Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DIBORA & CO SP. Z O.O

Pracowałeś w firmie DIBORA & CO SP. Z O.O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2013-12-15 11:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A tam gadacie ja pracowalem w tej firmie i niedawno zjechalem na stale do Polski i pieniadze byly zawsze na czas jak tam pracowalem, a co do ostatniej wyplaty tez byla taka jak powinna byc wiec nie pijcie chodzcie do pracy to beda wyplacane cale wyplaty, tylko Polacy za granica to skurwysyny Pozdr...
zdjecie uzytkownika
wikson - 2014-02-20 09:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się ze 'Spawacz' za uczciwą pracę w Diborze jest normalnie płacone. co do stawki to chyba podpisywaliście jakieś druczki z jej wysokością
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-03-06 20:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tylko ze umowe dostalem a pani (usunięte przez administratora)oczywiscie kit wciskala ze dochodzi dieta,premia,i bardzo dobrze doplacaja za wlasny transport, zarzekała sie ze 8.50netto bedzie pan miał. polecam firme jak ktos lubi dostawac wyplate z kilkumiesiecznym opoznieniem.
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2014-03-07 14:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po pierwsze Dibora nie placi za dojazdy to wiem bo bylem i odrazu bylo mowione ze jade na wlasny koszt po drogie jaka premia i jaka dieta dibora nie placi za to a pozatym jakie 8.50 netto dibora minimum daje 9 netto ja zjechalem na koniec listopada 2013 i bylo wszystko cacy z wyplata, wyplata zawsze byla do 25 kazdego miesiaca pozdrowionka dla p.Józka i Pawła od Junker
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-03-14 18:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem ciekaw jak placa te 9 netto,chyba w złotowkach,nie wciskaj kitu!! ja na ostatnia wyplate 4 miesiace czekalem. pozytywne komentarze to chyba p.kasia pisze jak sie nudzi:)
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2014-03-16 10:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [spawacz - 2014-03-14 18:48:35]:
Ja wiem swoje ty wiesz swoje pracowalem w diborze i bylo wszystko ok tak jak pisalem i zawsze dostalem wyplate taka jak powinna byc nawet jak zjechalem to ostatnia wyplata tez byla taka jak powinna byc i nie czekalem na pieniadze.Pieniadze mialy byc 25 i byly.Ps pozytywne komenty wystawiaja tylko dobrzy pracownicy a kit wciskaja nieroby wiec moze cos zawiniles ze ci niby nie zaplacili !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Marcin Zet Falubaz - 2014-04-08 16:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niepierdolcie farmazonow pracowalem tu przez poltora roku i siano mialrm zawsze na czas.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
michał wróz - 2014-04-09 14:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dooobre tam dziewczyny
zdjecie uzytkownika
wróż michał - 2014-04-09 14:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia agnieszka czymajcie się ciepło i mniej pracy
zdjecie uzytkownika
wróż michał - 2014-04-09 14:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kasia agnieszka czymajcie się ciepło i mniej pracy :)
zdjecie uzytkownika
dibora bleeee - 2014-04-15 20:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko dla desperatow,ale i tym tez odradzam. wszystko pieknie przed wyjazdem,scieme wkrecaja a pozniej telefonów nie odbieraja. (usunięte przez administratora)a pozytywy sami sobie pisza!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-05-08 21:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
problemy z kasa,zawsze z kilkutygodniowym opoznieniem. mieszkanie na poczatku nie bylo takie jak mialo byc,kontakt z firma jak juz sie jest w niemczech jest trudny bo jak wysla ludzi to telefonow nie odbieraja.jedyna opcja to z niemieckim pracodawca sie dogadywac:)
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2014-05-10 21:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin Zet Falubaz - 2014-04-08 16:49:04]:
falubaz ty moze laske robiles dlatego kase miales na czas.
