logo Agencja Ochrony Juwentus

Agencja Ochrony Juwentus

Katowice

Opinie o Agencja Ochrony Juwentus

eryk 2009-09-28 10:38:16
Byłem na zleceniu. Umawiałem się z kierownikiem ( usunięte przez administratora ). Zero wyjaśnienia. Po 3 miesiącach "wypadłem" z grafiku, bez żadnego wyjaśnienia. Brak profesjonalizmu w podejściu do pracownika, słowem olewają pracownika. Za buty sciągnęli jeszcez kasę. Nigdy więcej .
3
czarna 2011-07-30 01:09:46
niezły bałagan tam mają
kilka miesięcy temu przyjęli mojego męża do pracy, czekaliśmy chyba z miesiąc aż rozpocznie pracę ..cały czas niepewność...potem okazało się że przyjęli za dużo ludzi i sporą część trzeba odrzucić. więc okazało się że czekając miesiąc na niby "pewną pracę" - w sumie popracował 2 dni .
mam nadzieję że ta osoba która odpowiada za to niedopatrzenie też będzie kiedyś w sytuacji gdy cała rodzina będzie czekać na pracę ....chociaż nie.. nie życzę tego najgorszemu wrogowi...
2
Jaca 2012-02-18 17:36:33
Brak profesjonalizmu, ogłaszają się na swoich stronach że potrzebują ludzi a jak dzwonisz to jakiś "dyrektor" pyta się sekretarki czy są wolne miejsca pracy, okazuje się że nie... A jak już pracujesz to dostaniesz tylko starą używaną bluzeczke i używane portki a resztę musisz mieć swoje...
secretus 2012-03-18 17:23:52
Drodzy czytelnicy, mamy ogromną przyjemność ogłosić, że uruchomiliśmy nowy projekt pod nazwą 24OCHRONA.PL

Misją i celem serwisu 24ochrona.pl jest budowanie pozytywnego wizerunku Pracownika Ochrony jako istotnego elementu w ochronie i bezpieczeństwie osób i mienia.

Serwis 24ochrona.pl jest innowacyjnym i jedynym tego rodzaju projektem.

Zachęcamy Organizacje, Firmy oraz Pracowników branży ochrony osób i mienia do aktywnego udziału w projekcie 24ochrona.pl – projekt ten powstał z myślą o Was.

---
Twórz i buduj pozytywny wizerunek Pracownika Ochrony.

Pracujesz na co dzień w zawodzie służb ochrony?

Jesteś świadkiem wartościowych zdarzeń i odważnych czynów z udziałem Pracowników Ochrony?

Skorzystałeś z pomocy Pracowników Ochrony?

Powiadom nas o tym na 24ochrona.pl! - wystarczy wypełnić anonimowy formularz kontaktowy!

---
Możesz zostać autorem informacji w dziale „z ostatniej chwili !”

Dokonaj rejestracji swojego konta w serwisie 24ochrona.pl.

Jakie informacje są pożądane?

Opisz Twoje lub kolegów sukcesy na służbie np. akcje ratujące życie, ewakuacje obiektu, działania zapobiegające kradzieżom i dewastacjom mienia.

Twoja firma zastosowała nowe rozwiązania i technologie ułatwiające realizację zadań oraz poprawiające Twoje bezpieczeństwo? Opisz to.

Wprowadziłeś szkolenia podnoszące kwalifikacje Pracowników Ochrony? Opisz to.

Dostrzegasz zagrożenia wynikające z zaniedbań w zakresie ochrony i bezpieczeństwa od strony odbiorców usług? Masz wiedzę i sposób na ich rozwiązanie? Podziel się z innymi swoimi przemyśleniami.

Chcesz wyrazić opinię na temat informacji branżowych pojawiających się w prasie? Skontaktuj się z 24ochrona.pl.

