brak logo

Piramida Sp. Zo.o.

Tychy

Opinie o Piramida Sp. Zo.o.

książe z bajki 2009-01-05 13:04:32
gdyby płacić nie musiał to by nie płacił a swoim pracownikom kazał jeszcze wypłacać sobie prowizję za to że mogą u niego pracować... ma za dużo pieniędzy i to mu niestety zasłania realne myślenie. hotel może i ładny z zewnątrz i wewnątrz ale dla tych co go odwiedzają... tak na prawdę jest to obóz pracy
anonim 2009-06-04 09:58:44
ma racje ktoś , kto pisze że pieniądze przesłoniły wszystko.Jeszcze głupoty typu "cudowne uzdrowienia" jest to żerowanie na ludzkich dramatach!!! Sama nabiłam kabzę właścicielowi, robiłam wszystko aby ratować mojego chorego TATĘ. Jest to nieludzkie wręcz!!!
krakus 2009-06-04 10:04:22
Ma racje moj przedmowca!
Nie wierzcie w bzdury, którymi "karmią" foldery,ulotki na temat pozytywnych wpływów na zdrowie - zarówno właściciela jak i piramidy, jest to wyłudzanie pieniędzy w sytuacjach ciężkich. Wiadomo jak ktos bliski zachoruje, szukamy pomocy wszedzie, NIE WIERZCIE w piramide w Tychach!!!!
Chętnie opowiem swoja historie, kupa pieniędzy poszła "na marne"
1
anonim 2009-07-09 23:30:13
książe z bajki - 2009-01-05 13:04:32

gdyby płacić nie musiał to by nie płacił a swoim pracownikom kazał jeszcze wypłacać sobie prowizję za to że mogą u niego pracować... ma za dużo pieniędzy i to mu niestety zasłania realne myślenie. hotel może i ładny z zewnątrz i wewnątrz ale dla tych co go odwiedzają... tak na prawdę jest to obóz pracy

