Polski Instytut Finansowy Sp. z o.o.

Środa Wielkopolska

Opinie o Polski Instytut Finansowy Sp. z o.o.

Współopracownik 2013-12-19 16:30:56
Pracować trzeba wszędzie i tyle. Wszystkim się wydaje, że można mieć pieniądze za nic. Do roboty!
L.R. 2014-01-19 17:06:41
Witam wzystkich, mam pytanie do Pań pracujących jako doradcy jaki strój jest wymagany do pracy (możliwe kolory), oraz chcialabym wiedzieć czy wydatki na paliwo (dojazd do klienta) są w jakiś sposób rozliczane, oraz czy osoba z małym doswiadczeniem zwodowym ma szansę poradzic sobie w drodze do zostania doradcą. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.
1
Gocha 2014-01-19 17:39:08
Strój obowiązkowo biznesowy, chociaż na początku trochę mnie to denerwowalo, ale dzieki temu klienci lepiej cię postrzegają. Na początku jeździsz na spotkania z opiekunem więc nie musisz martwić sie o kasę na paliwo. Co do mozliwosci, jestem jakies półtora roku i nie narzekam.
l. 2014-01-24 16:37:21
A czy możesz podac mi email do Ciebie, chciałabym o parę rzeczy jeszcze zapytać. Pozdrawiam
Gocha 2014-01-24 17:52:48
Oczywiście, proszę pisz na malgorzata.w1992@gmail.com. Postaram się odpowiedzieć na twoje pytania. Pozdrawiam
2
ReksT 2014-03-15 13:31:31
Jak patrzę na profil Polskiego Instytutu Finansowego na goworku, to ocena 5/6 i to przy 446 głosach sprawia, że raczej dobrze traktują ludzi, ale pewnie trudno się dostać.
naturszczyk 2014-05-04 01:58:23
już dajcie spokój z takimi ironicznymi wpisami. Lepiej wprost piszcie co i jak w PIFie jest nie tak
hmmmmm 2014-05-16 15:48:37
Jak patrzę na profil PIFu to mi się śmiać chce.(usunięte przez administratora)
nowa 2014-05-18 14:28:59
W roku 2014 w PIF rozpoczeło procę już około 50 osób. Tylko dla tych nowych osób firma ogłosiła konkurs na Wyspy Kanaryjskie. Będzie to luksusowy hotel all inclusive. Warunki łatwe, ja się wybieram. Jest też drugi konkurs dla wszystkich. Rejs luksusowym statkiem! Tutaj już trochę trudniej, ale też próbuję. Zapraszam chętnych do współpracy, miejsc na oba wyjazdy zostało jeszcze dużo!
Klient 2014-08-05 15:03:51
Mam pytanie , czy można tej firmie zaufać i zlecić prowadzenie sprawy o odszkodowanie. Proszę o odpowiedż.
1
Zdziwko 2014-08-28 01:00:31
Zastanawiam się czy są osoby, które polecają współpracę z PIF, bo jakiś brak aktywności na tym forum nastąpił, że to aż nieco dziwne. Warto byłoby dowiedzieć się jaką skuteczność w odszkodowaniu oferuje i gwarantuje firma. Takie informacje najłatwiej odnaleźć w statystykach i zestawieniach o ile ktoś je prowadzi.
Agata 2014-09-29 10:06:32
Serdeczne podziękowania dla Zarządu za fantastyczną wycieczkę na Teneryfę! Niezapomniana przygoda w doborowym towarzystwie ! Pozdrowienia dla wszystkich uczestników ! Rejs marzeń już niedługo... :)
lodzia 2014-09-29 18:47:39
Na jak długo trzeba podpisać lojalkę aby na taką wycieczkę się załapać.
2
jajapure 2014-10-17 12:11:04
A o co tu chodzi ?
hmmm 2014-10-26 19:53:18
A dlaczego jest was tak mało ? Mądrale ?
