brak logo

Hurtownia ROLNIK Nacław

Nacław

Opinie o Hurtownia ROLNIK Nacław

pik 2014-10-12 20:33
To prawda
3
atys 2014-10-12 21:10
To się nadaje do PIP
wiat 2014-10-12 21:13
Praca na wachadle po20 godzin (usunięte przez administratora)
Pracownik 2015-01-08 19:29
Oczywiście, jak ktoś nie pracuje, to wypisuje. Firma dobra z tradycja, odkąd tylko zaczęli działać i odpowiednio zarządzać, żeby to firmy nie okradano, to od razu trzeba nazywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Pan od "wachadła" - skoro nawet nie potrafisz się wypowiedzieć poprawnie, to gdzie chciałbyś pracować w biurze? Może na zegarku też się nie znasz i pracowałeś 4h a 4h ściemniałeś.
6
prac 2015-01-15 20:01
wypłata na czas firma pewna płaca bdb
5
Hardy 2015-06-01 11:16
Firma jest na skraju bankructwa, od jakiegoś czasu wiadomo, że bardzo źle stoi finansowo. powoli zamykają oddziały, są zmuszeni do redukcji etatów. Pięć lat temu było tam stabilnie, a teraz koniec jest bliski. W związku z tym bardzo nerwowa atmosfera w firmie.
3
tyg 2015-06-07 16:24
możesz napisać gdzie zamknęli oddział i czy raczej będzie ogłoszona upadłość
były pracownik 2015-06-15 14:28
Firma jak najbardziej uczciwa. Nigdy nie zdarzyło się, żeby wynagrodzenie wpłynęło choćby dzień po terminie. Te oszczerstwa pochodzą od osób które z autopsji wiele wiedzą o złodziejstwie i oszustwach. O żadnej upadłości nie ma mowy, a oddziały jeżeli były nierentowne, a pracownicy nieefektywni - to chyba nie trzeba odpowiadać.
To prawda bywały lepsze lata, ale wszystko zmierza ku lepszemu.
Tych oszczerstw nie da się czytać. Są żałosne.
5
prac 2015-06-15 14:35
Właśnie czytam te opinie i śmiać mi się chce, bo widać, że jedna osoba prowadzi sama ze sobą rozmowę, a przy okazji dzięki temu zaniża ocenę ogólną Pracodawcy.
jak dla mnie Pracodawca godny polecenia, ale od siebie też trzeba coś dać.
5
mpp 2015-06-22 10:37
a jak z dostępnością towaru u nich bo chciałbym tam pracować jako ph a słyszałem że kiepsko z zatowarowaniem
IM 2015-07-13 22:49
Bardzo polecam pracodawcę. Jak w każdej firmie - bywają lepsze i gorsze czasy.
2
trafny 2015-07-17 14:47
ale polecasz bo podaj jakieś info bliższe jesteś pracownikiem ? słyszałem że cenniki mają takie sobie ciężko się przebić w porównaniu z konkurencją jak to jest
big 2015-07-31 15:17
słyszałem że idą na dno
1
Były pracownik 2016-08-25 22:17
Co do nierentownosci i zamykaniu oddziałów to mam inne zdanie. Dużo by o tym gadać. Aktualnie ciesze się ze zmieniłem prace bo w firmie jest bardzo źle...
5
aaaaaaaa 2016-09-17 00:34
jakie zatrudnienie... nudzicie si tej robocie... firma jest w postępowaniu sanacyjnym ledwo przędzie
Bbbbbb 2016-09-30 13:54
Postępowanie sanacyjne - Radzę dokładnie zgłębić temat, a nie wypisywać to co sie usłyszy.
2
xzs 2016-10-01 22:09
@ktoś ale to rozumiem ze jest tutaj umowa o prace?
xxl 2016-11-24 13:09
ciekawe kiedy zapłacą zaległe pensje pracownikom? bo za chwilę to nikt tam nie bedzie pracował.
3
Zostaw swoją opinię o Hurtownia ROLNIK Nacław - Nacław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia ROLNIK Nacław