brak logo

Boshoku Automotive Poland

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o Boshoku Automotive Poland

martynika panek 2017-01-02 12:20
w naszym bloku dziku w spoale mieszka magda wojnowska orzarska ma doktorat z fotografi i kończyła tą samą szkołę co gosia gałek zmarła(kobieta męża agnieszki zapart-szewcowej z wiejskiej) ?córka koszuty matki a jej matka jest orzarska gierek która ma domek koło domku haliny vince
mikina dentystka 2017-01-02 12:21
koszuta to gankser wielka gęba pieniadze ma z afryki tam pływa razem z tym siniarskim z łodzi tym starszym chorym na schizofrenię no
wojskowy-komiarz-hydraulik 2017-01-02 12:24
mieszkam na państwem prasał i ta starsza pani zz nad przeciwka wdowa to rodzina kwietniowej ordynator łódzkiego szpitala klinicznego jej mąż tej wdowy i mąż siostry kwietniowej to bracia i prasał tam chodził do tej córki na lekcje biologi
jączkowski ordynator 2017-01-02 12:28
a ta to moja siostra leczy prasała ma niepokoleji we łbie a w mentoszu w tomaszowie juz nie byłem cho ze 12 lat
JOASIA LISTEK 2017-01-02 12:32
TA ORZARSKA PILNUJE KLINIKI KOPERNIK W ŁODZI CZESTO KUPUJE U MNIE WIANUSZKI
tomek zimka z mamą ania tiodof 2017-01-02 12:34
my tam do tych kielc do okulisty do tej orzarskiej ordynator jeździmy z mikinką:)tatuś tak kazał i wujek z londynu
EMANUEL SKROBEK 2017-01-02 12:38
JA TEŻ JEŻDZĘ DO TEJ OKULISTKI Z JANUSZEM WERSACZE ZALEWSKIM
PAWEŁ WASILUK-ZIELOK 2017-01-02 12:41
TAM POD STANKOWSKIM NA PARTERZE NA ZAGAJNIKOWEJ MIESZKA ZOŁNIERZ LOTNIK TAKI ŁYSY BRAT JANUSZA WERSACZE ZALEWSKIEGO
TULINSKI ANDRZEJ ZMARŁY KOLEGA JANUSZA ZALEWSKIEGO 2017-01-02 12:43
NA TYM STATKU QUEEN ELIZABETH TO PŁYWAŁ KOSZUTA BELLA-WIECZORKIEWICZ SZORTYKA-GOŹDZIK-GAWOREK,ZALEWSKI BOSMAN
SATAN 2017-01-02 12:46
TA KOSZUTA-ZALEWSKIA-ORZARSKA-QUEEN MARY KRÓLOWA ZAPOLSKA GIEREK NIE ZNA SIE NA ZARTACH I CZARACH MARACH A ZDECYDOWANIE ZNA SIE NA TYCH PIERDOŁACH GABRYSIA KOSZUTA SKS SKŁAD
hubert zaborowski 2017-01-02 12:49
gabrysia moja mama składasia to grała w latach studenckich w kosza z wujciem milimetrem taksiażem w kosza a z mamcią ani zaborosiak w siatkowkę plażową i wujcio zaborosiak skrobek siedział na kocu
marjanna smoliwąs 2017-01-02 12:54
posłanka gasiuk plichowicz
spiewak operowy kolega panny marjańskiej 2017-01-02 12:58
wiesz ze mamy chęć na twoją działkę na ulicy niskiej tak przed laty miedzy twoja posesja a tym domkiem pietrowym w którym mieszka ta ociemniała pani babcia koszuty stał domek i chodowali tam indyki takie białe pamietasz????a the cure pamietasz a boka gitarzystę grywamy w duecie na manchatanie niebrów pamietasz?????nic nie kumasz a cichoń agnieszkę pamietasz????a jej mężą ziółkowskiego marka od majzy?????
