Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DIBORA & CO SP. Z O.O

Pracowałeś w firmie DIBORA & CO SP. Z O.O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Janek 59 - 2013-01-14 16:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowaliśmy jako elektrycy w Kiel. Zakwaterowanie super, zapłata za pracę także. Mam jak najlepsze zdanie o Firmie !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 19:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jak długo czekasz już na wynagrodzenie za pracę od DIBORA & CO SP.Z.O.O ? Nie było tam żadnej przerwy na 8 godzin pracy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 15:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spawacz jak ci się pracowało w firmie DIBORA & CO SP.Z.O.O? z jakiego powodu tam już nie pracujesz? pensja była za niska?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-08-01 19:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawka byla smieszna,obiecano mi ze bede mial 8.5euro a dostalem jak na umowie 5z centami, mieszkanie mialo byc super,wyposazona kuchnia,wszystko co potrzeba,zajechalismy z kolegą a tu niespodzianka,pokuj zimny(to byl luty) nawet czajnika nie bylo, ale pracodawca okazal sie spoko i na reke nam placil nadgodziny,to troche odbilem sobie na dziadoskiej firmie.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2013-10-07 20:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byly pracownik, czy podczas pobytu w Niemczech mieliście problemy kontaktem z przedstawicielami firmy DIBORA?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-10-26 08:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
lipna firma, [usunięte przez moderatora] kłamia i obiecuja ajak konczy sie kontrakt to zjezdzasz do domu bez calkowitej wyplaty a i reszty i tak juz nic=gdy nie ujzysz
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2013-10-28 19:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2013-10-26 08:20:59]:
Zaczęliśmy właśnie prace w tej firmie, obiecano nam na koniec miesiąca wypłatę, a teraz przekładają to na następny miesiąc (25 listopad) za październik. Czy warto tam dalej pracować?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-11-06 17:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lepiej siezmywajcie, niemieckiego pracodawce kasuja co dwa tygodnie a nieraz co tydzien za wasza prace czyli kase za was juz dawno otrzymywali i otrzymuja....kreca i o kasie bedziecie musieli zapomniec, mozliwe ze czesc wam zaplaca z reszta zwlekajac i tej reszty na bank nie zobaczycie
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2013-12-15 11:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A tam gadacie ja pracowalem w tej firmie i niedawno zjechalem na stale do Polski i pieniadze byly zawsze na czas jak tam pracowalem, a co do ostatniej wyplaty tez byla taka jak powinna byc wiec nie pijcie chodzcie do pracy to beda wyplacane cale wyplaty, tylko Polacy za granica to skurwysyny Pozdr...
zdjecie uzytkownika
wikson - 2014-02-20 09:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się ze 'Spawacz' za uczciwą pracę w Diborze jest normalnie płacone. co do stawki to chyba podpisywaliście jakieś druczki z jej wysokością
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-03-06 20:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tylko ze umowe dostalem a pani (usunięte przez administratora)oczywiscie kit wciskala ze dochodzi dieta,premia,i bardzo dobrze doplacaja za wlasny transport, zarzekała sie ze 8.50netto bedzie pan miał. polecam firme jak ktos lubi dostawac wyplate z kilkumiesiecznym opoznieniem.
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2014-03-07 14:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po pierwsze Dibora nie placi za dojazdy to wiem bo bylem i odrazu bylo mowione ze jade na wlasny koszt po drogie jaka premia i jaka dieta dibora nie placi za to a pozatym jakie 8.50 netto dibora minimum daje 9 netto ja zjechalem na koniec listopada 2013 i bylo wszystko cacy z wyplata, wyplata zawsze byla do 25 kazdego miesiaca pozdrowionka dla p.Józka i Pawła od Junker
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-03-14 18:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem ciekaw jak placa te 9 netto,chyba w złotowkach,nie wciskaj kitu!! ja na ostatnia wyplate 4 miesiace czekalem. pozytywne komentarze to chyba p.kasia pisze jak sie nudzi:)
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2014-03-16 10:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [spawacz - 2014-03-14 18:48:35]:
Ja wiem swoje ty wiesz swoje pracowalem w diborze i bylo wszystko ok tak jak pisalem i zawsze dostalem wyplate taka jak powinna byc nawet jak zjechalem to ostatnia wyplata tez byla taka jak powinna byc i nie czekalem na pieniadze.Pieniadze mialy byc 25 i byly.Ps pozytywne komenty wystawiaja tylko dobrzy pracownicy a kit wciskaja nieroby wiec moze cos zawiniles ze ci niby nie zaplacili !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Marcin Zet Falubaz - 2014-04-08 16:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niepierdolcie farmazonow pracowalem tu przez poltora roku i siano mialrm zawsze na czas.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
michał wróz - 2014-04-09 14:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dooobre tam dziewczyny
zdjecie uzytkownika
wróż michał - 2014-04-09 14:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia agnieszka czymajcie się ciepło i mniej pracy
zdjecie uzytkownika
wróż michał - 2014-04-09 14:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kasia agnieszka czymajcie się ciepło i mniej pracy :)
zdjecie uzytkownika
dibora bleeee - 2014-04-15 20:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko dla desperatow,ale i tym tez odradzam. wszystko pieknie przed wyjazdem,scieme wkrecaja a pozniej telefonów nie odbieraja. (usunięte przez administratora)a pozytywy sami sobie pisza!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-05-08 21:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
problemy z kasa,zawsze z kilkutygodniowym opoznieniem. mieszkanie na poczatku nie bylo takie jak mialo byc,kontakt z firma jak juz sie jest w niemczech jest trudny bo jak wysla ludzi to telefonow nie odbieraja.jedyna opcja to z niemieckim pracodawca sie dogadywac:)
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2014-05-10 21:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin Zet Falubaz - 2014-04-08 16:49:04]:
falubaz ty moze laske robiles dlatego kase miales na czas.
zdjecie uzytkownika
pani kasia sciemniara - 2014-05-10 21:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe wpisy na ''Tutaj pracuje pl.'' widac firma dibora ma wielu fanów:)
zdjecie uzytkownika
aluminium - 2014-05-26 17:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka 10euro, do pracy mam 400 metrów. W pracy spokój bo pracuje tylko z Niemcami. Jeżeli chodzi o samą diborę to tylko umowa jest na minus bo jest nic nie warta. Pani Kasia i Agnieszka też ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tavol - 2014-05-27 01:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co kto lubi, może wolą odpoczywwać żal jedynie pracowników, którzy muszą na te ciężkie pieniądze pracowaćy tyle casu.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-07-24 09:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na niejakiego Józka i Pawła zawsze jeżdża razem czarną audi combi kłamia do biura gadają głupoty a pózniej człowiek przez nich leci z roboty a oni wciskają swojego dwa pedały
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIBORA & CO SP. Z O.O
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x