Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dibora & Co

Pracowałeś w firmie Dibora & Co i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dibora bleeee - 2014-04-15 20:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko dla desperatow,ale i tym tez odradzam. wszystko pieknie przed wyjazdem,scieme wkrecaja a pozniej telefonów nie odbieraja. (usunięte przez administratora)a pozytywy sami sobie pisza!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-05-08 21:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
problemy z kasa,zawsze z kilkutygodniowym opoznieniem. mieszkanie na poczatku nie bylo takie jak mialo byc,kontakt z firma jak juz sie jest w niemczech jest trudny bo jak wysla ludzi to telefonow nie odbieraja.jedyna opcja to z niemieckim pracodawca sie dogadywac:)
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2014-05-10 21:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin Zet Falubaz - 2014-04-08 16:49:04]:
falubaz ty moze laske robiles dlatego kase miales na czas.
zdjecie uzytkownika
pani kasia sciemniara - 2014-05-10 21:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe wpisy na ''Tutaj pracuje pl.'' widac firma dibora ma wielu fanów:)
zdjecie uzytkownika
aluminium - 2014-05-26 17:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka 10euro, do pracy mam 400 metrów. W pracy spokój bo pracuje tylko z Niemcami. Jeżeli chodzi o samą diborę to tylko umowa jest na minus bo jest nic nie warta. Pani Kasia i Agnieszka też ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tavol - 2014-05-27 01:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co kto lubi, może wolą odpoczywwać żal jedynie pracowników, którzy muszą na te ciężkie pieniądze pracowaćy tyle casu.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-10-13 09:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO firma zlodzieji i klamcow Braze to typowy NRD-owiec za 2 euro du. by wilizal.
zdjecie uzytkownika
Luks - 2014-10-13 10:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najciekawsze jest to, że firma nie posiada nawet swojej strony internetowej, chociaż w branży istnieją od 2005 roku według tego katalogu http://www.krs-online.com.pl/dibora-co-sp-z-o-o-krs-221233.html Ciekawe czy od początku swojej działalności było takie samo zachowanie niektórych osób, które odpowiedzialne są za tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Pracujący - 2014-10-30 16:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skarżą się tylko d( usunięte przez administratora )Ja tam wypłatę mam zawsze na czas, kontakt z firmą też jest okej nie tylko na miejscu, ale i jak jest się już w pracy. Pozdrawiam normalnych ludzi, którzy nie obwiniają ludzi wokół siebie za złe rezult wynw pracy, albo za to, że zostali z niej wyrzuceni przez własne błędy.
zdjecie uzytkownika
bańka - 2014-11-05 11:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro firma Dibora placi wypłatę na czas to już dla niej wielki plus. a ile tej wypłaty jest jeśli można wiedzieć? bardzo jest język niemiecki potrzebny żeby się porozumieć czsy jakoś idzie się na klasyczne migi dogadać i to wwystarczy żeby przetrwać? smuteczek tylko że nie mają jeszcze swojej strony internetowej
zdjecie uzytkownika
roman.p - 2014-11-21 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy,wszystko przed wyjazdem ładnie pieknie a pozniej nawet tel.nie odbieraja jak sie czlowiek o kase upomina. odradzam pracy dla tych oszustów
zdjecie uzytkownika
hah - 2014-12-04 00:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Spawacz - 2014-03-07 14:13:49]:
skończcie (usunięte przez administratora)jak komuś się nie chce robić to zawsze ma problemy dibora jest spoko polecam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-05 23:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bańka - 2014-11-05 11:48:04]:
Dibora jest wypłacalna. Pracuje w tej firmie od początku tego roku i jak do tej pory jest wszystko w porządku. Jeżeli masz problemy z językiem to doucz się trochę i szukaj kontraktu na którym jest jak najmniej polaków, będziesz miał spokój.Z czasem nauczysz się dobrze mówić i będziesz mógł szukać pracy na własną rękę. Jeżeli masz chęć to dasz rade
zdjecie uzytkownika
wala w huja jak zorro - 2014-12-06 20:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasy jeszcze nie otrzymalem a jusz dawno po 25 bez sondu hyba sie nieobedzie caly czas mydlom oczy oni dawno dostali kase za moja prace takrze odradzam wam tam podejmowac prace. ALE JA IM NIEPOPUSZCZE
zdjecie uzytkownika
byly pracownik spawacz - 2014-12-17 20:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma dobra wyplata na czas tylko biuro niepotrzebnie slucha polaków którzy żeby sie wybic kłamia na innych a ci leca z roboty jednym słowem polak to kurwa za granica jedyny minus dibory to umowa ale kasa jest na czas przynajmniej jak tam pracowalem to kasa byla na czas ja teraz pracuje w NL na holenderskich warunkach jest malo polaków i jest git i mam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-12-21 00:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to oszusci,na kase trzeba w nieskonczonosc czekac,placa na raty bo nie maja kasy na pelne wyplaty, jak sie upominasz to nawet tel.nie odbieraja.