koszuta medalik złoty 2017-01-02 13:10
ty lesie piotrowski-mrówo mam twój medalik otwarta książka a na niej krzyzyk na złotym grubszym łańcuszku wszystko ze złota boksera zdobycz hahahah
prasał vince kalifornia usa 2017-01-02 13:17
my to fotografy z kaliforni les piotrowski za wtajemniczenie pod kostnicę mnie marcinka za wstawiennictwem belli-wojnowskiego tadeusza wiekszego i mniejszego(rózowy domek nadrzeczna) dał mi mozliwość wybicia się na wyżyny
ambasada usa 2017-01-02 13:20
wize temu zwyrodnialcowi nekrofilowi prasał marcin za wstawinnictwem romana jagielińskiego wydał członek wraz ze swoja współpracownicą obecnie bank pekao moscickiego a janiec z piotrokowa przyjeżdza do szpitala na niska na kobietki
zyta czyż 2017-01-02 15:35
moja kuzynka halina wolińska porodziła stankowskiego konrada tego głaba z lotnej co jeździ z robertem bella i jarzyńskiego masarzystę z czesiem moim mężem moje dziecko jest u halinki kilka klatek dalej konradek jak był uczniem to chłopaki się śmiali z niego że jest taki czarny baran i za to ma teraz takie sliczne włoski i reszta tych jego braci i ma taką ciężką pracę
JAKUBISZAK ARBEIT ROBIĆ-OJCIEC 2017-01-02 15:43
NO TU BYM POLEMIZOWAŁ KTO JEST OJCEM TEJ INKI I TEJ MAŁEJ CO PRZYJEŻDZAŁA DO TEJ Z CZWARTEGO PIĘTRA Z SRODKOWEJ KLATKI MOJEGO BLOKU CO ZYTA CZYŻ?JAK TO Z TWOIM CZESIEM ?JEŹDZIŁ TIREM CZY DO REICHU JEŹDZILIŚMY ?NIE OSZUKIWAŁ CIĘ?
Janusz Zalewski transfer ochrona 2017-01-02 20:36
Ale moje maleństwo szortyka ela córka zalewskiej z sąsiedniej klatki wychowuje córkę maryli piotrowskiej dawnej pracownicy kiosku ruchu na wiejskiej koło baru mlecznego MO a zony sławka piotrowskiego(warszawiak-bel mondo) syna czesława i jadwigi z rolantówki
robert bella lotna z zmiennikiem patrykiem 2017-01-02 20:38
my ześmy zdjęli z biedronki na hanki sawickiej tzn z kasy doszliśmy po karcie płatniczej żę to starsza córka maryli piotrowskiej drugiej żony sławka piotrowskiego a brata haliny wolińskiej od polskiego z mechanika
radomski paweł-ballon 2017-01-02 20:43
ta pani ania z PZU koło fryzjera włodka to ta sama osoba która pracuje jako księgowa u pana kaczuby w agroskładzie mieszka na wiejskiej w bloku heninga walda
były zomowiec (inwalida)sąsiad heninga z wiejskiej 2017-01-02 20:44
kryptonim M A L I K
menda halina 2017-01-02 20:48
MALIK TO WEDŁUG INFORMACJI KTÓRE DOSTAŁAM Z ZIELONKI OD OLI PAWLAK I DŁUTKA LEKARZA A BLISKO SPOKREWNIONEJ Z RODZINĄ Z POD RAWY MAZOWIECKIEJ SUCHODOŁÓW(NIE BIN LADEN)WYNIKA ŻE MALIK TO WYRZYKOWSKI I JEGO DORADCY FRYZJER WŁODEK INWALIDA ZOMOWIEC KTÓREGO CÓRKA JEST U NIEGO NA WYCHOWANIU A-ABRATKIEWICZ L-LEROY KIELCE I EKIPA?I EKIPA,I K -KOSZUTA
