brak logo

Info-Serwis Jacek Jarosz

Jelenia Góra

Opinie o Info-Serwis Jacek Jarosz

anonim 2011-08-17 14:10:12
Opinia o pracodawcy? krótko i na temat. NIE POLECAM. Po pierwsze chorobliwie monitorujący pracowników "szef" - w cudzysłowie bo jak można nazwać szefa w podartym starym swetrze i +150 w obwodzie, kompletnie nie znającego się na branży i nie potrafiącego wysłowić? .... Kontynuując kompletnie niekompetentny właściciel, nie znający się kompletnie na pracy, nie dysponującego prawie żadnym zasobem wiedzy, inteligencji i słownictwa. Kamery wszędzie po kilka na pokój, kompletna inwigilacja. Praca 8-18 ... Teoretycznie 8h praktycznie 15:55 lub 17:55 w zależności od wariantu pracy przychodzi gruby właściciel z papierami i nagle przypomina sobie, że jest jeszcze tona rzeczy do załatwienia. CODZIENNOŚĆ... Telefony w dni wolne od pracy z pretensjami, że dziś wolne co prawda, ale on ma awarię i masz przyjechać do pracy. Umowa z wielkim bólem na najniższą krajową i premia do ręki... o premię musisz upominać się po 2-3 tygodnie ...(premia nawiasem mówiąc to jakieś 200-400 zł zależnie od widzimisię łysego) Zero możliwości rozwoju. Kompletnie zero... jeśli chcesz się rozwinąć? to na pewno nie w is24.pl. Jeśli chcesz podwyżkę to także na próżno jej tu szukać ... Wiecznie pretensje, wiecznie prześladowanie nawet 1-3.05, nawet w wigilię.... Zero pieniędzy i szansy na rozwój. Właściciel od rana do nocy siedzi za ścianą na kamerach i obserwuje czy pracujesz...Sprobuj tylko włączyć coś poza prymitywnym, nędznym panelem https://www.sobieszow.pl/admin.php to za chwilę masz go za plecami z pytaniem co robisz i dlaczego nie pracujesz... Tak na prawdę informatyk w firmie dostaje stanowisko SERWISANT i jest od sprzętu, od mycia kibla, od sprzątania firmy, od robienia co 3 mieś. inwentaryzacji... W dwóch słowach NIE POLECAM!!!
k 2011-09-04 21:25:09
ja również nie polecam. Brak jakichkolwiek perspektyw. umowa na najniższą krajową, z urlopem wiecznie problem. patrząc ze swojej perspektywy dawnego projektanta www muszę powiedzieć, że tak nagannej i upokarzającej atmosfery pracy nigdy nie miałem. brak profesjonalizmu, brak jakichkolwiek premii czy udziału w zyskach. kilkanaście zrealizowanych projektów i zero słowa dziękuję tylko wieczne problemy. przestrzegam niech nikt nie da się zwieść wyłysiałemu właścicielowi... nie polecam
PRACOWNIK I OBSERWATOR 2012-03-30 23:43:11
TO CO OPISALI PANOWIE BYLI PRACOWNICY INFO -SERWIS . NIE ZGADZAM SIE Z TA OPINIA . Z MOICH OBSERWACJI ,TO LENIE . JAKA PRACA TAKA PLACA .PAN [usunięte przez administratora] TO PRACOWITY I UCZCIWY CZLOWIEK .NIE MOGL TOLEROWAC ,LENISTWA I BALAGANIARSTWA . MYSLE ZE TE KLAMSTWA TO ZEMSTA ZA ZWOLNIENIE Z PRACY . OBSERWATOR .....
Pracownik-na szczęście były 2013-01-07 22:44:35
Widać marketing [usunięte przez administratora] ruszył pełną parą, ale nie dajcie się ludzie nabrać. Niedawno zrezygnowałem z pracy w tej firmie krzak. Nie dość, że nadliczbowe godziny to codzienność to jeszcze marne grosze o które trzeba się upominać tygodniami.
Mam nadzieję, że szybko zajmą sie odpowiednie służby tą firemką bo takich prywaciarzy powinno się napiętnować na forum publicznym. Dzięki internetowi tacy jak ty jacku nie pozostaną anonimowi. Nie zamkniesz w swoich 4 ścianach tego co się tam dzieje.
