brak logo

Mont - EL

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o Mont - EL

alp 2015-02-08 10:08:56
Niezlłe w tej firmie muszą iść przekręty skoro za negatywne opinie straszy się internautów
11
byla pracownica 85 2015-02-08 23:18:16
Widac komus nie brakuje pomyslow na tworzenie i podstawianie sie pod coraz to nowsze nicki.Teraz ALP???? Skad ty bierzesz takie nazwy. Alp gdzie ty tam widzisz straszenie?

Zenada...Szkoda mi czasu by czytac takie twoje plytkie odpowiedzi.
1
AVE 2015-02-11 16:13:42
A niech sobie gadają, ważne że nazwę firmy nie przekręacają :)
Pozdrawiam wszystkich obecnych Montelowiczów. A tym byłym pracownikom, tak bardzo rozżalonym i rozgoryczonym, iż nie udało im się doskoczyć wyżej, albo wypowiedzieć więcej półprawd połączonych z kłamstwami - JESTEŚCIE MAŁO WIARYGODNI (komentarze pisane z jednego nr IP- hahahahahahahaha). A w ramach ogólnej zasady wzajemności pragnę dodać - jesteście zwykłymi INTRYGANTAMI, opętanymi chęcią zemsty. Skompromitowaliście się. Jeśli ktoś z Was ubzdurał sobie, że za wszelką cenę zniszczy firmę a przy okazji pozbawi innych pracy to wiedzcie, że nie jesteście nadludźmi i nie rządzicie światem. Niezależnie od tego jak czarny PR będziecie chcieli zrobić tej firmie i jej obecnym
pracownikom, ONA (ta firma) trwa, jest, ma się dobrze, w zasadzie coraz lepiej. AVE.
Czesław 2015-02-13 11:30:43
Z tymi IP to bardzo interesujące:) Również sprawdziłem i okazuje się, że nie negatywne, ale wszystkie pozytywne komentarze dotyczące firmy Montel pochodzą z jednego adresu...ciekawe:)
6
Pablo 2015-02-13 19:49:06
ale tu głupoty piszecie!!!!tylko administrator może sprawdzić Ip ale i to nie jest legalne!!!tak więc ogranijcie kuwete!!! wszystki negatywne komentarze sa prawdziwe!!!!porozmawiajcie z ludzmi którzy tu pracowali bądz pracuja na budowach to sie dowiecie jak jest bo Ci z biura to są tak rozgarnięci jak kupa liści!!!
8
jacek 2015-02-16 07:42:31
zgadzam się z Tobą. i na dodatek firma sama sobie pisze pozytywne opinie.
8
AVE 2015-02-16 12:51:55
Skoro wy, byli pracownicy piszecie opinie, to obecni pracownicy też mogą pisać opinie. Jak to jest że byli piszą te złe opinie a ci obecni piszę te dobre to wiadomo. Jednym było źle (wiecznie źle) będąc tu przez dłuższą bądź krótszą chwilę, a innym jest tu dobrze. Skoro wy, ci niezadowoleni macie ochotę wyrażać swoje poglądy to róbcie to, i nie czepiajcie się, że obecni piszą o firmie dobrze. A z tymi numerami IP to pierwszy lepszy haker może je sprawdzić, wielkie mi co. Ja piszę drugi raz bo dopiero odczytuje te opinie. Moim zdaniem firma warta polecenia. Dobrze, że wykruszają się ci, którym było źle a zostają ci, którym się chce. Firma się rozwija, widzę, że nowe wchodzi, jest ok. powodzenia. AVE.
2
AFE 2015-02-18 09:31:55
AFE! się zgadzam. z tą firmą. AFE
6
pracownik biurowy 2015-03-05 11:54:17
żeby ci ktos kiedys tej kupy liści do ryja nie napchał przypadkiem...
2
wkurzony 2015-03-11 16:34:05
Bardzo złe doświadczenie. Jak widzę odradzać nie musze
9
dobreeeee 2015-03-17 07:24:14
krótko, zwięźle i na temat.
1
fest 2015-03-20 14:33:13
a w montelu same hakeryyy buhahahaha
3
Krzysztof 2015-03-25 07:19:11
Witam.
To już nawet nie jest negatywne wrażenie. to jest jakaś kpina. polecam tym, którzy chcą za swoimi pieniążkami chodzić, dzwonić, prosić etc. wszystkim, którzy jeszcze nie mieli wątpliwej przyjemności, mieć kontaktu z tym miejscem serdecznie ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11
Pablo 2015-03-29 20:34:17
Pracowniku biurowy powiedz do kogo mam się zgłosić żeby mi tych liści napchal A będę nawet jutro
8
kierownik budowy 2015-04-10 07:55:21
W całym mieście nie spotkałem się z osobą, która mówi dobrze o współpracy z tą firmą. nawet Ci zaciekli 'pracownicy biurowi' też różne rzeczy opowiadają. niekoniecznie pozytywne.
12
Bajkopisarz 2015-05-21 14:51:36
Opowiem Wam bajkę:
Codziennie wcześnie rano, mała mrówka przybywała do pracy i natychmiast rozpoczynała pracę. Produkuje dużo i jest szczęśliwa. Szef, lew, był zdumiony widząc, że mrówka pracuje bez nadzoru. Pomyślał, że jeśli mrówka może wytwarzać tak dużo bez nadzoru, to czyż nie wytwarzałaby jeszcze więcej, gdyby miała nadzorcę.

