brak logo

chemont

Oświęcim

Opinie o chemont

pozytyk 2010-08-08 09:48:25
znam z tej firmy paru symulantów może gdyby ich zwolnili to by wam się poprawiło
anonim 2010-08-09 08:14:13
ja tez znam no ale tak musialo byc , kobiety zwolnic a obiboki aby pozostaly
ściemniacz 2010-08-12 18:27:11
Wszyscy jesteście uczciwi hahaha [usunięte przez moderatora]na dodatek a po za tym jaka płaca taka praca niech pracują ci co dostali podwyżki,dlaczego młody pracownik nie sprawdzony dostaje na start ponad 2 tyś zł stawki a starzy pracują za 1500-1900 i gdzie tu sprawiedliwość a po za tym na l4 się nie opłaca siedzieć bo przy stawce 1700 dostanie się na rękę około 900 zł a jak się pracuję normalnie to ponad 1,200 wiec przemyślcie parę spraw zanim coś napiszecie zresztą w tym zakładzie nigdy nie było jedności przypomnijcie sobie jak było za czasów Kałuży
spawacz 2010-09-17 09:32:02
WEDŁUG MNIE PROBLEM LEŻY U PREZESA W PŁOCKU, ON NIE CHCE PODPISYWAĆ NADGODZIN I PREMII
robotnik 2010-10-10 10:15:11
Narzekacie na Chemont a prawda jest taka ze ludzia nie chce sie pracowac. Kto cos potrafi i robi niema tak zle.Narzekaja tylko lenie i oboboki
jan 2010-11-08 19:53:06
Witam! Chciałbym wypowiedzieć się na temat pracy. Na wstępie chciałbym w 100% poprzeć wszystkie negatywne opinie na ten temat. ma być (jest) firmą zatrudniająca ludzi, tylko dlaczego bardzo poważnie zaczyna przypominać Mi to zatrudnianie zwykłych zwierząt typu wól roboczy. Praca w wykańcza zarówno fizycznie jak i psychicznie. Tak zwani liniowi robią dokładnie NIC, więcej tak zwanego ściemniania po kątach, niż zwykłego ludzkiego zachowania typu: daj pomogę Ci, podam Ci to, czy tez zwykłe, choć popracujemy razem to będzie szybciej wyrobić dzienna normę. NIE nie ma tego, a wręcz przeciwnie jest ciągła pogoń za tym, żeby osiągnąć ten nieosiągalny dla normalnego człowieka target. Jestem mężczyzna, ale martwi mnie również fakt, iż kobiety
bardzo często godzą się na to, aby wykonywać prace z którymi przeciętny, zdrowy, młody mężczyzna nie dalby sobie rady. Szkoda mi Was (bo kocham ludzi) i tylko tyle mogę powiedzieć :( Tyle o pracy na montazu. Jednym slowem jedna wielka przestroga dla tych którzy złożyli juz papiery [treść usunięta przez moderatora] i czekaja w nadzieji na to, iz dostaną kiedyś tam, jakąś tam fajna posadkę. Ludzie jedyny pozytyw który ciśnie Mi się na usta jest taki, iż pracownicy
[treść usunięta przez moderatora] na montażu sa naprawdę cudownymi, mądrymi oraz jak to się mówi do rany przyłóż ludzmi, martwi Mnie tylko to, ze niestety, ale gotowi do tego żeby robic coś wbrew ich zdrowiu
czy też przekonaniu :( Chciałbym jeszcze podzielić się z Państwem moją opinią na temat kadry kierowniczej, kadry która mimo iż wydawało by się, że w skład jej winni wchodzić ludzie reprezentujący pewien stopień inteligencji, dobrego wychowania, czy tez zwykłego czasami ludzkiego zachowania. No niestety to Oni tu rządzą i przyszło Mi tylko nad tym głęboko ubolewać. Ja swoje dokumenty na przykład wypełniałem, owszem przy pracowniku biurowym, ale na stojąco, gdzie zwykle: Proszę niech Pan/Pani usiądzie WSZĘDZIE, tylko nie tu, jest na porządku dziennym. [treść usunięta przez moderatora] Ludzie nie zamieniajcie miejsca pracy w obóz pracy proszę Was!!! Gdzie szacunek, tolerancja. Ale wiecie co jak to się mądrze mówi: What Goes Around... Comes Around czyli wszystko co złe, kiedyś wróci do Tych co to zło siali i rozprzestrzeniali ja jak zarazę. Powodzenia ludzie i trzymam kciuki.