Te powyżej dwie opinie tylko dobitnie pokazują jak bardzo nie potrafisz się obronić i ukryć tego jakie warunki panują w info-serwis.
Niech nikt z ambicjami się tam nie wybiera. Nie warto. Do tego internet wiecznie nie działa przez co zdenerwowanych klientów nie sposób uniknąć a jedyna odpowiedź jacka to co? "powiedzcie że u nas wszystko działa to się odczepią to zawsze działa".. taka prawda i nie ma co ukrywać...
Pie... 2013-01-14 21:20:09
Podpisuję się pod przedmówcami. Kiedyś pracowałem u [usunięte przez administratora] i niestety wszystko co powyżej to prawda. Pieniądze marne - prawie żadne, umowa śmieciowa, a o wypłatę musiałem się prosić nieraz po 3 tygodnie i bez rezultatu. Nadgodziny to codzienność (oczywiście darmowe) telefony w święta czy w soboty to również normalność. Właściciel i jego konkubina to bardzo nieprzyjemni ludzie, wiecznie mają pretensje, wiecznie są niezadowoleni, wiecznie robią sceny przy klientach. Jednym słowem omijajcie ten zakładzik z daleka.
do sasiadki 2013-02-05 22:48:34
Bzdura?
Były kontrole i wykazały szereg uchybień, są kwity, są dowody, wystarczy rzucić okiem na wejście i pracownika biura, który co rano odkręcał płot a potem go skręcał wieczorem bo jacek oszczędzał na zamontowaniu bramki. Poza tym szereg świadków w postaci klientów tych awantur i oszczerstw.
Może nie prawda z kamerami? więcej kamer niż pomieszczeń, może nie prawda z opóźnionymi pensjami? może nie prawda, że najniższa krajowa i reszta pod stołem? programiści pouciekali z firmy bo co? bo dobrze im płacono i szanowano ich ciężką pracę?
Każdy może napisać opinię, ale niech będzie obiektywna bo po to wymyślono ten portal. Sąsiadka może tyle wiedzieć ile widzi podlewając na wiosnę kwiatki a tego co się dzieje za drzwiami biura raczej nie widzi więc niech się nie udziela.
Tomek 2013-03-06 01:01:18
Pracuje u Pana [usunięte przez administratora] od ponad pół roku i jestem mocno zdziwiony czytając opinie na tym portalu, nie jest to pierwszy pracodawca u którego pracuje i nie mam zastrzeżeń co do warunków pracy jak i warunków zatrudnienia. Płaca zgodna z warunkami jakie zostały wynegocjowane przy zatrudnieniu wypłacana na konto regularnie co miesiąc. Pracodawca o spokojnym usposobieniu otwarty na rozmowę i rzeczowe argumenty. Co do kamer to i owszem są ale raczej interwencyjnie jako dodatkowe zabezpieczenie nieruchomości, sam Pan [usunięte przez administratora] ma na tyle obowiązków, że codzienne przeglądanie zapisów to raczej abstrakcja po za tym większość czasu spędza w biurze więc ma wizje na żywo. Podsumowując atmosfera w pracy bardzo sympatyczna nie ma tutaj żadnego ciśnienia czy też tzw. mobbingu jeśli chodzi o nadgodziny to nie znam firmy w której nie zostaje się ponad określony czas pracy, czasami jesteśmy o to proszeni czasami robimy to sami, żeby zakończyć konkretne zadanie forma zapłaty czy też zwrotu godzin w formie urlopu to również kwestia uzgodnienia z pracodawcą więc należy to czynić.
Maciej 2013-07-14 18:55:34
Przyjaźnię się z jednym z pracowników. Ten post powyżej od niby "Tomka" został napisany przez jacka, a sam jacek próbował zdjąć powyższe wpisy strasząc sądem. Jeśli masz gdzie pracować omijaj chałubińskiego 12 z daleka. Kto nie wierzy, że co rano pracownicy muszą rozkręcać płot przed otwarciem bo jacek żałuje na zamontowanie bramy zapraszam do google street. Widać jak na dłoni - brak bramy, przęsło rozkręcone - i tak co rano :)

