Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gumitex ZPU SC

Pracowałeś w firmie Gumitex ZPU SC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alina - 2011-10-14 20:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słabo płacą,szkoda czasu tam pracować
zdjecie uzytkownika
artur - 2011-10-15 11:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadnych premii tam nie ma...
zdjecie uzytkownika
alinka - 2011-10-20 19:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest:

zero szacunku dla innych ludzi

nie ma warunków odpowiednich do pracy

odradzam tam pracować
zdjecie uzytkownika
mis - 2011-11-23 13:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś niema zielonego pojęcia jak tam jest to niech lepiej nie wypisuje głupot ja osobiście nie narzekam a jak ktoś ma lewe ręce do pracy i zielonego pojęcia to morda w kubeł za leżenie pieniądze chcą brac nic za darmo nikt nie daje nawet w morde nie dostaniesz za darmo debilu i troche kultury wieśniaku jak chcesz za darmo pieniądze otrzymywać to idź do mopsu darmozjadzie
zdjecie uzytkownika
???? - 2011-11-23 17:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jestes za obcinaniem wypłat????
zdjecie uzytkownika
mis - 2011-11-23 22:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za obcinaniem wypłat czy jestem mi sie jeszcze nie zdarzyło sie ale tak bo jezeli ktos nie mysli przy tym co robi to niestety jest tak nie inaczej. zadam ci pytanie czy oni muszą odpowiadac za błedy pracownikow?? które sa popełniane nagminnie. ja naprawde nie narzekam jest ok.powiem tobie tylko tak dla chcącego nic trudnego kazdy sie nauczy.niestety tylko w panstwowych firmach płacą można powiedziec za nic jezeli jest to praca niezadowalajaca to ją zmieniam nie trafiłem jeszcze na tak normalnych ludzi ktorzy prowadza prywatke sa czasami wkurzajacy ale to jak kazdy
zdjecie uzytkownika
Kosiarz - 2011-11-24 00:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, którzy szkalują Gumitex na tym forum jak dla mnie są zwykłymi nieudacznikami, bo inaczej tego ująć nie zamierzam.Każdy mądry bo myśli, że jest anonimowy w sieci, ale nie do końca jest. [usunięte przez administratora] ludzie to wy możecie mieć na zmywaku u angoli o ile się na ten zmywak kwalifikujecie, bo aż żal czytać tych pierdół. Popieram, że jak się ma lewe ręce i brak chęci do pracy to czy tu czy w każdym innym zakładzie kariery się nie zrobi. W kwestii premii prosta sprawa - TRZEBA ZASŁUŻYĆ!!! Jak się sobą nic nie reprezentuje to się nawet o tym nie powinno myśleć. Kto ma premię ten ma. Praca OK, właściciele OK, atmosfera GITES a i pracownicy też OK. Ale co tu więcej pisać. Żeby się przekonać trzeba spróbować. Nie boli. Ja nie narzekam Robię swoje i Jestem doceniany.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2011-11-24 00:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z całym szacunkiem. Kim Pani jest, bo raczej nie pracownikiem obecnym czy też byłym, że pozwoliła sobie Pani poruszyć w tak negatywny sposób kwestię szacunku. Ludzie w naszej firmie są szanowani chyba, że Pani miała na myśli ten GUMITEX z Toszka Gliwice co się ostatnio bodajże palił?? Pisze Pani rzeczy niezgodne z rzeczywistością.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2011-11-24 00:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli tak naprawdę tam jest to napisz z imienia i nazwiska kto i kiedy Cię w tą dupę kopnął
zdjecie uzytkownika
Kazibudzki Artur - 2011-11-24 01:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekaw Jestem kto się za mnie podał na tym forum (wpis z dnia 15.10.11 ) dotyczący premii. Nie przypominam sobie, żebym miał kiedykolwiek imiennika w pracy odkąd tam pracuje, a pracuję już dość długo. Na tyle długo, że wiem jak jest. Uczciwie mogę napisać, że Jeśli byłoby tam dla mnie niewygodnie to bym tam nie pracował. Nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z pracą na produkcji i szczerze mówiąc nigdy nie myślałem, że kiedykolwiek będę miał. W Gumitexie nauczyłem się wszystkiego od podstaw. Po kilku dniach pracy dopadło mnie zwątpienie czy to oby miejsce i branża dla mnie (motałem się) nie ma co ukrywać, ale zacisnąłem zęby i poradziłem. Zwątpienie minęło, nauczyłem się wielu pożytecznych rzeczy (praktycznie wszystkiego) i to doceniam najbardziej, nabyłem doświadczenie, które przyda mi się w życiu.Przede wszystkim przekonałem się jak praca na produkcji wygląda. Właściciele są ludzcy, nie wiem skąd te brednie w komentach wyżej.Wiadomo, że nie zawsze jest cacy. Niekiedy człowiek zjebkę dostanie, ale nie bez powodu.Jak w każdym zakładzie są dni gorsze i lepsze. Ja tam nie narzekam. Z kasą też idzie nieźle wyjść. Potrafią docenić człowieka, jeśli się maniany nie odstawia. Branża gumowa nie jest zła. I wiadomo, tak jak nie ukrywam tego na co dzień w pracy tak i na forum mogę napisać, że generalnie to irytują mnie niektórzy pracownicy z którymi przyszło mi pracować. Zawsze trzeba pomyśleć w dwie strony. Nie od razu jechać po szefostwie swoim gdziekolwiek się pracuje, tylko czasami spojrzeć na to jakby się postąpiło będąc na miejscu szefostwa.Czasami trzeba ostrzej pracownikami zatrząść co by na głowę nie wleźli. Mnie osobiście tutaj jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
