brak logo

Ekonorm Gitec

Pyskowice

Opinie o Ekonorm Gitec

anonim 2013-07-29 13:21:53
Czyli nie polecacie Ekonorm Gitec na dłuższą metę? Te szkolenia były pełnopłatne? Jaką umowę dają na starcie?
anonim 2013-08-01 13:09:54
No, ok przeczytałem, ale Ty np. pracowałes ponad 10 lat temu! To chyba się pozmieniało, bo nie wierze, by ludzie chcieli tak pracować przez 10 lat. Chyba jest trochę lepiej, nie? Powaznie wszyscy tacy niezadowoleni, to co Was tam trzyma?
Marek_2 2013-08-01 17:19:44
Czytanie ze zrozumieniem, to widać rzadka dziś umiejętność. Życzę udanej rekrutacji do Ekonorm-u.
3
Ktoś 2013-08-13 10:07:46
Proste!Opinie to raczej piszą osoby ,które się zwolniły a nie ,które tam pracują.Na stronie internetowej to sa zawarte informacje sprzed 30lat,czyli mocno nieaktualne.Nie masz pracy to szukaj jej dalej ale nie w tym miejscu.
Spec tech 2013-08-16 12:35:18
Spróbuj, daję 1002%, że za 3 mies podzielisz opinię większości na tym forum. Pzdr.
3
anonim 2013-08-19 12:14:45
zorientowany, a możesz napisac kilka przykładów? Jak wygląda to gnojenie w ekonorm gitec dokładnie? Poniżają? Nie płaca kasy? Dają kary?
anonim 2013-08-19 13:03:45
zorientowany, dzięki za odpowiedź, chyba podziękuje Ekonorm Gitec w takim razie. Dziwi mnie jedynie co tam trzyma pracowników? Może jakieś mega szanse na rozwój zawodowy?
1
anonim 2013-08-19 13:55:25
To znaczy na jaka kwote orientacyjnie można liczyć w ekonorm gitec? Bedzie 2-3 z przodu? Jakies szanse na podwyżkę, czy nie bardzo?
anonim 2013-08-27 13:21:11
Jakie konsekwencję sa z tych nagan? ( usunięte przez administratora ) co jeszcze było nie tak w ekonorm?
jk 2013-08-27 20:22:07
znawca tematu, rozumiem, że Ty już w ekonorm nie pracujesz? Masz na nich jakiegoś haka, czy coś w tym stylu? Ps. Ktos pracował jako Specjalista projektant? Warto?
jk 2013-08-27 22:49:17
Powaznie to nowość? Zakres obowiązków: realizacja i obsługa projektów inwestycyjnych w obszarze Ochrony Środowiska, przygotowywanie dokumentacji związanej z Ochroną Środowiska dla klientów przemysłowych, inicjowanie oraz budowanie kontaktów z Klientami, utrzymywanie dobrych relacji z Klientami, praca z bazami danych: sporządzanie raportów, sporządzanie wniosków o wydanie pozwoleń na korzystanie z poszczególnych komponentów środowiskowych, praca z programem CRM oraz pakietem Office, Nikt tak nie pracował? Nie wiecie na ile można liczyć?
jk 2013-08-28 23:06:57
Ojej, czyli chodzi o firmę z ludkiem rysowanym pewnie w paintcie na stronie głównej? Nie mają zakładki kariera, to gdzie mają swoje oferty? Bo chciałbym porównać. Jak się tam załapaliście?
1
jk 2013-08-29 15:51:09
znawca tematu, jak to pytają z ludka? W czasie pracy? Co jak ktoś nie znał odpowiedzi? Może to dzieło szefa ;). Na rozmowie o pracę też potrafią o to zapytać? Czy o co pytają?
anonim 2013-08-30 19:47:01
poważnie byliście odpytywanie z tego motywu co oznacza ?;/ tuż to śmieszne a czy tak jest nadal czy cos sie zmieniło?
1
Fifi 2013-09-05 12:54:20
zorientowany, no, a co jak nie rozumiem polityki firmy i ludek Ekonorm Gitec jest mi obcy? Zwolnią mnie? Naganę dostanę? Mam czas by poznać go do jutra albo pożegnam się z premią?
anonim 2013-09-13 15:18:14