zdjecie uzytkownika
mateo - 2014-12-31 14:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może firma ma jakies chwilowe problemy ? czy ktokolwiek z was brał to pod uwagę? przecież takie rzeczy zdażają sie nawet w najlepszych firmach, może przejdzie za jakiś czas i znów będzie wszystko w porządku? nie braliście takiego obrotu sprawy pod uwagę? ciekaw jestem bardzo skąd od razu u was czarne scenaruiusze
zdjecie uzytkownika
pokrzywdzonych chcacych pozwac herr brasse do sadu - 2015-01-09 13:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pokrzywdzonych chcacych pozwac herr brasse do sadu prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-16 15:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to konkretnie znaczy, że "zniechęcająco wpływają na pozostałych współpracowników a po za tym zachęcają " to zachęcają czy jednak nie, bo troche cieżko to zorumieć i podjrzewam, ze nie tylko mnie tak naprawde.. powiedzcie czy z ekipą można łątwo anwiązać jakiś większy kontakt, sa mili ogólnie czy nie?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-04 22:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za pokrzywdzeni, co próbują zrobić pozew sądowy? Możecie napisac o co takiego chodziło ,bo szczerze powiem zastanawiałem sie, czy aby nie poszukać pracy w Dibora, ale jak czytam taki komentarz, to mam mocno mieszane uczucia. Zwłaszcza, że w Internecie mają raczej pozytywne komentarze. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Ramzes - 2015-02-11 08:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jesteś facetem z jajami, nie boisz się pracy, nie jesteś menelem spod budki z piwem i alkoholikiem to polecam pracę w Daiborze. Pracuję tu już 5 m-c i jak do tej pory wylatywali z pracy menele i lawiranci co migali się od roboty i dużo krzyczeli albo zachlał i nie szedł do pracy. Także co taki alkoholik może tu wpisać? oczywiście złą opinię bo wszyscy są źli tylko on cacy.
zdjecie uzytkownika
majowy - 2015-02-20 21:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ramzes - 2015-02-11 08:05:43]:
@Ramzes też nie rozumiem takiego zachowania. Pracownik popije i oczekuje żeby pracodawca go na rękach nosił... No sorry, ale jak się nie szanuje pracy ani pracodawcy to jak ten pracodawca ma szanować pracownika. Też bym się z takimi nie użerał. Możesz Ramzes napisać jak to jest z wypłacalnością ? Masz jakiekolwiek zastrzeżenia ?
zdjecie uzytkownika
nie menel - 2015-02-28 08:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ramzes ma racje jeśli jesteś nauczony pracy to dasz radę!!! pieniądze po 25 są na koncie zaliczkę można otrzymać już po tygodniu. Pracuje kilka miesięcy i nie spotkałem się że ktoś nie otrzymał kasy ,tylko trzeba pilnować godzin bo wtedy jest problem z rozliczeniem
zdjecie uzytkownika
fifer - 2015-03-07 17:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie menel - 2015-02-28 08:25:36]:
ale godzin należy pilnować samemu czy też dba o to bardziej osoba która jest nad Tobą ? Jak na pracę w Zielonej Górze to Dibora wygląda na całkiem porządnego pracodawce. Czego nie można powiedziec o wielu firmach w tym regionie. Myśle , że warto się nią zainteresować głębiej. Dam znać jak coś ruszy do przodu
zdjecie uzytkownika
prudnik - 2015-03-25 01:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Dibora zatrudnia osoby do pracy w Niemczech. Słyszałem o nich nie najlepsze opinie, np. że nie wypacaja pieniedzy na przepracowane dni , zmieniaja umowy i maja swoje kruczki prawne., obiecuja prace na godzine a dostaje sie umowe o dzielo ktora moze trwac wiele miesiecy. To już całkiem sporo...