1
RADZIO 2010-12-28 22:02:26
ja oceniam firmę średnio
radzio 2010-12-28 22:02:53
ja oceniam średnio
ANONIM 2010-12-30 19:11:44
Witam Panie! Pracowalam z firma [usunięte przez moderatora] i jestem bardzo zadowolona.Obecnie nie pracuje i wszystko mi jedno jak to Panie odbierzecie. Nikt na sile mnie nie angazowal do tej Firmy i nikt z tej firmy mnie nie obrazil.Panie sa mile i udzielaja wszelkich informacji.To,ze podopieczni maja rozne schorzenia i nawyki ,to mozna pojechac raz i wiecej nie, nikt Was do tego nie zmusza. Pracowalam z roznymi firmami i mam porownanie.Panie sie nie wtracaja,nie ponizaja,placa wplywa regularnie,konsultantka zawsze mila choc nie ma za wiele czasu, zawsze wyslucha upierdliwe opiekunki,ktore sobie nie radza.Nie spotkalam sie z obraza,czy nagana.Panie ,ktore wyjezdzaja nie sa dziecmi-mysle.Kontrakt niebezpieczny mozna uzasadnic i przerwac.Ja mam wielki szacunek do tej firmy i mialam przerwy codziennie,w kazdym srodowisku a moja konsultantka ma wielkie serce i jezeli zarabia
anonim 2011-01-10 12:36:53
Akurat jeśli chodzi o niemiecką prasę to firma ma całkiem dobre opinie. Czego nie można powiedzieć o konkurentach.[usunięte przez moderatora]Moim zdaniem taki zorganizowany wyjazd do pracy ma same plusy. Poza tym pamiętajcie że to nie jest podróż na saksy na ogórki, ale odpowiedzialna praca wymagająca kompetencji!
tom 2011-01-12 10:46:13
Witam wszystkich. Od roku czasu sledze ta dyskusje. Nie moge uwierzyc w te wszystkie zmiany jakie dotknely w ciagu ostatniego roku firme. Tak jak wspomnial ktorys z moich przedmowcow wraz ze zmiana [usunięte przez moderatora] nastapily tez powazne zmiany w [usunięte przez moderatora] Wrecz przeciwnie obserwuje sie spadek produkcji, likwiduje sie maszyny i inne urzadzenia, ktore przechodza kwarantanne, po czym laduja niby na zlomie. Jezeli chodzi o pracownikow fizycznych [usunięte przez moderatora] sprawila, ze niegdys zapracowani i zadowoleni z natloku zadan do wykonania, dzisiaj boja sie o swoje jutro. Pracy bylo duzo, pracowano na maszynach nawet na 3 zmiany, dzisiaj niestety pare detali do obrobki na caly dzien. A to jeszcze nie koniec, jak [usunięte przez moderatora]szykuje zwolnienia, tylko kto poleci na zielona trawke, [usunięte przez moderatora].
