logo Power Jobs GmbH

Power Jobs GmbH

Lotyń

Opinie o Power Jobs GmbH

mejdin 2012-07-26 13:45
Właśnie podpisałem z nimi umowę o pracę, czy mógłbyś coś więcej powiedzieć o nich? Czy przynajmniej płacą co do grosza to co się należy, zgodnie z prawdą, tyle ile wypracujesz to dostaniesz? miałbym jeszcze kilka pytań gdybyś był chętny udzielić mi odp
31
Szczepan 2013-07-25 15:50
Witam współpracuje ktos z frma power-jobs ? wiecie cos na temat tej firmy ? zarobki zakwaerowanie itp rzetelni ??
ostrozny 2013-11-19 20:29
i jak z tą firmą... płacą
3
alek 2013-12-30 14:40
To ile dokładnie obiecuja płacić w dietach, a ile płaca? Stawka podstawowa się zgadza? Ogółem power jobs to dobre miejsce, by szukac pracy?
8
michał 2014-01-27 14:00
co to za firma power jobs??? wie ktos prosze o info (usunięte przez administratora)
8
Topnet 2014-01-27 14:03
pracujesz w tej firmie? prosze o kontakt (usunięte przez administratora)
1
niemiecki 2014-05-21 16:37
@kiwi. Znam język na poziomie "Stawki większej niż życie". Nadam się? Serio tyle potrafię, ale robotny jestem.
1
hexe 2014-10-27 22:49
co to za firma, ktorej nie stac na ubrania robocze dla pracownikow i korzysta ich narzedzi?
A moze tu chodzi o zapelnianie hoteli niemieckich?
5
anina 2014-11-27 16:53
Czy mógłby wypowiedziec sie ktos kto wie z doswiadczenia jak wyglada praca w w/w firmie? zdaje sobie sprawe, że kazdy nowy pracownik gory pieniedzy nie zarobi, ale czy wogóle warto starac sie o tę prace. Najwazniejsza kwestia: jak wygląda umowa która proponują??
robert prus 2014-12-13 15:33
ja również znam język niemiecki na poziomie czterech pancernych i psa ale mam bardzo duże chęci do pracy, mam szansę na wyjazd i ewentualne doszkolenie się w praktyce podczas pracy? nie wierzę natomiast w to co piszecie że firma nie dane np. wcale ubrań roboczych ze względów finansowych, takie rzeczy to tylko w...;)
olgierdo 2015-02-18 14:56
zawsze tego typu firmy mają jakieś kursy dodatkowe dla osób, które wyjeżdzają za granicę do nich. a też wydaje mi się, ze spokojnie można się doszkolić i na miejscu na wyjeżdzie tam u nich mi sie wydaje, czekm jeszcze na wasze opinie o nich, bo jednak boje się troche tego wyjazdu i tak nie wiem co zorbić.
elektriko 2015-02-23 12:06
Ludzie, ale wy tu smędzicie. Żadnych konkretów nie piszecie. Względem ubrania roboczego. Firma ma mozliwość oddania kosztów odzieży roboczej proporcjonalnie do przepracowanych miesięcy u niej, gdy ktoś przedstawi niemiecki paragon za zakup. Ale jak ktoś pracuje dłużej i nie zwiewa z pracy.Liebe Grüße.
don diego dela wega 2015-12-03 12:45
Papiery wysłałem swoje do nich, teraz czekam na przysłanie umowy i na wyjazd. Wszystko wam opiszę jak dojdzie do skutku mój kontrakt. Co do języka, to moja znajomość ogranicza się do prostych zwrotów grzecznościowych, a mimo to nie zostałem skreślony już na samym starcie. Dodam jeszcze tylko, że pracują u nich już moi znajomi i to oni polecili mi tego pośrednika. Pierwsze relacje zdam już po nowym roku, bądżcie pewni i uzbroicie się w cierpliwość. Pozdrawiam Diego.
Nick 2016-03-22 13:16
marika-Jeżeli chodzi o cotygodniowe zaliczki to zależy tylko od Ciebie, możesz brać raz w miesiącu całą wypłatę, tylko musisz im o tym powiedzieć, że nie chcesz cotygodniowych zaliczek, że chcesz pobierać tylko raz w miesiącu całą wypłatę.
menn 2016-07-12 13:45
W wielu ogłoszeniach @monia wyraźnie jest napisane, że wynagrodzenie jest uzależnione od kwalifikacji, Twojego doświadczenia i znajomości języka niemieckiego więc jak widać może być z tym różnie..ciekawe w jaki sposób oni to oceniają, weryfikują a później przydzielają stawkę
nn 2016-08-02 18:47
to jedz przywieziesz odlozysz 600-700 euro zobaczymy jaki bedziesz zadowolony
1
pawel 2016-09-06 15:25
wie ktos cos o tej firmie... ?? praca jako elektromonter .... prosze o wiadomosc albo tel 601283635
reerer 2016-09-28 19:37
no tak tak suzkaja i to do pracy w Niemczech wiec dobra opcja bo można sporo zarobić przecież tam..
2
Iza 2017-03-13 10:13
Zupełny brak wpisów na forum a może wydarzyło sie cos nowego w Power Jobs GmbH?
power jobs GmbH 2017-03-13 12:59
Dzień dobry,
u nas praca wre:) Zapraszamy na naszą stronę internetową: http://www.power-jobs.de/pl/oferty-pracy/ , a dla tych którzy chcą być na bieżąco mamy newsletter.Zapraszamy
Gregor 2017-03-21 15:07
Power Jobs GmbH od wielu lat prowadzi doradztwo personalne na terenie Niemiec i dobrze to robią. Powodzenia
Zostaw swoją opinię o Power Jobs GmbH - Lotyń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Power Jobs GmbH