brak logo

Boshoku Automotive Poland

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o Boshoku Automotive Poland

pytel jasia 2017-01-01 11:44:36
moja to gałczyńskim wojtkiem corka znaczy się przyjaźni,wojtek mówi ze na przeciwko mieszkania pani waci gałek na farbiarskiej nr 8 drukuje sie banknoty zielone i grzesiek ma tam klucze załatwiła mu je alicja pawlakowa z naszej chaty
janina kwiecień 2017-01-01 11:47:16
podobno gałczyński wojtek i jego prawa ręka podedworny adrian są na kartaginie i jedzą udka z witoldem bellą z sankoka u wuja radosława lutka
marysia wujek 2017-01-01 11:51:17
wojtek to jak ta pani zyła druga kobieta grześka gałka z drzwi po sąsiedzku to wojtek też tam chodził do niej na serek blisko spokrewniona była z zosią z inowłodza gdzie ci lekarze z łodzi za dużą cenę kupili ten domek na zakręcie wiza wi tartaku
romański 2017-01-01 11:54:11
gdzie sie podziały krowy i kury z mojego terenu?w jednym sklepie spozywczym biedronka wszystko weszło na kiełbasy a ja potentat na województwo łódzkie muszę skrzydlaka z mojej firmy pogrzebowej spytać
fan deicide 2017-01-01 12:11:09
ale facio o prawdziwym nazwisku jarecki podoby jest glena bentona z deicide a to maluchy to podróby zdecydowanie nie jareckie bo prawdziwy jarecki ubity
HALINA WIELGOSIŃSKA 2017-01-01 12:57:20
ZBYSZKU PIOTROWSKI TRZEBA BYŁO BARBARY PO PODANIU JEJ NARKOTYKÓW NIE ZOSTAWIAĆ W HOTELU TEN BLOK GDZIE MIESZKA KLUSKA Z LESZKIEM PIOTROWSKIM MRÓWCZYŃSKIM ZAPŁODNIŁ JĄ ON SPŁODZIŁA KASIĘ MIESZKA KOŁO BOSTONU I Z LESEM MA DZIECKO I KOCHA CIĘ
andrzej piotrowski bratanek tadeusza belli z pierw 2017-01-01 13:02:00
tam w tym bloku był hotel gwałciły te panie dzieci pawlakowa alicja czyzowa jarecka beata ta dentystka marciniakowa co les ma z nia dziecko w bielefeldzie tak się panie lekkich obyczajów bawiły i narkotyki i spirytus palinka z cukru i lizanie dzieciom genitali i narządów rodnych
mafia :)wolińska i zdyblowa 2017-01-01 13:08:50
kradzierze obrazów i innych cennych przedmiotów na terenie polski zamieszana jest zdyblowa i jej rodzina ona orzecznik i robi wyceny cała kamieniczka na warszawskiej obecnie sprzedaż samochodów obsypana takim właśnie fantami obrazy nie sprzedane ewentualnie dobrze podrobione kopie wyzucone koło smietnika na parkingu koło kościoła na niebrowie
panek chodowca owczarków 2017-01-02 12:14:56
orzarska z wyksztalcenia polonistka pracujaca w szkole w ujeździe ma syna michała jest również lekarzem w tomaszowie ma dwóch synów jeden jeździ motorem w łodzkiej policji drugi na deskorolce i maja oboje bartek na imię a jest również okulistką w katowicach gierek
czarek koszuta spała 2017-01-02 12:16:55
czarek koszuta mieszkaniec spały bloku dzik dwa mieszkania jedno niżej i łoś ma za zonę logopedę córkę panka martynikę protetyk z zamiłowania dentystyczny
martynika panek 2017-01-02 12:20:00
w naszym bloku dziku w spoale mieszka magda wojnowska orzarska ma doktorat z fotografi i kończyła tą samą szkołę co gosia gałek zmarła(kobieta męża agnieszki zapart-szewcowej z wiejskiej) ?córka koszuty matki a jej matka jest orzarska gierek która ma domek koło domku haliny vince
mikina dentystka 2017-01-02 12:21:38
koszuta to gankser wielka gęba pieniadze ma z afryki tam pływa razem z tym siniarskim z łodzi tym starszym chorym na schizofrenię no
wojskowy-komiarz-hydraulik 2017-01-02 12:24:47
