logo Agencja Ochrony Juwentus

Agencja Ochrony Juwentus

Katowice

Opinie o Agencja Ochrony Juwentus

eryk 2009-09-28 10:38
Byłem na zleceniu. Umawiałem się z kierownikiem ( usunięte przez administratora ). Zero wyjaśnienia. Po 3 miesiącach "wypadłem" z grafiku, bez żadnego wyjaśnienia. Brak profesjonalizmu w podejściu do pracownika, słowem olewają pracownika. Za buty sciągnęli jeszcez kasę. Nigdy więcej .
4
czarna 2011-07-30 01:09
niezły bałagan tam mają
kilka miesięcy temu przyjęli mojego męża do pracy, czekaliśmy chyba z miesiąc aż rozpocznie pracę ..cały czas niepewność...potem okazało się że przyjęli za dużo ludzi i sporą część trzeba odrzucić. więc okazało się że czekając miesiąc na niby \"pewną pracę\" - w sumie popracował 2 dni .
mam nadzieję że ta osoba która odpowiada za to niedopatrzenie też będzie kiedyś w sytuacji gdy cała rodzina będzie czekać na pracę ....chociaż nie.. nie życzę tego najgorszemu wrogowi...
3
Jaca 2012-02-18 17:36
Brak profesjonalizmu, ogłaszają się na swoich stronach że potrzebują ludzi a jak dzwonisz to jakiś \"dyrektor\" pyta się sekretarki czy są wolne miejsca pracy, okazuje się że nie... A jak już pracujesz to dostaniesz tylko starą używaną bluzeczke i używane portki a resztę musisz mieć swoje...
secretus 2012-03-18 17:23
Drodzy czytelnicy, mamy ogromną przyjemność ogłosić, że uruchomiliśmy nowy projekt pod nazwą 24OCHRONA.PL

Misją i celem serwisu 24ochrona.pl jest budowanie pozytywnego wizerunku Pracownika Ochrony jako istotnego elementu w ochronie i bezpieczeństwie osób i mienia.

Serwis 24ochrona.pl jest innowacyjnym i jedynym tego rodzaju projektem.

Zachęcamy Organizacje, Firmy oraz Pracowników branży ochrony osób i mienia do aktywnego udziału w projekcie 24ochrona.pl – projekt ten powstał z myślą o Was.

---
Twórz i buduj pozytywny wizerunek Pracownika Ochrony.

Pracujesz na co dzień w zawodzie służb ochrony?

Jesteś świadkiem wartościowych zdarzeń i odważnych czynów z udziałem Pracowników Ochrony?

Skorzystałeś z pomocy Pracowników Ochrony?

Powiadom nas o tym na 24ochrona.pl! - wystarczy wypełnić anonimowy formularz kontaktowy!

---
Możesz zostać autorem informacji w dziale „z ostatniej chwili !”

Dokonaj rejestracji swojego konta w serwisie 24ochrona.pl.

Jakie informacje są pożądane?

Opisz Twoje lub kolegów sukcesy na służbie np. akcje ratujące życie, ewakuacje obiektu, działania zapobiegające kradzieżom i dewastacjom mienia.

Twoja firma zastosowała nowe rozwiązania i technologie ułatwiające realizację zadań oraz poprawiające Twoje bezpieczeństwo? Opisz to.

Wprowadziłeś szkolenia podnoszące kwalifikacje Pracowników Ochrony? Opisz to.

Dostrzegasz zagrożenia wynikające z zaniedbań w zakresie ochrony i bezpieczeństwa od strony odbiorców usług? Masz wiedzę i sposób na ich rozwiązanie? Podziel się z innymi swoimi przemyśleniami.

Chcesz wyrazić opinię na temat informacji branżowych pojawiających się w prasie? Skontaktuj się z 24ochrona.pl.

Serwis 24ochrona.pl będzie również odgrywać znaczącą rolę w edukacji konsumenckiej.
W tym celu powstała zakładka zawierająca artykuły, porady, instrukcje, opinie eksperckie z zakresu ochrony i bezpieczeństwa osób i mienia.