zdjecie uzytkownika
pani kasia sciemniara - 2014-05-10 21:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe wpisy na ''Tutaj pracuje pl.'' widac firma dibora ma wielu fanów:)
zdjecie uzytkownika
aluminium - 2014-05-26 17:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka 10euro, do pracy mam 400 metrów. W pracy spokój bo pracuje tylko z Niemcami. Jeżeli chodzi o samą diborę to tylko umowa jest na minus bo jest nic nie warta. Pani Kasia i Agnieszka też ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tavol - 2014-05-27 01:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co kto lubi, może wolą odpoczywwać żal jedynie pracowników, którzy muszą na te ciężkie pieniądze pracowaćy tyle casu.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-10-13 09:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO firma zlodzieji i klamcow Braze to typowy NRD-owiec za 2 euro du. by wilizal.
zdjecie uzytkownika
Luks - 2014-10-13 10:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najciekawsze jest to, że firma nie posiada nawet swojej strony internetowej, chociaż w branży istnieją od 2005 roku według tego katalogu http://www.krs-online.com.pl/dibora-co-sp-z-o-o-krs-221233.html Ciekawe czy od początku swojej działalności było takie samo zachowanie niektórych osób, które odpowiedzialne są za tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Pracujący - 2014-10-30 16:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skarżą się tylko d( usunięte przez administratora )Ja tam wypłatę mam zawsze na czas, kontakt z firmą też jest okej nie tylko na miejscu, ale i jak jest się już w pracy. Pozdrawiam normalnych ludzi, którzy nie obwiniają ludzi wokół siebie za złe rezult wynw pracy, albo za to, że zostali z niej wyrzuceni przez własne błędy.
zdjecie uzytkownika
bańka - 2014-11-05 11:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro firma Dibora placi wypłatę na czas to już dla niej wielki plus. a ile tej wypłaty jest jeśli można wiedzieć? bardzo jest język niemiecki potrzebny żeby się porozumieć czsy jakoś idzie się na klasyczne migi dogadać i to wwystarczy żeby przetrwać? smuteczek tylko że nie mają jeszcze swojej strony internetowej
zdjecie uzytkownika
roman.p - 2014-11-21 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy,wszystko przed wyjazdem ładnie pieknie a pozniej nawet tel.nie odbieraja jak sie czlowiek o kase upomina. odradzam pracy dla tych oszustów
zdjecie uzytkownika
hah - 2014-12-04 00:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Spawacz - 2014-03-07 14:13:49]:
skończcie (usunięte przez administratora)jak komuś się nie chce robić to zawsze ma problemy dibora jest spoko polecam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-05 23:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bańka - 2014-11-05 11:48:04]:
Dibora jest wypłacalna. Pracuje w tej firmie od początku tego roku i jak do tej pory jest wszystko w porządku. Jeżeli masz problemy z językiem to doucz się trochę i szukaj kontraktu na którym jest jak najmniej polaków, będziesz miał spokój.Z czasem nauczysz się dobrze mówić i będziesz mógł szukać pracy na własną rękę. Jeżeli masz chęć to dasz rade
zdjecie uzytkownika
wala w huja jak zorro - 2014-12-06 20:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasy jeszcze nie otrzymalem a jusz dawno po 25 bez sondu hyba sie nieobedzie caly czas mydlom oczy oni dawno dostali kase za moja prace takrze odradzam wam tam podejmowac prace. ALE JA IM NIEPOPUSZCZE
zdjecie uzytkownika
byly pracownik spawacz - 2014-12-17 20:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma dobra wyplata na czas tylko biuro niepotrzebnie slucha polaków którzy żeby sie wybic kłamia na innych a ci leca z roboty jednym słowem polak to kurwa za granica jedyny minus dibory to umowa ale kasa jest na czas przynajmniej jak tam pracowalem to kasa byla na czas ja teraz pracuje w NL na holenderskich warunkach jest malo polaków i jest git i mam (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIBORA & CO SP. Z O.O
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DIBORA & CO SP. Z O.O?
Zadaj pytanie
x