mieszkam na państwem prasał i ta starsza pani zz nad przeciwka wdowa to rodzina kwietniowej ordynator łódzkiego szpitala klinicznego jej mąż tej wdowy i mąż siostry kwietniowej to bracia i prasał tam chodził do tej córki na lekcje biologi
jączkowski ordynator 2017-01-02 12:28:46
a ta to moja siostra leczy prasała ma niepokoleji we łbie a w mentoszu w tomaszowie juz nie byłem cho ze 12 lat
JOASIA LISTEK 2017-01-02 12:32:12
TA ORZARSKA PILNUJE KLINIKI KOPERNIK W ŁODZI CZESTO KUPUJE U MNIE WIANUSZKI
tomek zimka z mamą ania tiodof 2017-01-02 12:34:43
my tam do tych kielc do okulisty do tej orzarskiej ordynator jeździmy z mikinką:)tatuś tak kazał i wujek z londynu
EMANUEL SKROBEK 2017-01-02 12:38:49
JA TEŻ JEŻDZĘ DO TEJ OKULISTKI Z JANUSZEM WERSACZE ZALEWSKIM
PAWEŁ WASILUK-ZIELOK 2017-01-02 12:41:56
TAM POD STANKOWSKIM NA PARTERZE NA ZAGAJNIKOWEJ MIESZKA ZOŁNIERZ LOTNIK TAKI ŁYSY BRAT JANUSZA WERSACZE ZALEWSKIEGO
TULINSKI ANDRZEJ ZMARŁY KOLEGA JANUSZA ZALEWSKIEGO 2017-01-02 12:43:53
NA TYM STATKU QUEEN ELIZABETH TO PŁYWAŁ KOSZUTA BELLA-WIECZORKIEWICZ SZORTYKA-GOŹDZIK-GAWOREK,ZALEWSKI BOSMAN
SATAN 2017-01-02 12:46:08
TA KOSZUTA-ZALEWSKIA-ORZARSKA-QUEEN MARY KRÓLOWA ZAPOLSKA GIEREK NIE ZNA SIE NA ZARTACH I CZARACH MARACH A ZDECYDOWANIE ZNA SIE NA TYCH PIERDOŁACH GABRYSIA KOSZUTA SKS SKŁAD
hubert zaborowski 2017-01-02 12:49:37
gabrysia moja mama składasia to grała w latach studenckich w kosza z wujciem milimetrem taksiażem w kosza a z mamcią ani zaborosiak w siatkowkę plażową i wujcio zaborosiak skrobek siedział na kocu
marjanna smoliwąs 2017-01-02 12:54:54
posłanka gasiuk plichowicz
spiewak operowy kolega panny marjańskiej 2017-01-02 12:58:23
wiesz ze mamy chęć na twoją działkę na ulicy niskiej tak przed laty miedzy twoja posesja a tym domkiem pietrowym w którym mieszka ta ociemniała pani babcia koszuty stał domek i chodowali tam indyki takie białe pamietasz????a the cure pamietasz a boka gitarzystę grywamy w duecie na manchatanie niebrów pamietasz?????nic nie kumasz a cichoń agnieszkę pamietasz????a jej mężą ziółkowskiego marka od majzy?????
koszuta medalik złoty 2017-01-02 13:10:28
ty lesie piotrowski-mrówo mam twój medalik otwarta książka a na niej krzyzyk na złotym grubszym łańcuszku wszystko ze złota boksera zdobycz hahahah
prasał vince kalifornia usa 2017-01-02 13:17:57
my to fotografy z kaliforni les piotrowski za wtajemniczenie pod kostnicę mnie marcinka za wstawiennictwem belli-wojnowskiego tadeusza wiekszego i mniejszego(rózowy domek nadrzeczna) dał mi mozliwość wybicia się na wyżyny
ambasada usa 2017-01-02 13:20:35
wize temu zwyrodnialcowi nekrofilowi prasał marcin za wstawinnictwem romana jagielińskiego wydał członek wraz ze swoja współpracownicą obecnie bank pekao moscickiego a janiec z piotrokowa przyjeżdza do szpitala na niska na kobietki
zyta czyż 2017-01-02 15:35:35
moja kuzynka halina wolińska porodziła stankowskiego konrada tego głaba z lotnej co jeździ z robertem bella i jarzyńskiego masarzystę z czesiem moim mężem moje dziecko jest u halinki kilka klatek dalej konradek jak był uczniem to chłopaki się śmiali z niego że jest taki czarny baran i za to ma teraz takie sliczne włoski i reszta tych jego braci i ma taką ciężką pracę
JAKUBISZAK ARBEIT ROBIĆ-OJCIEC 2017-01-02 15:43:47
NO TU BYM POLEMIZOWAŁ KTO JEST OJCEM TEJ INKI I TEJ MAŁEJ CO PRZYJEŻDZAŁA DO TEJ Z CZWARTEGO PIĘTRA Z SRODKOWEJ KLATKI MOJEGO BLOKU CO ZYTA CZYŻ?JAK TO Z TWOIM CZESIEM ?JEŹDZIŁ TIREM CZY DO REICHU JEŹDZILIŚMY ?NIE OSZUKIWAŁ CIĘ?
