Cellfast Sp. z o.o.

Stalowa Wola

Opinie o Cellfast Sp. z o.o.

papa 2016-03-29 11:24
pojawiła się oferta do działu BHP
3
Krzysiek 2016-03-29 15:34
i bardzo dobrze będę starał zostać w dziale BHP PaPa
3
grzegorz 2016-03-30 13:43
gdzie jest ta praca w stalowej woli czy w krośnie? czy w krośnie są jakieś przyjęcia?
2
ŻWIREK 2016-04-02 17:45
WITAM .ZŁOŻYŁEM CV CZEKAM NA TELEFON .POZDRAWIAM
Kewin 2016-04-11 15:56
WITAM.SZANSĘ MASZ JA STOJĘ TEŻ OD NIEDAWNA NA ZWIJARKACH.POZDRAWIAM
3
Mariola 2016-04-15 22:13
i tak trzymać Kewin praca czyni wolnym
3
max 2016-04-22 16:39
Czy znajdzie sie praca dla kogoś po ogólniaku?
3
Largo 2016-04-24 16:27
JEST NA OGÓLNIAKU CAŁY CZAS PRACA ZAWSZE BYŁA I BĘDZIE
3
Krzysiek 2016-04-30 13:42
JEST DOBRZE NIE TRZEBA PSUĆ PRACY JEST FULL TYLKO ŻEBY SIĘ ROBIĆ CHCIAŁO
3
Katarzynka 2016-05-03 15:11
JA ZŁOŻYŁAM CV I OCZEKUJĘ NA TELEFON.PA KRZYSIU
3
Katarzynka 2016-05-06 18:46
KRZYSIU ŻADNA PRACA NIE HAŃBI .PA
3
Piotr 2016-05-27 08:45
Mam pytanie są przyjęcia na wtryski.Pozdrawiam
3
Katarzynka 2016-05-31 08:14
Panie Piotrusiu są przyjęcia na wtrysk . Pozdrawiam Pa
5
Piotr 2016-05-31 15:11
Witam dziękuję Katarzynko .Pozdrawiam Pa
3
Katarzynka 2016-06-01 19:40
Panie Piotrusiu tylko szybko proszę składać cv na wtrysk.Pozdrawiam PA PA
3
szoko 2016-06-11 13:29
nie wiem jak jest, bo mało Polaków daje znać na ich temat ostatnio
Stefan 2016-06-15 19:25
Pani Katarzyno jest jeszcze praca na wtrysku.Pozdrawiam
3
Jadzia 2016-06-18 12:17
SĄ PRZYJĘCIA NA WTRYSKARKI CZY WĘŻE.PAPAPA
2
Jarek 2016-06-26 09:48
Mam pytanie czy są przyjęcia na wtryskarki czy na węże.Pozdrawiam
3
Benek 2016-06-27 08:08
CZY SĄ PRZYJĘCIA NA WĘŻE CZY WTRYSKARKI.POZDRAWIAM
2
Narcyz 2016-07-01 07:27
Są przyjęcia na opiekuna.Pozdrawiam
2
Anastazja 2016-07-01 13:31
SĄ PRZYJĘCIA PANIE NARCYZIE NA OPIEKUNA.POZDRAWIAM
2
Narcyz 2016-07-02 11:59
DZIĘKUJĘ PANI ANASTAZJO.SKŁADAM CV NA OPIEKUNA.POZDRAWIAM
4
Anastazja 2016-07-17 08:09
Pnie Narcyzie praca jest była i będzie.Pa
3
Bartek 2016-09-01 07:59
A wie ktos cos na temat młodszego technologa?
1
Arkadiusz 2016-09-01 19:13
PRZEPRASZAM MOŻNA SIĘ PRZYJĄĆ DO FIRMY NA WĘŻE.POZDRAWIAM
1
Klaudia 2016-09-02 13:08
Oczywiście Arkadiuszku są przyjęcia złóż cv i oczekuj na odpowiedź.Pa Pa dozdobaczenia
1
MAREK 2016-09-02 17:44
AREK SĄ PRZYJĘCIA NA WTRYSKI.POZDRAWIAM
1
Arkadiusz 2016-09-02 19:50
Dziękuję bardzo Pani Klaudio już złożyłem cv może się spotkamy w pracy jak przyjmą na węże.Pa Pa dozobaczenia
1
Arkadiusz 2016-09-03 19:14
Dziękuję ale wole na węże . Pozdrawiam
