brak logo

SciTeeX Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o SciTeeX Sp. z o.o.

agata 2009-10-21 23:41:08
tragedia......nic dodać nic ująć
5
kobieta zachodniej cywilizacji 2010-04-21 09:10:41
Jak chcesz zobaczyc, jak sie traktuje (usunięte przez administratora), to zatrudnij sie w tej firmie.Tragedia, to za malo! Ale w koncu prezes musi sie w jakis sposob dowartosciowac...
4
o co chodzi 2010-11-13 21:21:06
Dlaczego wyświetla się informacja o 63 opiniach o firmie, a można przeczytać zaledwie kilka?
1
Tomasz Janukowicz 2011-06-09 08:09:37
Mialem watpliwa przyjemnosc pracy w tej firmie. Daleki jestem od rzucania miesem.
To co mam do zarzucenia, moge powiedziec w oczy, rowniez przed sadem.
Pracowalem z paroma ludzmi, ktorzy na prawde sa specjalistami w swojej dziedzinie.
Wielkim plusem, ze praca tam nauczyla mnie sztuki pzetrwania. Oraz czytania umow i egzekwowania ich.
1
lalamido 2013-05-16 18:08:33
Firma słyszałem ,że tonie.........a co z tym idzie ludzie uciekają..
1
MC 2013-10-05 08:12:48
(usunięte przez administratora) Dzisiaj nie jest łatwo utrzymać się na rynku, gość który musi zapłacić pensję kilkuset osobom czasem dostaje szału od ciśnienia w koło, ale pensje płaci.
1
ech 2014-09-01 15:19:17
HKlans

