Polski Instytut Finansowy Sp. z o.o.

Środa Wielkopolska

Opinie o Polski Instytut Finansowy Sp. z o.o.

Kombo 2014-12-05 08:47
Na dobrą sprawę, myślę, że pracownicy w jakimś stopniu się tutaj wypowiadają. Chociaż ich komentarzy może jakoś na potęgę nie widać, ale to oni głównie zabierają głos. Jakby ktoś mógł mi odpowiedzieć to będę wdzięczny - na jakie pieniądze można liczyć w PIFie czy zarobki znacząco różnią się od tego co oferował KGF te 3-5 lat temu?
zaciekawiona 2014-12-07 19:53
Dolaczam sie do pytania kolegi Kombo.
zaciekawiona 2014-12-09 21:38
Widze, ze juz od dawna nikt tej strony nie odwiedza. Szkoda:-(
Paweł 2015-01-26 18:30
Witam, firma jest bardzo w porzadku, na starcie daja naprawde wszystko to co potrzebne by stac sie profesjonalista, poczatki nie sa wcale takie trudne, nie pracuje dlugo, ale goraco polecam akurat ta wlasnie firme w branzy finansowej, nie mam po prostu lepszej:-)
3
Rydzyk 2015-04-17 09:35
Jakie życie musi być smutne kiedy się spada i spada . pozostają już tylko wspomnienia, dobre i to. A u innych to się idzie w górę i idzie jakie to piękne . (usunięte przez administratora)
3
123 2015-05-30 23:33
A ten pif jeszcze istnieje?
2
zenek 2015-06-28 19:43
Ale jesteście kiepscy . Szkoda słów.
4
DDDD 2015-07-28 13:11
Daj se luz z tą firmą (usunięte przez administratora). Pracowałem tam kilka ładnych lat i wspominam tą firmę żle. Dzisiaj zostało tam kilka osób choć w necie piszą jakby byli co najmniej OVB.
1
współpracownica 2015-09-04 18:09
Witam. Miałam okazję kolejny raz wyjechać na wycieczkę organizowaną przez firmę PIF tym razem był to Paryż. Zwiedziłam Park Disneyland, wieża Eiffel, Notre-Dame i wiele innych ciekawych miejsc. Były to dla mnie niezapomniane chwile, które spędziłam w miłym towarzystwie. Pozdrawiam całą ekipę i mam nadzieje, że wkrótce spotkamy się na kolejnym wyjeździe.
WP 2015-09-14 20:15
Serdeczne podziękowania dla Zarządu PIF za wspaniałą wycieczkę do Paryża. Architektura oraz zabytki tego miasta zrobiły na mnie niesamowite wrażenie. A Disneyland...tego się nie da opisać, to trzeba przeżyć...szczególnie szalone przejazdy ekstremalnymi kolejkami i...spadające windy.Niesamowite przeżycia. Dziękuję.
1
Jeromo 2016-01-02 19:31
Jest mi was żal . Może ten rok coś zmieni np. stanie się cud. Z taką strategią to i tak się długo utrzymaliście. to kiedy na giełdę wchodzicie ?
2
Ten pierwszy 2016-01-07 13:47
Była u mnie ich pracownica, przeprowadziła spotkanie, jednak nie skorzystałem z oferty, bo mnie nie stać na te chwilę. Zaproponowała mi od razu pracę, teraz mam dylemat po tych opiniach. Proszę o wypowiedź aktualnych pracowników, nie byłych, nie tych co się nie dostali, ale aktualnych. Jak jest naprawdę z pracą u nich?
1
hahahah 2016-01-08 08:52
Misiu kolorowy aktualnych pracowników to w tej firmie pozostało może dziewięciu .Tych co się nie dostali to nie ma bo wszyscy zostaną przyjęci , po podstawówce z wyrokiem itp. Taki masz dylemat .
Ten pierwszy 2016-01-11 12:57
Rozumiem, że aktualnie tam pracujesz?
Żadnej jasnej odpowiedzi. Nikt się tym tematem nie interesuje z pracowników by mi jasno odpowiedzieć, jak wygląda praca oprócz tego co widziałem na spotkaniu tej pracownicy. Poproszę o konkrety...
Ile zarabiacie tylko bez bajek.
Ile na starcie może liczyć świeży pracownik.
Jak z umową (o pracę/zlecenie itp. i ewentualnie na jaki okres).
Po telefonie do pracownicy od razu miałem być umówiony na rozmowę rekrutacyjną, dlatego chcę wiedzieć więcej i się przygotować.
Ten pierwszy 2016-01-18 09:10
Podziękuję, nic się nie dowiedziałem. Super
lizak 2016-03-14 16:08
Jest tam kto jeszcze ? Czy już tylko zarząd ostał.
2
luć 2016-03-24 10:05
PIF jak się wam powodzi . Może potrzebujecie do pracy kogoś z doświadczeniem, człowieka sukcesu.
lolek 2016-03-24 10:22
O jeszcze ktoś tam jest i cenzuruje wpisy. A już myślałem , że Jasio wrócił do Berlina garnki sprzedawać.
3
brunek 2016-04-14 15:30
Jakie życie potrafi być piękne z dala od was i jeszcze widząc jak się męczycie i nic z tego nie wychodzi. Ja dzisiaj pnę się w górę , a byłem przez was oceniany jako matoł. jełop . Teraz wiem , że miałem rację . Pozdrawiam zarząd hihihihihi
2
innny 2016-05-09 13:04