Kombo 2014-12-05 08:47:42
Na dobrą sprawę, myślę, że pracownicy w jakimś stopniu się tutaj wypowiadają. Chociaż ich komentarzy może jakoś na potęgę nie widać, ale to oni głównie zabierają głos. Jakby ktoś mógł mi odpowiedzieć to będę wdzięczny - na jakie pieniądze można liczyć w PIFie czy zarobki znacząco różnią się od tego co oferował KGF te 3-5 lat temu?
zaciekawiona 2014-12-07 19:53:01
Dolaczam sie do pytania kolegi Kombo.
zaciekawiona 2014-12-09 21:38:39
Widze, ze juz od dawna nikt tej strony nie odwiedza. Szkoda:-(
Paweł 2015-01-26 18:30:35
Witam, firma jest bardzo w porzadku, na starcie daja naprawde wszystko to co potrzebne by stac sie profesjonalista, poczatki nie sa wcale takie trudne, nie pracuje dlugo, ale goraco polecam akurat ta wlasnie firme w branzy finansowej, nie mam po prostu lepszej:-)
2
Rydzyk 2015-04-17 09:35:18
Jakie życie musi być smutne kiedy się spada i spada . pozostają już tylko wspomnienia, dobre i to. A u innych to się idzie w górę i idzie jakie to piękne . (usunięte przez administratora)
3
123 2015-05-30 23:33:45
A ten pif jeszcze istnieje?
2
zenek 2015-06-28 19:43:38
Ale jesteście kiepscy . Szkoda słów.
4
DDDD 2015-07-28 13:11:21
Daj se luz z tą firmą (usunięte przez administratora). Pracowałem tam kilka ładnych lat i wspominam tą firmę żle. Dzisiaj zostało tam kilka osób choć w necie piszą jakby byli co najmniej OVB.
1
współpracownica 2015-09-04 18:09:53
Witam. Miałam okazję kolejny raz wyjechać na wycieczkę organizowaną przez firmę PIF tym razem był to Paryż. Zwiedziłam Park Disneyland, wieża Eiffel, Notre-Dame i wiele innych ciekawych miejsc. Były to dla mnie niezapomniane chwile, które spędziłam w miłym towarzystwie. Pozdrawiam całą ekipę i mam nadzieje, że wkrótce spotkamy się na kolejnym wyjeździe.
WP 2015-09-14 20:15:27
Serdeczne podziękowania dla Zarządu PIF za wspaniałą wycieczkę do Paryża. Architektura oraz zabytki tego miasta zrobiły na mnie niesamowite wrażenie. A Disneyland...tego się nie da opisać, to trzeba przeżyć...szczególnie szalone przejazdy ekstremalnymi kolejkami i...spadające windy.Niesamowite przeżycia. Dziękuję.
Jeromo 2016-01-02 19:31:19
Jest mi was żal . Może ten rok coś zmieni np. stanie się cud. Z taką strategią to i tak się długo utrzymaliście. to kiedy na giełdę wchodzicie ?
2
Ten pierwszy 2016-01-07 13:47:03
Była u mnie ich pracownica, przeprowadziła spotkanie, jednak nie skorzystałem z oferty, bo mnie nie stać na te chwilę. Zaproponowała mi od razu pracę, teraz mam dylemat po tych opiniach. Proszę o wypowiedź aktualnych pracowników, nie byłych, nie tych co się nie dostali, ale aktualnych. Jak jest naprawdę z pracą u nich?
hahahah 2016-01-08 08:52:10
Misiu kolorowy aktualnych pracowników to w tej firmie pozostało może dziewięciu .Tych co się nie dostali to nie ma bo wszyscy zostaną przyjęci , po podstawówce z wyrokiem itp. Taki masz dylemat .
Ten pierwszy 2016-01-11 12:57:16
Rozumiem, że aktualnie tam pracujesz?
Żadnej jasnej odpowiedzi. Nikt się tym tematem nie interesuje z pracowników by mi jasno odpowiedzieć, jak wygląda praca oprócz tego co widziałem na spotkaniu tej pracownicy. Poproszę o konkrety...
Ile zarabiacie tylko bez bajek.
Ile na starcie może liczyć świeży pracownik.
Jak z umową (o pracę/zlecenie itp. i ewentualnie na jaki okres).
