brak logo

Hermes sj

Radom

Opinie o Hermes sj

bolo 2012-12-11 14:24:19
uciekajcie od tej firmy!!!
1
ja 2013-06-26 12:43:50
jakies konkrety?
1
bolo 2013-09-04 13:40:42
wykorzystują na maxa!!! nie ma tam czegoś takiego jak 8 godzin pracy,jak trzeba to i 12. Nie polecam nikomu tej firmy!!!
1
RR 2013-09-15 17:06:42
Nie płacą!!! Nie słuchajcie!!!
1
maciek 2014-03-13 08:27:54
bolo,ale co robisz 12 h a zaplaca za 8 h?
m 2014-06-25 19:21:35
płaca za nadgodziny jak za podstawowe 8 godzin, pensja jest zawsze na czas, ale klimat jest okropny, strach cokolwiek powiedziec szef wali drzwiami i wyzywa. koszmar. Ciagle jakies pretensje i problemy, chwile odpoczac nie mozna bo az strach.
1
ann 2014-07-01 07:31:45
czyli nie warto?M?ale tak jest i w biurze czy ogolnie?
m 2014-07-07 13:32:38
ty a czemu nie napiszesz pod imieniem i nazwiskiem swojej opinii?takis odwazny(a)?
nie twierdze,ze to superfirma,ale po co opluwac?a moze nie nasawales sie do niczego i sami cie zwolnili?a jesli tak ci zle bylo to czemu nie odeszles od razu?
1
Marcin 2015-01-15 20:01:24
Uciekajcie od bola
hubcio 2015-01-28 09:40:54
ej napisz konkretnie,bo cos tak dzwnie i stronniczo
ex 2015-03-01 10:00:19
litości? mam doświadczenie w produkcji śrubek? i szukam pracy dodając opinie o hermes? właściciele chyba są bardzo zdesperowani że sami dodają opinie? Kazdy kto tam pracował wie że nigdy juz nie popełni takiego błędu!!!
Omijać z daleka!!!
kora 2015-03-01 10:05:56
produkuje śruby i nakrętki? chyba w umyśle RR. Maja tak słaba strone internetową ze porażka.Szefów stac na nowe samochody a żydzą kase na strone, która jest wizytówka firmy. ŻENADA !!!
pek 2015-03-03 16:01:19
a ty z choinki sie urwalas?piszesz tu pytanie co ci maja do zaproponowania?wez sie ogarnij.poza tym oni ,o ile widzialem tylko handluja..
mery 2015-03-03 19:44:11
Strona rzeczywiście jest straszna. To oni jeszcze pracują na takich monitorach i jeżdżą tam takimi złomami. Chyba ledwo co ciągną.Szkoda tych dziewczyn na zdjęciach bo się jeszcze cribsa nabawią.
xxx 2015-03-10 11:50:22
Kariera? Jaka kariera, ja bym to porównał do tonącego łapiącego się brzytwy!!! Nie tylko strona jest robiona po kosztach, wszystko w tej firmie tak funkcjonuje,z wyjątkiem właścicieli,dla nich wszystko tylko nowe i z górnej półki,nie polecam pracy ludziom o słabych nerwach i psychice. Pozdrawiam
1
xxx 2015-03-11 07:56:21
a cos ty taki zawziety.zamiast cos konkretnego napisac to ziejesz jakims jadem.nawet jesli jakis tam wlasciciel kupuje cos,to co to ma do rzeczy jesli chodzi o prace w tej firmie?W paru miejsach juz pracowalem,ale jakos nie myslalem,zeby pisac ,ze wlasciciel sobie cos kupil.jesli pracowales tam to pisz konkrety,a nie pierdoly o psychice ,slabych nerwach,w gruncie rzeczy i tak nie wiadomo o co ci chodzi.jesli chcesz pomoc komus kto chce tam podjac prace to pisz rzeczowo,a nie uaktywaniasz sie co jakis czas nie piszac nic konkretnego w sumie
xxx 2015-03-11 12:33:47
Jesteś ich adwokatem? Pracujesz tam,czy chcesz tam pracować? A może to sam jesteś właścicielem że tak ich bronisz
x 2015-03-11 13:52:55
pracowalem i nikt mnie nie potrzebowalem zadnych mocnych nerwow ani [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] twardej psychiki,a Ty skad masz takie wiesci kolego
1
xxx 2015-03-12 09:06:42
z pierwszej ręki, dostarczałem tam towar,i wszyscy narzekali. Czemu już tam nie pracujesz,jeśli można spytać
xx 2015-03-12 10:26:22
jakbys skonczyl studia,to bys kolego chcial lepszej roboty niz na poczatku kariery zawodowej kolego.dlatego pracuje gdzie indziej juz.praca jak praca,nie przypominam sobie by ktos az tak tam narzekal.a skoro niby cos tam dostraczales ,ktos tam narzekal,to co ciebie to interesuje,ze tak aktywnie recenzujesz?a moze pracowales tam tez?
