brak logo

BUNDY Dawid Sudnik

Koleczkowo

Opinie o BUNDY Dawid Sudnik

ola 2013-12-04 14:10:52
Obuwie tandetne pęka obok szwów nie przyjmują reklamacji!!!
1
potraktowany jak śmieć 2014-12-28 18:30:13
Pierwsza reklamacja nieuznana, po dwóch tygodniach ponowiłem reklamację i opisałem dokładnie co reklamuję. Otrzymałem odpowiedź krótką,identyczną jak w przypadku pierwszej: "Reklamacja nieuznana" czyli rozumiem to tak:

nie jestem dla nich osobą godną dyskusji kupiłem moja sprawa.

Bezczelność i jeszcze raz bezczelność.
aisa 2015-04-16 17:03:40
Sklep w Częstochowie PARA ma okropną obsługe!! jak takie osoby mogą pracować z ludzmi!!! to jest nienormalne
niezadowolona 2015-08-12 09:46:58
Na wstępie porusze temat obsługi w PISZU .panie tam pracujące są bezczelne ,chamskie ,wchodząc do sklepu już widać jak szepczą na klienta a zwłaszcza pani w okularach to jest wielka porażka dla tego sklepu a co do reklamacji szkoda słów!!!!!!!!! NIE POLECAM KUPOWAĆ W TAK NIEMIŁYM SKLEPIE
pracownik 2015-09-18 09:32:07
To ja pozwolę sobie napisać opinie o pracy w tym miejscu.
Jeśli nie ma się znajomości to jest coś okropnego. Zwlekają z wypisaniem umowy o pracę - na każdym szczeblu; mimo, że pracuje się na tym samym stanowisku (nie piszę o pracy w sklepie) uprzywilejowani są znajomi i mają lepsze stawki finansowe; dziewczyny w sklepie są zastraszane, uznają politykę, że jeśli się nie ma do czego przyczepić to trzeba coś znaleźć, bo nie pracują wydajnie; każą podpisywać bezpodstawne pisma o odpowiedzialności materialnej, mało tego, potrafią potrącić z pensji choć nie mają takiego prawa; jeśli w czymś się nie spodobasz, albo szefowi albo jego "nadgorliwej/nadgorliwemu" pracownicy/pracownikowi, to znajdą lub wymyślą coś, żebyś z nimi już nie współpracował. Jeśli chodzi o wcześniej wspomnianą nadgorliwą osobę, to samemu szefowi też robi koło pióra w zmowie z niektórymi osobami, czego on oczywiście nie widzi.
Są nie słowni! uważać, nie umawiać się w żadnym wypadku na tzw. "dżentelmeńską" umowę.
W skrócie - jedna wielka "rodzinna" firma, w którą nie polecam wstępować.
1
klientka, 2015-11-10 18:08:19
W elblągu na ul Odrodzenia pracuje w sklepie pani która ma wyrok w zawieszeniu, jak pracodawcy mogą przyjmować takie osoby do pieniędzy, SZOK!!
1
Pracownik ale nie z Częstochowy 2015-12-04 20:51:18
Też pracuje w tej firmie ale nie w Częstochowie, spotkalam się z zła opinia Pań której są tam ekspedientkami. Klientki były zaskoczone zła postawą sprzedawczyn i zdecydowanie wola odwiedzac sklep w innym miasteczku
aga 2015-12-28 20:02:04
Sklep PARA w częstochowie to porażka. Panie które tam pracują, gdy szukalam rozmairu oskarżyły mnie o kradzież i na caly sklep powiedziały” a co pani tam robi” jak chciałam przymierzyć buta pani powiedziała mi że najpierw musze kupić stopkę za 2 zł… kiedy przymierzałam buta pani stala z założonymi rękami na biodrach i kręciła głową… kiedy już chcialam je kupić pani zaśmiała się i spytala czy chce kupic stopki czy buty.. ręce opadają juz nigdy tam nie przyjdę. Wszytskie moje znajome zostały „obsłużone” bardzo podobnie, nie wiem kto tym zarządza kto wybiera ekspedientki ale na pewno trzeba coś z tym zrobić !!!!!!
pracownica 2016-03-16 15:10:36
zgadzan sie w 100 procentach jest to jedna wielka rodzinna firma w ktorej nie ma nawet sie komu poskarżyć bo kontakt jest tylko z menago a sam szef jest niedostepny dla zwyklego pracownika ,a co do pensji to nie wiadomo jak ja obliczaja bo nigdy paska wyplat nie dostalam.Okropna firma odradzam wszystkim zatrudniania sie a reklamacje rozpatruje menager na zapleczu i od jego humoru zalezy czy uzna czy nie.Zastraszenie i traktowanie czlowieka jak robota .
1
Bernadeta 2016-06-04 13:41:37
UWAGA! Nie przyjmują reklamacji, wymiany na inny model pomimo tego , że zakupiłam obuwie dwie minuty temu (nie wymieniają na inny model-droższy od poprzedniego) takiego czegoś nie ma już w żadnym sklepie w którym do tej pory kupowałam.
W Pyskowicach obsługa chamska,niesympatyczna.
Nie polecam
maja 2016-07-01 14:24:13
ale jak to, rozumiem, że masz paragon do okazania?
Zostaw swoją opinię o BUNDY Dawid Sudnik - Koleczkowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUNDY Dawid Sudnik