Nie jestem z wyksztalcenia ekonomista, ale mialem z ta dziedzina troszke wspolnego i wydaje mi sie, ze w tej firmie trzeba cudu, zeby ludzi poczuli sie znowu produktywni, dajac im wiecej pracy. Aby to sie stalo nalezy przede wszystkim ZREDUKOWAC LICZBE PRACOWNIKOW BIUROWYCH, bo obecnie liczba zatrudnionych w biurze ok 100 osob rowna sie zatrudnionym na produkcji. Wiec jak ta firma ma preznie dzialac i sie rozwijac skoro kazdy z pracownikow hali ma swojego odpowiednika w biurze[usunięte przez moderatora]. Pracowalem w kilku zakladach, w ktorych srednio na jednego pracownika biurowego przypadalo okolo 10 pracownikow fizycznych lub wiecej. Nie musze podawac chyba przykladow takich firm. Takie przelozenie przy zaangazowaniu zalogi i wzajemnemu szanowaniu i wykonywaniu pracy na pewno nie stworzy sytuacji takiej jaka mam miejsce w[usunięte przez moderatora] Kolejna zmiana konieczna to sprawa podwykonawcow zewnetrznych.
. Przeciez mamy park maszynowy (tokarki, frezarki, maszyny CNC i wiele innych ktore kosztowaly niesamowite pieniadze). Wyjatkiem moglyby byc firmy dysponujace urzadzeniami, ktorych nie posiadamy.
Reasumujac, mozna by sie pokusic na podanie przepisu na cud w [usunięte przez moderatora] 1. Usunac wszytkich [usunięte przez moderatora]
2. Wycofac zlecenia od podwykonawcow, ktore mozemy wykonac na naszych maszynach i dac je pracownikom[usunięte przez moderatora]
Powyzsze dzialania napewno sprawilyby, ze firma znow by odzyla, a konkurencja mialaby twardy orzech do zgryzienia, bo stalibysmy sie bardziej konkurencyjni cenowo, nie przegrywalibysmy przetargow, a co za tym idzie mielibysmy latwiejsza droge do pokonania kryzysu.
anonim 2011-01-13 08:48:55
porównywalnym zakładem do waszego jest[usunięte przez moderatora] chciałbym ZARABIAĆ tyle ile Wy zarabiacie [usunięte przez moderatora] w tej chwili.
Dostaliście podwyżki w kryzysie ,udział w zyskach ,premie absencyjne wszystko to przez chłopaków z głowami [usunięte przez moderatora] a u nas [usunięte przez moderatora] tylko jest od robienia zamieszania a jego[usunięte przez moderatora]
Także Panowie nie macie tak żle!
anonim 2011-01-17 09:24:30
Mam dobrą ofertę
- przyjmij się jeszcze Tobie zapłacą............"dlaczego to napisałam?ponieważ od kilku dni nie mamy przerw chodzimy głodne a pracy jest tyle....(każda z nas ma po 3
,4 a nawet 5 maszyn i nie ma szans żeby jedna drugą podmieniła)i niestety nie możemy iść na zasłużony posiłek.Jest coraz lepiej a co będzie dalej???????Nie chce nawet myśleć.Pozdrawiam prettlanów!!!!!!!!!!!
anonim 2011-01-19 10:44:07
Akurat jeśli chodzi o niemiecką prasę to firma ma całkiem dobre opinie. Czego nie można powiedzieć o konkurentach. Przecież gdyby było inaczej to niemieckie prawo dawno by się zajęło opiekunkami przyjeżdżającymi z Polski... Moim zdaniem taki zorganizowany wyjazd do pracy ma same plusy. Poza tym pamiętajcie że to nie jest podróż na saksy na ogórki, ale odpowiedzialna praca wymagająca kompetencji!
anonim 2011-01-20 11:39:42
anonim - 2011-01-10 12:36:53

Akurat jeśli chodzi o niemiecką prasę to firma ma całkiem dobre opinie. Czego nie można powiedzieć o konkurentach. Przecież gdyby było inaczej to niemieckie prawo dawno by się zajęło opiekunkami przyjeżdżającymi z Polski... Moim zdaniem taki zorganizowany wyjazd do pracy ma same plusy. Poza tym pamiętajcie że to nie jest podróż na saksy na ogórki, ale odpowiedzialna praca wymagająca kompetencji!

