logo Lumpex Gorlice

Lumpex Gorlice

Gorlice

Opinie o Lumpex Gorlice

work 2012-01-24 21:43:35
a jak tam przedstawiciele?
ja pracująca 2012-02-02 01:23:11
ja pracuję już trzy lata i jestem zadowolona!!!! to wszystko to brednie!!!!
1
amelka 2012-04-07 12:40:17
no muj tata tam pracuje ale musi dużo zarabiac
była pracownica 2012-04-10 17:11:57
Te pozytywne komentarze rozbawiły mnie do łez ... gratuluje poczucia humoru ! Domyslam się że jest to opinia właścicieli .Pozdrawiam byłą szzefową !
3
nicola 2012-04-17 13:23:19
jak czytam te opinie ,to krew mnie zalewa Jakimś cudem wszystkie negatywne opinie usunięte.Ciekawe,że naraz wszystko w firmie jest ok.od razu widać,że to pisze osoba podstawiona przez firmę.Pracowałam tam długo,więc nie mydlcie ludziom oczu.jak bym chciała wypisać negatywne strony pracy u to bym musiała z godzinę posiedzieć na kompie. Powiem tylko jedno,niech się właściciel zastanowi,dlaczego w niektórych sklepach nie ma manka????????/Bo niemożliwością jest,żeby czasami jedna osoba upilnowała sklep i stała w tym czasie na kasie.Muszą kombinować,żeby nie płacić manka.I wcale im się nie dziwię że tak robią.Tylko cierpią na tym,te pracownice,które są uczciwe,bo są zwalniane.Oburzona.
5
mirka 2013-02-11 19:50:40
Nie mydlcie ludziom oczu.Od razu widać ,że opinie są pisane przez przedstawicieli firmy.Wiem,że jest duże bezrobocie.Ale pomyślcie dobrze czy warto.
6
ja 2013-02-12 18:42:58
no nie wiem radze się zastanowić to nic miłego
2
ja 2013-02-12 18:58:51
zgadzam się z tobą mirka w 100% nie polecam
3
ja 2013-02-14 14:38:09
I tak wszyscy wiedza jak tam jest naprawdę i nie ma co mydlić oczu.
2
jaaaa 2013-02-24 16:12:39
Kto to pisze?Na pewno nikt kto miał ,,przyjemność´´tam pracować.Nic przyjemnego.Mam pytanie Dlaczego każda negatywna opinia jest usuwana?Ktoś nie lubi krytyki na swój temat,a krytykować innych potrafi.
1
lalala 2013-07-24 18:00:05
Praca jest spoko,normalna,jak wszedzie.Nie jest to logiczne szczyt marzeń,ale umowa jest na cały etat,a o to chodzi.Wypłacać,wypłacają.Minusem są wieczne remamenty,do późnej nocy.Przedstawiciele nawet ok ale za dużo ich na jeden sklep.I niektórzy działają na nerwy,właściwie jeden z tej czwórki( bo jest ich czterech)A tak narazie mi sie podoba.Dziewczyny też fajne,atmosfera miła.Ps szefowej nikt z pracownic sklepów nie zna:) ona nas tak,i to mnie bawi:)
1
lalala 2013-07-24 18:05:11
No,ale w sumie co z tego,że nie znamy jej:) Robisz,co do Ciebie nalezy i masz spokój .Więc w skrócie.Praca normalna,szału nie ma,źle niema.Jest zwyczajnie.
1
lalala 2013-07-27 11:58:59
No jeśli pytasz mnie o wynagrodzenie,to sądzę,że chcesz tam Pracowac.Więc nic prostszego jak zadzwonić ,zapytać o pracę i warunki.:)
lalala 2013-07-27 12:07:17
Ale oczywiście przedstawicieli,bądź szefostwo.Nie mnie.Nie rozumiem jednego...po co tyle osób pyta o wszystko na forum,przecież tel są podane.Jest naprawde ciężko o umowy na cały etat w tych czasach.Gdyby nie byli wypłacalni,nikt by tam nie pracował!!!.Ludzie,jeśli do szkoły mnieliscie pod górkę,nie oczekujcie,że będziecie zarabiać najwyższą krajową.Jeśli jesteście leniami,nie oczekujcie,że ktoś bedzie was głaskać po główce i zachwalał.Tam sie naprawde pracuje w porządku ,i wiem co mówię.
lalala 2013-07-27 12:10:07
Ewka...pieniążki są na czas.Jestem pracownikiem lumpex Gorlice.Jestem zadowolona
1
2013-09-07 21:14:48
Jestem na tym forum,gdyż pragnę podzielić sie opinia związana z pracownikami sklepu w Mikolowie.Zawsze chodzilam chętnie na zakupy w tym sklepie,niestety ostatnio sie zawiodlam.Pani ekspedientka,starsza blondynka byla bardzo nieprzyjemna sprawdzając ilosc ubrań,które zabrałam do przymierzalni,wszystko rozumiem,tylko sposób w jaki to robila mnie zniesmaczyl.Jestem zawiedziona gdyż zostalam potraktowana jak złodziej,a naprawdę uwielbialam robić tam zakupy.
1
Zaniepokojona 2013-11-21 10:02:19
(usunięte przez administratora) przestań im wchodzić w (usunięte przez administratora) i nadawać na(usunięte przez administratora), ona jest w porządku
serek 2014-02-27 12:35:40
Emma, zalezy pewnie co chcesz robic w Lumpex Gorlice, ale dziwi mnie, że się nie boisz, bo ocene tutaj mają bardzo niewielką.
rafi 2014-03-23 11:32:20
poważnie tak zależy Wam na pracy w Lumpexie? nie jest to raczej jakaś ciekawa czy rozwijająca praca
jack 2014-03-27 11:41:24