x 2015-03-12 10:47:33
Skończyłem studia,i mam bardzo dobrą pracę, a po tym co mi tam pracownicy opowiadali to wolałbym puszki zbierać niż tam pracować!!!A recenzuję bo mi szkoda tych co tam charują
xx 2015-03-12 10:57:28
ales szlachetny:)
mat 2015-03-12 14:00:10
studia skonczyl,ale chyba nie polonistyczne :charują(ort)
Monisia 2015-03-12 19:06:17
Skoro jest tam tak super to czemu ciągle szukają kogoś nowego do pracy? Firma się raczej nie rozwija!A pracownicy rozsyłają CV gdzie tylko można(usunięte przez administratora)
mat 2015-03-13 15:33:43
chlopie,ja tylko zwrocilem uwage na blad,co mnie obchodzi jakis gosc zaczynal ,co to ma do rzeczy w opinii o robocie w tej firmie?
zorro 2015-03-14 14:14:15
Czepiasz się o błąd ort, a sam nie umiesz po polsku zdania napisać. A moja opinia o firmie Hermes jest niepochlebna i zła bo wiem jak tam jest i będę przestrzegać każdego kto będzie chciał tam pracować aby omijał ją z daleka, bo nie warto. Szkoda nerwów i zdrowia!!!
A jeżeli odwaga Ci pozwala to przedstaw się z imienia i nazwiska panie właścicielu a nie będziesz tu zgrywał obrońce.
Ps. Szkoda mi cie!!!
Mat 2015-03-14 17:54:58
Jezu a ten swoje,czytałem po prostu o tej firmie ,bo chce tam wyslac cv.zauwazylem Twoj błąd i dla jaj napisałem o nim.gdzie ty widzisz ze ja kogos bronię???????ale skróty szukam i czytam,ze tam złe jest .to chciałbym wiedziec z jakich powodów.czy np nie dają umowy,czy mało płaca czy nie na czas,itp.to sa dla mnie ważne informacje .to ze piszesz ze tam złe itd bez konkretnych przykładów niewiele wnosi .nie znam cie i niewiem po co mam tu podawać swoje nazwisko,zreszta ty tez chyba tego nie robisz.zal ci mnie,bo co ? Bo pracy szukam?
baba 2015-03-14 19:18:28
podaj swoje,podam moje
Vinci 2015-03-22 09:59:17
To teraźniejszość czy dawne czasy?
Nika 2015-03-23 17:28:13
Przeszłość, teraźniejszość i niestety znając politykę finansową firmy PRZYSZŁOŚĆ!!!
Vinci 2015-03-23 20:41:33
Czyli nie ma sie co tam angażować jak rozumiem?prcaujesz ,pracowałaś?skad takie wiadomosci?
Co znaczy polityka finansowa
Nika 2015-03-24 17:15:45
Chciałeś konkretów to Ci napisałam. Zatrudnij się tam to sam się przekonasz. Będzie następna osoba do dodawania opinii i zapewniam Cie ze nie będą one pozytywne !!!
Vinci 2015-03-24 17:32:55
Ok,dzięki,ale co znaczy na raty ,na ile tych rat?czy to pewne info?wlasne doświadczenie czy zasłyszane?
Nika 2015-03-25 20:40:20
Co znaczy na raty? Co znaczy polityka finansowa? Ile Ty masz lat? Do podstawówki chodzisz, bo w gimnazjum to chyba wiedzą już takie rzeczy?
