brak logo

P.Z.L.Cezal Lublin

Lublin

Opinie o P.Z.L.Cezal Lublin

Były pracownik 2011-08-17 19:02:01
Witam, serdecznie odradzam wszystkim poszukującym pracy tą firmę, rozmowa jak na dyrektora a pensja jak na sprzątaczkę, milion wymagań, zero poszanowania dla ludzi, czasy niewolnicze dawno minęły a firma zatrzymała się w czasie i myśli, że jest jedynym pracodawcą na rynku, słowo podwyżka czy też premia nie funkcjonuje, atmosfera zastraszenia i ogólnego zażenowania. Masakra i porażka. Wróżę rychły upadek z takim podejściem do tematu w XXI wieku.
O.n.O 2011-08-20 22:51:56
Niestety ale zgadzam się jak najbardziej proszę mi wierzyć ze to prawda.Czytałem(am)ofertę pracy na którymś z portali masakra jakie oczekiwania i wymagania wobec kandydatów .Sama rozmowa kwalifikacyjna to wielkie nieporozumienie.Ta firma nie jest przyjazna w żaden sposób pracownikowi wręcz przeciwnie zarobki są śmieszne a pracownik traktowany jak przedmiot dosłownie....
3
lola 2011-08-22 12:34:32
O tej firmie to nawet szkoda pisac....totalna porazka!!!
Struś pędziwiatr 2011-08-26 18:00:12
Jeśli nie chcesz się nabawić nerwicy, dorobić czegoś i żyć spokojnie to NIE jest to firma dla Ciebie. Wymagania 100 razy większe od zarobków, pozostaje wiać albo włożyć sobie granat w zadek i się sklonować, ja wieję. Wam też radzę omijać.
anonim 2011-08-26 18:05:54
Rotacja jak na dworcu bo nikt przy zdrowych zmysłach długo nie wytrzyma za tak nędzne pieniądze tylu obowiązku, zero poszanowania pracownika. Zero podwyżki no chyba, że rząd najniższą podniesie, wymagania typu \\\\\\\"robisz wszystko\\\\\\\" i tak Cię nikt nie doceni. Miło mieć tą porażkę za sobą, ludzie szukajcie innej pracy lżejszej za lepsze pieniądze, to nie kamieniołomy, do pracy się idzie zarobić a nie narobić jak osioł.
1
anonim 2011-08-26 19:24:37
:/:/:/
Tak czytam te opinie i szczerze powiem ze mi osobiście się wydaje że nie macie do końca racji .Jest jeden ze sklepów w którym Pani nawet się nie chce dupci ruszyć jak klient o coś pyta to nigdy nic nie ma albo wymówka bo wróciła dopiero z urlopu i odpowiedż cyt\"byłam na urlopie i nie wiem co mam na stanie\".
To jak to jest nie ma jak tego sprawdzić zaglądając do półek. Żeby dobrze zarobić trzeba się troszkę postarać za siedzenie i odsyłanie klientów do konkurencji pracodawca ma wam płacić .Nie wiem jak jest na innych sklepach ale tam gdzie ja byłem ostatnio tak się zdarzyło.
taka tam sobie jestem.... 2011-08-26 19:30:10
Bla bla bla .....
jak Ci się facet obsługa nie podoba to idż pan gdzie indziej a nie smarujesz tu takie śmierdzące literki.Mamy wolny kraj każdy idzie tam gdzie chcę .
Maciej... 2011-08-27 16:30:01
To prawda z tą obsługą ja też tego często doświadczam klienci są odsyłani bo Pani sprzedawczyni się nie chcę sprawdzić co ma na stanie w sklepie też usłyszałem że dopiero co wróciła z urlopu i nie wie co ma w sklepie .Jak można tak odesłać klienta .Patrzy się po półkach co jest.W dzisiejszych czasach się dba o klienta a nie robi się łaski.....
anonim:/ 2011-08-27 16:35:45
:/:/:/
Ta Pani minęła się z powołaniem powinna pracować w sklepie z jakimiś mazidłami lub fatałaszkami a nie w medycznym.
cezal Wrocław = cezal Lublin 2011-08-28 11:29:31
Poczytajcie sobie opinie o cezal Wrocław, które równają się z cezal Lublin. Przykre, ale jabłko od jabłoni daleko nie pada, niby konkurencja dla siebie, a ludzi traktują tak samo. Polityka komuny. Na zachętę jedna z lepszych opinii: "Polecam Cezal wyłącznie miłośnikom filmów Stanisława Barei.Tu czas się zatrzymał i dyrekcja nie zauważyła,że zmienił się ustrój i obowiązują inne sposoby zarządzania nie z poprzedniej epoki.Dlatego firma traci wiargodność i przestaje się liczyć na rynku medycznym." Brawo!!!
stasiek 2015-03-05 18:45:40
nie wiem jak jest to z rekrutacją konkretnie jeśli chodzi o najbliższy termin, bo nie widziałem zadnych ofert od nich jednak. Czekam jeszcze na ajkieś nowinki od nich z działu. Pozdrawiam goraco i czekam na dalszy rozwój wydarzeń, oby był tylko na plus jednak. Sam chce się zatrudnić, ale jeszcze poczekam na opinie nowe.
1
ałło 2015-09-09 18:38:19
Witam wszystkich
Firma jak każda inna nic szczególnego nie ma co się spinać najniższa krajowa full obowiązków jeżeli chodzi o rozmowę kwalifikacyjna duże nieporozumienie a temat zarobków i owszem może się pojawić naszykować się trzeba psychicznie do takiej rozmowy wiem co pisze na własnej skórze się przekonałam
bey 2016-05-20 08:12:11
Rozmowa standard ale nie można iść w ogóle bez przygotowania @hana
Zostaw swoją opinię o P.Z.L.Cezal Lublin - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.Z.L.Cezal Lublin