brak logo

Elektroserwis M &A Kreczmer

Wejherowo

Opinie o Elektroserwis M &A Kreczmer

anonim 2011-08-14 23:02:50
Ostrzegam przed pracą u tych ściemniaczy.Nie płacą wynagrodzeń na czas ,zaniżają wcześniej uzgodnione stawki i najlepiej do pracy przyjedź ze swoimi narzędziami bo zostawią ludzi na obiekcie bez narzędzi i sprzętu.Oczywiście o jakiejś umowie zapomnij ,mówią o okresie próbnym ale to tylko ściema nie dajcie się nabrać
1
........ 2013-07-09 19:32:17
tego niżej pewnie zwolnili dlatego takie bzdury wypisuje bardzo dobra firma nic im nie można zarzucić
1
2013-09-05 20:03:02
Praca na czarno, wypłata na raty, załoga to banda
1
aa... 2014-08-26 10:34:27
Problemy z kasą jak od chodzisz z tej firmy to zapomnij
O kasie
marzyciel 2014-11-17 01:13:11
Pracowałem dla tej firmy kilka miesiecy na budowie CH Felicity w Lublinie, praca na czarno 12 zł na ręke 10 godz dziennie możliwe prace w soboty i niedziele za 5 dni 600 zł na tydzien, atmosfera w pracy raczej spoko, jak nie jestes leserem i masz zajecie to nikt ci nic nie powie, kasa prawie zawsze na czas, trzeba miec wlasne podstawowe narzedzia na miejscu daja wkretarke, lasery, drabine, tylko że to był pewnie bardzo dobry kontrakt CH najwieksze po tej stronie wisły, kasa wyłożona przez inwestora nie jakies tam dofinansowania z unii, jestem z Lublina a ogloszenie znalażłem na OLX, wiec nie musialem mieszkac na kwaterze, ci co pracuja tam na stale legalnie dostaja chyab 15 zł netto na reke plus diety za delegacje.
ELEKTRYK 2015-02-12 19:00:00
TRAFIŁEM TUTAJ BARDZO PRZYPADKOWO ALE JAK JUŻ JESTEM TO SIE WYPOWIEM:PRACUJĘ W TEJ FIRMIE JUŻ TROSZKĘ I NIC ZŁEGO NIE POWIEM,PŁACĄ TAK JAK SIĘ PRACUJĘ. NEGATYWNE OPINIE SĄ OD LUDZI KTÓRZY SAMI OSZUKIWALI NA STARCIE ŻE SĄ ZAJEBIŚCI A RZECZYWISTOŚĆ POKAZYWAŁA COŚ INNEGO.ALE PRAWDA TAKA ŻE DOBRZY ELEKTRYCY I MONTERZY PRACY NIE SZUKAJĄ.POZDRAWIAM
..... 2015-11-20 20:38:54
Potwierdzam,też miałem problem z kasą po odejściu.Dopiero powiadomienie do Inspekcji Pracy załatwiło sprawę .Trzeba być nieudacznikiem żeby za te grosze pracować u takich prywaciarzy kiedy za zachodnią granicą ofert bez liku ,żałuję każdego dnia straconego w tej pseudo firmie .
szusz 2016-05-11 19:10:34
tylko tak czekając możesz się w końcu nie doczekać .
Zostaw swoją opinię o Elektroserwis M &A Kreczmer - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektroserwis M &A Kreczmer