według mnie nie bardzo
anonim 2011-01-24 09:14:42
[usunięte przez moderatora]Jestem związany z cadbury od kilkunastu lat i nie pieprz że nikt nie szanuje tam ludzi .Oczywiście zdarzają się się trudne sytuacje ale przy takiej ilości osób nie da się tego uniknąć.Tym bardziej że to sami pracownicy najczęściej są przyczyną ciężkich momentów.Praca to nie przedszkole i nie przychodnia psychologiczna,nikt za nas nie rozwiąże naszych problemów i nas nie uleczy w ciężkich chwilach,ale znam wiele przypadków że wiele osób z firmy podejmowało różne działania żeby pomóc i wesprzeć innych w potrzebie.Zarobki jak pewnie globtroterze zakładowy zdążyłeś ocenić nie są może najwyższe ,ale zawsze na czas i w 15 letniej działalności nigdy nie brakowało pieniędzy na wypłaty.A jeżeli chodzi o pracę lżejszą to trzeba sobie niestety zapracować na szacunek zaufanie a co za tym idzie lepsze stanowisko. każdy nowy pracownik chciałby od razu rządzić,a pracować na niższych szczeblach też ktoś musi.Poza tym zarządzanie taka ilością ludzi nie jest łatwe i jest to ogromna odpowiedzialność za tych właśnie pracowników ,którzy ignorują zasady ,wypracowane przez wiele lat i które się sprawdzają Mimo to Pozdrawiam cię i proponuje żebyś może pojechał do Niemiec i popracował jako może "haus majster" [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-01-26 12:38:19
Jeżeli komuś nie pasują zarobki w VW, droga wolna... zgadzam się z przedmówca, weźcie sobie fiszkę z calego roku i policzcie średnią... i wtedy wyplakujcie się na forum

! A dzięki komu takie byly ostatnio podwyżki w kryzysie???? Dzięki pracodawcy??? Dzięki ZWIĄZKOM ZAWODOWYM!!!! Myslicie, że pracodawca bylby taki skory nam jakies bonusy dawać, wyrównania???? Oj grubo
się mylicie! Kto podziękowal [usunięte przez moderatora] i związkom za wynik

ostatnich negocjacji?????? Pokażcie mi firmę, w której w ostatnim okresie (czytaj: kryzys) nie zwalniali ludzi i dali im podwyżki! Ja takiej nie znam... mam za to koleżanki, które z wyższym wyksztaceniem i doświadczeniem
w swojej branży pracują po ZUS-ach lub jakiś firmach "krzak" za 1600 z brutto, marząc o jakichkolwiek podwyżkach!!!!!!! U nas nowy pracownik dostaje 1700 zl netto plus dodatki! Też uważam, że nasza kadra zarządzająca to nieporozumienie i nie wyciąga się wobec nich konsekwencji za ich "zlote mysli i czyny"!!!!! Uwierzcie mi, w innych firmach jest podobna kadra, którzy w podobny sposób zdobyli stanowiska! Ja cenię VW za to, że co mc mam pensje na koncie
, za bezpieczeństwo
zatrudnienia! Chcesz sie czlowieku rozwijac, to szukaj
mozliwosci rozwoju i zatrudnienia w innej firmie!
