Cellfast Sp. z o.o.

Stalowa Wola

Opinie o Cellfast Sp. z o.o.

Mariola 2016-04-15 22:13
i tak trzymać Kewin praca czyni wolnym
3
max 2016-04-22 16:39
Czy znajdzie sie praca dla kogoś po ogólniaku?
3
Largo 2016-04-24 16:27
JEST NA OGÓLNIAKU CAŁY CZAS PRACA ZAWSZE BYŁA I BĘDZIE
3
Krzysiek 2016-04-30 13:42
JEST DOBRZE NIE TRZEBA PSUĆ PRACY JEST FULL TYLKO ŻEBY SIĘ ROBIĆ CHCIAŁO
3
Katarzynka 2016-05-03 15:11
JA ZŁOŻYŁAM CV I OCZEKUJĘ NA TELEFON.PA KRZYSIU
3
Katarzynka 2016-05-06 18:46
KRZYSIU ŻADNA PRACA NIE HAŃBI .PA
3
Piotr 2016-05-27 08:45
Mam pytanie są przyjęcia na wtryski.Pozdrawiam
3
Katarzynka 2016-05-31 08:14
Panie Piotrusiu są przyjęcia na wtrysk . Pozdrawiam Pa
6
Piotr 2016-05-31 15:11
Witam dziękuję Katarzynko .Pozdrawiam Pa
3
Katarzynka 2016-06-01 19:40
Panie Piotrusiu tylko szybko proszę składać cv na wtrysk.Pozdrawiam PA PA
3
szoko 2016-06-11 13:29
nie wiem jak jest, bo mało Polaków daje znać na ich temat ostatnio
Stefan 2016-06-15 19:25
Pani Katarzyno jest jeszcze praca na wtrysku.Pozdrawiam
3
Jadzia 2016-06-18 12:17
SĄ PRZYJĘCIA NA WTRYSKARKI CZY WĘŻE.PAPAPA
2
Jarek 2016-06-26 09:48
Mam pytanie czy są przyjęcia na wtryskarki czy na węże.Pozdrawiam
3
Benek 2016-06-27 08:08
CZY SĄ PRZYJĘCIA NA WĘŻE CZY WTRYSKARKI.POZDRAWIAM
2
Narcyz 2016-07-01 07:27
Są przyjęcia na opiekuna.Pozdrawiam
2
Anastazja 2016-07-01 13:31
SĄ PRZYJĘCIA PANIE NARCYZIE NA OPIEKUNA.POZDRAWIAM
2
Narcyz 2016-07-02 11:59
DZIĘKUJĘ PANI ANASTAZJO.SKŁADAM CV NA OPIEKUNA.POZDRAWIAM
4
Anastazja 2016-07-17 08:09
Pnie Narcyzie praca jest była i będzie.Pa
3
Bartek 2016-09-01 07:59
A wie ktos cos na temat młodszego technologa?
2
Arkadiusz 2016-09-01 19:13
PRZEPRASZAM MOŻNA SIĘ PRZYJĄĆ DO FIRMY NA WĘŻE.POZDRAWIAM
1
Klaudia 2016-09-02 13:08
Oczywiście Arkadiuszku są przyjęcia złóż cv i oczekuj na odpowiedź.Pa Pa dozdobaczenia
1
MAREK 2016-09-02 17:44
AREK SĄ PRZYJĘCIA NA WTRYSKI.POZDRAWIAM
1
Arkadiusz 2016-09-02 19:50
Dziękuję bardzo Pani Klaudio już złożyłem cv może się spotkamy w pracy jak przyjmą na węże.Pa Pa dozobaczenia
1
Arkadiusz 2016-09-03 19:14
Dziękuję ale wole na węże . Pozdrawiam
1
Klaudia 2016-09-05 22:23
Są przyjęcia Panie Arkadiuszu na wtryski.Pozdrawiam
1
Safi 2016-09-10 10:19
Wiadomo coś o możliwości pracy w Krośnie w tej firmie?
2
ef 2016-09-28 20:01
@alex szczerze powiem Ci ze nie widziałem w ogole takiej oferty pracy od nich ..była chyba jakiś czas temu bo widze ze ktoś tam o niej wspomniał ale najwidoczniej znaleźli już odpowiednia osobe na taki stanowisko wiec musisz sledzic strone az cos się pojawi
1
Anna 2016-12-01 15:17