zdjecie uzytkownika
paulinka90 - 2015-04-16 16:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
natomiast ja jednak nie chciałabym umowy o dzieło żadnej, jednak preferuję konkretne umowy o pracę i zastanawiam się czy byłaby taka możliwa w tej firmie
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-05-27 18:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
problemy z wyplacalnoscia,jak przyszedl czas na wyplate to telefonow w biurze nie odbieraja,a jak chcialem sie zwolnic to straszyli ze wogole nie wyplaca kasy,ostatnia wyplate dostalem na raty po 6 miesiacach. to oszusci.
zdjecie uzytkownika
Znajoma - 2015-06-11 13:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda oszusci. Kłamia na poczatku wszystko pieknie a po 2 miesiacach sie zaczyna jazda z kasa ...
zdjecie uzytkownika
były pracownik z Aichelbergu - 2015-07-08 11:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie od jesieni 2014 w zakładzie prefabrykacji w Aichelbergu. Zdobyłem duże doświadczenie w kontaktach międzyludzkich :) Jeżeli chodzi o samą atmosferę w pracy to oceniam na 4+ jeżeli chodzi o pieniążki za twoją pracę to oceniam na 2-. Pan prezes tej firmy ma w d... ciebie czy innego pracownika. Wypłata na raty. Zawsze brakuje jakis godzin. Może 2 razy zgadzały mi sie pieniążki. Ludzie zatrudnieni na stanowisku brygadzisty mają to głęboko w d... ze ci godzin brakuje ważne zeby jemu nie brakowało zero pomocy ze strony polskiej. Brygadziści nic nie robią tylko kręcą sie i szukają sobie zajęcia lekkiego zeby tylko godzin narobić. Za dużo ludzi którzy dzwonią do pani Kasi i opowiadają głupoty zeby tylko siebie wybielić. Pracuję tam ludzie w tzw starszym wieku którzy zdaja sobie sprawę ze pracy nigdzie nie znajdą i tak nawijają fałszywą bajerę na innych zeby sobie posadke ugrzac (jest pare lamusów Jacek Korczak - sprzedawczyk, Woroniec - sprzedawczyk, Boruta - sprzedawczyk i paru innych, a i jeszcze dwoch suwnicowych Kowalski i Gorzycki tego ostatniego omijac z daleka strasznie człowiek dwulicowy i lizus). W czerwcu zwolniło sie parę osób a pan Braze nie chce im pieniędzy wypłacić które im sie należą za swoją prace. Sam telefonicznie dzwoni i przeprasza pracowników za opóźnienia wypłaty i że nie bedzie miał zastrzeżeń jak któś sie zwolni w trybie natychmiastowym. Złodziej któremu możesz w buzie pluć a on powie ze deszcz pada. Pani Kasia mówi co chcesz usłyszeć. Kręty i kręty. A jak ktoś mi tu pisze ze ten alkoholik albo leser i zwolniony to nie czytajcie tego to kłamstwo samej pani Kasi zeby bronić dobre imię firmy. Przydupasy i sprzedawczyki piją non stop i pracują. Jak chcesz dobrej przygody zagranicą jedz!!!!! Prawdziwa szkoła życia.
zdjecie uzytkownika
lipa - 2015-07-09 18:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fifer - 2015-03-07 17:34:15]:
Za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz o tej firmie jeżeli mowisz ,ze pracujesz kilka miesięcy . przepracuj kilka lat i się wypowiedz
zdjecie uzytkownika
Roberts - 2015-07-09 23:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami wystarczy popracować chwilę w firmie, aby wyrobić sobie opinie. Lepiej wyrabiać ją na podstawie przepracowanego okresu a nie na podstawie przeczytanych opinii. @lipa nie piszesz jakie masz stanowisko w sprawie tej firmy, może wiesz coś więcej o atmosferze i zarobkach, skoro pracujesz/pracowałeś kilka lat
zdjecie uzytkownika
Track - 2015-08-09 13:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Roberts podpisuje się pod Twoim komentarzem i też chciałbym aby @lipa napisał coś więcej, bo z jego wypowiedzi wnioskuję, że faktycznie pracuje w tej firmie nieco dłużej. Zastanawiam się czy Dibora kogoś rekrutuje obecnie, bo niestety nie widzę żadnych ofert pracy od nich. Czekam z niecierpliwością.