Dla wyjaśnienia - rekrutacja w PIF jest procesem ciągłym. Chcesz zadzwoń do firmy i się umów. @ajbw bzdury pisze.
Rambo 2016-05-11 11:15
Witam ! Zapytam ilu macie współpracowników w ramach tego procesu ciągłego ?
1
Krzysztof 2016-05-13 09:40
No właśnie mam pytanie czy ktoś wie może ilu jest aktywnych przedstawicieli w tej firmie ?
Julek 2016-05-16 15:55
Pięciu dyrektorów dwóch kierowników trzech doradców i Zarząd.
2
Parchaty 2016-06-22 10:18
Też miałem niedomówienia, ale wyjaśnili mi gdzie zaszła pomyłka, a raczej czego wcześniej nie było wyjaśnione. Suma sumaru nie skorzystałem. Skoro nie wiadomo wszystkich podpunktów w dniu podpisania umowy, to dlaczego miałbym skorzystać.
pifpaf 2016-06-23 18:31
Rekrutacja trwa, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać☺
Pif paf 2016-06-27 15:28
Jestem pewny, że nie rekrutuje przez Internet
Janek 2016-06-27 16:20
Proponuję czytać umowę jaką mają . Nikt o zdrowym rozumie na takie warunki by nie przystał. No chyba , że się ją czyta po czasie.
3
pifpaf 2016-06-28 12:12
Jeżeli ktoś jest zainteresowany pracą, zapraszam do kontaktu telefonicznego:( usunięte przez administratora )
Kapusta 2016-07-19 10:04
Wielka lipa ten cały PIF. Jak chcecie wiedzieć jak się robi interes w ubezpieczeniach to poproście mnie ładnie . Tylko OVB ma dobrą ofertę i liczny zespół fachowców.
1
Martin 2016-08-12 09:52
Widzę tu wielką impotencje. Potrzeba tony viagry.
3
tomuś 2016-09-19 09:57
Jak wam się powodzi ? Bo mi bardzo dobrze.
3
Rabin 2016-09-20 08:03
Ludzie czemu was tam tak mało ? Czy to nie daje wam do myślenia. Zobaczcie tych co poodchodzili dzisiaj mają swoje firmy , a wy ? Teko , plan pracy ile na seminarium. No ale pewnie zarobki macie i stabilność finansową. Sami sobie odpowiedżcie.
5
rychu 2016-09-26 10:09
Ej ty głupi jesteś jakiś.
er 2016-09-26 11:07
@tomek wiesz co wydaje mi się ze teraz już nie maja zandych ofert
Zbyszko 2016-12-06 19:02
Witam szanowny zarząd . Jak Wam się powodzi w tym starym roku jeszcze. Bo tak Was nie widać . Brać się do pracy !
Ciekawa Jola 2017-01-09 13:44
Jak uzyskać kontakt z przedstawicielem firmy na dany rejon? Mam pytania, a Pani z którą podpisałem umowę już tam nie pracuje.
uważny 2017-01-11 14:06
Kontakt znajdziesz na ich stronie. Zadzwoń do centrali, mi pomogli.
Ryszard 2017-01-12 18:03
Tam już chyba nikt nie pracuje.
Ciekawy Jacek 2017-01-23 17:29
To oni mają stronę ? Bo to co oglądałem to jakiś twór z epoki Gierka.
Mądry Zeniu 2017-02-16 10:27
Zimno wszędzie ciemno wszędzie co to będzie .
Agnieszka 2017-03-08 13:19
@Ciekawa Jola tutaj znajdziesz kontakt do firmy http://www.pif.home.pl/kontakt.php
Roman 2017-03-21 09:07
Ale tu pozamiatane. Ktoś tu jeszcze pracuje?
Agnieszka 2017-03-21 15:16
A Ty @Roman pracowałeś w Polski Instytut Finansowy Sp. z o.o.? Co możesz powiedzieć na ten temat?
Zygmunt 2017-05-31 14:40
Mam pytanie czy można "( usunięte przez administratora )dobrze zapowiadającą się firmę? Można Dwadzieścia lat na rynku i dziesięciu zastraszonych współpracowników. Takie rzeczy są możliwe tylko w PIFie. Buhahaha
PEZETU 2017-06-08 13:03
Jak zarobki aktualnie?
Umowa o pracę/współpracę?zlecenie?
Prowizja czy punkty?
Agnieszka 2017-08-06 16:40
Czy firma w ostatnim czasie zatrudniała nowych pracowników? Jakich osób poszukuję się tutaj najczęściej? Wielu pracowników może rozważać rozpoczęcie pracy w Polskim Instytucie Finansowym - taka informacja pozwoli na zweryfikowanie niektórych planów.
rysiek 2017-08-28 15:12
Ciekawe co na to Petru.
Agnieszka 2017-08-29 06:30
@rysiek ale co dokładniej masz na myśli? O jaką sytuację się martwisz? Możesz wytłumaczyć wszystkim więcej - jest wiele pytań, a mało merytorycznych odpowiedzi, które niezbędne są w poznaniu pracodawcy.
Reks 2017-09-03 17:45
Witam ! Czy Hans dalej zajmuje się donosami bo coś go nie widać ?
Agnieszka 2017-09-05 12:49
Nadal pojawiające się tutaj opinie niestety niewiele wnoszą do całości forum @Reks, wcześniej, np. @PEZETU pytał o rodzaje umów i premie i nadal wiele osób czeka odpowiedź. Komentarze, do których mało kto może się odnieść naprawdę nic tutaj nie wnoszą.
Zostaw swoją opinię o Polski Instytut Finansowy Sp. z o.o. - Środa Wielkopolska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Instytut Finansowy Sp. z o.o.