anonim 2011-02-16 12:51:46
Firma Chemont jest ciekawą firmą najpierw zwałnia się ludzi za kradzieże a następnie po kilku miesiącach się przyjmuje tych złodziei ach to się teraz nazywa pożyczyli a uczciwych się zwolniło albo się zwalnia i porównuje do tych pierwszych co się pożyczają albo piją na terenie zakładu i tacy są doceniani dostają podwyżki ale taka to jest polska rzeczywistość nie ma co by byc uczciwym widać to na przykładzie tej firmy
anonim 2011-02-16 13:51:13
1. Usunac wszytkich statystow (nie trzeba chyba wyjasniac, ze jedna osoba w biurze moze wykonywac kilka zadan, w koncu to SPECJALISCI wysokiej klasy, takie tytuly widnieja na wizytowkach)
2. Wycofac zlecenia od podwykonawcow, ktore mozemy wykonac na naszych maszynach i dac je pracownikom DC
Powyzsze dzialania napewno sprawilyby, ze firma znow by odzyla, a konkurencja mialaby twardy orzech do zgryzienia, bo stalibysmy sie bardziej konkurencyjni cenowo, nie przegrywalibysmy przetargow, a co za tym idzie mielibysmy latwiejsza droge do pokonania kryzysu.W tej firmie jak ktoś kupuje meble, to mu gratuluje bo sa niskiej jakości
Nie jestem z wyksztalcenia ekonomista, ale mialem z ta dziedzina troszke wspolnego i wydaje mi sie, ze w tej firmie trzeba cudu, zeby ludzi poczuli sie znowu produktywni, dajac im wiecej pracy. Aby to sie stalo nalezy przede wszystkim ZREDUKOWAC LICZBE PRACOWNIKOW BIUROWYCH, bo obecnie liczba zatrudnionych w biurze ok 100 osob rowna sie zatrudnionym na produkcji. Wiec jak ta firma
ma preznie dzialac i sie rozwijac skoro kazdy z pracownikow hali ma swojego odpowiednika w biurze na ktorego musi robic, gdy tymczasem biale kolnierzyki urzadzja sobie spotkania i spacery z laptopikami po hali. Pracowalem w kilku zakladach, w ktorych srednio na jednego pracownika biurowego przypadalo okolo 10 pracownikow fizycznych lub wiecej. Nie musze podawac chyba przykladow takich firm. Takie przelozenie przy zaangazowaniu zalogi i wzajemnemu szanowaniu i wykonywaniu pracy na pewno nie stworzy sytuacji takiej jaka mam miejsce w DC. Kolejna zmiana konieczna to sprawa podwykonawcow zewnetrznych.
Wyjatkiem moglyby byc firmy dysponujace urzadzeniami, ktorych nie posiadamy.
To wszystko zalezy od tego jakie MEBLE bedziemy produkować
Reasumujac, mozna by sie pokusic na podanie przepisu na cud w DC.
niki 2011-06-06 21:35:34
[usunięte przez moderatora]Pytam: To częściowo... czy już całkiem sprzedał tą firmę ch-servisowi? poprzedni prezes sprzedażą złomu nadrabiał długi. złom sie skończył to "zysków" chemont już nie ma! czas na sprzedaż!
maro 2011-06-07 09:58:40
W tej firmie jak ktoś kupuje meble, to mu gratuluje bo sa niskiej jakości
Nie jestem z wyksztalcenia ekonomista, ale mialem z ta dziedzina troszke wspolnego i wydaje mi sie, ze w tej firmie trzeba cudu, zeby ludzi poczuli sie znowu produktywni, dajac im wiecej pracy. Aby to sie stalo nalezy przede wszystkim ZREDUKOWAC LICZBE PRACOWNIKOW BIUROWYCH, bo obecnie liczba zatrudnionych w biurze ok 100 osob rowna sie zatrudnionym na produkcji. Wiec jak ta firma
ma preznie dzialac i sie rozwijac skoro kazdy z pracownikow hali ma swojego odpowiednika w biurze na ktorego musi robic, gdy tymczasem biale kolnierzyki urzadzja sobie spotkania i spacery z laptopikami po hali. Pracowalem w kilku zakladach, w ktorych srednio na jednego pracownika biurowego przypadalo okolo 10 pracownikow fizycznych lub wiecej. Nie musze podawac chyba przykladow takich firm. Takie przelozenie przy zaangazowaniu zalogi i wzajemnemu szanowaniu i wykonywaniu pracy na pewno nie stworzy sytuacji takiej jaka mam miejsce w DC. Kolejna zmiana konieczna to sprawa podwykonawcow zewnetrznych.