Pracowałem tam i co do pierwszego zdania masz absolutnie racje takiego skąpca nie spotkałem nigdy.Koleś obwładnięty całkowicie mamona przy czy prostak.Co do prowizji za pracę to większej głupoty nie mogłeś wymyślić.Co moge powiedzieć o Piramidzie.Naprawdę bardzo fajna ekipa bez względu na dział(oprucz kierownictwa) .Kasę płacił na czas nie było co się prosic no i fajny wpis w CV hotel 5* Polecam na zdobycie doświadczenia młodej osobie na początku kariery ale za długo tam nie popracujesz.Starałem sie być jak najbardziej obiektywny.Obóz pracy nie jedno ma imię ale ja bym tego miejsca tak nie nazywał.Co do leczenia Pana (usunięte przez administratora) to nie wierze w takie rzeczy i zgadzam sie z opinią rozmówcy nie zdobywa sie kasy na czyimś cierpieniu.
Monika 2009-09-04 19:09:24
Dziwią mnie takie wypowiedzi typu nabija kasę!!!!! Bywałam u różnych uzdrowicieli itp a w Piramidzie moja córka wygrałam z rakiem.[usunięte przez admina] chyba nie może być taki zły skoro kilka razy miałam darmowe terapie. Mówcie co chce cie ale ten człowiek ma moc.
tosia 2009-09-07 12:27:00
piramida jest naprawde obozem pracy ja tam pracowałam wiem co tam w srodku sie dzieje kierownictwo i marketing upada tam jest wiecej kierownikow niz pracownikow niech sie zastanowia co to jest utrzymac dobrze hotel aby miec gosci nie róbcie z hotelu niby 5 gwiazdkowego PENSJONATU LUB SANATORIUM!!!!
zawiedziona 2010-01-15 18:01:14
(usunięte przez administratora) zero szacunku dla człowieka
Średniowiecze 2010-01-18 10:10:41
Obiekt na tle Tychów może być, chociaż ciekawszy jest park i jezioro.
Jak pamiętam w lasku sosnowym za piramidą zawsze dobrze się czułem. Może tajemne moce powodują to dobre samopoczucie.Nie wierzę, że przyczynia się do tego Ozyrys przyjmujący w podziemiach Piramidy.
Ja nie nocowałbym w tym pałacu Ozyrysa ,bo jako osoba myśląca zdaję sobie sprawę ile zostawiono tam cierpienia i niespełnionej nadzieji.Nic z powietrza się nie bierze nawet ten PAŁAC OZYRYSA .Homo sapiens sam da sobie odpowidź.
NICK 2011-01-27 16:24:06
Hotel 5 gwiazdek to sobie moze miec , a utrzymywany jest na poziomie 2 !!! Pracowalam uz w lepszych hotelach. Wiecej kierownikow niz pracownikow. Pan Ceglinski zatrudnia ludzi z ulicy bo za doswiadczenie to musi zaplacic i to slono! Jak kazdy slyszal a moze i nawet zna tego Pana to sknera i skąpiec. Pytajac gosci o opinie hotelu: uslyszalam za kazdym razem : Jestem tu pierwszy raz i ostatni!
Poprostu WSTYD nawet wpisac tego pracodawce do CV...
klient 2012-07-11 23:26:43
masakra hotel min. 2 gwiazdki pokoju wyglad 2 gwiazdkowego hotelu. nie wiem za co ma 5 chybaa za uklady. szkoa kasy na tn hotel
Ciekawskie 2013-08-13 14:57:27
Ja wiadomo tam gdzie nas nie ma to zawsze piszą palcem po wodzie nigdy Ci prawdy nie napiszą ; jak ktoś pracował niech napisze jak orientacyjnie wyglądają zarobki?
Monia 2014-05-23 13:34:49
Noob, a co chciałbyś wiedzieć?
Monia 2014-05-27 09:52:19
Atmosfera między pracownikami jest cudowna. : ) Nie robią żadnego problemu gdy chce się wziąć wolne.
2
ona00 2014-07-16 01:14:24
Hej mam pytanko,czy w tym hotelu jest ochrona....
2
ona00 2014-07-16 12:02:11
Acha spoko..,dobrze wiedzieć...ciekawe za jaką stawkę tam ochrona robi....
żółta kaczka 2015-02-12 18:38:58
z tego co się dowiedziałam to mają własny profesjonalny kamieniłom, byłabym chętna do jakiejś pracy fizycznej u nich, wiecie czy można coś ciekawego obecnie takiego dostać.no i przede wszystkim czy przyjmują do siebie do pracy typowo fizycznej kobiety? bo w niektórych firmach wiadomo jak jest z tym...:/
ramona 2015-04-14 13:42:20
pracowałam w tej firmie przez ponad dwa lata , obsługa reprezentacji to byl pikus - nie powiem na jakim dziale bo bym sie zdradziła;] nie mam dobrej opinii niestety o tym hotelu jak i o tym jak traktuja pracownikow - jedno zdanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
pracownica 2016-01-14 10:53:49
Od ostatnich wpisów dużo się zmieniło. Pracuję czwarty miesiąc i nie spotkałam się z takimi zarzutami jak te powyżej. Praca jak praca - swoje trzeba robić, ale kasa zawsze jest na czas, szefostwo raczej dobrze nas traktuje. Podejrzewam, ze zle komentarze piszą osoby które myślały, że będa w pracy odpoczywać a nie pracować. Są minusy - czasem trzeba pracować w święto lub weekend, ale to uroki wszystkich hoteli.
ola 2016-03-25 10:59:35
Pracowałam w Piramidzie 2 lata i bardzo dobrze wspominam ten czas. Miła atmosfera, ludzdzcy szefowie, płaca porównywalan do innych 5* hoteli.
Ajelso 2016-05-11 14:31:16
No i są pieniążki dla personelu @żona w. Napiwki złe nie są, sporo można sobie na nich dorobić. W szczególności jak jest się kelnerem. Dobre jest też to, że firma nie wymaga doświadczenia, bo prowadzą szkolenia.
Zostaw swoją opinię o Piramida Sp. Zo.o. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piramida Sp. Zo.o.