Pięknie napisane a co najważniejsze od tylu lat tak aktualne nie tylko na Conrada ale i na Długiej w Kłoczewie...tam " Witoldów" też pod dostatkiem....
3
hę? 2014-09-01 23:50:35
Po mino, jednak jesteś i trwasz w Tym...? Smutne, że wiele osób(nie tylko w SCITEEX) godzi się na taki stan rzeczy. Jaki jest tego powód? Jaki jest powód trwania w takiej beznadziejnej sytuacji: pewna praca?, kasa? - współzależność? Czy warto "tracić" swoje życie dla choćby jednego z tych powodów?
4
HKLANS 2014-09-02 08:21:32
Cóż,niektórzy tak mają że całe życie muszą być pucybutami swoich idoli.A firma zadłużona,faworyzująca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a co inteligentniejszym jednostkom podcinająca skrzydła. A co do "hę" to z całą pewnością nie warto tracić życia dla takiej pracy, bo ona życie może co najwyżej zmarnować, czego wielu znanych mi ludzi jest żywym dowodem.Co zaś do "Witoldów" i Kłoczewa, to niech się zadławią, jeszcze i oni zostaną wykiwani przez mocodawcę jak pozostali. Lepiej niech szykują miejsca w psychiatryku dla takich panów.
3
ech 2014-09-14 13:26:48
(usunięte przez administratora)Atmosfera w firmie - to choćby czytać ze zrozumieniem wystarczy posty.
Dla nowych zawsze jest na początku uśmiech i klepane po ramieniu.Nie liczyć na to ,że ktoś zostanie zauważony i w ten sposób dostanie podwyżkę itd. (usunięte przez administratora)
1
al 2014-09-19 09:02:55
Widzialem, ze poszukuja kogos do dzialu handlowego. Jednak kiedy sie naczytalem opinii o firmie, nie wiem juz co myslec. Czy nie ma tam na prawde zadnych plusow, ktore moglyby mnie przekonac?
1
gadldo 2014-09-28 13:42:50
był ktoś na rozmowie u nich?
pracownik 2014-12-05 08:20:20
Pracuję tu ponad 6 lat i jest ok. Szef specyficzny, ale praca w porządku. Zarobki bardzo dobre, atmosfera ok. Współpracownicy rzadko się zmieniają więc to świadczy że nie jest tak źle jak piszą powyżej.
1
pracownik 1 2014-12-10 08:51:37
Ja nie widzę plusów w tej pracy. Podanie przygotowane, odchodze. Wspomniany "Witold" już też został wykiwany przez mocodawcę. Mocodawca polewa jego już brudem. A sporo sprzedawał dla mocodawcy. Firma tonie.
1
ech 2014-12-22 16:10:48
Predyspozycje to naprawdę z górnej półki. Nie możesz mieć ani sumienia ani litości .Tylko pogardę dla innych może wtedy .... Zalezy na jakie stanowisko i gdzie aspirujesz? W Kłoczewie jest fatalna atmosfera - ślą na siebie donosy,podkładają świnie ,ślą do przełożonych.W Warszawie myślę,że podobnie.
1
ja 2015-01-10 18:27:35
to co tu jest napisane to totalne bzdury
2
zorientowany 2015-04-13 04:48:10
Znam firmę od kilku lat,uważam że wręcz przeciwnie ,widzę tendencje wzrostową,na n rok mają mnóstwo kontraktów i to bardzo dużych ,produkcja wręcz ledwo wyrabia,fakt Witusiòw jest sporo,jeden drugiego podkopuje, ale co do tego pierwowzoru to chyba nie był taki poszkodowany i na własne żądanie poszedł. Specyfika specyficzna pracy ,ale kasa przyzwoita.
1
pracownik 2015-09-27 20:22:19
Pracuje w firmie SciTeeX od ponad siedmiu lat, i póki co nie zamierzam zmieniać pracy. Praca w tej firmie jest stabilna, nie ma strachu, że w każdej chwili zostanę zwolniony lub że nie dostane pieniędzy na czas. Od tylu lat jak pracuje nie zdarzyło się żebym nie dostał w terminie w pełnej wysokości pieniędzy. Wszystkie pieniądze jak zarobie mam zapłacone i to wszystko jest naliczone do ZUS
1
do buraków 2015-10-06 22:20:01
Osoby które wypowiadały się negatywnie i obrażająco to nic innego jak tylko buraki i opierdalacze, co by tylko chcieli nic nie robić a zarobić. Buraki podwincię wasze słoikowe rękawy i zacznijcie sumienniem pracować to żaden francuz czy Ormianin nie będzie straszny. Ja nie wyobrażam sobie jak ogarnąć firmę z siedzibami np. w Dubaju, USA, Niemczech , Francji czy niegdyś w Rosji nie bedąc ostrym i surowym prezesem. Sciteex jest to firma która daje zatrudnienie wielu osobą w powiecie ryckim i jako chyba jedyna w powiecie tak prężnie sie rozwija. Tym co myslą inaczej niż moja skromna osoba to życze im najlepszego, ale robić trzeba.
Jako 2015-10-16 09:47:06
Witam czy w firmie polframet jest praca zmianowa i czy pracuje się w soboty pozdrawiam
pracownik 2016-06-15 12:16:58
Szef może i nieco zwariowany, ale chyba jak to w każdej firmie prezesi się czymś muszą wyróżniać. Najważniejsze że zarobki są bardzo dobre, dlatego pracownicy są zatrudnieni długo i nie ma rotacji w firmie. Jeśli ktoś pracuje solidnie to nie ma powodu bać się tego opisywanego tu tak szefa. Firma międzynarodowa, dobrze się rozwijająca.
Ryszard 2016-10-16 23:52:13
A jak wyglądają płatności dla podwykonawców i innych firm. Płacą faktury w terminie i uczciwie ?
były pracownik 2016-10-20 14:38:43
Prezes wymusza na pracownikach aby wpisywali na GoWork pozytywne opinie o firmie
były pracownik 2016-10-20 14:39:16
Prezes wymusza na pracownikach aby wpisywali na GoWork pozytywne opinie o firmie
3
nick 2016-10-24 15:26:18
jak to?
laserowiec 2016-11-28 21:46:38
witam, pracuję w tej firmie od ponad roku, na produkcji i uważam że nie jest tak źle, stawki ok, szef wiadomo jak ma zły humor to lepiej go nie spotkać ale poza tym mi się pracuje tu dobrze, od razu dostałem umowę o pracę, teraz mam obiecaną podwyżkę co się rzadko zdarza po nieco ponad roku pracy
Zostaw swoją opinię o SciTeeX Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SciTeeX Sp. z o.o.