Wyjatkiem moglyby byc firmy dysponujace urzadzeniami, ktorych nie posiadamy.
To wszystko zalezy od tego jakie MEBLE bedziemy produkować
Reasumujac, mozna by sie pokusic na podanie przepisu na cud w DC.
1. Usunac wszytkich statystow (nie trzeba chyba wyjasniac, ze jedna osoba w biurze moze wykonywac kilka zadan, w koncu to SPECJALISCI wysokiej klasy, takie tytuly widnieja na wizytowkach)
2. Wycofac zlecenia od podwykonawcow, ktore mozemy wykonac na naszych maszynach i dac je pracownikom DC
Powyzsze dzialania napewno sprawilyby, ze firma znow by odzyla, a konkurencja mialaby twardy orzech do zgryzienia, bo stalibysmy sie bardziej konkurencyjni cenowo, nie przegrywalibysmy przetargow, a co za tym idzie mielibysmy latwiejsza droge do pokonania kryzysu.
maro 2011-06-07 10:00:04
Witam! Chciałbym wypowiedzieć się na temat pracy w firmie o nazwie Elerctrolux (Świdnica). Na wstępie chciałbym w 100% poprzeć wszystkie negatywne opinie na ten temat. Electrolux ma być (jest) firmą zatrudniająca ludzi, tylko dlaczego bardzo poważnie zaczyna przypominać Mi to zatrudnianie zwykłych zwierząt typu wól roboczy. Praca w Electroluxie wykańcza zarówno fizycznie jak i psychicznie. Tak zwani liniowi robią dokładnie NIC, więcej tak zwanego ściemniania po kątach, niż zwykłego ludzkiego zachowania typu: daj pomogę
Ci, podam Ci to, czy tez zwykłe, choć popracujemy razem to będzie szybciej wyrobić dzienna normę. NIE nie ma tego, a wręcz przeciwnie jest ciągła pogoń za tym, żeby osiągnąć ten nieosiągalny dla normalnego człowieka target. Jestem mężczyzna, ale martwi mnie również fakt, iż kobiety bardzo często godzą się na to, aby wykonywać prace z którymi przeciętny, zdrowy, młody mężczyzna nie dalby sobie rady. Szkoda mi Was (bo kocham ludzi) i tylko tyle mogę powiedzieć :( Tyle o pracy na montazu. Jednym slowem jedna wielka przestroga dla tych którzy złożyli juz papiery [treść usunięta przez moderatora] i czekaja w nadzieji na to, iz dostaną kiedyś tam, jakąś tam fajna posadkę. Ludzie jedyny pozytyw który ciśnie Mi się na usta jest taki, iż pracownicy [treść usunięta przez moderatora] na montażu sa naprawdę cudownymi, mądrymi oraz jak to się mówi do rany przyłóż ludzmi, martwi Mnie tylko to, ze niestety, ale gotowi do tego żeby robic coś wbrew ich zdrowiu czy też przekonaniu :( Chciałbym jeszcze podzielić się z Państwem moją opinią na temat kadry kierowniczej, kadry która mimo iż wydawało by się, że w skład jej winni wchodzić ludzie reprezentujący pewien stopień inteligencji, dobrego wychowania, czy tez zwykłego czasami ludzkiego zachowania. No niestety to Oni tu rządzą i przyszło Mi tylko nad tym głęboko ubolewać. Ja swoje dokumenty na przykład wypełniałem, owszem przy pracowniku biurowym, ale na stojąco, gdzie zwykle: Proszę niech Pan/Pani usiądzie WSZĘDZIE, tylko nie tu, jest na porządku dziennym. [treść usunięta przez moderatora] Ludzie nie zamieniajcie miejsca pracy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] proszę Was!!! Gdzie szacunek, tolerancja. Ale wiecie co jak to się mądrze mówi: What Goes Around... Comes Around czyli wszystko co złe, kiedyś wróci do Tych co to zło siali i rozprzestrzeniali ja jak zarazę. Powodzenia ludzie i trzymam kci
gosc 2011-11-08 22:00:20
nie polecam [usunięte przez moderatora] jak na farmie nie bede sypal nazwiskami [usunięte przez moderatora] pieniadze nie polecam i omijac z daleka spawacz na reke 1300zl smiech na sali
Mariano 2013-09-18 20:26:46
Nie da się wyżyć, spawacz na rękę 1500 - 1700 zł na rękę, w zimie temperatura na hali dochodzi do -10 stopni, oszczędzanie na nagrzewaniu nawet głupiej szatni, jedna mafia tam jest i cężko się jest przebić
1
RaM 2013-10-08 14:36:20
Stres, stres, stres i [usunięte przez moderatora] kasa !!!!