Serwis 24ochrona.pl będzie również odgrywać znaczącą rolę w edukacji konsumenckiej.
W tym celu powstała zakładka zawierająca artykuły, porady, instrukcje, opinie eksperckie z zakresu ochrony i bezpieczeństwa osób i mienia.

Zapraszamy do nowego serwisu http://www.24ochrona.pl
Guard 2014-07-01 09:49:42
Witam,jak już tam pracujecie,to dokładnie sprawdzajcie kasę i godziny (usunięte przez administratora)
2014-11-15 09:08:17
przeczytałam ogłoszenie na tablicy OXL ,że poszukuja ludzi do pracy (emerytów) zgłosiłam sie ,pojechałam do Gliwic na rozmowe ,obiecał mi nijaki P (usunięte przez administratora)ze owszem zadzwoni w poniedziałek ,mam pytanie w który poniedziełak / to koszmar jak moze firma zatrudniac nieodpowiedzialnych i nie kompetentnych koordynatorów ,przeciez tacy psuja opinie firmie takie po przykre ,
ZAWODOWY OCHRANIARZ 2016-02-07 16:06:35
Czytam te wpisy i płakać mi się chce z Waszej głupoty. Nie rozumiem zarzutów stawianych tej firmie. Pracuje tam 3 rok i uważam że wszystko jest zgodnie z prawem, wpłaty na konto w wysokościach przepracowanych godzin. Ładne umundurowanie i podejście kierownictwa stawia tą firmę w moich oczach na profesjonalnym poziomie. Taką mam ocenę na podstawie firm innych. Macie jakiś problem to zgłaszajcie koordynatorowi. Uważam że wszystko można rozwiązać jeśli macie racje. Nie narzekajcie a jeśli Wam coś nie pasuje to idźcie do innych na umowę zlecenie za 400 zł pomimo zarobku 1000 zł. Ja z pracy jestem bardzo zadowolony jak również z kontaktu z przełożonymi szczebla wyższego.
ZAWODOWY OCHRANIARZ 2016-03-13 19:47:27
Hej nie rozumiem wpisu że u mnie płacą 1300 zł. Ja myślałem że płaca jest za ilość godzin. Ludzie czy wy w ochronie jeszcze coś myślicie, bo mam wrażenie że nie. Nie masz wykształcenia idziesz do ochrony za 5 zł, masz szkoły i kursy masz 10 zł a może więcej. Więc do szkoły jeśli chcecie zarobić więcej w ochronie albo zmiana ścieżki zawodowej. Pozdrawiam wszystkich ochraniarzy.
żaba 2016-03-23 15:56:45
aligator nie ma takiej możliwości by w 30 min okradzono ciebie 5 razy ,okradli by cię raz ale do betonu :)pewnie zdążyliby też cię zgwałcić ! i meritum : to jest usługa za 50 zł netto , za te pieniądze można zatrudnić inwalidę ,powinieneś się cieszyć ,że dojechali jeżeli chcesz mieć chronioną firmę profesjonalnie kup sobie psa trochę drożej wyjdzie a i przyjaciela zdobędziesz :)
życzliwy 2016-08-03 15:05:46
a czego oczekujesz płacąc z 40 zł/mc, zarobki rosna a abonamenty sa marne, w zaleznosci od firmy na patrol przypada od 1000 do 2000 obiektow i zadna firma nie da ci gwarancji, stosuja rózne zapisy w umowach na wypadek gdyby dali ciała:
- juwentus np. podjecie interwencji nastapi w czasie .... (to nie jest czas dojazdu, czytaj umowy ze zrozumieniem)
- zeby było ciekawiej solid nie ma w umowach zapisu, ze interwencja polega na wysłaniu jakiegokolwiek patrolu ;-))
- justusa juz nie pamietam ( ale maja niskie ceny i 3 auta od Dabrowy poprzez Sosnowiec Wojkowice, Mysłowice
full 2016-10-10 16:42:17
Hej, ale czy atmosfera teraz każdemu odpowiada? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Juwentus - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Juwentus