Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dibora & Co

Pracowałeś w firmie Dibora & Co i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dibora bleeee - 2014-04-15 20:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko dla desperatow,ale i tym tez odradzam. wszystko pieknie przed wyjazdem,scieme wkrecaja a pozniej telefonów nie odbieraja. (usunięte przez administratora)a pozytywy sami sobie pisza!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-05-08 21:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
problemy z kasa,zawsze z kilkutygodniowym opoznieniem. mieszkanie na poczatku nie bylo takie jak mialo byc,kontakt z firma jak juz sie jest w niemczech jest trudny bo jak wysla ludzi to telefonow nie odbieraja.jedyna opcja to z niemieckim pracodawca sie dogadywac:)
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2014-05-10 21:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin Zet Falubaz - 2014-04-08 16:49:04]:
falubaz ty moze laske robiles dlatego kase miales na czas.
zdjecie uzytkownika
pani kasia sciemniara - 2014-05-10 21:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe wpisy na ''Tutaj pracuje pl.'' widac firma dibora ma wielu fanów:)
zdjecie uzytkownika
aluminium - 2014-05-26 17:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka 10euro, do pracy mam 400 metrów. W pracy spokój bo pracuje tylko z Niemcami. Jeżeli chodzi o samą diborę to tylko umowa jest na minus bo jest nic nie warta. Pani Kasia i Agnieszka też ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tavol - 2014-05-27 01:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co kto lubi, może wolą odpoczywwać żal jedynie pracowników, którzy muszą na te ciężkie pieniądze pracowaćy tyle casu.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-10-13 09:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO firma zlodzieji i klamcow Braze to typowy NRD-owiec za 2 euro du. by wilizal.
zdjecie uzytkownika
Luks - 2014-10-13 10:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najciekawsze jest to, że firma nie posiada nawet swojej strony internetowej, chociaż w branży istnieją od 2005 roku według tego katalogu http://www.krs-online.com.pl/dibora-co-sp-z-o-o-krs-221233.html Ciekawe czy od początku swojej działalności było takie samo zachowanie niektórych osób, które odpowiedzialne są za tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Pracujący - 2014-10-30 16:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skarżą się tylko d( usunięte przez administratora )Ja tam wypłatę mam zawsze na czas, kontakt z firmą też jest okej nie tylko na miejscu, ale i jak jest się już w pracy. Pozdrawiam normalnych ludzi, którzy nie obwiniają ludzi wokół siebie za złe rezult wynw pracy, albo za to, że zostali z niej wyrzuceni przez własne błędy.
zdjecie uzytkownika
bańka - 2014-11-05 11:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro firma Dibora placi wypłatę na czas to już dla niej wielki plus. a ile tej wypłaty jest jeśli można wiedzieć? bardzo jest język niemiecki potrzebny żeby się porozumieć czsy jakoś idzie się na klasyczne migi dogadać i to wwystarczy żeby przetrwać? smuteczek tylko że nie mają jeszcze swojej strony internetowej
zdjecie uzytkownika
roman.p - 2014-11-21 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy,wszystko przed wyjazdem ładnie pieknie a pozniej nawet tel.nie odbieraja jak sie czlowiek o kase upomina. odradzam pracy dla tych oszustów
zdjecie uzytkownika
hah - 2014-12-04 00:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Spawacz - 2014-03-07 14:13:49]:
skończcie (usunięte przez administratora)jak komuś się nie chce robić to zawsze ma problemy dibora jest spoko polecam
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-05 23:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bańka - 2014-11-05 11:48:04]:
Dibora jest wypłacalna. Pracuje w tej firmie od początku tego roku i jak do tej pory jest wszystko w porządku. Jeżeli masz problemy z językiem to doucz się trochę i szukaj kontraktu na którym jest jak najmniej polaków, będziesz miał spokój.Z czasem nauczysz się dobrze mówić i będziesz mógł szukać pracy na własną rękę. Jeżeli masz chęć to dasz rade
zdjecie uzytkownika
wala w huja jak zorro - 2014-12-06 20:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasy jeszcze nie otrzymalem a jusz dawno po 25 bez sondu hyba sie nieobedzie caly czas mydlom oczy oni dawno dostali kase za moja prace takrze odradzam wam tam podejmowac prace. ALE JA IM NIEPOPUSZCZE
zdjecie uzytkownika
byly pracownik spawacz - 2014-12-17 20:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma dobra wyplata na czas tylko biuro niepotrzebnie slucha polaków którzy żeby sie wybic kłamia na innych a ci leca z roboty jednym słowem polak to kurwa za granica jedyny minus dibory to umowa ale kasa jest na czas przynajmniej jak tam pracowalem to kasa byla na czas ja teraz pracuje w NL na holenderskich warunkach jest malo polaków i jest git i mam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-12-21 00:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to oszusci,na kase trzeba w nieskonczonosc czekac,placa na raty bo nie maja kasy na pelne wyplaty, jak sie upominasz to nawet tel.nie odbieraja.
