brak logo

Admil

Bytom

Opinie o Admil

xxxx1989 2010-03-26 17:43:38
moze ttroszke pszesadzilem wyzywajac wszystkich ale zebym ja latal i posil sie o moja wyplate cos tu nie tak. przepraszam jesli kogos urazilem moimi opiniami
1
XXXX1989 2010-04-21 18:13:02
koniec grzecznosci drugi miesiac z rzedu spozniaja sie z wyplata nie szanuja nikogo ciagle klamia podawajcie sobie mnie do sadu prosze bardzo ja moge chodzic po sadach a ja was podam do inspekcji pracy i napewno to zrobie koniec !!!!!!
lol 2010-05-21 08:18:59
Ojej jaki ty grozny jesteś !! Pewnie sie teraz wszyscy ciebie boją..

ojej... twoja firma sie 2 dni spoźniła a ty bedzie do IP podawał - na pewno przyjadą!! Mysle ze juz wyjechali !


hahahaha normalnie żal takich ludzi.
Isia 2010-10-01 13:23:26
Wiecie co, jak widzę co wy tu wyprawiacie to głowa mnie boli, po pierwsze fora internetowe są przede wszystki stworzone przez ludzi wiecznie nie zadowolonych, po drugie chyba nigdy nie pracowaliście u prywaciarza (usunięte przez administratora) i nie wiecie co to szkoła życia, każdy szef dąży do tego aby mieć kase z interesu, ale dzięki nim my mamy także kasę na życie, więc weźcie się wgarść i do roboty w końcu tym co się nie podoba w obecnej pracy, świat stoi otworem ,,, :)
1
pracownik 2011-03-09 19:40:07
ha ha ha, spóżniają się z wypłatą? u nas to standard, i nikt nie robi z tego pretensji, takie czasy, nie podoba się to się zwolnij... u nas co prawda z opóznieniem ale wypłata jest i to się liczy. Nie ma co wybrzydzać :)
takaprawda 2011-08-23 00:04:39
Takie czasy? Wstyd a nie takie czasy! Wstyd, że mamią pieniędzmi, człowiek pracuje a na koniec dowiaduje się, że wypłatę otrzyma, jak się firmie to spodoba a i dopiero jak wykonają *skomplikowane* działania matematyczne na procentach, zwanym rachunkiem do umowy zlecenia. Sorki, ale to dziecko w podstawówce/gimnazjum potrafi zrobić w góra 10 minut. Tu to trwa długimi tygodniami. To praca jest czy jakieś hobby?
Fakt, szkolenia, coachingi mają bardzo dobre, można się wiele nauczyć, ale co do wypłaty wynagrodzenia, to już jest jakiś koszmar.
xyzz 2012-03-21 18:22:53
Pracowałam tam ponad pół roku i może opiszę to tak:

+fajna atmosfera wśród telemarketerów
+liderzy doświadczeni, potrafią zmotywować jak i szkolić
+bardzo elastyczni (np. dla studentów studiów dziennych)

-6 razy zmieniali załącznik finansowy (w mojej karierze, a nie pracuje już jakiś czas, więc pewnie 2 kolejne doszły)
-mała kasa (600-1400maks. przy ostatnim załączniku finansowym)
-bardzo często spóźniają się z wypłatą

Moim zdaniem dobra firma dla osób, które po prostu chcą coś dorobić, a nie zarobić.
ONA 2012-08-31 18:01:23
(usunięte przez administratora) Obcina godziny pracy gdy jest ona niemożliwa z przyczyn niezależnych od pracodawcy, premie pomniejsza w niesłuszny sposób. Szefostwo nie dotrzymuje zobowiązań danych pracownikom. Duża rotacja pracowników wynika po prostu z złego ich traktowania, o czym kazdy dowiaduje się jak już popracuje...bo na rozmowie takich rzeczy się nie mówi. Firma żeruje na niewiedzy pracownika co do warunków pracy i wynagradzania.
pracownik 2012-12-02 22:29:19
Pracuję prawie od początku oddziału w Limanowej i powiem Wam z z miesiąca na miesiąc co raz gorzej. (usunięte przez administratora)Niestety osoby, które pozostały w Admilu nie umieją ani przekazać wiedzy tak ja on, ani same niestety nie mają pojęcia o prowadzeniu szkoleń i kołczingów. Atmosfery nie ma, dyscypliny nie ma, totalne obrocenie o 180 stopni w porównaniu do tego co było za poprzednika(usunięte przez administratora)
mac 2015-01-08 23:05:31
Hej, jak sobie radzi Admil na dzień dzisiejszy, bo jednak od kwietnia zeszłego roku nie było tutaj żadnej opinii, a ostatnie mówiły, że jest coraz gorzej. Nadal w ogóle funkcjonujecie, firma co jakiś czas zatrudnia nowe osoby, bo przy tej ciszy nie jest to takie oczywiste. Pozdrawiam i dziękuję za informacje.
trevor 2015-03-13 02:24:20
hej , niestety , ale ja również ostatnio próbowałem czegoś dowiedzieć się na ten temat i niestety nie jest to takie proste. Wydaje mi się , że aby dostać takie informacje trzeba bezpośrednio zgłosić się już do samej firmy na rozmowe albo znać kogoś kto na niej był. Podobno tylko taka jest opcja żeby uzyskać takie info o Admilu
jonek 2015-03-30 19:22:54
nic dziwnego skoro firma nie posiada porządnej strony internetowej.. mała, prywatna firma- niektórym nie chce się inwestować nawet w tę podstawową rzecz.. brak informacji o firmie, o ofertach pracy- czyni ich prawie anonimowym a jak widać jacyś pracownicy którzy może mieli do czynienia z firmą nic a nic nie mówią
sad 2016-05-13 21:29:40
A co tam u nich tak ogólnie słychać wie ktoś? Wiem, że zmieniali ostatnio siedzibę w sumie są teraz bliżej mojego miejsca zamieszkania. Zastanawiam się czy jakby się zatrudniła to czy mam pierwszeństwo i w ogóle możliwość kupienia od razu tam ubrań, dajcie znać
Zostaw swoją opinię o Admil - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admil