rufus 2013-10-09 20:56:31
Jak prezes będzie dalej tak traktował swoich ludzi to niedługo sam będzie musiał pracować i zostawac po godzinach za darmo jak większość a widząc jego podejście chyba nie ma o niczym pojęcia - jednym słowem nie polecam właśnie ze względu na niego !!! " wpuścic chamstwo na salony " - to jedyny cytat, który teraz nasuwa mi się na myśl - bardzo adekwatny do całej sytuacji w Chemoncie !
ciekawy 2014-06-12 20:13:10
Opłaca się tam zatrudnić jako spawacz?
Jakie zarobki i atmosfera w pracy?
1
Pablo 2014-07-14 18:03:29
"Opłaca się tam zatrudnić jako spawacz?
Jakie zarobki i atmosfera w pracy?"

Chłopie jak chcesz pracować po 12cie godzin dziennie plus sobota i niedzela i zarobić 20000 zł to coś dla ciebie. Jak się szanujesz to szukaj pracy gdzieś indziej. Nawet nie wiem jak byś się starał tam nikt ci za nic nie podziękuje a już na pewno nie prezes co najwyżej dostaniesz więcej i więcej roboty. A jak coś spieprzysz z natłoku robót o ci pojadą po pensji. W pracz panuje przekonanie radz sobie sam
pablo 2014-07-17 22:08:27
Zdecydowanie o jedno zero za dużo napisałem
1
ciekawy 2014-07-21 09:50:43
Dzięki za informację
Tak więc odpuszczę sobie tą firmę
Wulkan 2014-08-01 00:58:05
Tak tyle, że tam nie ma zarobków na start !!! jeśli ci się uda wynegocjować na początek wspominane 2 tys to ta kwota się nie zmieni przez najbliższe kilka lat !!! Słowo podwyżka w tej firmie mimo czczych obietnic jest słowem zapomnianym, praktycznie nie używanym ! więc z roku na rok tracisz ! Po krótkim czasie pracując nawet jako wykwalifikowana osoba sprzątaczka w konkurencyjnej firmie będzie zarabiać więcej od Ciebie!!! Nota bene wspomniana kwota dotyczyła spawaczy, którzy w normalnej pracy dostali by o wiele więcej. Na innych stanowiskach jest z tym bardzo różnie. Jeśli ktoś się uprze - może warto spróbować ale z doświadczenia, które osobiście tam nabyłem na warsztacie radzę nie tracić czasu. Dużo fajnych ludzi teraz nosi się z zamiarem odejścia z tej firmy a to jest już jakiś znak !!!
1
mietek 2014-08-02 01:05:57
Ja pamiętam jak w lato zapierniczalismy po 12 godzin by zaoszczędzić jakiś marny grosz i jak już prawie się to udało nie byle kosztem to przychodziła zima i Cię wysyłali na bezplatny urlop na telefon. Jak miales szczescie to telefon zadzwonil od czasu do czasu ale byli rowniez tacy, ktorzy czekali w nieskonczoność tracąc wszystkie swoje oszczednosci zgromadzone wczesniej tak wysokim kosztem. Z tego co wiem jest tak i teraz a wiec zdecydowanie nie polecam !!!