Tomek 2013-08-06 23:04:09
Odp. dla sas "czy warto się zatrudnić" odpowiedź brzmi TAK, firma teraz skupia się przede wszystkim na działalności Telekomunikacyjnej wdraża nowe technologie między innymi PON (Passive Optical Network), stosowanej technologii mogą pozazdrościć duże Telekomy, podpisana umowa ramowa z TP.SA na dzierżawę kanalizacji daje firmie duże możliwości rozwojowe, jeśli chodzi o jedzenie to ok. 400 m. od firmy jest sklep spożywczy 50m dalej Biedronka, przyjęło się, że jak ktoś z pracowników idzie do sklepu to pyta czy inni coś potrzebują :) Ja już pracuje rok czasu w firmie Info-Serwis jestem zatrudniony na umowę o pracę i sobie chwale i nie jestem wirtualny jak to napisał wyżej [usunięte przez administratora] "niby Tomek" zapraszam do firmy możemy porozmawiać.
Tomek 2013-08-08 10:16:25
"Ile zajęło zdobycie umowy o pracę na czas nieokreślony", w moim przypadku bardzo szybko, jeżeli jesteś bardzo dobry to twojemu szefowi będzie zależało, żeby podpisać kolejną umowę i tutaj jest zaleta małej firmy ponieważ nie musisz się przebijać przez przełożonych często w dużych korporacjach szef robi wszystko, żeby nikt nie zobaczył, że jesteś lepszy od niego.

Pozdrawiam
opiekun 2013-08-31 23:42:56
Tak sobie czytam te poprzednie 4 wypowiedzi zupełnie z boku bo chciałem udać się do info-serwis z papierami i ten Tomek odpowiada tak jakby chciał tego każdy potencjalny pracownik natomiast dokładnie ten sam tekst znalazłem na stronie box3..czy to przypadek, że akurat pracownik Tomek, którego jak dziś już wiem tam nie ma i nigdy nikt taki tam nie pracował tak dzień po dniu śledzi wpisy tutaj i próbuje wybielić tą firmę? wnioski nasuwają się same, tym bardziej, że finalnie wybrałem się do biura z papierami, żeby je tam zostawić i zapytać chłopaka z recepcji jak to na prawdę jest. Chyba miałem szczęście bo nie było Dyktatora i gość mi odradził składanie papierów potwierdzając pierwsze wpisy o złej sytuacji w tej firmie i wpisy o przerwach czy umowach to podobno bdzura..według relacji pracownika nie ma przerw, nie ma socjalu, a o benefitach to zapomnij i nie próbuj nawet pytać - fakt dla takiej mikrofirmy to raczej benefit nawet nie przygotuje oferty.Wszyscy dobzi już dawno podobno z tej firmy odeszli. Zresztą pracownik potwierdził, że nakazano mu śledzenie wpisów na tym forum i informowanie szefa jak tylko coś się pojawi, żeby mógł odpisać. Szkoda bo lokalizacja fajna i firma ma potencjał, ale jeśli szef jest bucem i nie płaci na czas (podobno po 3 tygodnie się spóźnia z pensją) to raczej cieszę się, że nie zostawiłem tam papierów.