czesław czyż krasztest 2017-01-02 20:52
moja zona zyta jest córką na to wychodzi stanisławy piotrowskiej siostry alfredy jamróz z sąsiedniego bloku a z domu mrówczyńska i matka :)nekrofila leszka piotrowskiego z bostońskiej CIA
JAŚKIEWICZ MARYSIA GARAŻE 2017-01-02 20:56
A (usunięte przez administratora) WSZEDŁ PODCZAS DWUDNIOWEJ WIZYTY U MACIEJA GAŁKA W BOSTONIE UPAJAJAC GO ALKOCHOLEM W ODBYT ZA ZLAMANIE SERCA SZWEDCE DRDLOCZCE:))))))))))))))I JESZCZE DOSTAŁ W TOMASZOWIE ZASTRZYK UNIEMOZLIWIAJĄCY MU SPŁODZENIE POTOMSTWA OD AMMER ZIMKI SZORTYKI MIKINKI
mama zagozdona sik barszczyk 2017-01-02 21:00
mojemu synowi z policji lutek tadzio bella wypozycza do inwigilacji samochód kombi złoty kolor ford mondeo
wul mondeo złote 2017-01-02 21:02
taki numer ma to mondeo naćpanego policjanta hudy siwy jakby niebieskie oczy jeżdzi ze zmiennikiem takim małym krępym erotomanem ciemna cera podobny do dębca masaża bo to syn jego i tej zagozdonowej starej babci
tomek dębiec zagajnikowa 2017-01-02 21:11
mój wujek dębiec harlejowiec robi dostawy mieska do sklepiku blokowego mojego drugiego wujcia od aliny garbolińskiej storny adrzej mąż/brat siostry orzarskiej za to gałczyński wojtek z bellą witoldem załatwiali pracę we włoszek jako prostytutu pania mojej mamci mojego kumpla szymka sidwy andraczkowej itp itdnawet uroczej pani gabrysi składakowej proponowali ale jest zajeta pojeniem męża bialym denaturatem
piotr nowak wąwał 2017-01-02 21:15
mama (usunięte przez administratora) siostra wegierki z bolooszlo ma córke krystyne szczepanik z soszyc córke z niskiej pani jajeczo i jeszcze jednej kochanki piotra tyrańskiego gdzie burcharda żona pracuje za dodatkową opłatą nadgodziny w ceramice paradyż u szortyki/gaworka ceramiki paradyz dyrektorka dzieci z probówki koszuta nie przyznaje sie do nich tomalak lubi ciążę podlizać
gałczyński wojtek 2017-01-02 21:20
ta matka andrzeja składowskiego i ta siostra jej z węgier emila mokrogulskiego i mojego ojca rodzina jest również siostra gałki jana
OCHRONA PREZYDENTA DUDY 2017-01-02 21:30
TAKI JEMIOŁEK Z KACZYM DZIOBEM I NOSEM Z GRZYKĄ PO PRZESZCZEPIE STOI ZA PANEM DUDA W SPALE RODZINA TYRAŃSKIEGO PIOTRUSIA KRAKOW/TOMASZÓW MAZ
WŁODEK FRYZJER ŚW ANTONIEGO 2017-01-03 12:34
TAM DO PIOTROWSKICH NA KOLACYJKI PRZYCHODZIŁA TAKA RUDA NATASZA KOCHANICA ZBYSZKA ANDRZEJKA TOMALAKA,MARKA GAŁKA I GRZESIA BIENIASA TADZIA ITD,MOJA:)A ANKI GLISZCZYŃSKIEJ BRAT STANISŁAW JEST ODZIAŁOWYM W TOMASZOWSKIM PSYCHIATRYKU PILNUJE SWOJEGO SYNA STARSZA SIOSTRA TO BABCIA OLI CÓRKI TEGO FACIA KTÓRY ZGWAŁCIŁ GOSIĘ GAŁEK A PILNUJE ASTABSKIEGO SYNA TOMKA GLISZCZYNA
szarley box piotrowskiego kolega 2017-01-03 12:56