Witam chciałbym zlozyc CV do tej firmy, chciałabym zapytac czy sa aktualnie przyjecia dla kobiet, bardzo prosze o adre meilowy jesli ktos zna, z gory dziekuje
Anna 2016-12-01 15:21
Witam, chciałabym zlozyc CV do tej formy, chciałabym zapytac czy sa aktualnie przyjecia dla kobiet? bardzo prosze o adres meilowy jesli ktos zna, z góry dziekuje
antyupa 2016-12-26 19:19
banderowcy dalej tam robią?
1
Aanullkaa 2017-01-04 20:01
Pani Anetko czy są jakieś przyjęcia dla kobiet ??
Kinga 2017-01-05 13:43
Witam. Czy są przyjęcia kobiet ?
Dorota 2017-01-17 16:36
Witam czy są jakieś przyjęcia dla kobiet
Klaudia 2017-01-20 17:10
PRACA BYŁA I JEST
Wolny 2017-01-25 09:22
Chciałbym zatrudnić się w Cell-fast jako regionalny PH ale dobrze by było gdybym kilka spraw poznał już przed rozmową rekrutacyjną. Jaka jest atmosfera w firmie, w jakim wieku jest większość załogi? W jakich widełkach mieszczą się wynagrodzenia, czy są jakieś dodatki?
Gosia 2017-01-29 18:38
tak są ale za minimalną stawkę ;/
Anitka 2017-02-08 22:51
Nie ma wcale ich aktualnych ofert pracy , czy są jakieś przyjęcia? Bardzo zależy mi na Cell-fast bo to dobra firma.
Pawel 2017-02-14 07:38
Dobra ? Mam inne zdanie !!
Gonia 2017-02-18 08:35
Pytanko czy sa wolne wakaty w biurowcu?
Jack 2017-02-19 17:41
Pracuję w Cell-fast i potwierdzam, że to dobra firma. Ludzie nie wszyscy lubią pracować ale wolą oczerniać firmę.
Jarosław 2017-02-20 08:12
Ma Pan rację potwierdzam Pana wypowiedź
Janek 2017-02-21 11:47
Jakie zarobki jako magazynier firma oferuje?
8
Paweł 2017-03-01 18:43
Atmosfera pracy niestety spada od jakiegoś czasu niestety...
1
Natalia 2017-03-07 18:44
@Gonia w lutym firma Cellfast Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na stanowisko Specjalista ds Handlu Zagranicznego spróbuj skontaktować się bezpośrednio z firmą i sprawdź czy dalej szukają kandydatów http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,6476,0,0,kontakt
Nowy 2017-03-31 19:30
Zwalniają podobno w Krośnie w biurach i na produkcji po kilka osób.
2
Wolny 2017-04-09 19:10
Cellfast to normalna, dobra firma ale nie wszystkim sie podoba.
Marko 2017-04-10 20:35
To prawda że duże straty przyniosła ostatnio firma ?
2
Ktoś 2017-04-12 05:45
Ta i dlatego zwalniaja
Henry 2017-04-15 19:06
Znalazłem nową ofertę pracy dla technologa ds. montażu, mam pytanie czy coś więcej mógłby ktoś na forum dodać? Dobrze jest wiedzieć więcej szczegółów przed złożeniem cv. Jakie mają wymagania na początek? Czy poza pensją są jakieś dodatki socjalne lub premia?
Zostaw swoją opinię o Cellfast Sp. z o.o. - Stalowa Wola
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cellfast Sp. z o.o.