brak logo

Unimex Sp.j

Szepietowo

Opinie o Unimex Sp.j

Piotrek 2009-10-16 13:29:11
praca ok ale zarobki do dupy 1000zl to max i w dol ludzie kierownicy zmieniaja sie tam co 2 miesiace ale tak jest jak pracodawca nie szanuje pracownika dlatego smieja sie tam ludzie ze nikt z nikim nie zna sie bo co chwila ktos przychodzi i odchodzi pozdrawiam
kierowca 2009-11-11 23:17:55
Mam pytanie dotyczące firmy UNIMEX ?
Czy orientuje się ktoś ile zarabiają kierowcy w tej firmie ?
kiler 2009-11-17 21:55:43
kierowcy teraz 1000-1200 max nie warto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawracac kolego jeżdziłem to wiem...
alek 2009-11-17 21:58:26
najstarsi kierowcy do 1700 max w sezonie bo teras to też nie a nowym żuci tysiaka i to wszycho
kroiciel 2009-12-13 20:56:59
Witam.
Pracowałem jakiś czas temu w Unimexie i zgadzam się, że zarobki są słabe, uważam że ta firma jest bardzo dobrym miejscem dla osoby młodej tuż po studiach aby zapoznała się z działaniem takiego przedsiębiorstwa i trochę się nauczyła. przyszłości jednak nikt tu nie będzie miał.
xxx 2012-03-27 21:12:49
haha zgadzam się.. umieją pomiatać ludźmi nic więcej.. ciekawe kiedy inspekcja się tym zakładem zainteresuje.. nie ma tam życia. chociaż tam nie pracuje i bym nie chciała ale dużo o tym słyszałam. nic specjalnego.. trzeba być głupim żeby tam pracować. bez urazy dla innych.
1
kowalczuk 2012-12-01 07:34:11
pracowałem u nich, c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y wyjątkowe, przyjechali z łomianek i podlasiaków mają za jełopów którymi można pomiatać, nie szanują ludzi, [usunięte przez admina]
1
tomek 2013-02-20 09:14:35
no dokładnie tak jest najgorsza firma na swiecie muce tam pracują a szef to chodząca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko patrzy za co pieniądze obciąć
1
marcin 2013-05-06 23:39:42
normalna firma, nie czepiajcie się,wszędzie w Polsce kiepsko płacą, takie czasy
2013-09-26 19:29:45
nie ma takich słów żeby określić szefa w polskim słowniku nie ma takich a co do podejścia do ludzi to go nie ma ale ludzie muszą dzieciom dawać jeść i tylko o to chodzi choć nie które panie umieją załatwiać inaczej swoje zatrudnienie do pracy ale co tu komentować wszyscy o tym wiedzą nie od dziś jest pa re takich nabytków nowych
ja 2013-11-18 21:53:19
zakalad to mlyn - jeden przychodzi popracuje 1-3 miesiace i odchodzi, na jego miejsce przychodzi ktos nowy i porobi 1-3 .... Prosze sie zastanowic czy ktos chce tam zaczynac prace ,wg mnie nie ma to najmniejszego sensu, sam stracilem 2 miesiace i co dostalem ? 1 tys zl w pierwszym miesiacu dalej same obciazenia nie wiadomo za co, szef jest taki ze uwaza iz zaklad nie powinnien ponosic strat totez obciaza pracownika tak aby grosza nie staracic , wedlug mnie banda złodzieji i amatorow !!! O umowie mozna zapomiec ,tylko smieciowa i do tego przynosi kartke ze niby polowa twojej pensji idzie na skladki a tak naprawde pracujesz na czarno
kontrola jakosci 2014-01-01 19:35:00
NIE pracujcie tam !( usunięte przez administratora ) jeszcze patrzy co z wyplaty zakosc ! taki mlyn jeden przychodzi i nastepny , sobota niedzela pracujace
natalka 2014-02-07 08:30:19
zakosic to mało powiedziane umie zabrac zarobione pieniądze ale co tam gadac jest kim jest i trzymajcie się jak najdalej od niego i firmy
kaska 2014-02-07 11:05:26
W człowieku jest tylko nie nawieść i złość
zz 2014-04-13 11:02:50
żeby cię ktoś szanował musisz sam szanowac.A wygląda na to że o szacunu tyle wiesz co w TVN,GW,PO,Polsat psl itp się dowiesz,a kultury co wychlasz więc nie zabieraj głosu,jesteś zwykłym draniem
piotr 2014-05-16 18:36:04