Tak na przyszłość do tych co będą to czytać, chcecie składajcie, nie chcecie nie składajcie, ja byłem i widziałem i się nasłuchałem i raczej zostanę w obecnym serwisie gdzie przynajmniej płacą na czas i szef jest ludzki, hej
2013-09-08 13:33:13
Jak wynika z opinii powyżej pracuje się znacznie dłużej. Obiło mi się też o uszy w Sobieszowie, że nie ma tam kuchni tylko jakiś magazyn w którym stoi stół i mikrofala a dookoła regały ze sprzętem jak w kotłowni. Podobno wcześniej kuchnia mieściła się w toalecie przy muszli, ale podobno jakiś sanepid tam przyjechał? Ktoś potwierdzi?
2013-10-13 15:00:33
SAME BZDURY TEN CZLOWIEK WYPISUJE .KAZDY MADRY CO TO PRZECZYTA TO WYROBI SOBIE ZDANIE O TYM PROSTAKU.U PANI [usunięte przez administratora] KWIATY PIEKNIE ROSNA , A I PIESEK DOBRZE SIE MA . SASIADKA .
sasiad 2013-12-05 16:49:31
jeden piesek sie ma a drugi wącha kwiatki od spodu? bo ktoś tu wspominał, ze były dwa psy? o kuchni też nikt nic nie wspomina więc raczej to prawda, przejeżdżałem dziś przez sobieszów wieczorem, faktycznie nie ma furtki od wejścia. Siłą internetu jest to, że nikt ci gęby nie zamknie. Skoro nikt z w/w firmy nie ustosunkował się do zarzutów o minimalnej płacy, o fatalnych warunkach sanitarnych to chyba nie ma po co tam jechać. Ktoś był na rozmowie o prace tam ? Interesowało by mnie coś na kształt administracji siecią. Na ich stronie nie ma zakładki praca a i ostatni news jest sprzed roku, is24.pl też już zniknęła jak ktoś napisał, że pouciekali programiści. Widać jednak jest coś z prawdy w tym co pisali przedmówcy. Hejtować można każdego, ale tu jak widać większość się potwierdza.
anonim 2014-01-20 18:15:08
OJ OJ TY joka maly czlowieczku MYSLISZ ZE ONI NIE WIEDZA KIM JESTES BARDZ SIE ZDZIWISZ .
kleofas banan 2014-12-31 12:31:22
troszeczkę mnie to dziwi że od czerwca nie pojawiła się zadna nowa opinia o Info-Serwis Jacek Jarosz, a dla mnie to bardzo istotna kwestia ponieważ chcę jak najszybciej znaleźć pracę. i to akurat tak się składa że w tej firmie właśnie. może ktoś napisać czy firma wogóle aktualnie jeszcze działa i zatrudnia?
informatyk 2015-03-03 21:45:14
Hej witajcie, właśnie przeprowadziłem sie do Jeleniej Góry i poszukuję pracy w branży. Ktoś podrzuci jakieś aktualne wieści z firmy - czy poszukują może kogoś nowego z doświadczeniem, chętnie podszkolę innych, miałbym blisko do pracy. Wiecie, czy firma jeszcze funkcjonuje, bo chyba jakieś zawirowania były z tego co wyczytałem - ale chyba przetrwali?
metro 2015-03-28 04:56:12
Z tego co mi wiadomo to Info - Serwis Jacek Jarosz posiada stałą kapele i dlatego też w ostatnim czasie w ogóle nie ma ofert pracy, nie jest to duża firma, więc nie wiadomo ilu pracowników to nie potrzebują, no ale ja np. chętnie bym się zatrudnił u nich. Bedę musiał chyba poczekać. Nie wiecie czy szykują się jakieś zmiany ?
er 2016-05-11 18:19:46
@zygi a moe po prostu oferuja stabilne zatrudnienie?
Zostaw swoją opinię o Info-Serwis Jacek Jarosz - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Info-Serwis Jacek Jarosz