Zapraszamy do nowego serwisu http://www.24ochrona.pl
Guard 2014-07-01 09:49
Witam,jak już tam pracujecie,to dokładnie sprawdzajcie kasę i godziny (usunięte przez administratora)
2014-11-15 09:08
przeczytałam ogłoszenie na tablicy OXL ,że poszukuja ludzi do pracy (emerytów) zgłosiłam sie ,pojechałam do Gliwic na rozmowe ,obiecał mi nijaki P (usunięte przez administratora)ze owszem zadzwoni w poniedziałek ,mam pytanie w który poniedziełak / to koszmar jak moze firma zatrudniac nieodpowiedzialnych i nie kompetentnych koordynatorów ,przeciez tacy psuja opinie firmie takie po przykre ,
ZAWODOWY OCHRANIARZ 2016-02-07 16:06
Czytam te wpisy i płakać mi się chce z Waszej głupoty. Nie rozumiem zarzutów stawianych tej firmie. Pracuje tam 3 rok i uważam że wszystko jest zgodnie z prawem, wpłaty na konto w wysokościach przepracowanych godzin. Ładne umundurowanie i podejście kierownictwa stawia tą firmę w moich oczach na profesjonalnym poziomie. Taką mam ocenę na podstawie firm innych. Macie jakiś problem to zgłaszajcie koordynatorowi. Uważam że wszystko można rozwiązać jeśli macie racje. Nie narzekajcie a jeśli Wam coś nie pasuje to idźcie do innych na umowę zlecenie za 400 zł pomimo zarobku 1000 zł. Ja z pracy jestem bardzo zadowolony jak również z kontaktu z przełożonymi szczebla wyższego.
1
żaba 2016-03-23 15:56
aligator nie ma takiej możliwości by w 30 min okradzono ciebie 5 razy ,okradli by cię raz ale do betonu :)pewnie zdążyliby też cię zgwałcić ! i meritum : to jest usługa za 50 zł netto , za te pieniądze można zatrudnić inwalidę ,powinieneś się cieszyć ,że dojechali jeżeli chcesz mieć chronioną firmę profesjonalnie kup sobie psa trochę drożej wyjdzie a i przyjaciela zdobędziesz :)
życzliwy 2016-08-03 15:05
a czego oczekujesz płacąc z 40 zł/mc, zarobki rosna a abonamenty sa marne, w zaleznosci od firmy na patrol przypada od 1000 do 2000 obiektow i zadna firma nie da ci gwarancji, stosuja rózne zapisy w umowach na wypadek gdyby dali ciała:
- juwentus np. podjecie interwencji nastapi w czasie .... (to nie jest czas dojazdu, czytaj umowy ze zrozumieniem)
- zeby było ciekawiej solid nie ma w umowach zapisu, ze interwencja polega na wysłaniu jakiegokolwiek patrolu ;-))
- justusa juz nie pamietam ( ale maja niskie ceny i 3 auta od Dabrowy poprzez Sosnowiec Wojkowice, Mysłowice
full 2016-10-10 16:42
Hej, ale czy atmosfera teraz każdemu odpowiada? Dzięki
paprocki93 POF 2017-03-04 22:45
Witajcie,
pracuję w dla firmy Juwentus osiem miesięcy więc myślę, że mogę się wypowiedzieć na pewne tematy z punktu widzenia pracownika ochrony fizycznej. Zacznijmy od początku.
Pod koniec czerwca ubiegłego roku przeglądając internet natknąłem się na ogłoszenie o pracę w charakterze agenta ochrony w małym miasteczku pod Cieszynem. Zadzwoniłem i porozmawiałem z osobą, która była bardzo miła i życzliwa; przesłałem mailem CV i mimo, iż nie miałem doświadczenia, jestem bardzo młody (23lata) to zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną. Już myślałem, że będę na rozmowę jechał do Katowic lecz Pan koordynator (wtedy jeszcze nie wiedziałem, że jest koordynatorem) poinformował mnie, że będzie nieopodal mojej miejscowości i tam możemy się spotkać by porozmawiać. Podczas rozmowy był bardzo miły, grzeczny i wszystko mi wyjaśnił i kazał czekać na telefon. Tutaj oczywiście moja mina zrzedła (tak, najkulturalniejsze sp******j jakie słyszałem) aż tu nagle na następny bądź trzeci dzień od rozmowy zadzwonił i zapytał czy dałbym radę podjechać już na obiekt. Ucieszony pracą pojechałem i zapoznałem się ze specyfiką pracy. Po przyjściu do domu otrzymałem telefon - w poniedziałek zapraszam Pana do Katowic. Przedtem poprosił o zaświadczenie o niekaralności z Sądu Okręgowego i poinstruował jak i gdzie się udać i najlepiej by było abym załatwił sobie to w tym samym dniu przed przyjazdem do oddziału firmy. Tak zrobiłem. Na miejscu już z górki. Podpisywanie dokumentów troszkę trwało ze względu na ich ilość i oczekiwanie na Warszawę w celu wysłania umowy. Każdy dokument starannie mi wytłumaczył co gdzie dlaczego i po co i na co dany dokument trzeba podpisać. Pełen profesjonalizm! Po podpisaniu dokumentów zeszliśmy (ja i p. Koordynator) do magazynu gdzie wydano mi ciuchy, buty i legitymację służbową.

Podczas pracy na obiekcie kontakt z koordynatorem jest perfekcyjny. Nie ma co ukrywać, mają przewalone bo mają masę pracy i czasem nie mają czasu rozmawiać (chyba, że jest coś bardzo ważnego np. coś się stało na obiekcie) ale potem zawsze oddzwonią. Pełna kultura i profesjonalizm. Wypłaty na konto DO 10tego każdego miesiąca!!!! Nic nie oszukiwane, nic nie zatajane. Wszystko ładnie to co w umowie to to w rzeczywistości. Jak czegoś się nie wie czy ma jakieś wątplliwości to koordynatorzy zawsze pomogą (przynajmniej ten, który jest przydzielony na Śląsk (Cieszyn, Jastrzębie itp)). Kilka razy na początku pracy zdarzyło mi się Active'a nie odbić to zadzwonili ale zawsze kulturalnie. Mi to pasuje bo np. jak bym się nie wiem.... przewrócił, zasłabł albo coś to jak nie odbiję i nie odbiorę to przyjadą skontrolować. Jednym zdaniem SERDECZNIE POLECAM TĘ FIRMĘ KAŻDEMU!!! :-)

P.S: nie, nie jestem koordynatorem, pracownikiem biurowym, prezesem ani kotem prezesa
1
krzysiex29 2017-03-26 00:55
Jak wypłaty (usunięte przez administratora) Co dwa miesiące? ?
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Juwentus - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Juwentus