gliszczyńska anka i zyta czyż pochodzą ze śląska sosnowca jak bardzo kocham dzieci maryli piotrowskiej a upoiłem narkotykiem policjantkę i gwałciłem agnieszkę byłą żonę wysmyka i co mi zrobicie:))))
prasał marcin kolega szarleya 2017-01-03 12:58
to ty bracie jesteś gwałciciel a tego policjanta zonę i córke ze smardzewic też kochałeś ?leszek piotrowski tam chodził po kartony i tata jasi piotrowskiej miał tam blisko
mateusz parol przyjaciel prasałów 2017-01-03 13:09
ale ten CUPLER pacjent odziału psychiatrycznego co ma na popiełuszki wiza wi choinki i kwaiaty jest kochankiem anny gliszczyńskiej i kolegą szortykowej i jej kochanka szarleya lubi również młode dzieci i skórzane paski ze swojego sklepu z warszawskiej wiza wi okien romana jagielińskiego bloku
mariusz dębicki syn leszka pawlaka dr drukarni 2017-01-03 13:12
tato umówił byś mneie na ten numer do zielonki i dzieki za dziewice z gdańska
KOSCIÓŁ JEHOWCÓW 2017-01-03 17:01
W KOROLÓWCE UKRAINA TERRORYSTA JEST BRATEM RYŻYEGO TEGO Z CO JEST CHORY NA SCHIZOFRENIE A JEST KSIEDZEM W KOŚCIELE NA NISKIEJ MA DWÓCH SYNÓW KRĘPI ZIEMISTA CERA CZARNE WŁOSY-GAWORKICAŁA MAJOWA I SKŁDOWSCY STEPNIE I LUDWIKÓW WYZNAJĄ WIARĘ JEHOWĄ POLEGA NA TYM ZE BIBLIA KATOLICKA W ICH WYDANIU POSIADA PRESUNIECIE PRZECINKÓW W INNYM MIEJSCE W TEKSCIE CO ZMIENIA CAŁKOWICIE ZNACZENIE PRZEKAZU.JECHOWCEM JEST RÓWNIEŻ TEN CO ZGWAŁCIŁ MAŁGOSIE GAŁEK A DZIECKO JEGO WYCHOWUJE MAŁGORZATA TYRAŃSKA-BIENIAS MAJOWA 54 DENSTOM
ARGENTINA 2017-01-03 17:04
TEN Z KOROLÓWKI RYZY TERRORYSTA TO GRZEŚKA GAŁKA I GAŁCZYŃSKIEGO WOJCIECHA RODZINA TAK MI PRZEDSTWAIAŁ BO NIE MOJA PRZECIEŻ
GUMA 2017-01-05 17:26
ANDRZEJ ZIMKA KOCHA SIE Z MATKA MAŁEGO NIKODEMA AKACJOWA I Z INNYMI RÓWNIEŻ
SZortykowa elżbieta ginekolog 2017-01-05 17:35
to ja ,ojemu kochanemu andrzejowi zimce naraiam tą ekspedienkę na dziecko be zemnie była by niczym wystarczyło kupić 3 kg mandarynek że by było jej dobrze
była pracownica wistomu hemitex 2017-02-21 10:30
Śiniarska doktorowa to podobno jak przyjmowała ta psychiatra w lecznicy z Sokołą w gabinecie na spalskiej to za mozliwość kozystania z usług seksualnych na dzieciach pracowników to dawała receptę na smiercionośne kropeli i ojcowie fikali koziołki i umierali
ZIÓLKOWSKA E. 2017-02-21 10:32
TEN Z NIKU WOJCIECHOWSKI JEST Z SUKNIEWICZOWĄ OJCEM TEJ ANNY BIENIAS BELLI TEJ DENTYCHY ALE ONA BYŁA CHŁOPCEM PRZEROBIONYM NA DZIEWCZYNKĘ
ZIÓŁKOWSKA E. 2017-02-21 10:35
PODOBNO WOLAK TEN KSIĄDZ MIAŁ CHAKA NA BISKUPA ZIÓŁKA ALE MATKA SINIARSKIEGO WOJTKA PSYCHIATRY DO POTEGI 6 SKLONOWANEGO JEST TA PIELEGNIARKA STARA SKRZECZĄCYM GŁOSEM BLONDYNKA W WIEKU PRZEDEMERYTALNYM
ZIÓLKOWSKA E. 2017-02-21 10:38