@rafi, zależy co kto lubi, jedni lubią siedzieć w lumpexie, uwielbiają zapach odzieży, no i praca nie wymaga zbyt wielu kwalifikacji.
tomen 2014-05-16 14:55:30
ile właściwie można zarobić w takim lumpexie? Twoja mama wyjawiła Ci może jakie miała tutaj wynagrodzenie?
hanka 2014-05-26 21:11:57
To chyba nie wygląd ana ciezka prace, ale chyba taki lumpex nie zatrudnia zbyt wielu pracownic, bo jedna na oko wystarczy, da rade sie w ogóle załapać?
koszmar 2014-05-27 14:09:53
ludzie co wy piszecie tą firmę omijam wielkim łukiem(usunięte przez administratora)
1
myszka 2014-06-05 14:11:14
Ogólnie tak jak piszecie szału nie ma ... źle nie ma :) Pracowałam tam ale z racji dostania lepszej posady musiałam rozstac sie z tą firmą. Opisze w duzym skrócie.... przedstawiciele jak wszedzie część spoko część do d.....
kasa zawsze na czas.... podstawa plus premie plus dodatkowa za wymiany... ja handlujesz tyle masz...
Najgorszy minus to te wymiany co półtora miesiaca..... niektórzy kierowcy, którzy przyjeżdzają wogole nie chcą pomagac no moze poza tymi dwoma tęższymi panami, którzy pomogą bo chcą... jesli chodzi o rektutacje to najłatwiej na Śląsku... w innych częściach Polski o prace u nich ciężko.... a dostac sie na sortownie to chyba tylko po znajomości Pozdrawiam MYSZA:)
2
myszka 2014-06-24 15:24:19
czy latwo hmm.... ciezko powiedziec... zalezy to tez od ruchu w sklepach.... podstawe plus zaplate za wymiany masz na pewno a premie to zalezy jak sie uda ale zazwyczaj co miesiac sa... tak jak mówie na slasku zmieniaja sie pracownice ale to zalezy w jakich miastach natomiast inne rejony Polski bardzo ciezko :) aha... no umowa o prace jest bez zelceń itd a i studentów za bardzo nie przyjmuja
1
baron 2014-07-17 19:32:44
praca w firmie ||Lumpex to jedna wielka porażka, miałam tą nieprzyjemność tam pracować wymagania z kosmosu, (usunięte przez administratora)
1
kapitan pracuś 2014-10-27 12:46:15
jakie są u nich dokładnie stanowiska pracy do obsadzenia orientujecie się może?podpinam się pod poprzednie wpisy i chcę wiedzieć jak jest z ewentuanymi nadgodzinami i czy pracuje się w weekendy.kierownictwo i ich choroby akurat interesują mnie najmniej bo idę tam pracować a nie innych oceniać. wam też to polecam przyjaciele
lalalala 2014-11-05 09:22:49
Ludzie praca jak praca. Da sie wytrzymać. Zarobki niezbyt wysokie ale... Trudno
zatrudniona 2014-11-08 00:51:36
cześc . właśnie rozpoczęłam u nich pracę na śląsku i jestem w szoku!!!! od razu dostałam umowę na okres próbny,szkolili mnie przedstawiciele ,potem ich bh-powiec. Inne firmy mają to w nosie. Jestem po pierwszej wypłacie w terminie, nie są to duże pieniądze ale przez miesiąc trochę się uzbierało i wszystko skrupulatnie wypłacili. myślę żę dobrze trafiłam.pozdro
Zatrudniona 2014-11-15 12:29:39
Podstawa to min1250 ale zawsze za dodatkowe prace cos wpadnie. Ja dodatkowo zarobiłam 200 ale wiem ze dziewczyny wyciągają nawet do 500zl. Poza tym po okresie próbnym dają co miesiąc 200zl w ciuchach. Uważam ze to całkiem sporo.
1
pracownica 2014-11-16 02:12:15
Atmosfera ok choć ostatnio strasznie sie wkurzyli bo jedna dziewczyna ukradła kilka tysięcy i uciekła z remanentu. Do dziś sie nie odezwała. To przez takie złodziejki cieżko nam znesc stała prace bo wszyscy uważają ze my Ślązaczki to złodziejki. Szczerze ... taz bym uważała. Mam nadzieje ze zostanę u nich na dłużej bo podoba mi sie ze wszystko robią jak sie należy. Polecam
jolka 2015-01-14 17:28:14
To warto w końcu pracować dla Lumpexu, czy jednak odradzacie. Jak tak patrze z boku, to praca chyba nie jest ciężka, ani nie wymaga nie wiadomo jakich kwalifikacji, mam rację? Możecie napisać ile orientacyjnie wynoszą tutaj zarobki i czy do tego zdarza się dostać z czasem jakąś premię? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
asia 2015-03-05 11:30:56
pracuje w lumpeksie gorlice i mam 1300 na reke
lenucia 2016-02-01 13:05:04
Witam wszystkich, pracuje sie miło i przyjemnie, trzeba lubić ludzi w różnym wieku. Zarobki powinny być wyższe, mam nadzieję, że firma dojrzeje do tego, że dobry pracownik to kosztuje i się ceni.Przecież to dobro dla dwóch stron.... Przedstawiciele są fajni,naprawdę mili. Na razie to tyle napisze jak coś będzie nowego. Pozdr Lena
Zostaw swoją opinię o Lumpex Gorlice - Gorlice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lumpex Gorlice