1
Żolnierz 2014-10-03 21:58:43
Rozwija się niezmiernie dynamicznie tylko kosztem ludzi !!! Te rozwiązania o których piszesz na pewno nie mały miejsca od kilku lat. Ostatnio miał miejsce kontrakt W Anglii, który zawalilismy i przez który z pewnością firma splajtuje. Z pewnościa Prezes firmy zdaje sobie z tego sprawe bo bierze każdą ofertę by mu słupki rosły. Na szczęście jest w tej firmie Pan Rams :) który uratuje kazdą firmę przed plajtą ;)))) Specjalista wysokich lotów :)
2
ciekawy 2014-10-12 22:39:35
Co to za kontrakt w Anglii?
ciekawy2 2014-10-13 13:31:11
temat stary jak świat, chyba z 2008, dawno nieaktualny
cde 2014-12-18 14:26:23
a ten kisiogórek jeszcze tam prezesuje to porażka jest
1
seba 2015-01-15 14:46:51
Jesli ten wyzej nazwany kisiogórek bedzie tam szefował to miejsce to nie bedzie nigdy przyjazne. Oferty na stronie sa sprzed 3 lata praca bez przyszłości. Omijac szerokim łukiem !
1
obiektywny 2015-01-30 13:40:21
Słuchaj, czytasz opinie na portalu śmieciowym, i spodziewasz się znaleźć coś ciekawego. Zwykle piszą tu frustraci, którzy już nie pracują - zwykle z przyczyn obiektywnych.
Jeżeli znasz polskie prawo, to wiesz, że pracownika nie można zwolnić z przyczyn "widzimisie" szefostwa. Zresztą ponad sto ludzi w dalszym ciągu w tej firmie pracuje. Moim zdaniem powinieneś umówić się na rozmowę z obecnym pracownikiem, który dostarczy ci aktualnej wiedzy, a nie z osobą wypisującą swoje żale na forum i nie mającą odwagi przegadać problemów choćby ze swoim kierownikiem.
Co do aktualności ofert: stara data zamieszczenia nie oznacza, że są nieaktualne - z mojej wiedzy (telefon do firmy) wynika, że szukają spawaczy z doświadczeniem - oferty wiszą długo, ponieważ znalezienie dobrego spawacza zajmuje dużo czasu.
1
bardziej obiektywny 2015-03-20 10:08:02
Słuchaj, czytasz opinie na portalu śmieciowym, i spodziewasz się znaleźć coś ciekawego. Zwykle piszą tu frustraci, którzy już nie pracują - zwykle z przyczyn obiektywnych.
Jeżeli znasz polskie prawo, to wiesz, że pracownika nie można zwolnić z przyczyn "widzimisie" szefostwa. Zresztą ponad sto ludzi w dalszym ciągu w tej firmie pracuje. Moim zdaniem powinieneś umówić się na rozmowę z obecnym pracownikiem, który dostarczy ci aktualnej wiedzy, a nie z osobą wypisującą swoje żale na forum i nie mającą odwagi przegadać problemów choćby ze swoim kierownikiem.
Co do aktualności ofert: stara data zamieszczenia nie oznacza, że są nieaktualne - z mojej wiedzy (telefon do firmy) wynika, że szukają spawaczy z doświadczeniem - oferty wiszą długo, ponieważ znalezienie dobrego spawacza zajmuje dużo czasu.



Czuć wpisem jakiegoś kierownika.
Pracownika jak najbardziej można zwolnić z przyczyn "widzimisie" kierownika i masa ludzi w Polsce tak traci pracę
1
adam 2016-10-21 19:11:03
Witam jak się maja spawacze tig w tej firmie jakie stawki
Zostaw swoją opinię o chemont - Oświęcim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie chemont