mis - 2011-11-24 01:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj i to mi sie podoba człowiek podchodzi do życia tak jak sie nalezy brawa dla niego i pokłony
zdjecie uzytkownika
Byłypracownik - 2012-03-07 00:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ,którą mogę z całego serca określić jako dno. Zero szacunku do pracowników, płaca niska a mimo to są skłonni jeszcze na niej oszukiwać... Premie? jak będziesz pracował po 12H/miesiąc to dostaniesz na kopercie napis ''premia 100zł'' ,ale prostą kalkulacją po przeliczeniu stawki razy godziny przepracowane można dowiedzieć się ,że tak naprawdę żadnej premii nie było. Oszustwo i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo tyle mogę powiedzieć. Na koniec coś o warunkach pracy-tragedia.
Nic dziwnego ,że przez miesiąc potrafi się tam przewinąć kilkanaście osób ,bo nikt mądry i mający choć odrobinę szacunku do siebie nie będzie tam pracował. Życzę wam plajty, pozdrowienia.
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2012-04-14 12:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziadostwo i tyle.Prosic sie umowe o pracę tyle czasu.Załuje ze tutaj robie.
Myslę poważnie o rezygnacji...
Jak tylko znjade coś lepszego zwijam sie:)
zdjecie uzytkownika
ponurak - 2012-05-24 18:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ani tragedia ani zwolnienia :)))ani brak zlecen:)zadko sie ponizam do tego stopnia zeby pisac na forum jakimkolwiek ale czasami niestety sie zniżam:((
powiem to tak praca niezla jak wszedzie jesli ktos chce pracowac nikt mu nie broni:)zgadzam sie z kwestia nie podaba sie komus niech szuka gdzie indziej a nie morde sobie ociera cudzymi sprawami prywatnymi to bylo ponizej godnosci a w dzisiejszych czasach SINGLE SA NA TOPIE nie bronie [usunięte przez administratora] nie oceniam ma czas dziewczyna mloda wiec niech korzysta :))tez by sie chcialo cofnac czas:)))niestety niemozliwe
kwestia potracania z wyplat hmmm i tak i nie ciezki temat bo i wlasciciele maja racje i niewinni :)faktem jest ze jest na zakladzie swinia i pociaga za soba calosc przez brak godnosci niestety za co w niedalekiej pzryszlosci bekniemy wszyscy :((((szef czesto mowi ze \"stalo sie ok nie wiedzialem nie chcialem ale stalo sie
\"wypadki chodza po ludziach wszedzie ale trzeba powiedziec a nie swinie podkladac innym bylo by faktycznie po klopocie a zrobione by tez bylo ,troche by gderania bylo ale taka niestety smutna rzeczywistosc ze zjebalo sie trzeba poniesc koszty zeby zrobic inaczej wyglada to w ten sposob niz obecnie i obciazen i grózb tego typu by tez wtedy nie bylo. nie zgadzam sie z tekstem o plajcie:)))mam nadzieje ze jak to bywa w rzeczywistosci bedzie odwrotnie pomalu i do przodu coraz lepiej. mnie sie tam podoba choc czasami padam ze zmeczenia ale lubie taka aktwonosc nie wyobrazam sobie pracy za biurkiem dupy nikomu nie liże jesli chodzi o szefostwo a jak mam jakies ale to mowie tak samo jak potrzebuje czegos to tez zglaszam .nie zdazylo mi sie zeby ktos powiedzial mi nie zawsze znajduja optymalne rozwiazanie jesli chodzi np wolne .
no i z krotkiego powiem tylko zrobila sie cala rozprawka na temat.....
na koniec dodam rozpierdalcie mnie zadrosni i nieudolni zyciowo emu:((zal sciska ze niektorzy w czepku a niektorzy niestety nie:) ja tez niesty nie w czepku ale nikomu dupy nie obrabiam nie wyciagam cudzego prywatnego zycia na wierzch zeby sie dowartosciowac tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co zarobie i czego sie dorobie to moje i nikt mi nie powie ze zawdzieczam cos dzieki komus :)robie co do mnie nalezy to i spokój mam.
zdjecie uzytkownika
Kaś - 2012-08-31 21:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są zarobki w tej firmie???
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2012-09-02 08:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
widziałam ogłoszenie o pracę w gumitexie i mam kilka pytań?
czy zatrudnienie jest przez posrednika czy bezposrednio pod zakładem?
umowy na jaki okres?
jakie są zarobki?
praca na zmiany czy cztero-brygadówka?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2013-03-17 08:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są aktualnie wolne etaty w firmie ?
Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 11:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktos orientacyjnie przybliżyć te dobre zarobki w Gumitex ZPU? Jest 2 czy 3 z przodu? Jakis socjal typu dodatek wczasowy?
zdjecie uzytkownika
666 - 2013-07-21 06:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 za 3 mieśące
zdjecie uzytkownika
666 - 2013-09-14 08:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
płaca za nadgodziny w tygodniu wynosi 50% a za soboty 100%
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-01-11 13:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca kieruje pracownika na badania wstępne, okresowe i kontrolne oraz ponosi wszelkie koszty z nimi związane.