zdjecie uzytkownika
mateo - 2014-12-31 14:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może firma ma jakies chwilowe problemy ? czy ktokolwiek z was brał to pod uwagę? przecież takie rzeczy zdażają sie nawet w najlepszych firmach, może przejdzie za jakiś czas i znów będzie wszystko w porządku? nie braliście takiego obrotu sprawy pod uwagę? ciekaw jestem bardzo skąd od razu u was czarne scenaruiusze
zdjecie uzytkownika
pokrzywdzonych chcacych pozwac herr brasse do sadu - 2015-01-09 13:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pokrzywdzonych chcacych pozwac herr brasse do sadu prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-16 15:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to konkretnie znaczy, że "zniechęcająco wpływają na pozostałych współpracowników a po za tym zachęcają " to zachęcają czy jednak nie, bo troche cieżko to zorumieć i podjrzewam, ze nie tylko mnie tak naprawde.. powiedzcie czy z ekipą można łątwo anwiązać jakiś większy kontakt, sa mili ogólnie czy nie?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-02-04 22:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za pokrzywdzeni, co próbują zrobić pozew sądowy? Możecie napisac o co takiego chodziło ,bo szczerze powiem zastanawiałem sie, czy aby nie poszukać pracy w Dibora, ale jak czytam taki komentarz, to mam mocno mieszane uczucia. Zwłaszcza, że w Internecie mają raczej pozytywne komentarze. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Ramzes - 2015-02-11 08:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jesteś facetem z jajami, nie boisz się pracy, nie jesteś menelem spod budki z piwem i alkoholikiem to polecam pracę w Daiborze. Pracuję tu już 5 m-c i jak do tej pory wylatywali z pracy menele i lawiranci co migali się od roboty i dużo krzyczeli albo zachlał i nie szedł do pracy. Także co taki alkoholik może tu wpisać? oczywiście złą opinię bo wszyscy są źli tylko on cacy.
zdjecie uzytkownika
majowy - 2015-02-20 21:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ramzes - 2015-02-11 08:05:43]:
@Ramzes też nie rozumiem takiego zachowania. Pracownik popije i oczekuje żeby pracodawca go na rękach nosił... No sorry, ale jak się nie szanuje pracy ani pracodawcy to jak ten pracodawca ma szanować pracownika. Też bym się z takimi nie użerał. Możesz Ramzes napisać jak to jest z wypłacalnością ? Masz jakiekolwiek zastrzeżenia ?
zdjecie uzytkownika
nie menel - 2015-02-28 08:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ramzes ma racje jeśli jesteś nauczony pracy to dasz radę!!! pieniądze po 25 są na koncie zaliczkę można otrzymać już po tygodniu. Pracuje kilka miesięcy i nie spotkałem się że ktoś nie otrzymał kasy ,tylko trzeba pilnować godzin bo wtedy jest problem z rozliczeniem
zdjecie uzytkownika
fifer - 2015-03-07 17:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie menel - 2015-02-28 08:25:36]:
ale godzin należy pilnować samemu czy też dba o to bardziej osoba która jest nad Tobą ? Jak na pracę w Zielonej Górze to Dibora wygląda na całkiem porządnego pracodawce. Czego nie można powiedziec o wielu firmach w tym regionie. Myśle , że warto się nią zainteresować głębiej. Dam znać jak coś ruszy do przodu
zdjecie uzytkownika
prudnik - 2015-03-25 01:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Dibora zatrudnia osoby do pracy w Niemczech. Słyszałem o nich nie najlepsze opinie, np. że nie wypacaja pieniedzy na przepracowane dni , zmieniaja umowy i maja swoje kruczki prawne., obiecuja prace na godzine a dostaje sie umowe o dzielo ktora moze trwac wiele miesiecy. To już całkiem sporo...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dibora & Co
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dibora & Co?
Zadaj pytanie