Nika 2015-03-25 20:41:05
Co znaczy na raty? Co znaczy polityka finansowa? Ile Ty masz lat? Do podstawówki chodzisz, bo w gimnazjum to chyba wiedzą już takie rzeczy?
Vici 2015-03-25 21:35:56
Mam 26 lat i grzecznie pytam przeciez.interesuje mnie czy warto wiec pytam co znaczy wynagrodzenie na raty?2 raty4?8? To zwykle pytanie przeciez.co dziwnego ,ze pytam co masz na mysli pisząc znając politykę finansowa,wiec pytam o szczegóły?wiesz to napisz,grzecznie pytam,grzecznie odpisz ,nie zachowuj sie jak gimnazjalistka,tylko tyle
Nika 2015-03-26 21:19:34
Tyle tu zadajesz pytań,i od dawna, to złożyłeś już to CV czy nie?Czy je odrzucili? A może z Twoimi kwalifikacjami jest coś nie tak,skoro masz 26 lat to jesteś świeżo po studiach i powiem Ci szczerze jak masz ambicje jakiekolwiek to odpuść sobie,ale jak mówią to Twoje życie,chcesz je zasrać to masz okazję!!! Odpuść sobie chłopie! Ps.To ulubione powiedzenie szefa
Vinci 2015-03-26 21:47:03
Moimi kwalifikacjami sie martw...95 procent opinii tu jak zauważyłem to negatywy..wniosek jest jeden
Nika 2015-03-26 22:17:52
Nie mam takiego zamiaru,bo po tym co piszesz to wnioskuję że jesteś tak żałosny jak ta firma,i z takim podejściem to pracy nie znajdziesz,lepiej weź się za chałupnictwo,bo lepiej idzie Ci czytanie niż szukanie a przez internet też zarobisz,jak masz głowę na karku,ale wątpię w Twoim przypadku.Nie drąż więcej tego tematu bo słaby jesteś!!!Ps.Bo Cię jeszcze nie przyjęli,to coś nie tak z Tobą,a oni tam chętnie takie mięso armatnie łykają,a jak podskoczysz to won!!! Jak nie podskoczysz to sam zwiejesz.
Nika 2015-03-26 23:17:16
a z resztą,co mnie obchodzi Twoje życie,zrobisz jak zechcesz,ja bym wolała ulice zamiatać jak tam pracować!!!
benek 2015-03-27 14:57:22
Mam pytanie do Was,szukam pracy jako kierowca,i możecie mi powiedzieć jak tam jest,z góry dziękuję
Nika 2015-03-27 22:26:43
Widzę że zabrakło ikry???
Nika 2015-03-27 22:32:00
Po co składasz cv jak nikogo nie szukają?
Nika 2015-03-27 22:36:40
ŻAŁOSNY JESTEŚ I POZDRÓW MONIĘ
Fafik 2015-03-30 19:50:37
Tez to zauważyłem ,tzn śmiecenie w tym temacie.obserwuje ten temat od m-ca.i analizując wpisy wyglada,ze nika,sys,xxx, Zorro to zdaje sie jedna osoba ,ktora pisze by pisać
1
mat 2015-03-31 08:56:19
Ja tu nie widzę kłótni,tylko prawdę. Ale znam tą firmę i naprawdę nie polecam!!!
mat 2015-03-31 14:28:36
Jak vinci,ołgar,to jest tyle warte co cała ta firma
Robson 2015-04-21 18:01:12
Nie ma sensu pisać prawdy czyli że firma jest najgorsza z możliwych i trzeba uciekać gdzie popadnie bo i tak zaraz właściciel napisze ze chce konkretów i wtedy najlepiej od razu podać swoje dane. Jak ktoś jest chętny i lubi jak nim się pomiata i straszy utratą pracy to droga wolna. Tylko potem nie płakać!!!
klemens 2016-05-14 14:46:33
hej @quki teraz szukają jeszcze spedytorów. Wystarczy średnie wykształcenie, znajomość angielskiego, niemieckiego, dobra organizacja pracy,samodzielność i doświadczenie. Oferują stałą solidną pracę w młodym zespole i wynagrodzenie uzależnione od wyników
Zostaw swoją opinię o Hermes sj - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hermes sj