Janusz Zalewski transfer ochrona 2017-01-02 20:36:05
Ale moje maleństwo szortyka ela córka zalewskiej z sąsiedniej klatki wychowuje córkę maryli piotrowskiej dawnej pracownicy kiosku ruchu na wiejskiej koło baru mlecznego MO a zony sławka piotrowskiego(warszawiak-bel mondo) syna czesława i jadwigi z rolantówki
robert bella lotna z zmiennikiem patrykiem 2017-01-02 20:38:37
my ześmy zdjęli z biedronki na hanki sawickiej tzn z kasy doszliśmy po karcie płatniczej żę to starsza córka maryli piotrowskiej drugiej żony sławka piotrowskiego a brata haliny wolińskiej od polskiego z mechanika
radomski paweł-ballon 2017-01-02 20:43:05
ta pani ania z PZU koło fryzjera włodka to ta sama osoba która pracuje jako księgowa u pana kaczuby w agroskładzie mieszka na wiejskiej w bloku heninga walda
były zomowiec (inwalida)sąsiad heninga z wiejskiej 2017-01-02 20:44:20
kryptonim M A L I K
menda halina 2017-01-02 20:48:51
MALIK TO WEDŁUG INFORMACJI KTÓRE DOSTAŁAM Z ZIELONKI OD OLI PAWLAK I DŁUTKA LEKARZA A BLISKO SPOKREWNIONEJ Z RODZINĄ Z POD RAWY MAZOWIECKIEJ SUCHODOŁÓW(NIE BIN LADEN)WYNIKA ŻE MALIK TO WYRZYKOWSKI I JEGO DORADCY FRYZJER WŁODEK INWALIDA ZOMOWIEC KTÓREGO CÓRKA JEST U NIEGO NA WYCHOWANIU A-ABRATKIEWICZ L-LEROY KIELCE I EKIPA?I EKIPA,I K -KOSZUTA
czesław czyż krasztest 2017-01-02 20:52:31
moja zona zyta jest córką na to wychodzi stanisławy piotrowskiej siostry alfredy jamróz z sąsiedniego bloku a z domu mrówczyńska i matka :)nekrofila leszka piotrowskiego z bostońskiej CIA
JAŚKIEWICZ MARYSIA GARAŻE 2017-01-02 20:56:51
A (usunięte przez administratora) WSZEDŁ PODCZAS DWUDNIOWEJ WIZYTY U MACIEJA GAŁKA W BOSTONIE UPAJAJAC GO ALKOCHOLEM W ODBYT ZA ZLAMANIE SERCA SZWEDCE DRDLOCZCE:))))))))))))))I JESZCZE DOSTAŁ W TOMASZOWIE ZASTRZYK UNIEMOZLIWIAJĄCY MU SPŁODZENIE POTOMSTWA OD AMMER ZIMKI SZORTYKI MIKINKI
mama zagozdona sik barszczyk 2017-01-02 21:00:15
mojemu synowi z policji lutek tadzio bella wypozycza do inwigilacji samochód kombi złoty kolor ford mondeo
wul mondeo złote 2017-01-02 21:02:53
taki numer ma to mondeo naćpanego policjanta hudy siwy jakby niebieskie oczy jeżdzi ze zmiennikiem takim małym krępym erotomanem ciemna cera podobny do dębca masaża bo to syn jego i tej zagozdonowej starej babci
tomek dębiec zagajnikowa 2017-01-02 21:11:09
mój wujek dębiec harlejowiec robi dostawy mieska do sklepiku blokowego mojego drugiego wujcia od aliny garbolińskiej storny adrzej mąż/brat siostry orzarskiej za to gałczyński wojtek z bellą witoldem załatwiali pracę we włoszek jako prostytutu pania mojej mamci mojego kumpla szymka sidwy andraczkowej itp itdnawet uroczej pani gabrysi składakowej proponowali ale jest zajeta pojeniem męża bialym denaturatem
piotr nowak wąwał 2017-01-02 21:15:47
mama (usunięte przez administratora) siostra wegierki z bolooszlo ma córke krystyne szczepanik z soszyc córke z niskiej pani jajeczo i jeszcze jednej kochanki piotra tyrańskiego gdzie burcharda żona pracuje za dodatkową opłatą nadgodziny w ceramice paradyż u szortyki/gaworka ceramiki paradyz dyrektorka dzieci z probówki koszuta nie przyznaje sie do nich tomalak lubi ciążę podlizać