JAK BYŁAM W ARGENTYNIE W KACZUERZE Z GRZEGORZEM GALKIEM I LESEM PIOTROWSKIM I EWĄ KOPER W TOWARZYSTWIE ODZIAŁOWEJ ELI Z DPS JANA PAWŁA TOMASZÓW MAZ TO PRZERABIANY BYŁ SKALPELEM SYN NA CÓRKE AMANDO NA AMANDĘ SZYCHOWSKI ALE TO NIE SZYCHOWSKICH RANCZO TYLKO PANA CEJROWSKIEGO WOJTKA BO PODOBNO WPADŁO TAM KOMANDO I CEROWSKIM POPODRZYNALI GARDŁA I WPROWADZILI NOWE RZĄDY
andrzej wojciechowski(kuzyn szczepanika)syn romana 2017-02-21 10:42
ta amandę yerbe sie pali w skręcie:)))))
abratkiewicz paweł 2017-02-21 10:52
jestem szpiegiem ukraińskim na terenie rosji razem z zientara andrzejem którego ojciec i oni sami bo jest ich czterech zabili oficera marynarki wojennej usa i wprowadzili lee piotrowskiego który pieknie maluje akwarele grzesiek gałek w warszawskiej ma w przedpokoju jego prace ten lee szpiegował w łodziach podwodnych ale to było w latach 60-tych teraz w armi jest jonatan janiec
wujek samo zło 2017-02-21 10:58
ten wojciechowski dawne psl teraz pis co jest ojcem tej anity belli bienias jest również synem tego gostka co ma ferme kur pod tomaszowem jeżdzi takim kabrjoletem ciemnym mercedes ?kochanek grzybowskiej psychiatry i to właśnie z polecenia wojciechowskiego gineli pewni przedsiebiorcy a ten z tej fermy na trasie tomaszów piotrków jest spokrewniony z składowskim
wujek samo zło 2017-02-21 11:02
bo tak składowskiego andrzeja matka jest również babka pana marcina męża siostry huberta składowskiego która mieszka z dziewczynkami w poświetnym na trasie tomaszów radom i ma brata z drugiego małżeństaw właśnie tego kurzarza co ma fermę tych kur na trasie tomaszów maz piotrków gdzie pan tomanek jest mechanikiem samochodowym
były trener reprezentacji polski w piłke nożną nie 2017-02-21 11:06
ten wojciechowski z pod rawy mazowieckiej to sąsiad andrzeja składowskiego z ludwikowa ale to jehowcy w tym tomaszowie w wiekrząści mieszkaja na tym ludwikowie andrzej ma dom na wąwale w okolicach kopalni koło domu tego ochroniarza co pracuje na niskiej w szpitalu innowiercy inaczej
czesław lange kolarz ojciec starszego kluski 2017-02-21 11:12
kluski to szpiegi buszowali w sztazi szczegulnie ten były komendant marka brat a brat równiez głogowskiego jurka kluska z bella jak pracowali na ochronie w wistomie to gwałcili pracownice track list w innym razem z lesem mrówczynskim gałczyńskim i piotrowskim krzyśkiem zgwałcili z innymi ubekami od janek do tomaszowa wszystkie dziołcho w zdłuż i w szsz wszystkie stodoły przetrzepali razem z generałkiem andrzejkiem piotrowskim na czele
Zostaw swoją opinię o Boshoku Automotive Poland - Tomaszów Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Boshoku Automotive Poland