1
Klaudia 2016-09-05 22:23
Są przyjęcia Panie Arkadiuszu na wtryski.Pozdrawiam
1
Safi 2016-09-10 10:19
Wiadomo coś o możliwości pracy w Krośnie w tej firmie?
2
ef 2016-09-28 20:01
@alex szczerze powiem Ci ze nie widziałem w ogole takiej oferty pracy od nich ..była chyba jakiś czas temu bo widze ze ktoś tam o niej wspomniał ale najwidoczniej znaleźli już odpowiednia osobe na taki stanowisko wiec musisz sledzic strone az cos się pojawi
1
Anna 2016-12-01 15:17
Witam chciałbym zlozyc CV do tej firmy, chciałabym zapytac czy sa aktualnie przyjecia dla kobiet, bardzo prosze o adre meilowy jesli ktos zna, z gory dziekuje
Anna 2016-12-01 15:21
Witam, chciałabym zlozyc CV do tej formy, chciałabym zapytac czy sa aktualnie przyjecia dla kobiet? bardzo prosze o adres meilowy jesli ktos zna, z góry dziekuje
antyupa 2016-12-26 19:19
banderowcy dalej tam robią?
1
Aanullkaa 2017-01-04 20:01
Pani Anetko czy są jakieś przyjęcia dla kobiet ??
Kinga 2017-01-05 13:43
Witam. Czy są przyjęcia kobiet ?
Dorota 2017-01-17 16:36
Witam czy są jakieś przyjęcia dla kobiet
Klaudia 2017-01-20 17:10
PRACA BYŁA I JEST
Wolny 2017-01-25 09:22
Chciałbym zatrudnić się w Cell-fast jako regionalny PH ale dobrze by było gdybym kilka spraw poznał już przed rozmową rekrutacyjną. Jaka jest atmosfera w firmie, w jakim wieku jest większość załogi? W jakich widełkach mieszczą się wynagrodzenia, czy są jakieś dodatki?
Gosia 2017-01-29 18:38
tak są ale za minimalną stawkę ;/
Anitka 2017-02-08 22:51
Nie ma wcale ich aktualnych ofert pracy , czy są jakieś przyjęcia? Bardzo zależy mi na Cell-fast bo to dobra firma.
Pawel 2017-02-14 07:38
Dobra ? Mam inne zdanie !!
Gonia 2017-02-18 08:35
Pytanko czy sa wolne wakaty w biurowcu?
Jack 2017-02-19 17:41
Pracuję w Cell-fast i potwierdzam, że to dobra firma. Ludzie nie wszyscy lubią pracować ale wolą oczerniać firmę.
Jarosław 2017-02-20 08:12
Ma Pan rację potwierdzam Pana wypowiedź
Janek 2017-02-21 11:47
Jakie zarobki jako magazynier firma oferuje?
5
Paweł 2017-03-01 18:43
Atmosfera pracy niestety spada od jakiegoś czasu niestety...
Natalia 2017-03-07 18:44
@Gonia w lutym firma Cellfast Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na stanowisko Specjalista ds Handlu Zagranicznego spróbuj skontaktować się bezpośrednio z firmą i sprawdź czy dalej szukają kandydatów http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,6476,0,0,kontakt
Zostaw swoją opinię o Cellfast Sp. z o.o. - Stalowa Wola
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cellfast Sp. z o.o.