Zatrudnił więc karalucha, który posiadał szerokie doświadczenie jako nadzorca i znany był z pisania znakomitych raportów. Pierwszą decyzją karalucha było wprowadzenie systemu kart zegarowych.

Potrzebował też sekretarki, by pomagała mu pisać i drukować raporty, oraz zatrudnił pająka do zarządzania archiwami i monitorowania wszystkich rozmów telefonicznych.

Lew był zachwycony raportami karalucha i poprosił go o sporządzenie wykresów w celu opisania tempa produkcji i analizowania trendów tak, by mógł je wykorzystać do prezentacji na zebraniach Zarządu. Tak więc karaluch musiał kupić nowy komputer, drukarkę laserową i zatrudnił muchę do prowadzenia działu informatyki.

Mrówka, kiedyś tak produktywna i zrelaksowana, nienawidziła nadmiaru nowej papierkowej roboty i spotkań, które zabierały jej większość czasu. Lew doszedł do wniosku, że nadszedł czas mianowania osoby kierującej działem, w którym pracowała mrówka. Stanowisko dano cykadzie, której pierwszą decyzją był zakup do biura nowego dywanu i ergonomicznego krzesła.

Nowy kierownik, cykada, też potrzebowała komputera i osobistego asystenta, którego wzięła ze sobą z poprzedniego działu po to, by pomagał jej przygotowywać Strategiczny Plan Optymalizacji Kontroli Pracy i Budżetu. Dział, w którym pracuje mrówka jest teraz smutnym miejscem, gdzie nikt się nie śmieje, za to wszyscy stali się nerwowi.

W tym samym czasie cykada przekonała szefa, lwa, co do absolutnej konieczności przeprowadzenia badania klimatycznego środowiska. Przy przeglądzie kosztów funkcjonowania działu mrówki, lew stwierdził, że produkcja uległa znacznemu zmniejszeniu.

Zatrudnił więc sowę, prestiżowego i znanego konsultanta, by ta przeprowadziła audyt i zaproponowała rozwiązania. Sowa spędziła w dziale trzy miesiące i przygotowała ogromny, wielotomowy raport, kończący się następującym wnioskiem: "W dziale jest przerost zatrudnienia".

Kogo lew zwolnił jako pierwszego?

