11 13:16
Pracowałem w rybniku w Toyocie przez ponad rok i muszę powiedzieć, że było całkiem przyjemnie . Jak dobrze szła sprzeddasz, to mogłem liczyć na spore opinie.
Huxley 2013-09-12 12:00
Byłem u nich blacharzem- lakeirnikiem. Wiadomo, najbardziej dochodowa fucha, więc było co zarobić.
2013-09-16 01:06
Przyjemny salon, mogę ocenić z perspektywy klienta- obsługa miła.
Elektryk2ooo 2013-09-26 12:20
W sumie okej, płacą przyzwoicie i robi sie na dobrych częściach
1
2013-10-08 12:18
Jako sprzedawca bardzo mi się podobało pracować, zwłaszcza ze wzgędnu na premie. Ogólnie miejsce fajne i dojazd też korzystny.
2013-10-11 02:39
Generalnie to akurat chyba bardzo potrzebowali kogoś na to stanowsiko, a że doświadczenie miałem, to mnie wzieli.
lekon 2016-05-11 17:36
No ale nie zawsze musisz do tej firmy zatrudniać się na doradcę czy też sprzedawcę, są nawet oferty z IT, widziałem, że niezły pakiet benefitów oferują takiemu pracownikowi, kartę multisport, prywatne ubezpieczenie medyczne. Zarobki również muszą przekraczać 4000 netto
Xmas 2017-03-15 23:19
Bardzo słabe zarobki
3
Ajax 2017-03-30 11:07
Coś więcej?
Piotr 2017-04-20 19:04
Bylem umowiony w serwisie na diagnoze zawieszenia.diagnoza zostala wykonana w tempie expresowym i byla prawidlowa,od razu umowilismy z doradca serwisowym wizyte na naprawe.warunek byl tylko ze dostane samochod zastepczy zeby zona z dwu letnim synem nie musiala wloczyc sie autobusem do domu i spowrotem,oczywiscie kolega z serwisu zapewnil ze auto zastepcze dostane.minol dokladnie tydzien i nadszedl dzien wizyty.postanowilem upewnic sie telefonicznie o dokladnej godzinie zeby odstawic auto tak by nie utrudniac pracy serwisantom,wtedy po jakims czasie dostalem smsa ze jest problem z zastepczakiem a bylo to 3 godziny przed planowanym ptzyjazdem.minelo okolo godziny i wtedy zadzwonila moja zona na serwis zeby dostac jakas informacje.dostala info ze jak szef slyszy moje nazwisko to go cos bierze... i ze auta zas.nie dostane.dodam tylko ze pracowalem w tej firmie 11 lat i przez ten czas nigdy nie mial szef ze mna problemow ani ja z nim,bylo ok.sytuacja jednak zmienila sie kiedy sie zwolnilem.ale to mnie nie dziwi poniewaz kazdy kto sie sam zwolni jest spostrzegany w oczach wlasciciela firmy jako zlodziej.no coz,trudno ale widocznie pan Konsek mierzy wszystkich swoja miara... Szkoda.na koniec jeszcze dodam ze nie mam pretensji do serwisu,nie staralem sie tez o zaden rabat,poprostu chcialem zlecic uslugei zapłacić jak każdy inny klient.nie polecam !!!
2
Zostaw swoją opinię o Toyota - Rybnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toyota