gałczyński wojtek 2017-01-02 21:20:57
ta matka andrzeja składowskiego i ta siostra jej z węgier emila mokrogulskiego i mojego ojca rodzina jest również siostra gałki jana
OCHRONA PREZYDENTA DUDY 2017-01-02 21:30:44
TAKI JEMIOŁEK Z KACZYM DZIOBEM I NOSEM Z GRZYKĄ PO PRZESZCZEPIE STOI ZA PANEM DUDA W SPALE RODZINA TYRAŃSKIEGO PIOTRUSIA KRAKOW/TOMASZÓW MAZ
WŁODEK FRYZJER ŚW ANTONIEGO 2017-01-03 12:34:21
TAM DO PIOTROWSKICH NA KOLACYJKI PRZYCHODZIŁA TAKA RUDA NATASZA KOCHANICA ZBYSZKA ANDRZEJKA TOMALAKA,MARKA GAŁKA I GRZESIA BIENIASA TADZIA ITD,MOJA:)A ANKI GLISZCZYŃSKIEJ BRAT STANISŁAW JEST ODZIAŁOWYM W TOMASZOWSKIM PSYCHIATRYKU PILNUJE SWOJEGO SYNA STARSZA SIOSTRA TO BABCIA OLI CÓRKI TEGO FACIA KTÓRY ZGWAŁCIŁ GOSIĘ GAŁEK A PILNUJE ASTABSKIEGO SYNA TOMKA GLISZCZYNA
szarley box piotrowskiego kolega 2017-01-03 12:56:33
gliszczyńska anka i zyta czyż pochodzą ze śląska sosnowca jak bardzo kocham dzieci maryli piotrowskiej a upoiłem narkotykiem policjantkę i gwałciłem agnieszkę byłą żonę wysmyka i co mi zrobicie:))))
prasał marcin kolega szarleya 2017-01-03 12:58:53
to ty bracie jesteś gwałciciel a tego policjanta zonę i córke ze smardzewic też kochałeś ?leszek piotrowski tam chodził po kartony i tata jasi piotrowskiej miał tam blisko
mateusz parol przyjaciel prasałów 2017-01-03 13:09:04
ale ten CUPLER pacjent odziału psychiatrycznego co ma na popiełuszki wiza wi choinki i kwaiaty jest kochankiem anny gliszczyńskiej i kolegą szortykowej i jej kochanka szarleya lubi również młode dzieci i skórzane paski ze swojego sklepu z warszawskiej wiza wi okien romana jagielińskiego bloku
mariusz dębicki syn leszka pawlaka dr drukarni 2017-01-03 13:12:22
tato umówił byś mneie na ten numer do zielonki i dzieki za dziewice z gdańska
KOSCIÓŁ JEHOWCÓW 2017-01-03 17:01:33
W KOROLÓWCE UKRAINA TERRORYSTA JEST BRATEM RYŻYEGO TEGO Z CO JEST CHORY NA SCHIZOFRENIE A JEST KSIEDZEM W KOŚCIELE NA NISKIEJ MA DWÓCH SYNÓW KRĘPI ZIEMISTA CERA CZARNE WŁOSY-GAWORKICAŁA MAJOWA I SKŁDOWSCY STEPNIE I LUDWIKÓW WYZNAJĄ WIARĘ JEHOWĄ POLEGA NA TYM ZE BIBLIA KATOLICKA W ICH WYDANIU POSIADA PRESUNIECIE PRZECINKÓW W INNYM MIEJSCE W TEKSCIE CO ZMIENIA CAŁKOWICIE ZNACZENIE PRZEKAZU.JECHOWCEM JEST RÓWNIEŻ TEN CO ZGWAŁCIŁ MAŁGOSIE GAŁEK A DZIECKO JEGO WYCHOWUJE MAŁGORZATA TYRAŃSKA-BIENIAS MAJOWA 54 DENSTOM
ARGENTINA 2017-01-03 17:04:01
TEN Z KOROLÓWKI RYZY TERRORYSTA TO GRZEŚKA GAŁKA I GAŁCZYŃSKIEGO WOJCIECHA RODZINA TAK MI PRZEDSTWAIAŁ BO NIE MOJA PRZECIEŻ
GUMA 2017-01-05 17:26:01
ANDRZEJ ZIMKA KOCHA SIE Z MATKA MAŁEGO NIKODEMA AKACJOWA I Z INNYMI RÓWNIEŻ
SZortykowa elżbieta ginekolog 2017-01-05 17:35:33
to ja ,ojemu kochanemu andrzejowi zimce naraiam tą ekspedienkę na dziecko be zemnie była by niczym wystarczyło kupić 3 kg mandarynek że by było jej dobrze
Zostaw swoją opinię o Boshoku Automotive Poland - Tomaszów Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Boshoku Automotive Poland