Po telefonie do pracownicy od razu miałem być umówiony na rozmowę rekrutacyjną, dlatego chcę wiedzieć więcej i się przygotować.
Ten pierwszy 2016-01-18 09:10:13
Podziękuję, nic się nie dowiedziałem. Super
lizak 2016-03-14 16:08:22
Jest tam kto jeszcze ? Czy już tylko zarząd ostał.
2
luć 2016-03-24 10:05:35
PIF jak się wam powodzi . Może potrzebujecie do pracy kogoś z doświadczeniem, człowieka sukcesu.
lolek 2016-03-24 10:22:51
O jeszcze ktoś tam jest i cenzuruje wpisy. A już myślałem , że Jasio wrócił do Berlina garnki sprzedawać.
3
brunek 2016-04-14 15:30:27
Jakie życie potrafi być piękne z dala od was i jeszcze widząc jak się męczycie i nic z tego nie wychodzi. Ja dzisiaj pnę się w górę , a byłem przez was oceniany jako matoł. jełop . Teraz wiem , że miałem rację . Pozdrawiam zarząd hihihihihi
2
innny 2016-05-09 13:04:39
Dla wyjaśnienia - rekrutacja w PIF jest procesem ciągłym. Chcesz zadzwoń do firmy i się umów. @ajbw bzdury pisze.
Rambo 2016-05-11 11:15:35
Witam ! Zapytam ilu macie współpracowników w ramach tego procesu ciągłego ?
1
Krzysztof 2016-05-13 09:40:21
No właśnie mam pytanie czy ktoś wie może ilu jest aktywnych przedstawicieli w tej firmie ?
Julek 2016-05-16 15:55:24
Pięciu dyrektorów dwóch kierowników trzech doradców i Zarząd.
2
Parchaty 2016-06-22 10:18:32
Też miałem niedomówienia, ale wyjaśnili mi gdzie zaszła pomyłka, a raczej czego wcześniej nie było wyjaśnione. Suma sumaru nie skorzystałem. Skoro nie wiadomo wszystkich podpunktów w dniu podpisania umowy, to dlaczego miałbym skorzystać.
pifpaf 2016-06-23 18:31:37
Rekrutacja trwa, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać☺
Pif paf 2016-06-27 15:28:55
Jestem pewny, że nie rekrutuje przez Internet
Janek 2016-06-27 16:20:12
Proponuję czytać umowę jaką mają . Nikt o zdrowym rozumie na takie warunki by nie przystał. No chyba , że się ją czyta po czasie.
2
pifpaf 2016-06-28 12:12:45
Jeżeli ktoś jest zainteresowany pracą, zapraszam do kontaktu telefonicznego:( usunięte przez administratora )
Kapusta 2016-07-19 10:04:37
Wielka lipa ten cały PIF. Jak chcecie wiedzieć jak się robi interes w ubezpieczeniach to poproście mnie ładnie . Tylko OVB ma dobrą ofertę i liczny zespół fachowców.
1
Martin 2016-08-12 09:52:39
Widzę tu wielką impotencje. Potrzeba tony viagry.
2
tomuś 2016-09-19 09:57:08
Jak wam się powodzi ? Bo mi bardzo dobrze.
2
Rabin 2016-09-20 08:03:48
Ludzie czemu was tam tak mało ? Czy to nie daje wam do myślenia. Zobaczcie tych co poodchodzili dzisiaj mają swoje firmy , a wy ? Teko , plan pracy ile na seminarium. No ale pewnie zarobki macie i stabilność finansową. Sami sobie odpowiedżcie.
3
rychu 2016-09-26 10:09:27
Ej ty głupi jesteś jakiś.
er 2016-09-26 11:07:02
@tomek wiesz co wydaje mi się ze teraz już nie maja zandych ofert
Zbyszko 2016-12-06 19:02:39
Witam szanowny zarząd . Jak Wam się powodzi w tym starym roku jeszcze. Bo tak Was nie widać . Brać się do pracy !
Zostaw swoją opinię o Polski Instytut Finansowy Sp. z o.o. - Środa Wielkopolska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Instytut Finansowy Sp. z o.o.