Pracodawca nie może dopuścić do pracy osoby, która nie ma ważnych badań lekarskich. Każdy nowy pracownik musi zatem zostać skierowany na badania wstępne, a później, co kilka lat powinien przechodzić badania okresowe. Do lekarza medycyny pracy musi się zgłosić również pracownik, który z powodu choroby był niezdolny do pracy przez ponad 30 dni. Celem badań wstępnych, okresowych i kontrolnych jest określenie, czy w przypadku kandydata lub zatrudnionego nie występują żadne przeciwwskazania do pracy na określonym stanowisku.

W skierowaniu na badanie profilaktyczne należy określić rodzaj badania i stanowisko, na którym jest lub ma zostać zatrudniona badana osoba, a także wskazać związane z tym rodzajem pracy uciążliwe warunki lub czynniki szkodliwe dla zdrowia.

Wszystkie koszty związane z przeprowadzaniem badań wstępnych, okresowych i kontrolnych ponosi pracodawca.

Wizyty u lekarza medycyny pracy powinny się odbywać w miarę możliwości w godzinach pracy, a za czas spędzony na badaniach (w tym również czas przejazdu do placówki medycznej) pracownikowi należy się normalne wynagrodzenie. Nie trzeba brać urlopu.

Zatrudniony nie może jednak domagać się dodatkowego wynagrodzenia (np. za nadgodziny), w przypadku gdy badania muszą zostać przeprowadzone poza godzinami jego pracy (np. gdy wizyta w u lekarza się przedłuży).

Jeżeli w związku z badaniami lekarskimi pracownik musi przemieścić się do innej miejscowości, przysługuje mu zwrot kosztów przejazdu na zasadach obowiązujących przy podróżach służbowych.
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-02-09 08:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Polskie prawo pracy
BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRACY

Rozdział 9 - Środki ochrony indywidualnej oraz odzież i obuwie robocze
Art. 2376.
§1. Pracodawca jest obowiązany dostarczyć pracownikowi nieodpłatnie środki ochrony indywidualnej zabezpieczające przed działaniem niebezpiecznych i szkodliwych dla zdrowia czynników występujących w środowisku pracy oraz informować go o sposobach posługiwania się tymi środkami.
§2. (skreślony).
§3. Pracodawca jest obowiązany dostarczać pracownikowi środki ochrony indywidualnej, które spełniają wymagania dotyczące oceny zgodności określone w odrębnych przepisach.
Art. 2377.
§1. Pracodawca jest obowiązany dostarczyć pracownikowi nieodpłatnie odzież i obuwie robocze, spełniające wymagania określone w Polskich Normach:
1)jeżeli odzież własna pracownika może ulec zniszczeniu lub znacznemu zabrudzeniu,
2)ze względu na wymagania technologiczne, sanitarne lub bezpieczeństwa i higieny pracy.
§2. Pracodawca może ustalić stanowiska, na których dopuszcza się używanie przez pracowników, za ich zgodą, własnej odzieży i obuwia roboczego, spełniających wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy.
§3. Przepis § 2 nie dotyczy stanowisk, na których są wykonywane prace związane z bezpośrednią obsługą maszyn i innych urządzeń technicznych albo prace powodujące intensywne brudzenie lub skażenie odzieży i obuwia roboczego środkami chemicznymi lub promieniotwórczymi albo materiałami biologicznie zakaźnymi.
§4. Pracownikowi używającemu własnej odzieży i obuwia roboczego, zgodnie z § 2, pracodawca wypłaca ekwiwalent pieniężny w wysokości uwzględniającej ich aktualne ceny.
Art. 2378.
§1. Pracodawca ustala rodzaje środków ochrony indywidualnej oraz odzieży i obuwia roboczego, których stosowanie na określonych stanowiskach jest niezbędne w związku z art. 2376 § 1 i art. 2377 § 1, oraz przewidywane okresy użytkowania odzieży i obuwia roboczego.
§2. Środki ochrony indywidualnej oraz odzież i obuwie robocze, o których mowa w art. 2376 § 1 i art. 2377 § 1, stanowią własność pracodawcy.
Art. 2379.
§1. Pracodawca nie może dopuścić pracownika do pracy bez środków ochrony indywidualnej oraz odzieży i obuwia roboczego, przewidzianych do stosowania na danym stanowisku pracy.
§2. Pracodawca jest obowiązany zapewnić, aby stosowane środki ochrony indywidualnej oraz odzież i obuwie robocze posiadały właściwości ochronne i użytkowe, oraz zapewnić odpowiednio ich pranie, konserwację, naprawę, odpylanie i odkażanie.
§3. Jeżeli pracodawca nie może zapewnić prania odzieży roboczej, czynności te mogą być wykonywane przez pracownika, pod warunkiem wypłacania przez pracodawcę ekwiwalentu pieniężnego w wysokości kosztów poniesionych przez pracownika.
Art. 23710.
§1. Pracodawca jest obowiązany zapewnić, aby środki ochrony indywidualnej oraz odzież i obuwie robocze, które w wyniku stosowania w procesie pracy uległy skażeniu środkami chemicznymi lub promieniotwórczymi albo materiałami biologicznie zakaźnymi, były przechowywane wyłącznie w miejscu przez niego wyznaczonym.

Polskie prawo pracy
BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRACY

Rozdział 9 - Środki ochrony indywidualnej oraz odzież i obuwie robocze
Art. 2376.
§1. Pracodawca jest obowiązany dostarczyć pracownikowi nieodpłatnie środki ochrony indywidualnej zabezpieczające przed działaniem niebezpiecznych i szkodliwych dla zdrowia czynników występujących w środowisku pracy oraz informować go o sposobach posługiwania się tymi środkami.
§2. (skreślony).
§3. Pracodawca jest obowiązany dostarczać pracownikowi środki ochrony indywidualnej, które spełniają wymagania dotyczące oceny zgodności określone w odrębnych przepisach.
Art. 2377.
§1. Pracodawca jest obowiązany dostarczyć pracownikowi nieodpłatnie odzież i obuwie robocze, spełniające wymagania określone w Polskich Normach:
1)jeżeli odzież własna pracownika może ulec zniszczeniu lub znacznemu zabrudzeniu,
2)ze względu na wymagania technologiczne, sanitarne lub bezpieczeństwa i higieny pracy.
§2. Pracodawca może ustalić stanowiska, na których dopuszcza się używanie przez pracowników, za ich zgodą, własnej odzieży i obuwia roboczego, spełniających wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy.
§3. Przepis § 2 nie dotyczy stanowisk, na których są wykonywane prace związane z bezpośrednią obsługą maszyn i innych urządzeń technicznych albo prace powodujące intensywne brudzenie lub skażenie odzieży i obuwia roboczego środkami chemicznymi lub promieniotwórczymi albo materiałami biologicznie zakaźnymi.
§4. Pracownikowi używającemu własnej odzieży i obuwia roboczego, zgodnie z § 2, pracodawca wypłaca ekwiwalent pieniężny w wysokości uwzględniającej ich aktualne ceny.
Art. 2378.
§1. Pracodawca ustala rodzaje środków ochrony indywidualnej oraz odzieży i obuwia
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-02-17 12:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej hej

to TA "FIRMA"jeszcze istnieje?Nie upadła hmmmmmmm

Ciekawe...
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-05-24 21:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co sprawdzałem, to Gumitex obecnie nie ma rejestru w bazie przedsiębiorców, czyli istnieje prawdopodobieństwo, że upadli.
zdjecie uzytkownika
pikej - 2014-06-21 13:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jednak Gumitex dalej funkcjonuje... tylko, że pracownicy chyba niespecjalnie są zadowoleni z atmosfery tutaj
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gumitex ZPU SC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x