brak logo

EURONYL ASSEMBLING

Łowęcin

Opinie o EURONYL ASSEMBLING

pracownik produkcyjny 2011-02-27 01:09:26
Bardzo ciężka atmosfera i wyjątkowo niesprawiedliwe traktowanie pracowników. Lizusostwo. Chamskie odzywki od technika na jednej ze zmian. Miłym wspomnieniem z pracy w tym zakładzie, jest tylko to, że pracowałem na zmianie z kilkoma Paniami(operatorkami wtryskarek), które mimo tam panujacych warunków jak w/w, potrafiły zachować własną godność i szacunek do drugiego człowieka. Będę omijał ten zakład szerokim łukiem a czas w którym tam pracowałem, zaliczam do okresów, które trudno dobrze wspominać.
pracownik produkcji 2013-07-25 19:05:44
pracownik produkcyjny - 2011-02-27 01:09:26

Bardzo ciężka atmosfera i wyjątkowo niesprawiedliwe traktowanie pracowników. Lizusostwo. Chamskie odzywki od technika na jednej ze zmian. Miłym wspomnieniem z pracy w tym zakładzie, jest tylko to, że pracowałem na zmianie z kilkoma Paniami(operatorkami wtryskarek), które mimo tam panujacych warunków jak w/w, potrafiły zachować własną godność i szacunek do drugiego człowieka.
Będę omijał ten zakład szerokim łukiem a czas w którym tam pracowałem, zaliczam do okresów, które trudno dobrze wspominać.
zgadzam sie niesprawiedliwe traktowanie jeden robi reszta stoi.
kaskada 32 2014-04-06 10:29:08
Pracuję tam już miesiąc.Popieram opinię wyżej.Jestem na zmianie z jedną panią jakościową taka rudą.Kawała z niej s.....Rozumiem,że jako jakościowa musi wszystko sprawdzać,ale przydałoby się jej trochę szacunku do drugiego człowieka.
Szacunek do kobiet,które tam pracują.To nie są sprzyjające warunki dla normalnych kobiet.
5
ja 2014-09-27 21:29:00
Zgadzam sie firma porazka.przepracowane tam lata uwazam za stracone.zero szacunku
1
Monia 2014-11-06 20:34:32
Zgadzam się z opiniami wyżej. Brak szacunku,chamskie odzywki jednego z techników.Porażka
1
gumiak 2014-12-27 17:27:17
a który to taki chamski? pierwsza litera imienia wystarczy...
pracownik 2015-11-13 18:16:53
niestety wyzysk, w innych belgijskich firmach pracownik traktowany jest lepiej( finanse i socjal)
Szuka pracy 2016-02-02 09:41:10
Firma poszukuje logistyka do pracy w Środzie Wlkp.
Czy warto aplikować - dojazd z Poznania? Przyznam szczerze, że przeraziły mnie powyższe opinie. Szacunek dla człowieka, kultura osobista, nastawienie na współpracę i dobra atmosfera pracy to bardzo ważne dla mnie kwestie.
I dlaczego większość stanowisk biurowych, oprócz księgowego jest obsadzona kobietami? Taka specyfika firmy, czy po prostu panie były lepsze w rekrutacji?
Pytam, bo wiem z doświadczenia, że często przesadny babiniec nie sprzyja pracy.
Mariola 2016-02-09 12:22:20
U nas jesteś przegrany, ja Ci dam babiniec... :). Mariola.
P607 2016-04-19 00:01:01
Witam! Jestem ustawiaczem z 7 letnim stażem w PTS, pracuje na bardzo nowoczesnym sprzecie, firma zachodnia, ale praca w Polsce, czyli wiadomo, jak myślicie ? Warto składać CV? Mam na mysli to czy młody, zdolny i doświadczony człowiek ma szanse sie czegoś dorobić w tej firmie?
P607 2016-04-19 00:01:36
Witam! Jestem ustawiaczem z 7 letnim stażem w PTS, pracuje na bardzo nowoczesnym sprzecie, firma zachodnia, ale praca w Polsce, czyli wiadomo, jak myślicie ? Warto składać CV? Mam na mysli to czy młody, zdolny i doświadczony człowiek ma szanse sie czegoś dorobić w tej firmie?
xyz 2016-05-03 19:34:55
dorobisz się nerwicy, maszyny są nowe 19 szt.17 engli i 2 arburgi
pracuś 2016-07-14 18:47:45
nawet ukraińcy nie chcą pracować w tej firmie. to świadczy o wielu rzeczach.
go 2016-10-17 23:06:31
Widocznie nie pokazują się teraz żadne oferty pracy @mhgbm, bo nie mają potrzeby przeprowadzać żadnej rotacji wśród pracowników, a wszystkie stanowiska są wystarczająco obsadzone. A premie do podstawy zarobków się pojawiają? Dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o EURONYL ASSEMBLING - Łowęcin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EURONYL ASSEMBLING