Ile przerw przysługuje jak się pracuje w Ekonorm i czy wszystkie są płatne? Bo ostatnio miałem 15 min płatnej i 30 min bezpłatnej na 8h, jak jest tutaj?
1
anonim 2013-09-17 09:18:19
Nie jestem żadnym człowiekiem pana(usunięte przez administratora). Nie wiem nawet kto to... To wiecie jak jest z przerwami w ekonormie?
Dariusz 2013-10-08 23:42:19
ss, serio? Czy piszesz, by komuś dopiec? Ile normalnie przysługuje przerwy, nie macie poblokowanych takich rzeczy jak gry, czy facebook na komputerze? bilingów nie sprawdzają?
2
ss 2014-03-05 23:06:23
dopiec komuś chyba żarty sobie stroisz to wszystko święta prawda wiem doskonale co pisze
znawca tematu 2014-03-21 08:29:45
( usunięte przez administratora ) Ja wolałbym sprzedawać skarpetki na straganie niż znów dostać się do nich na inżynierskie stanowisko. Ale jeśli ktoś zyje marzeniami o pracy w "szwajcarskiej firmie" to niech próbuje. Szybkie i bolesne zderzenie z rzeczywistością gwarantowane.
4
nie 2014-05-26 21:16:11
Nie polecam.
były pracownik 2014-11-15 10:31:52
Ekonorm-Gitec jest to najgorsza ze wszystkich możliwych firm handlowych w jakiej można się zatrudnić. Rozdmuchane Ego właściciela-PG, oraz zwariowane pomysły jego wiernej pomocnicy i nie tylko-AG powodują że praca staje się koszmarem, a pracownik pomiotłem. Kto w to nie wierzy niech sam spróbuje tej satysfakcji jaką daje odejście z tej firmy i się w niej zatrudni,
DD 2014-11-17 13:45:46
Z treści wnioskuję,że znalazła się następna mądra osoba ( bez urazy tych co jeszcze tam pracują)która zdecydowała się aby opuścić to BAGNO.Każdy kto odchodzi z tego miejsca ( trudno to nazwać Firmą) zastanawia się czy warto było opóźniać swoją decyzję a zazwyczaj dochodzi do wniosku ,że NIE.Gratuluję! Najlepiej to mają się tam zwierzęta ,rybki i Panie usług czystościowych.
4
Anonim 2014-12-11 12:42:53
Nie ma co się rozpisywać bo moderator i tak usunie.Firma nie jest wart aby się nią interesować jako miejscem pracy.
ex pracownik 2015-02-28 21:32:16
Niesamowite, że po latach nadal króluje 'ludek' na stronie głównej :) Kilka słów o firmie: atmosfera ciężka, jak ktoś wyżej napisał, właściciel i jego najbliższa współpracownica nie mają kompletnie żadnego szacunku do pracowników i wdrażają swoje chore pomysły. Co do kasy - jako przedstawiciel trzeba się najeździć, ale da się finansowo wyjść na swoje, chociaż zbyt różowo nie jest. Ogólnie - może być jako pierwsza praca po studiach lub 'z braku laku' - ale gdy tylko jest okazja, zmieniać na coś lepszego.
Marek 2015-07-16 07:54:00
Pracowałem tam, Zgadzam się z ex pracownik, tylko na chwilę i jak najszybciej szukać nowej pracy uciekać
owl 2015-08-19 09:08:01
Firma z potencjałem i sporo ludzi włożyło w nią swoje serce, głównie pracownicy. Niestety na tym się kończy. Pracowałem tam kilka lat i teraz wiem, że zmarnowałem sporo czasu. Ogólnie nie polecam ze względu na sposób zarządzania i osoby zarządzające. Jak na tę branżę to zarobki średnie. W firmie większość nowych osób nie wytrzymuje dłużej niż 3 miesiące.
baba 2016-05-15 20:31:48
to stricte techniczna branża, wąskie grono super fachowców
hb 2016-11-04 12:01:50
chyba cię pogniotło
Zostaw swoją opinię o Ekonorm Gitec - Pyskowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekonorm Gitec