zdjecie uzytkownika
tytus - 2015-08-22 17:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma juz nie istnieje prawie wszystcy czekaja teraz do wyplaty czy bedzie na czas i czy odzyskaja reszte z poprzedniej bo oczywiscie godzin brakuje prawie kazdemu i jak bedzie na raty to nie wiem czy ktos poza panem Korczakiem czyli wazelince ktos tam zostanie :-D
zdjecie uzytkownika
jacek korczak pedal - 2015-08-23 08:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam wszystkim podjecie pracy w tej firmie to wszystko to szczera prawda o pieniadzach itd. zlodzieje i nic wiecej jak jestes glupi to smialo jedz do pracy jednym slowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cieknie a potem ci za to nie placa jedna wielka kicha masakra
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-08-24 09:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te wpisy to prawda byłem tam jedna wielka banda złodzieji i podpierdalaczy korczak na czele gorzycki i jego spółka nie lepsi za parę euro włażą w d.
zdjecie uzytkownika
piotrekkl88 - 2015-08-28 23:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ramzes - 2015-02-11 08:05:43]:
pracuj pracuj dalej kolego ale przyjdzie czas i jak sie dowiesz na jaka kase cie w ch...a zrobili to zmienisz zdanie, oni ładnie mowia i opowiadaja baki...przyjdzie co do czego to sie dowiesz ze kasa ci sie nie nalezy a brase jest takim samym pracownikiem jak katarzyna (na papierku oczywiscie) powodzenia, dzieki takim jak ty ci zlodzieje sie bogaca.... pomysl dlaczego niemcowi oplaca sie robic w niemieckiej firmie? bo tylko polskie prawo jest dla zlodzieji bo w niemczech wszyscy by dawno juz wyladowali w pierdlu
zdjecie uzytkownika
przemek - 2015-08-29 22:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pokrzywdzonych chcacych pozwac herr brasse do sadu - 2015-01-09 13:28:36]:
sadze sie z nimi od 2 lat. prosze o kontakt. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Korczak padniesz jak pies Pluto pod płotem - 2015-09-02 13:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie telefonicznej z kolegą, który został zwolniony, wszedłem na stronę opinii na temat naszego wspólnego byłego pracodawcy. Czytam z niedowierzaniem ile ludzi tu prawdę pisze, pomijam "lipa" - bo to pewnie pani Kasia. Tylko ona tak długo w tej firmie robi. A co robi - nic nie robi. Laskę Brase robi. I pieniądze z tego dobre bierze. Firma ta muszę przyznać jest niewypłacalna jak już wcześniej parę osób napisało. Zwolnisz się sam pieniędzy nie będziesz miał. Zwolnią ciebie tez nie będzie.A z tym Korczakiem to prawda w 100 procentach. Baran bez szkoły i oszust. Kłamca i podjudzacz pięknie opowiada tylko to dobrze robi gdyż jest baranem bez szkoły jak już wcześniej nadmieniłem. Jak on nie robi to ok ale jak ty nie robisz to cię sprzeda do Niemca bo niestety ale na żadne stanowisko tam się nie nadaje. Jeden Niemiec chciał go wyrzucić z pracy bo poznał się na nim ale niestety pracownicy Polscy się za nim wstawili i tak oto im się po kolei odwdzięcza sprzedając ich po kolei. To menda i wrzód na dupie. I dziwię się ludziom którzy tam jeszcze pracują, że go tolerują. I dziwię się im, że w ogóle tam jeszcze pracują. Wypłata na raty heh na 3 lub 4 raty ludzie opamiętajcie się czy to was zadowala. Cieszycie się pewnie ze w ogóle pieniądze są hehe paranoja. Zero ambicji. Ilu waszych znajomych ta firma wykiwała i co może wszystkich co się zwolnili albo zostali zwolnieni to ich wina i poprawnie ze strony Brase że nie wypłacił im pieniędzy. Każdy pracownik powinien dostać swoje wynagrodzenie za wykonaną pracę. Każdy!!! Bo Każdy z nich przyjechał i zarabiał na ciebie ty sku....nu, niemiecki psie!!! Dorobkiewiczu na polskiej krzywdzie. My oszukani przez ciebie mamy rodziny i chcemy dla nich godnego życia. Przepraszam ale im więcej o tym pisze to za bardzo się wkręcam. Pozdrawiam chłopaków Robsona- pokrzywdzony, Jacka Lech Poznań- pokrzywdzony, Kamela- pokrzywdzony, Sylwka- pokrzywdzony i mógłbym tak wymieniać ale nie ma sensu. Pozdrawiam chłopaki i nie dajcie się. A ciebie Korczaku i tak dojadę bo kanalia jesteś!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-09-08 17:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! widziałem od nich oferte pracy jako inżynier i zastnawiam się jak ona dokładnie wygląda, czy rzeczywiście jest tyle kasy z tego co mówią. Jedno mnie tylko zastnawia, wydaje mi się, ze firma ma dwa oddziały, jeden w Zielonej Górze, a drugi w Niemcach, wiec w sumie bezpieczniej tak jechac za granice.