Trzeba tam nosić zbrojenie do słupów co waży ok 500 kg w 4 osoby, (usunięte przez administratora) odradzam
MONIKA 2014-06-07 21:53:04
Szanować tam kogoś nie ma takiego słowa w tej firmie nawet jak sam się szanujesz tam tylko się napuszcza jeden na drugiego opowiada się nie stworzone rzeczy o innych wyzywanie atakowanie i traktowanie czlowieka jak psa . tam są osoby które umieją sie ustawić u szefostwa i mają spokój a inne to jak szmaty do podlogi się traktoje Wiadomo że trzeba pracować tam gdzie jest praca bo są tam pracojące tam rodziny które muszą dać dzieciom jesć. nawet czasami nir chce się mowić co tam się dzieje bo i tak to nic nie da tylko pogarsza się sobie życie tylko jest takie powiedzenie kij ma dwa brzegi i kiedyś karta się odwruci mam nadzieję na niektórych .
nikos 2014-08-10 20:43:47
powiem krotko w obozach pracy sa ludzie lepiej traktowani i wiecej zarabiaja tam panuje system niewolniczy
KASKA 2014-08-11 19:23:21
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mało powiedziane tam to trzeba być dupowłazem prezesa wtedy się żyje jak lord a jak nie to won tam są rządy ale nie prezesa. tylko kogo innego jest jedna co jak jej coś nie podpasuje to umie załatwiać sprawy szybko
Edyta 2014-09-09 22:02:23
Ale co ma to,wspolnego z tym,panie Darku,co,pan pisze z tym,co.tam,sie dzieje I,jak,tam,jest jest,coraz gorzej,I bedzie jeszcze Bo,brak jakiego,kolwiek szacunku brak kultury jest coraz wiecej ludzi takich co robia wszystko,aby innych zniszczyc a bez ludzi,nie ma firmy pracownikow tylko zostaje sam prezes
Bbbq 2014-11-25 23:40:23
Banda s-nów i nic do dodania. Nie polecam.
1
stasia 2014-12-03 19:29:59
Pani Renato niech pani przestanie być kim jest w tej firmie bo nie to ze cały unimex siada na dupach to i całe szepietowo wszyscy wiedzą jaka Pani jest i kim jest tylko pani przez tyle lat tego jeszcze nie zrozumiala ale jak widac ludzie z ostrowi się nie zmieniają nigdy resztę prosze sobie dopowiedziec bo szkoda słów
1
PŁATNIK 2015-03-01 20:20:26
Opowiem wam jedną sprawę wchodzę Żeby opłacić zaległo fakture do głownego biura a tam czeka mnie dziwna sprawa Pani która pobiera pieniądze siedzi w fotelu rozbawiona nogi trzyma pod Du..o obok jej była jeszcze jedna czuje zapach papierosow ktory unosi się w pokoju czulem się jak w barze knajpie lub w domu ,moje dzieci tak siadają jak oglądają telewizor .Byłem tam pare minut ale jak ta pani siedziała w fotelu to nie zmieniła nic, nie usiadła inaczej nie opuscila fotela i swej pozycji . Bardzo dziwne było to ja jestem tylko rolnikiem który zostawia tam pieniądze za towar a co jest jak wchodzi ktoś inny dziwna sprawa też tak siedzą ,zamawiając towar już wielokrotnie w punktach sprzedaży nigdy nie widzialem żeby panie tak siedziały .Ale jak widać to gdzie biuro to obyczaj i wychowanie pracujących ludzi tam . Powiem wam jeszcze jedno budowałem oborę zamawialem beton towar w tej firmie ale tego nie bylo nigdy ani u tej Pani na betonie ani w sklepach .
1
stały bywalec 2015-09-06 17:09:56
no na pewno tylko jak Pani jest na takim stanowisku jakim jest to nie jest pani zle w twym przypadku nikt by nie narzekał
1
wlos 2016-05-14 20:53:07
Oczywiście @Gekon, każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii, natomiast sam myślę, że firma jest dobra chociażby dlatego, że zatrudnienie na umowę o pracę jest stabilne
chmar 2016-12-02 22:25:42
Prostactwo. Prosiłem o złożenie oferty i nic. Jakiś gbur burknął coś w telefon i tyle rozmowy z gościem. Nie rozumiem jak można nie chcieć zarobić.
Zostaw swoją opinię o Unimex Sp.j - Szepietowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unimex Sp.j