Oczywiście mrówkę, gdyż wykazywała brak motywacji i negatywną postawę.
13
Arturoo 2015-06-10 10:10:46
Fatalne doświadczenia mam z tą firmą. Jak Cię potrzebują, to panienki z biura wydzwaniają, jak skończysz robotę, to przestają odbierać telefony, a o kasę prosisz się miesiącami
21
zalon 2015-07-09 16:08:04
były już słowa odradzam, fatalnie, okropnie, beznadziejnie, do kitu, najgorzej, unikajcie, omijajcie. nie wiadomo jakich słów już używać, aby się nie powtarzać.
11
hans 2015-10-06 17:55:03
Niestety sa jeszcze takie firmy jak montel,które uważają nie za wykonaną pracę niekoniecznie trzeba płacić,na porządku dziennym jest proszenie się uczciwie zarobione pieniądze- miesiącami.Nie polecam
11
gruby 2015-10-12 16:57:12
To już wpisane w schemat działania tej firmy. jak ktoś chce mieć problem z odzyskaniem należnej kasy,to serdecznie polecam. Nieudolne zarządzanie przez osoby, które nie mają żadnego pojęcia sprawia, że jest, jak jest.
13
rychu 2015-11-17 12:48:46
coś wstawią, a Ciebie wystawią hahahaha. o naiwności.
8
michałek 2015-11-17 13:02:13
podaj namiary tych osób. tych zadowolonych z jakości usług, z pensji, które wypłacane są na czas.
9
Nocoty 2015-12-28 16:01:37
Witam słyszałem że z końcem roku zwalnia się jeden z serwisantow więc wysyłaj aplikację bo podobno jeszcze nie mają nikogo na to miejsce
Nocoty 2015-12-31 15:00:07
Jak nie prowadzą jak na Olx sa ogłoszenia ze poszukują serwisowania na Radom Lublin i jeszcze jakieś miasto A to musisz się go zapytać dlaczego odchodzi bo ja nawet nie wiem który to chłopaka był
lelek 2016-01-14 16:31:35
Naiwniacy. do roboty wezmą, ale jak nadejdzie czas wypłaty, to zapewniam, że nie będzie już tak miło.
11
Pracownik 1986 2016-01-21 16:54:30
jak można pracować dla kogoś, kto jest tak nieuczciwy?
9
setki_procent 2016-03-05 17:05:53
Odradzam wszystkim, którzy zastanawiają się nad podjęciem jakiejkolwiek współpracy z ww. firmą.
Nie będę tutaj nikogo oczerniał ani obrażał, nie jest to w żaden sposób moim celem, pragnę jedynie odradzić współpracę każdemu kto się zastanawia i ma jeszcze szansę się wycofać.
Myślę, że najlepszą opinię wstawia sobie sam Mont-el(zapraszam do lektury zamieszczonej poniżej).
Instrukcja dla bardzo ciekawych:
www.mont-el.pl - prawy przycisk myszy- źródło strony- lektura od linijki 349-355.
A dla chcących zaoszczędzić czas:
https://wizytowka.rzetelnafirma.pl/bhxxl2pe

Trochę o poziomie intelektualnym:
http://mont-el.pl/images/wykres-kwartaly.jpg
Setki procent wykonanych robót???
Moje przekonanie zakładało, że problem macie jedynie z j.polskim, ale chyba zostaliście przecenieni.

Pamiętajcie, nawet gdy poprawicie kod, grafiki, internet wam tego nie zapomni.

Czytając wszystkie negatywne opinie, trudno jest się z nimi nie zgodzić. A próby ratowania opinii drogie Panie i Panowie, mówią same za siebie.
W przypadku tych pozytywnych, więcej niż ziarna prawdy nie należy się po nich spodziewać.
Na koniec pozostaje mi życzyć wszystkim począwszy od J.Go, J.Gr, K.B i im podobnym by los się odwrócił, a wszystkim oszukanym pracownikom i podwykonawcom,
tym którzy tracą na was zdrowie i nerwy, by mogli usiać spokojnie w fotelu patrząc na to z uśmiechem, ale bez satysfakcji bo zawsze musicie pamiętać co czuliście, gdy mieliście do czynienia z ww. firma.

PS: Dobra, trochę satysfakcji w tym fotelu się wam należy.
16
miliony monet 2016-03-11 12:14:10
Idealnie w punkt. Już Ka Be nie wymyśli nic mądrego w odpowiedzi.
2
były\*pracownik. 2016-03-15 10:36:02
Mam tak samo , od pół roku nie mogę odebrać pieniędzy..
7
obecnypracownik. 2016-03-15 11:06:30
Kpina piszą to obecni pracownicy , ktorzy oczywiscie zostali do tego przymuszeni przez Jacka G. Prezesa niby zarządu.
Wstyd i hańba, każdy pracownikktóry już tam nie pracuje czeka jeszcze na swoje pieniądze.
Żal żal Żal Żal!!!!
6
jaa 2016-03-22 08:54:02
wszystkie negatywy o tej firmie są jak najbardziej prawdziwe
8
krs24 2016-04-29 13:23:05
Wlasnie wystawialem im fakture, niebawem napisze jak poszlo.
2
krs24 2016-05-18 11:12:28
Dokładnie jak w poprzednich postach. Faktura opłacona ponad 2 tygodnie po terminie z regularnym upominaniem się. A rozmowy już nie tak miłe jak zamawiali :[
6
Znajomy Monte la 2016-07-15 09:07:12
@@@ pracownica 85
Myślę że zanim zaczniesz pisać komentarze powinnaś popracować nad ortografią ...
Prawdę każdy zna... Traktują ludzi mało poważnie zwłaszcza kiedy chodzi o płatności a jak potrzebują pomocy dzwonią kilka razy dziennie...
11
Były#pracownik# 2016-08-18 22:38:11
Nie rozumiem , po co dalej oszukiwać ludzi i wciskać im ciemnotę , że te komentarze są wyssane z palca. Miasta by nami zabraklo , gdyby wszyscy ludzie którym Pan wielmozny Prezesunio , winien jest pieniądze , przyjechali. Taka prawda , że nikt , kto tam pracował nie doda tu pozytywnej opinii. Teraz pracują tam sami starzysci z UP , bo Goździka nie stać na opłacenie etatu ludziom. A poza tym nikt spelna rozumu nie zostanie tam i nie da się w konia robić. Mnie Goździk winien jest 5 tysięcy złotych za "drobne" robótki, które dla niego wykonywalem. A pieniędzy jak nie widziałem, tak nie widze..
8
robuś 2016-09-07 14:40:00
umowę? hahahaha
6
Arttysta 2016-09-15 22:15:28
Na początku miło, wesoło. Później przychodzi czas wypłaty i jest małe zaskoczenie... Wypłaty robią się mniejsze, aż w końcu nic nie płacą. Odradzam nawet myśleć o pracy w tej firmie. Każdy tak kończy u nich...
8
lirek 2016-09-16 16:15:37
na stronie, to sobie możesz wszystko wstawić.....
4
Fan KB 2016-09-17 07:47:40
Oczywiście drogi "Mikołaju", że wrzucacie jak najwięcej zdjęć realizacji żeby pokazać jak prężnie działacie, tylko jak widać po wcześniejszych komentarzach oficjalnie zalegacie z kasa. Nie zapominaj, że wiele z tych realizacji wykonały zewnętrzne firmy które muszą prosić się o swoje pieniądze. Dajecie swoje koszulki i prosicie o zdjęcia na stronkę i na tym koniec miłej współpracy, później tylko walka o pieniądze.
10
Ninia 2016-09-21 16:50:37
negatywne komentarze piszą byli pracownicy oraz podwykonawcy, którzy mieli tę wątpliwą przyjemność kontaktu z tą firmą.... chcesz zarabiać 1200 zł w 5 ratach, to zapraszam serdecznie....
6
Bobo 2016-10-04 14:56:13
Jak dla mnie ta psełdo firma to jedna wielka patologia a Goździk samo zwańczy prezes zamiast dać zarobić co najmniej 25zł na godzinę to sponsoruje wypożyczalnię aut dla tych tępych pseudo menagerów Kubackiego itd.a zarobioną wypłatę dostajesz w ratach jak co dziennie dzwonisz i toczysz z nimi walkę o własne pieniądze albo jak niektórzy wygrywają w sądzie
7
Anka 2016-10-05 12:44:00
Ma obowiązek, ale tego nie robi. Goździk nigdy nie konfrontuje się z dłużnikami, tylko wystawia naiwne panienki, żeby się kłóciły z pracownikami oraz w szczególności podwykonawcami. godziny są sztucznie zaniżane, a wynagrodzenia płacone w ratach. znam podwykonawców, którym Goździk wisi kasę od zeszłego roku. sam się rozbija autami z wypożyczalni..... szerokim łukiem omijać. wszystkie pozytwyne komentarze są pisane przez jedna osobę....
5
kkk 2016-10-05 17:54:30
kpisz czy o droge pytasz ?
4
Zawiedziony 2016-10-08 15:41:54
Niepoważna firma. Niepoważny Prezes. Szkoda nerwów i pieniędzy.
11
marek 2016-10-09 12:00:18
No tak, jak jest szansa na dodatkowo płatne nadgodziny to i wypłata jest dużo wyższa. Moze są okresy, kiedy jest więcej pracy?
ktos 2016-10-25 09:11:28
Ja kiedyś od księgowej usłyszałem, że "mamy chyba przepełnione konto" bo przelewy do nich wracają :-D
2
larson 2016-10-26 11:27:46
żartujesz??????? hahahahaha
1
makao 2016-11-04 15:22:49
firma nie płaci wszystkich pieniędzy za usługi tyle powiem zastanawiam się co na to prezes pan Jacek
5
klient 2016-11-04 15:32:22
oszuści odradzam wykonywać dla nich usługi
4
podwykonawca 2016-11-06 18:54:20
rekbial@wp.pl
Adres dla wszystkich oszukanych podwykonawców przez tą nie uczciwą firmę.

Koniec bezkarności !!!!!
2
Zostaw swoją opinię o Mont - EL - Tomaszów Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mont - EL