zdjecie uzytkownika
Jacek Korczak - 2015-10-08 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem dla tej Firmy rok czasu w zakladach prefabrykacji PTS w Aichelbergu powiem krotko firma żałosna oszusci maja tam dobrze tylko ludzie ktorzy liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niemca i sprzedaja kolegow z ktorymi piją i mieszkaja w pokojach na codzien dwulicowosc i frajerstwo nie jest tam dla nikogo obce zwykle zera bez honoru i zasad :
Jacek Korczak - Kafident numer 1 szczegolnie uwazac na tego typa stary komuch
Tomek Kowalski i Gorzycki - suwnicowi z kabiny przychodza do pracy codzienie kazdego dnia na kacu lub pijani , pija setki w kabinie spia na nockach to najbardziej dwulicowe osoby w firmie w jednym dniu pija z toba udaja najlepszego kolege a jutro niemiec juz wie ze jestes na kacu uwazac na te smiecie
Pawel Polak - typowy wiesniak z krosna z duzymi uszami rznie cwaniakia a jest pod liscia burak ze wsi co zrobi loda niemca zeby nie wyleciec z pracy
w tej firmie zgadzaja sie godziny i wyplata tylko osoba ktore (usunięte przez administratora) niemca szary czlowiek nowy ktory przyjedzie do pracy niech sie nawet nie łudzi ze dostanie jakie kolwiek pieniadze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rfgh - 2015-10-08 20:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a widzieliście że jakiś czas temu w firmie DIBORA & CO SP. Z O.O. potrzebowali osób do pracy na stanowisku elektryka przemysłowego, inżyniera CAD, ślusarza/ spawacza, zbrojarza, operatora, spawacza MIG, Mag, Wig, tokarza, betoniarza, także tych ofert mięli naprawdę bardzo dużo, ciekawe czy wkrótce wstawią jakieś nowe..
zdjecie uzytkownika
maly - 2015-10-15 13:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wstawią już niedługo, jest zapotrzebowanie wiec beda oferty.
zdjecie uzytkownika
baśka - 2015-11-12 13:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mały tylko no właśnie kiedy będę te oferty napisz proszę bo ja bym jednak tez chciała jakieś zatrudnienie zdobyć jak najszybciej. wiem że ostatnio około od czerwa do października to od nich z kilkadziesiąt różnych ofert pracy widziałam ale teraz jakoś tak nagle przycichło i nie wiem dlaczego, ale mam nadzieję że temat ruszy
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2015-11-30 15:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to mówia trafi kosa na kamien najwieksisciemniacze z dibory kasia to pieknie tylko mówi
zdjecie uzytkownika
76543 - 2015-12-03 23:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy ktoś z was może nie orientuje się czy w najbliższym czasie firma DIBORA & CO SP. Z O.O. będzie prowadzić jakąs rekrutację, na na pracownika biurowego..
zdjecie uzytkownika
Koźlak - 2015-12-14 02:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@76543 ciężko powiedzieć, firmy raczej rzadko prowadzą rekrutacje w okresie świątecznym, ale myślę, że jak poczekasz do stycznia to jest szansa, że coś się pojawi, o ile oczywiście będą potrzebować, a nie słyszałem o dużej rotacji w tej firmie. Mimo to powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-01-02 16:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-09-08 17:08:48]:
Najważniejsze że Ty jesteś po szkole. Tylko jakiej? Bo pisownia i błędy na poziomie podstawowej szkoły.
I podpisuj się bohaterze.
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kazik - 2016-01-02 23:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchacie skupcie sie na czyms powazniejszym i prowadzcie jakas dyskusje na poziomie tego forum,ludzie czekaja na prawdziwe opinie a nie na jakies bzdury ktore piszecie
zdjecie uzytkownika
Maras - 2016-01-20 00:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jeżeli ktoś miał pojechać do pracy ale nie miał możliwości czy poniesie za to jakies konsekwencje
zdjecie uzytkownika
coś - 2016-02-08 11:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam realiów użytkowniku, ale wydaje mi się, że jeśli nie podpisałeś jakiegoś pisemnego zobowiązania czy umowy, to luzik. Dibora nie powinna wyciągać z tego konsekwencji.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dibora & Co!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dibora & Co

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert