Cellfast Sp. z o.o.

Stalowa Wola

Opinie o Cellfast Sp. z o.o.

Arkadiusz 2016-09-01 19:13
PRZEPRASZAM MOŻNA SIĘ PRZYJĄĆ DO FIRMY NA WĘŻE.POZDRAWIAM
1
Klaudia 2016-09-02 13:08
Oczywiście Arkadiuszku są przyjęcia złóż cv i oczekuj na odpowiedź.Pa Pa dozdobaczenia
1
MAREK 2016-09-02 17:44
AREK SĄ PRZYJĘCIA NA WTRYSKI.POZDRAWIAM
1
Arkadiusz 2016-09-02 19:50
Dziękuję bardzo Pani Klaudio już złożyłem cv może się spotkamy w pracy jak przyjmą na węże.Pa Pa dozobaczenia
1
Arkadiusz 2016-09-03 19:14
Dziękuję ale wole na węże . Pozdrawiam
1
Klaudia 2016-09-05 22:23
Są przyjęcia Panie Arkadiuszu na wtryski.Pozdrawiam
1
Safi 2016-09-10 10:19
Wiadomo coś o możliwości pracy w Krośnie w tej firmie?
3
ef 2016-09-28 20:01
@alex szczerze powiem Ci ze nie widziałem w ogole takiej oferty pracy od nich ..była chyba jakiś czas temu bo widze ze ktoś tam o niej wspomniał ale najwidoczniej znaleźli już odpowiednia osobe na taki stanowisko wiec musisz sledzic strone az cos się pojawi
1
Anna 2016-12-01 15:17
Witam chciałbym zlozyc CV do tej firmy, chciałabym zapytac czy sa aktualnie przyjecia dla kobiet, bardzo prosze o adre meilowy jesli ktos zna, z gory dziekuje
Anna 2016-12-01 15:21
Witam, chciałabym zlozyc CV do tej formy, chciałabym zapytac czy sa aktualnie przyjecia dla kobiet? bardzo prosze o adres meilowy jesli ktos zna, z góry dziekuje
antyupa 2016-12-26 19:19
banderowcy dalej tam robią?
1
Aanullkaa 2017-01-04 20:01
Pani Anetko czy są jakieś przyjęcia dla kobiet ??
Kinga 2017-01-05 13:43
Witam. Czy są przyjęcia kobiet ?
Dorota 2017-01-17 16:36
Witam czy są jakieś przyjęcia dla kobiet
Klaudia 2017-01-20 17:10
PRACA BYŁA I JEST
1
Wolny 2017-01-25 09:22
Chciałbym zatrudnić się w Cell-fast jako regionalny PH ale dobrze by było gdybym kilka spraw poznał już przed rozmową rekrutacyjną. Jaka jest atmosfera w firmie, w jakim wieku jest większość załogi? W jakich widełkach mieszczą się wynagrodzenia, czy są jakieś dodatki?
6
Gosia 2017-01-29 18:38
tak są ale za minimalną stawkę ;/
1
Anitka 2017-02-08 22:51
Nie ma wcale ich aktualnych ofert pracy , czy są jakieś przyjęcia? Bardzo zależy mi na Cell-fast bo to dobra firma.
Pawel 2017-02-14 07:38
Dobra ? Mam inne zdanie !!
1
Gonia 2017-02-18 08:35
Pytanko czy sa wolne wakaty w biurowcu?
Jack 2017-02-19 17:41
Pracuję w Cell-fast i potwierdzam, że to dobra firma. Ludzie nie wszyscy lubią pracować ale wolą oczerniać firmę.
Jarosław 2017-02-20 08:12
Ma Pan rację potwierdzam Pana wypowiedź
Janek 2017-02-21 11:47
Jakie zarobki jako magazynier firma oferuje?
11
Paweł 2017-03-01 18:43
Atmosfera pracy niestety spada od jakiegoś czasu niestety...
3
Natalia 2017-03-07 18:44
@Gonia w lutym firma Cellfast Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na stanowisko Specjalista ds Handlu Zagranicznego spróbuj skontaktować się bezpośrednio z firmą i sprawdź czy dalej szukają kandydatów http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,6476,0,0,kontakt
Nowy 2017-03-31 19:30
Zwalniają podobno w Krośnie w biurach i na produkcji po kilka osób.
4
Wolny 2017-04-09 19:10
Cellfast to normalna, dobra firma ale nie wszystkim sie podoba.
Marko 2017-04-10 20:35
To prawda że duże straty przyniosła ostatnio firma ?
6
Ktoś 2017-04-12 05:45
Ta i dlatego zwalniaja
Henry 2017-04-15 19:06
Znalazłem nową ofertę pracy dla technologa ds. montażu, mam pytanie czy coś więcej mógłby ktoś na forum dodać? Dobrze jest wiedzieć więcej szczegółów przed złożeniem cv. Jakie mają wymagania na początek? Czy poza pensją są jakieś dodatki socjalne lub premia?
Henryk 2017-05-09 19:52
Kiepska firma. Nie polecam !!!
1
Wanda 2017-05-10 23:20
Nie mogę znaleźć żadnej oferty pracy? Czyżby firma miała komplet pracowników i jest im tak dobrze, że nie zmieniają firmy? Słyszałam, że to dobry pracodawca?
Agnieszka 2017-05-12 10:35
Ofert nie ma bo zwolnienia są to chyba logiczne.
1
Wolny 2017-05-22 11:19
Myślę, że Cellfast zupełnie nie zasługuje na tyle negatywnych opinii. W każdej firmie bywają okresy lepsze i gorsze i być może teraz mamy taki gorszy czas w firmie. Nie można jednak przedstawiać firmy jako samo zło, to jest nieuczciwe i niesprawiedliwe.
1
Marcin 2017-05-30 18:53
Firma typowo rodzinna więc chyba wszystko jasne.
2
ADMIN 2017-06-07 09:26
Również nie polecam tej firmy !
1
Waldi 2017-06-11 12:29
Widziałem w ostatniej ofercie pracę dla kierownika zmiany i jestem zainteresowany. Może ktoś ma więcej wiadomości w tym temacie będę bardzo wdzięczny za info.
3
Pracownica 2017-07-25 17:03
Najlepiej rzucić jedno zdanie oskarżające firmę bez konkretnych powodów. Jestem pracownikiem w Cellfast -ie i nie narzekam, przeciwnie dla dobrych pracowników firma jest bardzo dobra. Szacunek powinien być w obie strony.
Warner 2017-08-01 21:53
Niektórzy narzekają na firmę ale jak widzę to nie ma nowych ofert pracy, czyli wszyscy pracują. Może to konkurencja tak chce postawić Cellfast w złym świetle? Napiszcie jak się w firmie pracuje i jakie są zarobki?
Natalia 2017-08-03 07:16
@Pracownica a możesz opowiedzieć, jakie dokładnie plusy widzisz w pracy u tego pracodawcy? Co Ciebie tu zatrzymuje? Każdy pracownik ceni coś innego, dla każdego cechy dobrego pracodawcy mogą wydawać się inne.
Pracownik 2017-08-08 10:44
Nie widzę powodu żeby nie pracowali w firmie ludzie będący rodziną! Niby dlaczego, czy ktoś z was mając swoją firmę nie zatrudniłby rodziny? Cellfast potrzebuje dobrych ludzi w pracy i to jest podstawa. Z pewnością jest większa kontrola i to budzi złość?
Chętny do przyjęcia 2017-08-09 12:49
cześć może mi ktoś powiedzieć jakie jest wynagrodzenie na magazynie ?
Pracownik 2017-08-10 13:37
Firma spoko jak ktoś lubi pracować dużo i szybko.
1
Waleczny 2017-08-11 12:19
Tak się składa, że nikt nie chce płacić za leżenie tylko za dobrą i solidna pracę. Bez względu na powiązania rodzinne!!
Robol 2017-08-11 22:28
Jak z praca ba KJ bojest ogloszenie? Jakie sa zarobki? Czysto czy syf
Robol 2017-08-11 22:29
Jak z praca ba KJ bojest ogloszenie? Jakie sa zarobki?(usunięte przez administratora)
Lech 2017-08-15 20:56
Firma wielokrotnie nagradzana, w wielu kategoriach dla niektórych jest zła, może więc czas na rozstanie? Po co niektórzy tu siedzą i tylko podpuszczają?
Natalia 2017-08-18 07:03
@Lech a jak tobie osobiście pracuje się w Cellfast? Możesz opisać swoje pierwsze dni w pracy - jak wyglądały szkolenia wdrożeniowe? Ile trwał cały proces nauki stanowiskowej? Dla osób nowozatrudnionych to wiedza kluczowa, aby móc zminimalizować stres.
ADMIN 2017-08-18 16:11
Pracownik przychodzi i ma pracować - jakie szkolenia ??
ADMIN 2017-08-18 16:11
Pracownik przychodzi i ma pracować - jakie szkolenia ??
Zostaw swoją opinię o Cellfast Sp. z o.o. - Stalowa Wola
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cellfast Sp. z o.o.